Ah en zor kışSelam. Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Suan banada fazla geldiAh en zor kışbir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...
İçine beyaz kolları fırfırlı bi tişört olabilir
Günaydın dünüşşşEn gec yatip en erken kalkan anne olarak hepinize benden bi hunivee guuu nayy dinn .
Bi sen bi ben bide bebelerimiz dünüşİçine beyaz kolları fırfırlı bi tişört olabilirGüle güle giysinler inşallah
Günaydın dünüşşş
Ben bazen aşırı sirke suratlı oluyorum, sonra kendimden canım sıkılıyor zorla gülmeye espri yapmaya falan uğraşıyorumBen mesela hep neseliyim bi dellenirim sonra geceerr gider kime kizdiysamda gider yavsarim affetsin beni diye.
Çok güzeller, güle güle giysinler
Makyaj hiç yapmam da rutin yüz temizliği yapayım diyorum, yok olmuyor.Gecen rimel surdum gece oyle yattim sabah panda gibiydim aldirmadimyuzumu yikadim gectim . Kurularken yalandan goz altlarini sildim tam olarak ertesi gun gecti izi . Benim gorumcem ellerini yikar hemen kremler saat basi dudagina niveanin nemlemdiricisini surer sabah yuzunu yikar guzelce nazikce kurular hemen krem surer .bende varya hiiccc sapur supur yuzumu yikarim iste özbakim becerim ve anlayisim bu
Senin gelin sanırsın yenidoğanBi sen bi ben bide bebelerimiz dünüş
İnşallah bu yaz sevdiklerimizi görebiliriz, tedirgin olmadan biraraya gelebiliriz...Ah en zor kışbir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...
Zaten gaz mıydı, diş miydi, atak mıydı diye başlayıp dolunay mı var hangi gezegen geriledi noluyor diye devam ediyor.Senin gelin sanırsın yenidoğanbir ağlamaklar gece gaz sancısına . Şurubunu da veriyorum her akşam ne yapacağım ben bu kızın gazını yaaa pırtlatıyor diye gaz diyorum belki de diş
cnm bu hafta sinavlarim vardi o yuzden giremedim bi sosyal anlamda sessizlik coktu bi yorgunluk her yerimde agri falan hissediyorum tukenmislik sendromumu oldum nedir sen nasilsin ,bizim gelin nasil
Ah ne doğru dedin cidden atak mı diş mi diye diye ... dün biraz çorapsız gezdi o mu gaz yaptı acaba diyorum şimdi de . Neyse geldi geçti böyle bir geceZaten gaz mıydı, diş miydi, atak mıydı diye başlayıp dolunay mı var hangi gezegen geriledi noluyor diye devam ediyor.
Diş ve gaz büyük çocuklu arkadaşlarla hala en sağlam geyiğimiz.
Birde tisort bakmayi dusunuyorum bakalim. Birde tokaİçine beyaz kolları fırfırlı bi tişört olabilirGüle güle giysinler inşallah
Günaydın dünüşşş
Abartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacakÇok güzeller, güle güle giysinler
Elbiseler de çok güzeldi.
Ah canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdicnm bu hafta sinavlarim vardi o yuzden giremedim bi sosyal anlamda sessizlik coktu bi yorgunluk her yerimde agri falan hissediyorum tukenmislik sendromumu oldum nedir sen nasilsin ,bizim gelin nasil
Canim yerden cok üşüyorlar. Bende gunde 1 kere veriyorum ikisine de. Hatta metsil bitmişti. Piyasadan da kaldirilmiş nurse harveys almis ilk kezAh ne doğru dedin cidden atak mı diş mi diye diye ... dün biraz çorapsız gezdi o mu gaz yaptı acaba diyorum şimdi de . Neyse geldi geçti böyle bir gecegün doğuyor
Evde millet neler yapıyor ağzım açık kalıyor benimAbartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacak
Bizimki de çamaşırlığı düşürdü üstüne dünAh canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdi
En gec yatip en erken kalkan anne olarak hepinize benden bi hunivee guuu nayy dinn .
Geçen kızımın küçüklük fotoğraflarına baktım hep duygulandım.Sanki o çocuk yok artık bir daha gelmeyecek gibiOnlar kardesine hatira olucak insallah ilk bebekten kalan bkseyi giydormek kullanmak o kdar guzel ki kullanirken ulan zamann diyosun so ra kizina bakiyosun ne zaman buyudun hic haberimde yok diyosun ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?