- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Onun huzursuzlugu = annenin huzursuzlugu . Ya ben artik dua ediyorum sabah olsun artik diye hic degilse enerji gelir diye . Cok bisey demicem "bezdum"Gece yine iyi kötü uyuyor da saat 5buçuk-6dan sonra kıpırdanması bitmiyor, pışpışlamazsam da dikiliyor ayağa.
Galiba akşam uykusunu erkene çekmem lazım, kalkma saati belli.
Ama 7 tamam da 6 da yani ay nasıl kalkayım.
Abi de kaçta yatarsa yatsın 6-6buçuk ayaktaydı.
AllahımmmEşim gece kızı düşürdüm sanmış bi dönüşü var yatakta bana doğrun’oluyo sakin ol dedim düşürdün sandım diyo
Aynen kanka bunlar analarının gözüBu erkekler isini cok iyi biliyor valla. Seni gorsunmus bak sen zaten anneye esiyet etmek istiyor al git salona iste yookk gitmezler nasil geri sutlicaklar1917pinkterest
Belki de ondan kuzum, inşallah ondandır diyorumUykusuzlukta yapıyor canım bana da akşamları oluyor öyle hep deprem oluyormuş hissi
Aynen kuzum zeynoş çıvdırdıZeyno da coştu bu aralar ya gündüz uyumadıkça gece uykusu da şaşıyor galiba pinkerest
Anam anam anam en şık olanından lüffenMsjlarimzin altinda cikan hamilelik gunlugu ne guzelmis kizlar. Gecen sene bu zamanlar benim sancilarim baslamisti daha sıki kontrole gidiyordum en cok parmagii kim yedi tartismayalim ne cektimm bee . Pzt belki goncagulume toka taktirmaya giderim ama hala korkayrum
Yaaaa napcan bu gelinle :) Gelin kaynana dolanırsınız artık bizede gelın halay cekerık tililililiAyy seninkide gezmeci cikti valla dunur
Bende de bi unutkanlık basladı kızlar. Hıc olmazdı hatta aşırı iyidir hafızam herkes bilir o derece. Ama gebelikten sonra unutkanlık basladı. Gecen pazara gıttım bebeye corap aldım bıseyler aldım eve geldim poseetlerı bıraktım tekrar gittim eşime corap alayım dedim bebeye tekrar almısım 2 cift daha.. Eve geldim poseetlerı bosaltırken farkettımUykusuzlukta yapıyor canım bana da akşamları oluyor öyle hep deprem oluyormuş hissi
Emzik var bizde her marka model gönderelim sizeAllah korusun dunus 94945738283 kere kalkarken ben dusurmedim sende dusurmezsin. Bu gece emzik kaybettik ama oyle haşin gece
Kocaayudan bahsediyorduk perrierimYaaaa napcan bu gelinle :) Gelin kaynana dolanırsınız artık bizede gelın halay cekerık tilililili
Ah arkadaşım .. kafa dolu olunca tabi. B12 kullan istersen . Yada bi tahlil yaptır ona göre doktor önersin. Hep oluyor dün ben yemeğe soğan katmayı unutmuşum meselaBende de bi unutkanlık basladı kızlar. Hıc olmazdı hatta aşırı iyidir hafızam herkes bilir o derece. Ama gebelikten sonra unutkanlık basladı. Gecen pazara gıttım bebeye corap aldım bıseyler aldım eve geldim poseetlerı bıraktım tekrar gittim eşime corap alayım dedim bebeye tekrar almısım 2 cift daha.. Eve geldim poseetlerı bosaltırken farkettımgebelikte vitamin eksıklıgı oldugu ıcın sonrasında da devam edebiliyormus bu tur seyler. Ama benim ki daha cok yasadıklarım kaynaklı bence ben hıssedıyorum...boyle guluyorum konusuyorm ama beynım bı mılyon beee: (
Koca ayu kım gıııEmzik var bizde her marka model gönderelim size
Kocaayudan bahsediyorduk perrierim
Ah arkadaşım .. kafa dolu olunca tabi. B12 kullan istersen . Yada bi tahlil yaptır ona göre doktor önersin. Hep oluyor dün ben yemeğe soğan katmayı unutmuşum meselaoluyor yani
B12 de düşmüş olabilir o baş dönmesi yapıyorYoktu kuzum ama sanki başlayacak gibi geliyor ya da ufaktan başlamış da olabilir bilemiyorum, özellikle akşamları sürekli bir sallanma deprem olma hissi var i, arada da kulaklarım çınlıyarak eşlik ediyor. Ya da bir değerim düştü bilemiyorum
Geçecek inşallah annesi biraz daha sabırUyumak isterim tabi ama daha Rabbim o gunleri gostermedihunimiz kafamizda bekliyoruz . 11de uyuttum guya 10ar dk arayda emdi veya pispisladim gerekirse salladim inan nasil sabah oluyo kac kere agliyor emiyor sayamiyorum saymiyorum.uykusuzluk benim sinavim bence .kizimda boyleydi .simdi esimde evdeya sabah uykusuda uyuyamadik ugrasiyorum.
Düşündüğünden basittir inşallah.Yoktu kuzum ama sanki başlayacak gibi geliyor ya da ufaktan başlamış da olabilir bilemiyorum, özellikle akşamları sürekli bir sallanma deprem olma hissi var i, arada da kulaklarım çınlıyarak eşlik ediyor. Ya da bir değerim düştü bilemiyorum
Olabilir canım zaten Zeynoş da düşük çıkmıştı geçen gittiğimizde doktor sen de b12ine bir baktır demiştiB12 de düşmüş olabilir o baş dönmesi yapıyor
Var mı ay öylesi, varsa da helal olsun valla. İnşallah canım çok sağolDüşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.
9 gibi canım, uyku saati iyi.Kahvecim bizde en iyi ihtimal 4 kere kalkıyoruz . 5.30 gibi uyandı baya direndi uyumamak için .yanıma yatırdım bende pişpiş yapa yapa uyumuşuz . Kaçta uyuyor ki seninki
Aynen canım okuyunca çocuğu küçük olup da bakımlı makyajlı neşeli annelere ben de özeniyorumDüşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.
Canım aynı şikayetler bende de var kulağım vuvu diye hep rüzgar var sanki en son hamileyken gittim kulağıma su kaçmış damla vermişti iyi gelmişti.Var mı ay öylesi, varsa da helal olsun valla. İnşallah canım çok sağol
Ay olur mu onun huzursuzluğu babanın huzursuzluğu.Onun huzursuzlugu = annenin huzursuzlugu . Ya ben artik dua ediyorum sabah olsun artik diye hic degilse enerji gelir diye . Cok bisey demicem "bezdum"
Aaaa , hiç kaçtı diye düşünmemiştim canım benim en iyisi kbb ye görünmek demekki, geçmiş olsun kuzum sana daCanım aynı şikayetler bende de var kulağım vuvu diye hep rüzgar var sanki en son hamileyken gittim kulağıma su kaçmış damla vermişti iyi gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?