Ben yüz yıkamayı ve tuvaleti rutinden çıkarınca acil toparlanma ihtiyacı hissediyorum, makyaj yapmaya kalksam 3 gün gezerim ben o makyajlaAynen canım okuyunca çocuğu küçük olup da bakımlı makyajlı neşeli annelere ben de özeniyorumBen çocuksuzken de makyaj yapmazdım ki 26 yaşına kadar suratıma fondoten sürmedim ilk nişanımda sürmüştüm saçıma da ilk gölge o zaman yaptırmıştım
16 gün mü kaldı. Oyy ben nereleree gidemmmKuzularım, canlarım , kaderdaşlarım atağın en gökgürültülü fırtınalı zamanına girmişiz galiba bundan bu hallerimiz
Bizim düzen benziyor canım . 8-9 arası uyur sabah 7-8 arası uyanır işte ama bazen delleniyoruz biliyorsun9 gibi canım, uyku saati iyi.
Ama 8de yatsa nolur kaçta kalkar bi denemek istiyorum.
Yine 6da kalkar muhtemelen, o zaman 9u beklemeye gerek yok.
Ama ya 5te kalkarsa diye cesaret edemiyorum
Seninki kaçta yatıp kalkıyor?
Sence kim olabilir koca+ayuKoca ayu kım gııı
Ay su reklamlardan bısey yazamıyorm bazen konunun en heyecanlı yerindeSence kim olabilir koca+ayukimler diyeyim hatta
Okur mokur şimdiAy su reklamlardan bısey yazamıyorm bazen konunun en heyecanlı yerindeneyse.. Aslında anladımda caktırmadım ben o konuya gireerseem daha cıkamam
Yok ondan degil cıkıs yapıyorum artık kankaOkur mokur şimdiyazma boşver
Valla pink yazdıkların İnan insanın gülesi yokken güldürüyor iyi ki varsın aslında hayatıma baktığında güllük gülistanlık ama ben zindan ediyorum ufacık şeyleri büyütüp duruyorumSende amma bunalim kralicesi ciktin heehayatta guzelliklerde var gormeye calis arkadasim mesela en basta evlatlarina bak aynaya bak Allahim ne guzel yaratmissin beni de elim ayagim tutuyor saglikliyim 2 evladim var iyi bir esim var de. Bu bir surec ister hosuna gitsin ister gitmesin yapacak hic bisey yok alnimiza ne yazildiysa onu gorucez bu sureci kendine zindan etme. Zaman zaman hepimiz bunaliyoruz ama sen cikamiyosun o kuyudan elimi uzattim tut hadi guzel arkadasim ☺
Erkeklerin yapısı farklı biz bayanlar gibi olamıyorlar maalesef benim eşimde çok rahattır vurdum duymazdır bazen de olduğu gibi kabullenip beklentiye girmemek en iyisi olabiliyor en azından kendini yıpratmamış olursunKeşke canım keşkee, ben kinci bir insan değilim hemen unutuyorum yapılanı işte bu yüzden belki de bilmiyorum
Şu gece parlayan emzikler iyiymiş valla ya bulması kolay oluyorAllah korusun dunus 94945738283 kere kalkarken ben dusurmedim sende dusurmezsin. Bu gece emzik kaybettik ama oyle haşin gece
O da yok ne zamandır canım ya . Öbür türlüye girmeyelim kanka alev almasın buralarYok ondan degil cıkıs yapıyorum artık kankadaa obur turlu ıcınden cıkamam bi baslarsam aaah ah neyse. Ya o degılde R Renklirenkli nerde
Renklım nerdeO da yok ne zamandır canım ya . Öbür türlüye girmeyelim kanka alev almasın buralar
Sende iyiji varsin arkadasim. Evet bunun gercekten farkindayim. Aslimda yazarken biraz cekindim yanls anlarmisin diye .sonra yazmaya karar verdim yanlisda anlasa bir yerde yer eder dedim. Bu huyundan vazgecmen icin biraz sukredilecek seyleri gorebilmen lazim canim.Valla pink yazdıkların İnan insanın gülesi yokken güldürüyor iyi ki varsın aslında hayatıma baktığında güllük gülistanlık ama ben zindan ediyorum ufacık şeyleri büyütüp duruyorum
Hala bulamadimŞu gece parlayan emzikler iyiymiş valla ya bulması kolay oluyor
Bak simdi benimde yüreeem parcalandiAy olur mu onun huzursuzluğu babanın huzursuzluğu.
Gece benim kalktığımın 3te1i kadar falan kalktığı için çok yoruluyor kocacım kıyamam, gergin oluyor gitmiyorum üstüne.
Sadece evet gece 5 kez kalktın ya oturup oturup emzirdin ya sen de haklısın çok uykusuz kalıyorsun diyorum
Sabir tasi catladi catladiGeçecek inşallah annesi biraz daha sabır
Awent 06 ay hokkacik agizli oglusum baska emmiyorEmzik var bizde her marka model gönderelim size
Kocaayudan bahsediyorduk perrierim
Ah arkadaşım .. kafa dolu olunca tabi. B12 kullan istersen . Yada bi tahlil yaptır ona göre doktor önersin. Hep oluyor dün ben yemeğe soğan katmayı unutmuşum meselaoluyor yani
Senene kizııaaaaımm gelunumemi goz diktinYaaaa napcan bu gelinle :) Gelin kaynana dolanırsınız artık bizede gelın halay cekerık tilililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?