Bende evdekinde tartiyorum 9.8 civari geliyo. Yaşında 10 kg olur herhalde. Ama boyu uzun oldugu icin ben 2 yaş alcamValla doktora gitmeyeli çok uzun zaman oldu biz kendimiz tartıya çıkıyoruz kucağımıza alıp 10 kg civarı çıkıyor çok iri bi bebek değil yani orta ayıyla uyumlu sanırım
Kış için birşey alacak olsam ablasindan kalanlar var bir sürü. Ama ben tütülü olsun yaza da giydireyim dedim. Kışın baska nerde giyecekkiBenim baktığım elbise ama günlük kıyafet tarzında kendi aramızda bi kutlama olacağı için sade bi şey baktım ama kararsız kaldım şuan
Gözümde canlandı yaaa hahahaOlur alirim ama baslarimda durmamnapiyolarsa yapsinlar birbirlerinimi yiyolarlar oyuncakmi atarlar cinar tokasinimi ceker selin cinarimi disler el ele tutusup ayaga kalkip yurumeyemi calisirlar
Hahaha bende eşimi askere gönderdim rüyamda ne demekseKiazz madam ruyamda seni gordum dun senin deli komsudan cok bahsettikya benim gene bilincaltima islemisduyun duyun gorun ne kadan ii kalpli bi dunurum senin evini temizliyoduk madamcim zor bi cam vardi onu silecktim cinar agladi uyandim
Bir çay kaşığı karbonat,ekmek içi ve yumurta koy içine mutlaka.Bir de yoğurduktan sonra buzdolabında beklet en az yarım saatBende yemeklerinin içine katıyorum canım. Bir kere köfte yapiyim dedim haşladım dağıldı hep bende bir daha yapmadım
Ouyy benim oglusumGözümde canlandı yaaa hahahaSelin Çınar’ın yanaklarını ısırır ben söyliyim
Hahaha bende eşimi askere gönderdim rüyamda ne demeksedeli komşu şuan yine süpürge yapıyor
Mavi mavi maviBizim abladan kalan cok kucuk elbise kaldi. Cogunu hic giydirmedim zaten. O yüzden artik hep buyuk alma taraftariyim.tabi biraz boy kg da önemli. Birde suan kışın hic giyemeyecegi icin daha cok yazı da dusunerek hareket edicem çünkü yaza epey düğün olcak akraba ve tanidiklarda. Ben bunlardan almayi düşünüyorum. Renkte kararsizimEki Görüntüle 2753573
Ne guzeller ya kiz cocugu ayricalik sirf su hrvrslerimi almak icin bile yapilir :) erkegr alincak sey cok az.Ya çok güzel tütülübende krem olanı almıştım düğün için ama arabada uyurken giydi yavrum iyi de oldu . Siyah takımlarını hiç giyemedi kuzum küçüldü kaldı krem 9-12 ay belki doğum gününde giydiririm
Çınarı bahane edip işten kaçmış madam :)Kiazz madam ruyamda seni gordum dun senin deli komsudan cok bahsettikya benim gene bilincaltima islemisduyun duyun gorun ne kadan ii kalpli bi dunurum senin evini temizliyoduk madamcim zor bi cam vardi onu silecktim cinar agladi uyandim
Çoğu annemiz yaptirdi ben yaptirmayanlardanim 1 yasinda olucak diye cnm.mecbur giriyoruz hastane ortamina kan testlerini yaptirmani tavsiye ederim.Merhaba kizlar.
Yan komsu misafirlige geldi.
Insallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.
Genelde bakmaya çalışıyorum sizr ama bu arafirsat olmadi 2 çocuktan
Bir sey soracaktim sizlere.
9.ay asisi varmis kizamik yeni eklenmiş. ama 3lu karma asi vuruluyormus.
12. Ayda tekrar vuralacakmis 12 aydakinin aynisiymis yani aslında sanirim.
Saglik ocagi doktoruna sor diyor.doktora gitmedik ki 3 4 aydir
Siz yaptirdiniz mi 5 gunumuz kaldi o
9 aylik olmaya.
Kan da verilecekmis saglik ocagi yapmıyor siz nasil yaptiniz. Hic de istemiyorum asinda hastane ortamina girmek.
Simdiden tesekkur ediyorum.
Rabbim yardimciniz olsun mart anneleri.
Annelik zor iş.
Muhabbetinizi bozmasin Allah.
ben de okuyup guluyorum bilgileniyorum hem
Ben dr kararsiz kaldim aşıda.. 3 ay sonra varsa ben de ysptirmssam mi diyorum.Çoğu annemiz yaptirdi ben yaptirmayanlardanim 1 yasinda olucak diye cnm.mecbur giriyoruz hastane ortamina kan testlerini yaptirmani tavsiye ederim.
Biz yaptırdık canım kızamık aşısını. Takvimde olan aşıları eksiksiz yaptırmayı düşünüyorum . Vardır bi bildikleri. Kan testini yaptır mutlaka değerlerini gör. Biz 6. Ayda yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam . Yaşına kadar yine yaptırırız muhtemelen. Her ortama giriyor babalar çalışıyor en iyi ihtimal maalesef Allah’a emanet kuzucuklarımız da. Maske mesafe hijyen kurallarına uyduğun sürece sorun olmaz hastanede deMerhaba kizlar.
Yan komsu misafirlige geldi.
Insallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.
Genelde bakmaya çalışıyorum sizr ama bu arafirsat olmadi 2 çocuktan
Bir sey soracaktim sizlere.
9.ay asisi varmis kizamik yeni eklenmiş. ama 3lu karma asi vuruluyormus.
12. Ayda tekrar vuralacakmis 12 aydakinin aynisiymis yani aslında sanirim.
Saglik ocagi doktoruna sor diyor.doktora gitmedik ki 3 4 aydir
Siz yaptirdiniz mi 5 gunumuz kaldi o
9 aylik olmaya.
Kan da verilecekmis saglik ocagi yapmıyor siz nasil yaptiniz. Hic de istemiyorum asinda hastane ortamina girmek.
Simdiden tesekkur ediyorum.
Rabbim yardimciniz olsun mart anneleri.
Annelik zor iş.
Muhabbetinizi bozmasin Allah.
ben de okuyup guluyorum bilgileniyorum hem
Ne guzeller ya kiz cocugu ayricalik sirf su hrvrslerimi almak icin bile yapilir :) erkegr alincak sey cok az.
Daha bir baska oluyorlar dimi :)Dedim dedim ve cok sukur mirosumuz geldi sizede oyle gelir belki
Ben de ertelesem mi acaba diyordum, cunku her yerde yok her yer yapmıyormuş.Biz yaptırdık canım kızamık aşısını. Takvimde olan aşıları eksiksiz yaptırmayı düşünüyorum . Vardır bi bildikleri. Kan testini yaptır mutlaka değerlerini gör. Biz 6. Ayda yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam . Yaşına kadar yine yaptırırız muhtemelen. Her ortama giriyor babalar çalışıyor en iyi ihtimal maalesef Allah’a emanet kuzucuklarımız da. Maske mesafe hijyen kurallarına uyduğun sürece sorun olmaz hastanede de
Maşallah, erkenci bir bebe dahaKızlaaar Selin bağımsız 3 adım attı
Kendimi ellerini bıraktı canim. Bizde eslemi yurusun diye ugrasiyoruzKızlaaar Selin bağımsız 3 adım attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?