2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım evet anneannemde olmuştu benim erkek kardeşimde de var, evde coledan var damlatayım bari

Geçmiş olsun canım.
Var mı sen de vertigo normalde?
Öyle çocuğa da bakmak zor olur.
Kuzenim kalkamıyorum yatıyorum diyordu.

Gece yine iyi kötü uyuyor da saat 5buçuk-6dan sonra kıpırdanması bitmiyor, pışpışlamazsam da dikiliyor ayağa.
Galiba akşam uykusunu erkene çekmem lazım, kalkma saati belli.
Ama 7 tamam da 6 da yani ay nasıl kalkayım.
Abi de kaçta yatarsa yatsın 6-6buçuk ayaktaydı.

Geçmiş olsun canım.
Var mı sen de vertigo normalde?
Öyle çocuğa da bakmak zor olur.
Kuzenim kalkamıyorum yatıyorum diyordu.
Yoktu kuzum ama sanki başlayacak gibi geliyor ya da ufaktan başlamış da olabilir bilemiyorum, özellikle akşamları sürekli bir sallanma deprem olma hissi var i, arada da kulaklarım çınlıyarak eşlik ediyor. Ya da bir değerim düştü bilemiyorum

Tmm cnm ind ii gelir
İnşallah kuzum, dün gece yine parti vardıı bizde 2 buçuktan 4 e kadar bol ağlamalı, babasına şutladım bu sefer ama yok yine bana getiriyor benim yanımda uyutmaya çalışıyor, beni görsünmüş o sıpa da beni görünce katır gibi tepiniyor kalk pink dedim senin çilen henüz bitmedi

Galiba akşam uykusunu erkene çekmem lazım, kalkma saati belli.
Ama 7 tamam da 6 da yani ay nasıl kalkayım.
Abi de kaçta yatarsa yatsın 6-6buçuk ayaktaydı.
Kahvecim bizde en iyi ihtimal 4 kere kalkıyoruz . 5.30 gibi uyandı baya direndi uyumamak için .yanıma yatırdım bende pişpiş yapa yapa uyumuşuz . Kaçta uyuyor ki seninki

Eşim gece kızı düşürdüm sanmış bi dönüşü var yatakta bana doğru n’oluyo sakin ol dedim düşürdün sandım diyo

Eşim gece kızı düşürdüm sanmış bi dönüşü var yatakta bana doğru n’oluyo sakin ol dedim düşürdün sandım diyo
Hahahaha gozumde canlandi .benimkide bi kere yatagin icine oturdu surat bes karis dudanida sallamis yorgani kaldiriyor usul usul araniyo banada diyoki bebe yok bebe yok bu arada benim pozisyonda su

Zeyno da coştu bu aralar ya gündüz uyumadıkça gece uykusu da şaşıyor galiba pinkerest

Hahahaha gozumde canlandi .benimkide bi kere yatagin icine oturdu surat bes karis dudanida sallamis yorgani kaldiriyor usul usul araniyo banada diyoki bebe yok bebe yok bu arada benim pozisyonda su
Hahaha gündüz diyorum eşime bazen çok uykum oluyor sızıyorum emzirirken diye etkisinde kaldı heralde Allah muhafaza bende korkuyorum valla beşikten alıp yatağa geçerken düşücez ikimizde diye mesafe bir adım

Uykusuzlukta yapıyor canım bana da akşamları oluyor öyle hep deprem oluyormuş hissi

Hiç uyumuyon mu pinkim ya gec taıpnerken kalkmışsın
Uyumak isterim tabi ama daha Rabbim o gunleri gostermedi hunimiz kafamizda bekliyoruz . 11de uyuttum guya 10ar dk arayda emdi veya pispisladim gerekirse salladim inan nasil sabah oluyo kac kere agliyor emiyor sayamiyorum saymiyorum.uykusuzluk benim sinavim bence .kizimda boyleydi .simdi esimde evdeya sabah uykusuda uyuyamadik ugrasiyorum.

Allah korusun dunus 94945738283 kere kalkarken ben dusurmedim sende dusurmezsin . Bu gece emzik kaybettik ama oyle haşin gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…