2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen bende uzaklaşsak diyorum. Ama yusra hemen degisiyor. Çünkü cok fazla telefon veriyorlar. Haftasonu kvde de kaldik. Suan yine konusmasi bozuldu mesela. Birde orda her dedigi yapiliyor
Bizimki gece bizsiz kalmaz canım, anca sabahtan akşama.
O da birkaç haftada bir anca denk geliyor.
Ne yaptıklarına takılmıyorum öyle olunca.
Oynamayacaklarsa, ilgilenmeyeceklerse ne gereği var, sen de tutarsın telefonla çocuğu yanında.
Hatta izleyecekse senin yanında izlesin yani, onların ne açtığı belli mi bakalım.

Benim gelinim fit olucak simdiden gelinlik diyetinde :)

Her şeyin senin istediğin gibi olması çok güzel ama
Gerçi zamanla şurası keşke şöyle değil böyle olsaydı diyor insan ama olsun
Evet canım güzel de insan zor karar veriyor Yapılmış olunca kabulleniyorsunBir de en iyisini beşendiğin için maddi olarak da tahmin ettiğimizden daha çok masraf oldu o yüzden de uzadı

Benimkide uyumayan bebeğe dua okudunmu diyo bende zaten dellenmişim ne duasi dedim, senin horlaman yüzünden uyandi. O laf zoruna gitti kalkti gitti icerde yatti
Benimki hep salonda geçen yılbaşı kardeşleri bizde kalınca mecbur bizle yattı uyumadı oğlan geniş alan seviyor.O uyandıkça ben kocamı tekmeledim kal git başka yere diye de hiç tepki vermedi.Zaten üç saat uyuyorum onu da düzgün uyuyayım gece baksa yataın derim de belki

Ikea 'ya gidebilirsem (yanj esimi kaldirabilirsem ) yanina birkac cesit daha alicam canim atiyim sana rsmini
Ayyy ben ikeaya defneye hamileyken girmistim besik bakalim diye heves ettik cikana kdar dedim kesin dogurucam sonra epey bi gitmemistim ikea diyince hep aklima o cektigim zorluk gelir yurudukce cikis kapisini zorluyodu kimircik .sana guveniyorum kandirirsim sen tatli gulus tatki bakis gerekirse bi fafenk sknra ver elini ikea

Kizlar 1ay rotarli kizamik asisini olduk yasima kadar takip vrya izlem yok ama ama kafama eserse gotururm .aile hekimligimde kilo almis olarak cikti benim evdede tarttigimda oyle cikiyordu zaten hangisi dogru bende bilmiyorum cocugumu kisa olcuyolar ben evde daha uzun olciyorum bugun iyice baktimki dizi bukuktu sallapati bir rakam soyledi girende is yapiyor sansin. Ayrica tam 1 saat bekledik dusumcesiz insan o kdar cokki yagmurda yaviyordu disarda bekledik bide icerdeki bebekli aile sohbete keyife gelmis benim cocugum durmuyor beni cagirdilar iceri girmedim saygisizlik ve kalabalik olmasin diye ciksinlar oyle gireyem dedim kapida rota asisi soruyor yaa sabir dediim ama patlicam yani bekliyorum kapiya geldi ayy annesi emzigini cikarmis tatliligina bak dio . Yeter artik cik disarda sev cocugunu kac saattir keyfinizi bekliyoruz dedim adam şok hic bisey diyemedi hafifte ezerek gectim yanindan aldim cinari sedyeye attim sert sert mrb hemsire hanim dedimsifir sohbet muhabbetle asimizi olduk yalan yanlis boy kilo ciktik geldik

Atarını yediğimin pinkii valla kanka oyalanan insanlara inan ben şaşırıyorum bildiğin biz 2 dk fazla durmayalım diye nerdeyse koşarak çıkıyoruz, insanların bazıları hatta birçoğu gevşek gevşek, arkasını düşünen yok. Bence sen evdeki tartına ölçümüne inan kanka,

Bizim de 2 cm fark ediyor hastane ve sağlık ocağı dünüşüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…