2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla doktora gitmeyeli çok uzun zaman oldu biz kendimiz tartıya çıkıyoruz kucağımıza alıp 10 kg civarı çıkıyor çok iri bi bebek değil yani orta ayıyla uyumlu sanırım
Bende evdekinde tartiyorum 9.8 civari geliyo. Yaşında 10 kg olur herhalde. Ama boyu uzun oldugu icin ben 2 yaş alcam

Benim baktığım elbise ama günlük kıyafet tarzında kendi aramızda bi kutlama olacağı için sade bi şey baktım ama kararsız kaldım şuan
Kış için birşey alacak olsam ablasindan kalanlar var bir sürü. Ama ben tütülü olsun yaza da giydireyim dedim. Kışın baska nerde giyecekki

Olur alirim ama baslarimda durmamnapiyolarsa yapsinlar birbirlerinimi yiyolarlar oyuncakmi atarlar cinar tokasinimi ceker selin cinarimi disler el ele tutusup ayaga kalkip yurumeyemi calisirlar
Gözümde canlandı yaaa hahaha Selin Çınar’ın yanaklarını ısırır ben söyliyim
Kiazz madam ruyamda seni gordum dun senin deli komsudan cok bahsettikya benim gene bilincaltima islemis duyun duyun gorun ne kadan ii kalpli bi dunurum senin evini temizliyoduk madamcim zor bi cam vardi onu silecktim cinar agladi uyandim
Hahaha bende eşimi askere gönderdim rüyamda ne demekse deli komşu şuan yine süpürge yapıyor

Merhaba kizlar.
Yan komsu misafirlige geldi.
Insallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.
Genelde bakmaya çalışıyorum sizr ama bu arafirsat olmadi 2 çocuktan

Bir sey soracaktim sizlere.

9.ay asisi varmis kizamik yeni eklenmiş. ama 3lu karma asi vuruluyormus.
12. Ayda tekrar vuralacakmis 12 aydakinin aynisiymis yani aslında sanirim.

Saglik ocagi doktoruna sor diyor.doktora gitmedik ki 3 4 aydir

Siz yaptirdiniz mi 5 gunumuz kaldi o
9 aylik olmaya.
Kan da verilecekmis saglik ocagi yapmıyor siz nasil yaptiniz. Hic de istemiyorum asinda hastane ortamina girmek.

Simdiden tesekkur ediyorum.

Rabbim yardimciniz olsun mart anneleri.
Annelik zor iş.
Muhabbetinizi bozmasin Allah.
ben de okuyup guluyorum bilgileniyorum hem

Mavi mavi mavi

Ne guzeller ya kiz cocugu ayricalik sirf su hrvrslerimi almak icin bile yapilir :) erkegr alincak sey cok az.

Kiazz madam ruyamda seni gordum dun senin deli komsudan cok bahsettikya benim gene bilincaltima islemis duyun duyun gorun ne kadan ii kalpli bi dunurum senin evini temizliyoduk madamcim zor bi cam vardi onu silecktim cinar agladi uyandim
Çınarı bahane edip işten kaçmış madam :)

Çoğu annemiz yaptirdi ben yaptirmayanlardanim 1 yasinda olucak diye cnm.mecbur giriyoruz hastane ortamina kan testlerini yaptirmani tavsiye ederim.

Çoğu annemiz yaptirdi ben yaptirmayanlardanim 1 yasinda olucak diye cnm.mecbur giriyoruz hastane ortamina kan testlerini yaptirmani tavsiye ederim.
Ben dr kararsiz kaldim aşıda.. 3 ay sonra varsa ben de ysptirmssam mi diyorum.

Saglik ocagi da parmaktan alamıyormuş her saglik ocagi yapiyor sanmistim .kizlardan okuyunca.
Tesekkur ederim sağol yardimin için mecbur gidicez dedigin gibii

Biz yaptırdık canım kızamık aşısını. Takvimde olan aşıları eksiksiz yaptırmayı düşünüyorum . Vardır bi bildikleri. Kan testini yaptır mutlaka değerlerini gör. Biz 6. Ayda yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam . Yaşına kadar yine yaptırırız muhtemelen. Her ortama giriyor babalar çalışıyor en iyi ihtimal maalesef Allah’a emanet kuzucuklarımız da. Maske mesafe hijyen kurallarına uyduğun sürece sorun olmaz hastanede de

Ben de ertelesem mi acaba diyordum, cunku her yerde yok her yer yapmıyormuş.
Ben de asilari yaptirmaktan yanayimda bu sanirim kizamik salgıni mi oldu ne olduysa 12 ayda olmasina ragmen 9 ayda sadece kizamik asisi vurulmaya baslanmis ama saglik ocağında tek yok 3lu ksrma asi diyor.

Aile hekimine sordum asiyi yaptir dedi,kan bakilsa iyi olur dedi onlar bakmiyormus.

Doktor ara bul simdi diğerini sevmemistim, hastane ortami falan bi de.. ama oglumun da rutin kontrolu var bobrek hastasi mecbur kan vericez bu ara.
Dedigin gibi mecbur dikkat edip gidicez onlarin iyiligi icin.

Kan damlasi da vermedim kana baktir diyorsun yani tamam coook tesekkur ederimm sagol cevabin yardimin icin.

Inşalalh allaha emanetiz biZ de yavrularimiz da.

Herkes iyidir umarım.
Bende işler yolunda gitmedi pek.
Benden sonra kız ateşlendi, 2 gün sürdü.
Grip herhalde, ortalıkta adam akıllı grip yokken hasta olmayı başardık
Annemlerle görüşüyorduk, stres yaptım o ara iyice.

Bu sırada oğlanla çok çatışıyoruz ama zirve yaptık.
Aklına gelenlere yetişemiyorum ve yapamayacağımız şeylere hiç alternatif getiremiyorum, aklındakinin dışına çıkamıyor.
Sürekli tutturma halinde.
Dün ben anne olmayı istememiştim ki diye ağlarken sanırım duydu, emin değilim, çok kötü hissediyorum, zaten günlerdir ağlama halindeyim.
Okul bakmaya başladım.
Bu durum bize koronadan daha çok zarar veriyor.
Tek sıkıntım bir şekilde annemlerle görüşmek durumunda kalıyoruz, onları riske atamam, o kısım nasıl olacak bilmiyorum.
Bu da böyle bir iç dönüştür.
Tuvaletten çıkayım da gerçek hayata döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…