2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yüz yıkamayı ve tuvaleti rutinden çıkarınca acil toparlanma ihtiyacı hissediyorum, makyaj yapmaya kalksam 3 gün gezerim ben o makyajla
Ben bulduğum boşlukta oturmaya bakıyorum ya, kendimle ilgilenmek deyince aklıma bir tek oturmak geliyor.

9 gibi canım, uyku saati iyi.
Ama 8de yatsa nolur kaçta kalkar bi denemek istiyorum.
Yine 6da kalkar muhtemelen, o zaman 9u beklemeye gerek yok.
Ama ya 5te kalkarsa diye cesaret edemiyorum
Seninki kaçta yatıp kalkıyor?
Bizim düzen benziyor canım . 8-9 arası uyur sabah 7-8 arası uyanır işte ama bazen delleniyoruz biliyorsun bi ara hep 6 larda kalktı aynı saatte yatmasına rağmen

Sence kim olabilir koca+ayu kimler diyeyim hatta
Ay su reklamlardan bısey yazamıyorm bazen konunun en heyecanlı yerinde neyse.. Aslında anladımda caktırmadım ben o konuya gireerseem daha cıkamam

Valla pink yazdıkların İnan insanın gülesi yokken güldürüyor iyi ki varsın aslında hayatıma baktığında güllük gülistanlık ama ben zindan ediyorum ufacık şeyleri büyütüp duruyorum

Keşke canım keşkee, ben kinci bir insan değilim hemen unutuyorum yapılanı işte bu yüzden belki de bilmiyorum
Erkeklerin yapısı farklı biz bayanlar gibi olamıyorlar maalesef benim eşimde çok rahattır vurdum duymazdır bazen de olduğu gibi kabullenip beklentiye girmemek en iyisi olabiliyor en azından kendini yıpratmamış olursun

Valla pink yazdıkların İnan insanın gülesi yokken güldürüyor iyi ki varsın aslında hayatıma baktığında güllük gülistanlık ama ben zindan ediyorum ufacık şeyleri büyütüp duruyorum
Sende iyiji varsin arkadasim. Evet bunun gercekten farkindayim. Aslimda yazarken biraz cekindim yanls anlarmisin diye .sonra yazmaya karar verdim yanlisda anlasa bir yerde yer eder dedim. Bu huyundan vazgecmen icin biraz sukredilecek seyleri gorebilmen lazim canim.

Bak simdi benimde yüreeem parcalandi

Awent 06 ay hokkacik agizli oglusum baska emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…