2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam . Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Ah en zor kış bir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...

Ah en zor kış bir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...
Suan banada fazla geldi moral bozmuyoruz sukrediyoruz saglik olsun diyip bekleyip goruyoruz ☺

İçine beyaz kolları fırfırlı bi tişört olabilir Güle güle giysinler inşallah
En gec yatip en erken kalkan anne olarak hepinize benden bi huni vee guuu nayy dinn .
Günaydın dünüşşş

Çok güzeller, güle güle giysinler
Elbiseler de çok güzeldi.

Makyaj hiç yapmam da rutin yüz temizliği yapayım diyorum, yok olmuyor.
6buçukta kalktık, yatağa çakılmış durumdayım, oturduğum yerden 1 saattir bebe oyalıyorum, kalksam daha kolay ama kafam bu kadar çalışıyor
Birazdan aç aç bağırmaya başlayacak, elim ayağım dolaşa dolaşa kahvaltı hazırlayacağım.
Işte o arada diyorum banyonun önünden geçerken aklıma gelip de banyoya girersem tek elle yıkarım yüzümü

İnşallah bu yaz sevdiklerimizi görebiliriz, tedirgin olmadan biraraya gelebiliriz...
Ama dur yapmadan anlama konusunda evet hem de çok çok fazla, onun için kaç yaşında olmaları gerektiğini bilmiyorum bile

Senin gelin sanırsın yenidoğan bir ağlamaklar gece gaz sancısına . Şurubunu da veriyorum her akşam ne yapacağım ben bu kızın gazını yaaa pırtlatıyor diye gaz diyorum belki de diş
Zaten gaz mıydı, diş miydi, atak mıydı diye başlayıp dolunay mı var hangi gezegen geriledi noluyor diye devam ediyor.
Diş ve gaz büyük çocuklu arkadaşlarla hala en sağlam geyiğimiz.

@minnakminnakpanda nerelerdesin canim pek gorunmuyorsun? m b r seninde sesin cikmaz oldu
cnm bu hafta sinavlarim vardi o yuzden giremedim bi sosyal anlamda sessizlik coktu bi yorgunluk her yerimde agri falan hissediyorum tukenmislik sendromumu oldum nedir sen nasilsin ,bizim gelin nasil

Zaten gaz mıydı, diş miydi, atak mıydı diye başlayıp dolunay mı var hangi gezegen geriledi noluyor diye devam ediyor.
Diş ve gaz büyük çocuklu arkadaşlarla hala en sağlam geyiğimiz.
Ah ne doğru dedin cidden atak mı diş mi diye diye ... dün biraz çorapsız gezdi o mu gaz yaptı acaba diyorum şimdi de . Neyse geldi geçti böyle bir gece gün doğuyor

cnm bu hafta sinavlarim vardi o yuzden giremedim bi sosyal anlamda sessizlik coktu bi yorgunluk her yerimde agri falan hissediyorum tukenmislik sendromumu oldum nedir sen nasilsin ,bizim gelin nasil
Ah canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdi

Ah ne doğru dedin cidden atak mı diş mi diye diye ... dün biraz çorapsız gezdi o mu gaz yaptı acaba diyorum şimdi de . Neyse geldi geçti böyle bir gece gün doğuyor
Canim yerden cok üşüyorlar. Bende gunde 1 kere veriyorum ikisine de. Hatta metsil bitmişti. Piyasadan da kaldirilmiş nurse harveys almis ilk kez

Abartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacak
Evde millet neler yapıyor ağzım açık kalıyor benim
Ah canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdi
Bizimki de çamaşırlığı düşürdü üstüne dün Bugün de düştü kafasını fayansa vurdu Koskoca mutfakta heryer halı 20 cm lik yeri denk getirip kafasını oraya vurmasını alkışlıyorum

Onlar kardesine hatira olucak insallah ilk bebekten kalan bkseyi giydormek kullanmak o kdar guzel ki kullanirken ulan zamann diyosun so ra kizina bakiyosun ne zaman buyudun hic haberimde yok diyosun ☺☺☺
Geçen kızımın küçüklük fotoğraflarına baktım hep duygulandım.Sanki o çocuk yok artık bir daha gelmeyecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…