2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen canım öyle yapmak gerekli,beklentiye girmek insanı yıpratır ama insan bazen tıkanıyor işte

Benim de oturmak,uyumak bir de yemek tabi

Kızlar balık yapmıştım. Oğlum bir iki ağzına verince yedi. Sonra istememeye başladı. Halbuki açtı yani. Bende zor oluyor heralde diye çorba yapiyim dedim öyle hoşuna gitti sizede tavsiye ederim.
Kereviz yaprağı, yarım havuç, yarım patates, 1 arpacık soğan koydum pişirdim. Sonra blenderdan geçirip içine balığı tiftikleyip attım.

Kiz pink o bu deelde senin dogumdan nie 299 gun gecti yaziyi. Sen benden once guzulamadınmıbizimkilerdemi yalnıs yada sendemi sıkıntı var. Yada beklenen gunmü ki acabaynn
Hahahahahah bende onu dusunuyodum valla madamla aramiz 1 gun benimki geriden gosteriyo 04.03.2020 20.00da normal dogum 4040 gram 50 cm guzuladim bak gene sizladi minnosum dogum diyince

İki tane var biri pembe biri mavi selonun çeyiz sandığında duruyor
Onlar kardesine hatira olucak insallah ilk bebekten kalan bkseyi giydormek kullanmak o kdar guzel ki kullanirken ulan zamann diyosun so ra kizina bakiyosun ne zaman buyudun hic haberimde yok diyosun ☺☺☺

Düşündüğünden basittir inşallah.
Uykusuzluk, stres hepsi tetikler.
Çocuğu küçük olup da sağlıklı ve her an neşeli kalana çok özeniyorum açıkçası.
Ben mesela hep neseliyim bi dellenirim sonra geceerr gider kime kizdiysamda gider yavsarim affetsin beni diye .

Kizlar ben doğumgünü için cocuklara bunları aldim. Mdmray P Pink_blue_ o elbiseler abarti kacacak diye vazgectim. Yaza yine düğün vs olursa alirim. Yusra ya hic böyle tulum giydirememistim esleme alayim dedim. Yusraya da elbise aldim :) icine nasil tisort alsam? Fikir versenize

Eklentiler

• Screenshot_20210109-010415.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 43
Gecen rimel surdum gece oyle yattim sabah panda gibiydim aldirmadim yuzumu yikadim gectim . Kurularken yalandan goz altlarini sildim tam olarak ertesi gun gecti izi. Benim gorumcem ellerini yikar hemen kremler saat basi dudagina niveanin nemlemdiricisini surer sabah yuzunu yikar guzelce nazikce kurular hemen krem surer .bende varya hiiccc sapur supur yuzumu yikarim iste özbakim becerim ve anlayisim bu

Kızlar nasılsınız..keyifler nasıl, biz iyiyiz. Kızım artık baya hızlı emekliyor heryere dokunmak istiyor..
Selam . Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…