Bizimki de tutup kalkıyor Ama ileri cesareti yok işteBizim emekliyor bide tutunup kalkıyor. Ama ben ekim ayindan beri ellerinden tutup yurutuyorum
İstanbudayım9.aya cektikleri kizamik dozu canim .9.ayda kalmamistinasi 10.aya cagirdilar . Yaptirdim.sen arayip sor istersen canim hangi ildesin
Bastan savmami olcuyolar napiyilar canim bizimde hep oyleBizim de 2 cm fark ediyor hastane ve sağlık ocağı dünüşüm yaaa
kac cm cikti pink boyunuz.ben de evde kendim olcuyorum her defasinda farkli cikiyor rezillikBastan savmami olcuyolar napiyilar canim bizimde hep oyle
Cnm ben 76 olcuyorum 73 cikti .kac cm cikti pink boyunuz.ben de evde kendim olcuyorum her defasinda farkli cikiyor rezillik
masallah uzunmus pasa .ben bi esim bi kendim bi babama olcturdum herkes farkli olctuCnm ben 76 olcuyorum 73 cikti .
Sagol teyzesimasallah uzunmus pasa .ben bi esim bi kendim bi babama olcturdum herkes farkli olctu
Gercekten canim normal bir donemde dgilki lak lak edip lafi uzatasin.kaldiki benim bebegim agliyor zor durumdayim yani besbelli insan biraz arkasindakini dusunur yaa . Ilacida degistirdik canim damla aldimAtarını yediğimin pinkiivalla kanka oyalanan insanlara inan ben şaşırıyorum bildiğin biz 2 dk fazla durmayalım diye nerdeyse koşarak çıkıyoruz, insanların bazıları hatta birçoğu gevşek gevşek, arkasını düşünen yok. Bence sen evdeki tartına ölçümüne inan kanka,
İvet horlayan baska koca ayi mi vatKim bu kocaayumu
Aslında sağlık ocağındaki hemşire dizinden bastırıp topuğundan başına kadar mezurayla ölçüyor canım . Doktor cetvel gibi bişeyle . Bir mezura biri cetvel diye olabilirBastan savmami olcuyolar napiyilar canim bizimde hep oyle
Sonra neden kavgalar çıkıyor neden kafasını yoldun neden yımrık attınGercekten canim normal bir donemde dgilki lak lak edip lafi uzatasin.kaldiki benim bebegim agliyor zor durumdayim yani besbelli insan biraz arkasindakini dusunur yaa . Ilacida degistirdik canim damla aldim
Şurubu mu kuzum?Gercekten canim normal bir donemde dgilki lak lak edip lafi uzatasin.kaldiki benim bebegim agliyor zor durumdayim yani besbelli insan biraz arkasindakini dusunur yaa . Ilacida degistirdik canim damla aldim
Evet canim .Şurubu mu kuzum?
Hahahaha demi valla icime bi siddet geldi o sira adama hala sövuyorumSonra neden kavgalar çıkıyor neden kafasını yoldun neden yımrık attınyaaa o değil de PeRRieR nerde yine
Yok cnm bizim burdaki o tepesinde ayaginda aparati olan cetvelden ve bacagi bukuktu zorlamadi kafasida yandi duzeltmediAslında sağlık ocağındaki hemşire dizinden bastırıp topuğundan başına kadar mezurayla ölçüyor canım . Doktor cetvel gibi bişeyle . Bir mezura biri cetvel diye olabilir
Sohbetin basini gormedim canim .sonucta 4 kisilik ailesiniz baska horlayanlatda olabikir nedrn olmasin mesrla ben guzrl horlarim kocaayuyu aratmamİvet horlayan baska koca ayi mi vat
Ohhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.Vende veriyirum gecen sucukku yunurta yedisucuktan vermedim tabi ama aromasi gecmisti nasil sevdi ye ye kudur iyice dedim .bugunde tulum peynirli yumurtamdan verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?