2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Onun huzursuzlugu = annenin huzursuzlugu . Ya ben artik dua ediyorum sabah olsun artik diye hic degilse enerji gelir diye . Cok bisey demicem "bezdum"

Zeyno da coştu bu aralar ya gündüz uyumadıkça gece uykusu da şaşıyor galiba pinkerest
Aynen kuzum zeynoş çıvdırdı sabah 8 de ayakta bugün kameraya uzanmış yakından çekmiş kamera Allahım bir tatlı ki benim sesimi duyunca öyle bir geri oturmuş ki izleyince öldüm gülmekten

Anam anam anam en şık olanından lüffen

Uykusuzlukta yapıyor canım bana da akşamları oluyor öyle hep deprem oluyormuş hissi
Bende de bi unutkanlık basladı kızlar. Hıc olmazdı hatta aşırı iyidir hafızam herkes bilir o derece. Ama gebelikten sonra unutkanlık basladı. Gecen pazara gıttım bebeye corap aldım bıseyler aldım eve geldim poseetlerı bıraktım tekrar gittim eşime corap alayım dedim bebeye tekrar almısım 2 cift daha.. Eve geldim poseetlerı bosaltırken farkettım gebelikte vitamin eksıklıgı oldugu ıcın sonrasında da devam edebiliyormus bu tur seyler. Ama benim ki daha cok yasadıklarım kaynaklı bence ben hıssedıyorum...boyle guluyorum konusuyorm ama beynım bı mılyon beee: (

Allah korusun dunus 94945738283 kere kalkarken ben dusurmedim sende dusurmezsin . Bu gece emzik kaybettik ama oyle haşin gece
Emzik var bizde her marka model gönderelim size
Yaaaa napcan bu gelinle :) Gelin kaynana dolanırsınız artık bizede gelın halay cekerık tilililili
Kocaayudan bahsediyorduk perrierim
Ah arkadaşım .. kafa dolu olunca tabi. B12 kullan istersen . Yada bi tahlil yaptır ona göre doktor önersin. Hep oluyor dün ben yemeğe soğan katmayı unutmuşum mesela oluyor yani

Koca ayu kım gııı

B12 de düşmüş olabilir o baş dönmesi yapıyor

Geçecek inşallah annesi biraz daha sabır

Düşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.

Kahvecim bizde en iyi ihtimal 4 kere kalkıyoruz . 5.30 gibi uyandı baya direndi uyumamak için .yanıma yatırdım bende pişpiş yapa yapa uyumuşuz . Kaçta uyuyor ki seninki
9 gibi canım, uyku saati iyi.
Ama 8de yatsa nolur kaçta kalkar bi denemek istiyorum.
Yine 6da kalkar muhtemelen, o zaman 9u beklemeye gerek yok.
Ama ya 5te kalkarsa diye cesaret edemiyorum
Seninki kaçta yatıp kalkıyor?

Düşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.
Aynen canım okuyunca çocuğu küçük olup da bakımlı makyajlı neşeli annelere ben de özeniyorumBen çocuksuzken de makyaj yapmazdım ki 26 yaşına kadar suratıma fondoten sürmedim ilk nişanımda sürmüştüm saçıma da ilk gölge o zaman yaptırmıştım

Onun huzursuzlugu = annenin huzursuzlugu . Ya ben artik dua ediyorum sabah olsun artik diye hic degilse enerji gelir diye . Cok bisey demicem "bezdum"
Ay olur mu onun huzursuzluğu babanın huzursuzluğu.
Gece benim kalktığımın 3te1i kadar falan kalktığı için çok yoruluyor kocacım kıyamam, gergin oluyor gitmiyorum üstüne.
Sadece evet gece 5 kez kalktın ya oturup oturup emzirdin ya sen de haklısın çok uykusuz kalıyorsun diyorum

Canım aynı şikayetler bende de var kulağım vuvu diye hep rüzgar var sanki en son hamileyken gittim kulağıma su kaçmış damla vermişti iyi gelmişti.
Aaaa , hiç kaçtı diye düşünmemiştim canım benim en iyisi kbb ye görünmek demekki, geçmiş olsun kuzum sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…