- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Tabiki pembeli isterimAnam anam anam en şık olanından lüffen
Kiz pink o bu deelde senin dogumdan nie 299 gun gecti yaziyi. Sen benden once guzulamadınmıTabiki pembeli isterim
Ah dellenmediğimiz günleri sayalımBizim düzen benziyor canım . 8-9 arası uyur sabah 7-8 arası uyanır işte ama bazen delleniyoruz biliyorsunbi ara hep 6 larda kalktı aynı saatte yatmasına rağmen
Su gibi geçsin inşallah canım16 gün mü kaldı. Oyy ben nereleree gidemmm
Aynen canım öyle yapmak gerekli,beklentiye girmek insanı yıpratır ama insan bazen tıkanıyor işteErkeklerin yapısı farklı biz bayanlar gibi olamıyorlar maalesef benim eşimde çok rahattır vurdum duymazdır bazen de olduğu gibi kabullenip beklentiye girmemek en iyisi olabiliyor en azından kendini yıpratmamış olursun
İki tane var biri pembe biri mavi selonun çeyiz sandığında duruyorAwent 06 ay hokkacik agizli oglusum baska emmiyor
Sağol canımAaaa , hiç kaçtı diye düşünmemiştim canım benim en iyisi kbb ye görünmek demekki, geçmiş olsun kuzum sana da
Benim de oturmak,uyumak bir de yemek tabiBen yüz yıkamayı ve tuvaleti rutinden çıkarınca acil toparlanma ihtiyacı hissediyorum, makyaj yapmaya kalksam 3 gün gezerim ben o makyajla
Ben bulduğum boşlukta oturmaya bakıyorum ya, kendimle ilgilenmek deyince aklıma bir tek oturmak geliyor.
Benimki hepten bıraktı emziği kabul etmiyor aramıyor hiç ben de bıraktım artıkAwent 06 ay hokkacik agizli oglusum baska emmiyor
Hahahahahah bende onu dusunuyodum valla madamla aramiz 1 gun benimki geriden gosteriyoKiz pink o bu deelde senin dogumdan nie 299 gun gecti yaziyi. Sen benden once guzulamadınmıbizimkilerdemi yalnıs yada sendemi sıkıntı var. Yada beklenen gunmü ki acabaynn
Aslinda bizimde pek ihtiyac yok gun icinde hic emiyor uykudan uykuya uyku arkadasi gibiBenimki hepten bıraktı emziği kabul etmiyor aramıyor hiç ben de bıraktım artık
Onlar kardesine hatira olucak insallah ilk bebekten kalan bkseyi giydormek kullanmak o kdar guzel ki kullanirken ulan zamann diyosun so ra kizina bakiyosun ne zaman buyudun hic haberimde yok diyosun ☺☺☺İki tane var biri pembe biri mavi selonun çeyiz sandığında duruyor
1 bilemedim 2 baska yokAh dellenmediğimiz günleri sayalım
Ben mesela hep neseliyim bi dellenirim sonra geceerr gider kime kizdiysamda gider yavsarim affetsin beni diyeDüşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.
Ilham gruptan ayrildiTemizliği bugüne bıraktım hava da hiç temizlik kokusu yokbi toz aldım oturduk ilham gelmesini bekliyorum
Gecen rimel surdum gece oyle yattim sabah panda gibiydim aldirmadimBen yüz yıkamayı ve tuvaleti rutinden çıkarınca acil toparlanma ihtiyacı hissediyorum, makyaj yapmaya kalksam 3 gün gezerim ben o makyajla
Ben bulduğum boşlukta oturmaya bakıyorum ya, kendimle ilgilenmek deyince aklıma bir tek oturmak geliyor.
SelamKızlar nasılsınız..keyifler nasıl, biz iyiyiz. Kızım artık baya hızlı emekliyor heryere dokunmak istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?