2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki küçük küçük parça veriyorum yiyor canım yemeseydi çorba yaparım diyordum ben de çok şükür gerek kalmadı.Somon,büyük mezgit yedi bakalım daha küçük balık denemedik daha.Dün de yoğurtlu makarna verdim zor yedi ilk defa

Ben bazen yüzümü yıkamayı bile unutuyorum sen ne diyorsun

Kızlar size bısey sorcam. Benım bebem. 2 gündür uyandıktan bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyor ve sonra mayışıp uyuyor neden olabılır.. Bizler kahvaltıda yogurt yeriz bebısede yediriyorm. Ondan olabilirmi. Ama uzun suredır yediriyorm. Bısey olmuyordu. Ikı gundur ne alaka.

Dün çocukla beraber uyumuşum dokuz gibi sonra çocuk bağırıyor ama elimi bile kaldıramadım o derece yorgundum.Eşim geldi salladı uyuttu öyle birkaç kere geldi gitti çocuk ağladıkça en son birde yattı artık sallamadık.Sabaha kadar iki kere de emzirdim en son sekizde kalktık.Eşimin bir kay kenara dediğini hatırlıyorumŞimdi hala uyuyor ama haketti birkaç saat uyuyabildim çok şükür

Uyanıyordur uykusunu almadan bir yarım saat oyalandıktan sonra uyuyordur benimki gece kaçta kalkarsa kalksın en geç bir saatte uyuyor.Hergün değişiyor birşeyler iki güncür gece uykusu iyi değilse de olabilir.

Uyanıyordur uykusunu almadan bir yarım saat oyalandıktan sonra uyuyordur benimki gece kaçta kalkarsa kalksın en geç bir saatte uyuyor.Hergün değişiyor birşeyler iki güncür gece uykusu iyi değilse de olabilir.
Aynen canım olabılır. Bugunlerde gece uykumuz biraz dagınık sağol kuzum

Ah en zor kış bir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...
Ah bir zamanlar ıstedıgımız zaman rahatlıkla yapabildiğimiz seyler ıcın bugun bunlar cok fazla demek cok acı
Selam . Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Anam sankim maç özeti veriiii yavaş gııı

Kızlar benim hans daha emeklemiyor 2 dizin ustunde kalıyor sonra pat yere yapışıyor evı bayagı bır silip supuruyor amma surunerek anasına yardım ediyor caaaaaanım nezaman emeklicek bu oglan. Ama adım atıyor masallah :)

Bu seni bir müddet götürür artık
Ben de gece kızı alıp aramıza koymuşum, eşim sorunca da bilmiyorum ki ne zaman koydum demişim.
Hiç yatmayız biz öyle.
Eşim 4 kez kalkmış.
Yarım saatte bir bağırdı bir ara diyor.
Ve hiçbirinden asla haberim yok.
Ama demek ki ben kalkmasam paşa paşa kalkıyormuş, öğrenmiş oldum

Her zaman giyebileceği bir şey almak daha mantıklı.Bir kere giyecek sonra nerde giyecek süslü püslü şeyleri bence çok güzel şeyler almışsın her zaman da giyebilir
Tesekkur ederim. Yaza düğünler olur diye düşünüyorum. Ama belli olmaz. Gerekirse o zamanda alirim tütülü şeyler dedim

Belki sen kahvaltiyi hazirlayana kadar uykusu geliyodur. Bizim haftasonlari hep oyle oluyor çünkü

Hep oyle canim. Salonu döşeme yaptık acik kalan kucucuk yere giriyor

Emeklemeden yürür belki. Yada az bir sure emekleyip yürür :)

Ah canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdi
masallah guclu kuvvetli oglum gibi benim oglani ancak boyle bi gelin idare eder benimki de sabah sandalyeyi devrdi uzerine

Belki sen kahvaltiyi hazirlayana kadar uykusu geliyodur. Bizim haftasonlari hep oyle oluyor çünkü
Ama normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdem

Ama normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdem
Kiz haftasonu demem sebep ben şahsen haftasonu daha teferruatli kahvalti hazirliyorum eşim evde diyem haftaarasi cocuklarla şipşak hazirliyorum. Ama ozenince haftasonu uzun sürüyor bebenin de uykusu geliye

Kızlar regl durumunuz nedir. Ben hala 2 ayda bir olmaya devam..duzene girmedi henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…