2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
El sıkışması bir yana da o sivri yerlere kafa vurmalari cok fena. Yusra yeni yururken kulotlu corap giydirmişim bebek paten yaptı küüt kafayı çaktı. Birde annemlwrdeyiz, alnı pinokyonun burnu gibi şişmişti. Suan salonda kapinin yaninda konsol var benim. Oraya yumusak bisey yapmalı yoksa cok vurur oraya kafasinu

4 gün sonra şenlenecek, şu an tadını çıkar
Annenin de çocuğun özlemesi lazım bazen.
Olmuyor öyle dipdibe, çocuğun da ihtiyacı var farklı yüzlere.
Bazen bende uzaklaşsak diyorum. Ama yusra hemen degisiyor. Çünkü cok fazla telefon veriyorlar. Haftasonu kvde de kaldik. Suan yine konusmasi bozuldu mesela. Birde orda her dedigi yapiliyor

Kızlar biz 5 gün sonra 10 aylık oluyoruz. Yürüteci evin her yerinde kullanıyor ama henüz emeklemiyor. 9. ayda aşı var mı bizi sağlık ocağından çağırdılar henüz gitmedik 11. aya kadar vakti varmış.

aynen ya kardesi agliyor diger odadan bagirir co uk agliyor ne yaptiniz cocuga sanki bsy yapiyoruz:)
Hahahahaha yerim .brnim.kizimda oyle aglatmayim benim oglumu kiyamam sana die hemen sever oper .emeklemefrn omce o pozisyinda agliyodu amme cabuk cevir kiyamiyorum bak diyodu . Odada trk basina kalsa.kucuk oyuncak yok demi Allak korusun dusunmek bile istemiyorum dio . Dunde ellerini ayaklarini optu basini oksadi babanmesigile gitmeden nolur uyandirip seveyim dedi . Izin vermedim ama icimede dert oldu

Defneyi 4 duvar bombos odaya koysak duvari yalar yine basini belaya sokardi

Asiya gidecektik sabah uyandinbir ara daha erken ve soguk die gitmedim yattik uyumusuz oglusumla simdide ogle tatili yakin die seyetmedim artik 2den sonra giderim

Canim gule gule besle. Bambuda cok rahat canim ayda 1 kere su degistiriyorsun ister suda ister toprakta besle
Ben suda besliyorum . Senin cicege bi bakayim hic duymamistim guzelse alalim

Ikea 'ya gidebilirsem (yanj esimi kaldirabilirsem ) yanina birkac cesit daha alicam canim atiyim sana rsmini

Amin cnm kazasiz atlatin benimki yurumedigi icin bu dua hakkimi ileride kullanicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…