2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gercekten canim normal bir donemde dgilki lak lak edip lafi uzatasin.kaldiki benim bebegim agliyor zor durumdayim yani besbelli insan biraz arkasindakini dusunur yaa . Ilacida degistirdik canim damla aldim

Gercekten canim normal bir donemde dgilki lak lak edip lafi uzatasin.kaldiki benim bebegim agliyor zor durumdayim yani besbelli insan biraz arkasindakini dusunur yaa . Ilacida degistirdik canim damla aldim
Sonra neden kavgalar çıkıyor neden kafasını yoldun neden yımrık attın yaaa o değil de PeRRieR nerde yine

Bizim de asm de boyu fazla ölçüyor gibiydi. Gecende bende evde mezura ile ölçmeye calistim 78 civari olctum ama 2 3 cm aşağı yukari pay olur. Evde kgsu da 9.800

Sonra neden kavgalar çıkıyor neden kafasını yoldun neden yımrık attın yaaa o değil de PeRRieR nerde yine
Hahahaha demi valla icime bi siddet geldi o sira adama hala sövuyorum esimede anlattim zaten seversin hastanede postanede kavga etmeyi dio. Perrier okuyo okuyo cani isterse sohbet sararsa yaziyo gecen bdv de eski bi konuyi hortlatmisti buraya yazmiyodu okuduysan 3 kere tililili de pero

Aslında sağlık ocağındaki hemşire dizinden bastırıp topuğundan başına kadar mezurayla ölçüyor canım . Doktor cetvel gibi bişeyle . Bir mezura biri cetvel diye olabilir
Yok cnm bizim burdaki o tepesinde ayaginda aparati olan cetvelden ve bacagi bukuktu zorlamadi kafasida yandi duzeltmedi

Vende veriyirum gecen sucukku yunurta yedi sucuktan vermedim tabi ama aromasi gecmisti nasil sevdi ye ye kudur iyice dedim .bugunde tulum peynirli yumurtamdan verdim .
Ohhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.

Kizlar almira bir yere tutunup ayaga kalmaya ve koltuk boyunca yürümeye başladı sizinkiler başladı mi kendi kendine tutunup yürümeye bizim kiz tembel mi yoksa sona mi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…