2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen kanka kizim çıvdirmalik raddedeydi . Akli odasimda kaldi ama neysr gitti bi sekilde az rahatlasin . Bende kiydum kanka imsallah uyurlar iyi uykular

Bizimki de dün babaannedeydi.
Ay biz ne çok oynadık öyle kızla, vakit varken ne çok ilgileniliyormuş.
Doğduğundan beri toplasan bu kadar oynamadık

Her şeyin senin istediğin gibi olması çok güzel ama
Gerçi zamanla şurası keşke şöyle değil böyle olsaydı diyor insan ama olsun

Bizimki de dün babaannedeydi.
Ay biz ne çok oynadık öyle kızla, vakit varken ne çok ilgileniliyormuş.
Doğduğundan beri toplasan bu kadar oynamadık
Oohh ne guzel demi. Kizim yokken bagira cagira simarta simarta seviyorum oynuyorum .ama ana yuregi iste evde cok sessiz .

O düşkünlük bizde de var. Uzaktan eğitim derken 9 aylık olduk ama çok bağlandı bana. Allahım sağlık versin

Neden kanamış kıyamam ya . Biz dolap kapaklarına içten kilit yaptık mutfakta altta olan çekmecelerin kulplarını çıkardık kapılara stoper taktık prizler kapalı bi sivri köşelere silikon takmak kaldı ama yine de Buluyorlar bi şeyler

Kankaa benim böyük ayı horluyor yana dön dedim 5 dk sonra yine sırt üstü dönüyor, uyudu sandım yatağına koydum arkamı döndüm kalkmış bana bakıyor
Ahaha gece bende dürttüm yana dönsene horluyosun diye hangi yana döneyim diyo ay bi gülme geldi uyku sersemliği işte

Oohh ne guzel demi. Kizim yokken bagira cagira simarta simarta seviyorum oynuyorum .ama ana yuregi iste evde cok sessiz .
4 gün sonra şenlenecek, şu an tadını çıkar
Annenin de çocuğun özlemesi lazım bazen.
Olmuyor öyle dipdibe, çocuğun da ihtiyacı var farklı yüzlere.

Ahaha gece bende dürttüm yana dönsene horluyosun diye hangi yana döneyim diyo ay bi gülme geldi uyku sersemliği işte
Allahım bu kocalar ya ben de gülerdim bunabenimki de kafasını yan yapıyor, hayır diyorum koca ayıcık vücudunu yan döndür, tamam diyor geri uyuyor. Geçen gün dedimki benim uyku kalitem fln kalmadı minnoş uyanmazsa da sen horluyorsun, başka yerde yatcam ben istersen ben yatayım diyor sonra kafamda şimşekler çaktı, yataklar ayrılırsa soğukluk girer fln maaazallahhh yat yerinde horlayan koca ayu dedim

Bazen benimki de diyor onu ben oturma odasına mı yatsam diye hayır diyorum neymiş Selin sıkıştırıyormuş yatakta bi karış yer kalıyormuş onaaa ahhh kıyamiiisuuu sana beeeğn diyorum anlıyor ettiğim küfürleri

Ağızlarımızın tadı bozulmasın canım hiç inşallah, o yüzden no yatak ayırmak no oturma odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…