amin ins. kolay olur calisirken hepimizicinO düşkünlük bizde de var. Uzaktan eğitim derken 9 aylık olduk ama çok bağlandı bana. Allahım sağlık versin
Bizde de var bu ya.aynen ya kardesi agliyor diger odadan bagirir co uk agliyor ne yaptiniz cocuga sanki bsy yapiyoruz:)
Geri geri gidiyor sadece çanım sizin eslem nasıl
Ooooo cok gecmis olsunBenşm ev çiçek dolu nasıl olur bilmem
El sıkışması bir yana da o sivri yerlere kafa vurmalari cok fena. Yusra yeni yururken kulotlu corap giydirmişim bebek paten yaptıNeden kanamışkıyamam ya . Biz dolap kapaklarına içten kilit yaptık mutfakta altta olan çekmecelerin kulplarını çıkardık kapılara stoper taktık prizler kapalı bi sivri köşelere silikon takmak kaldı ama yine de Buluyorlar bi şeyler
Benimkide uyumayan bebeğe dua okudunmu diyo bende zaten dellenmişim ne duasi dedim, senin horlaman yüzünden uyandi. O laf zoruna gitti kalkti gitti icerde yattiAhaha gece bende dürttüm yana dönsene horluyosun diye hangi yana döneyim diyoay bi gülme geldi uyku sersemliği işte
Bazen bende uzaklaşsak diyorum. Ama yusra hemen degisiyor. Çünkü cok fazla telefon veriyorlar. Haftasonu kvde de kaldik. Suan yine konusmasi bozuldu mesela. Birde orda her dedigi yapiliyor4 gün sonra şenlenecek, şu an tadını çıkar
Annenin de çocuğun özlemesi lazım bazen.
Olmuyor öyle dipdibe, çocuğun da ihtiyacı var farklı yüzlere.
Valla kucukler buyukleri gececek bence yani en azindan bizde oyle gorunuyorAynen yaa bende küçüğüne üzülüyorum hep ablanın eskilerine mi kalacak diye
Buyuk ablamiz varken bizde cok zor oben evi citlerle cevirip ortaya da oyun mati koydum .tavsiye ederim kizlar dusse carpsa da bisi olmuyor
Onceden boyle dusunemiyordum ama artik dusunuyorum4 gün sonra şenlenecek, şu an tadını çıkar
Annenin de çocuğun özlemesi lazım bazen.
Olmuyor öyle dipdibe, çocuğun da ihtiyacı var farklı yüzlere.
Hahahahaha yerim .brnim.kizimda oyle aglatmayim benim oglumu kiyamam sana die hemen sever oper .emeklemefrn omce o pozisyinda agliyodu amme cabuk cevir kiyamiyorum bak diyodu . Odada trk basina kalsa.kucuk oyuncak yok demi Allak korusun dusunmek bile istemiyorum dioaynen ya kardesi agliyor diger odadan bagirir co uk agliyor ne yaptiniz cocuga sanki bsy yapiyoruz:)
Defneyi 4 duvar bombos odaya koysak duvari yalar yine basini belaya sokardiNeden kanamışkıyamam ya . Biz dolap kapaklarına içten kilit yaptık mutfakta altta olan çekmecelerin kulplarını çıkardık kapılara stoper taktık prizler kapalı bi sivri köşelere silikon takmak kaldı ama yine de Buluyorlar bi şeyler
abla faktoru zor tabiBuyuk ablamiz varken bizde cok zor o
Belki boyu uzuyodur. Benim buyuk kizda tartıda epeydir ayni ama kucağa alinca çok agirlasti. Boya gitmis
Canim gule gule besle. Bambuda cok rahat canim ayda 1 kere su degistiriyorsun ister suda ister toprakta besle
Ben suda besliyorum. Senin cicege bi bakayim hic duymamistim guzelse alalim
Benşm ev çiçek dolu nasıl olur bilmem
Amin cnm kazasiz atlatin benimki yurumedigi icin bu dua hakkimi ileride kullanicam :)Kizlar benim oglus bugun cok fenalarda girdim ama okuyup ciktim yazamadim dogru duzgun. Fena halde guncellendi kendini ulu orta birakiyo yurumeye calisiyor her yerden kalkmaya calisiyor kalkiyorda yani yaramazligi kesfetti dahada baglasam durmaz. Koltuga yasliyorum gel canim yapalim diyorum sevinip kosuyo dudaklarima yapisiyo yada kendini opturuyor ablamizida babannesine gonderdim cumaya kdar duracak hem biraz cinara daha cok ilgi gosteririm hemde kizim cok bunalmisti azcik nazlansin . Neyse bunu kâr sayiyorum 9ay rahat ettim simdi totoyu kaldirma vakti . Yurume evresini kazasiz belasiz atlatiriz insallah hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?