- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aynen kanka kizim çıvdirmalik raddedeydiDefnoşuumm gitti mikanka neyse sen azcık kafa dinlersin, bir de yazık kız da kafa dinler yoksa Çınar çıvdıvcaktı Defnetoşu valla kanka ben de zeynep uyuyunca uyuycam artık kafaya koydum mesala şimdi koydum yatağına ben de uyuyayım öpüyorum seni Çınar da uyuduysa yat uyu kanka sen de 10 dl bile 10 dkdıe
Kurban olsun sana sütlü köpüklülerrrSutlu kopuklu litfeeen
Geri geri gidiyor sadece çanım sizin eslem nasılEmeklemiyor mu adaşımız? Bazi bebekler direkt kalkar yürür kafana takma sakin :)
Benşm ev çiçek dolu nasıl olur bilmemBen eslemde buyumeden alamam sanirim
Bizimki de dün babaannedeydi.Kizlar benim oglus bugun cok fenalarda girdim ama okuyup ciktim yazamadim dogru duzgun. Fena halde guncellendi kendini ulu orta birakiyo yurumeye calisiyor her yerden kalkmaya calisiyor kalkiyorda yani yaramazligi kesfetti dahada baglasam durmaz. Koltuga yasliyorum gel canim yapalim diyorum sevinip kosuyo dudaklarima yapisiyo yada kendini opturuyor ablamizida babannesine gonderdim cumaya kdar duracak hem biraz cinara daha cok ilgi gosteririm hemde kizim cok bunalmisti azcik nazlansin . Neyse bunu kâr sayiyorum 9ay rahat ettim simdi totoyu kaldirma vakti . Yurume evresini kazasiz belasiz atlatiriz insallah hepimiz.
Her şeyin senin istediğin gibi olması çok güzel amaBiraz önce yazıyordum sana ben de tamVaktim yok göz atıp geçiyorum.Kızın ödeviydi yatırmasıydı yemeğiydi.Oğlan da hareketlendi malum Çok bunaldım sürekli evin içindeyim.Bazen bir iki saatliğine oğlanı da bırakıp çarşıya çıkıyorum ama oğlan çok yoruyor annemi kıyamıyorum.Bir yandan evin bitmesini bekliyoruz taşınıcaz her şeyini biz yaptırıyoruz ev dört duvardı.Hergün birşey çıkıyor uzadıkça uzadı.Belirsizlik sıkıyor beni keyfim yok bu aralar
Oohh ne guzel demiBizimki de dün babaannedeydi.
Ay biz ne çok oynadık öyle kızla, vakit varken ne çok ilgileniliyormuş.
Doğduğundan beri toplasan bu kadar oynamadık
Afiyet olsun yarasin minik kusaBebek pudingi: çeyrek muz, bir dilim avokado, 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu.
Sevdi mi bilmiyorum yedi.
Misket köfteli çorba yaptım, bunu sevdi.
Köftelerinii ikiye bölüp önüne koydum, suyunu ben içirdim.
O düşkünlük bizde de var. Uzaktan eğitim derken 9 aylık olduk ama çok bağlandı bana. Allahım sağlık versinbizim oglan da oyle ya cok aktif bugun ellerini tamame biraki pbi kac sn durdu ayakta kendi de guldu sevindi ,her seyde tutup kalkiyor hatta tek eliyle destek alsa yetiyor gogzume baka baka şov yapiyor banabiraz yaramaz olacak ama belli ve malesef bana cok duskun oldu bunu hic istemezdim mayista calismaya basliycam cunku
Neden kanamışBende bu aksam su icmeye mutfaga gittim geldim bir baktim eslemin agzi kanamış, emzikte kan var. Esim de diyorki hee ondanmi aglamis. Cok sinirlendim aglayan cocuga bakmadinmi diye. Neyseki asiri birşey yoktu. Ama asıl zorlu döneme giriyoruz. Yusra bir bakiyosun cok seviyo bir bakiyosun ittirivermiş. Oburku desen merakli melahat her yeri eller dolap kapaklarini acip kapatiyo kapilari. Hatta biseylerin uzerine tirmanmaya calisiyor bacaklarini kaldiriyo mesela. Allah kazasiz belasiz bu donemi atlatip bahara erdirsin inşallah
Ahaha gece bende dürttüm yana dönsene horluyosun diye hangi yana döneyim diyoKankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor
4 gün sonra şenlenecek, şu an tadını çıkarOohh ne guzel demi. Kizim yokken bagira cagira simarta simarta seviyorum oynuyorum .ama ana yuregi iste evde cok sessiz .
Allahım bu kocalar ya ben de gülerdim bunaAhaha gece bende dürttüm yana dönsene horluyosun diye hangi yana döneyim diyoay bi gülme geldi uyku sersemliği işte
Bazen benimki de diyor onu ben oturma odasına mı yatsam diye hayır diyorumAllahım bu kocalar ya ben de gülerdim bunabenimki de kafasını yan yapıyor, hayır diyorum koca ayıcık vücudunu yan döndür, tamam diyor geri uyuyor. Geçen gün dedimki benim uyku kalitem fln kalmadı minnoş uyanmazsa da sen horluyorsun, başka yerde yatcam ben istersen ben yatayım diyor sonra kafamda şimşekler çaktı, yataklar ayrılırsa soğukluk girer fln maaazallahhh yat yerinde horlayan koca ayu dedim
Ağızlarımızın tadı bozulmasın canım hiç inşallah, o yüzden no yatak ayırmak no oturma odasıBazen benimki de diyor onu ben oturma odasına mı yatsam diye hayır diyorumneymiş Selin sıkıştırıyormuş yatakta bi karış yer kalıyormuş onaaa ahhh kıyamiiisuuu sana beeeğn diyorum anlıyor ettiğim küfürleri
Aynen yaa bende küçüğüne üzülüyorum hep ablanın eskilerine mi kalacak diyeEvet bana bile birşey alinsa niye bana yok diyor. Birde esleminki daha guzel diyo bazen. Halbuki zavallim hep onun eskilerini giyiyor
aynen ya kardesi agliyor diger odadan bagirir co uk agliyor ne yaptiniz cocuga sanki bsy yapiyoruz:)Anaçlığını yediğim
oooo vuuuuuuuDaha guzelini en guzelini en dantallisini alirim ben gelincigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?