Benimki küçük küçük parça veriyorum yiyor canım yemeseydi çorba yaparım diyordum ben de çok şükür gerek kalmadı.Somon,büyük mezgit yedi bakalım daha küçük balık denemedik daha.Dün de yoğurtlu makarna verdim zor yedi ilk defaKızlar balık yapmıştım. Oğlum bir iki ağzına verince yedi. Sonra istememeye başladı. Halbuki açtı yani. Bende zor oluyor heralde diye çorba yapiyim dedim öyle hoşuna gitti sizede tavsiye ederim.
Kereviz yaprağı, yarım havuç, yarım patates, 1 arpacık soğan koydum pişirdim. Sonra blenderdan geçirip içine balığı tiftikleyip attım.
Ben bazen yüzümü yıkamayı bile unutuyorum sen ne diyorsunGecen rimel surdum gece oyle yattim sabah panda gibiydim aldirmadimyuzumu yikadim gectim . Kurularken yalandan goz altlarini sildim tam olarak ertesi gun gecti izi . Benim gorumcem ellerini yikar hemen kremler saat basi dudagina niveanin nemlemdiricisini surer sabah yuzunu yikar guzelce nazikce kurular hemen krem surer .bende varya hiiccc sapur supur yuzumu yikarim iste özbakim becerim ve anlayisim bu
Her zaman giyebileceği bir şey almak daha mantıklı.Bir kere giyecek sonra nerde giyecek süslü püslü şeyleri bence çok güzel şeyler almışsın her zaman da giyebilirAbartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacak
Uyanıyordur uykusunu almadan bir yarım saat oyalandıktan sonra uyuyordur benimki gece kaçta kalkarsa kalksın en geç bir saatte uyuyor.Hergün değişiyor birşeyler iki güncür gece uykusu iyi değilse de olabilir.Kızlar size bısey sorcam. Benım bebem. 2 gündür uyandıktan bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyor ve sonra mayışıp uyuyor neden olabılır.. Bizler kahvaltıda yogurt yeriz bebısede yediriyorm. Ondan olabilirmi. Ama uzun suredır yediriyorm. Bısey olmuyordu. Ikı gundur ne alaka.
Aynen canım olabılır. Bugunlerde gece uykumuz biraz dagınık sağol kuzumUyanıyordur uykusunu almadan bir yarım saat oyalandıktan sonra uyuyordur benimki gece kaçta kalkarsa kalksın en geç bir saatte uyuyor.Hergün değişiyor birşeyler iki güncür gece uykusu iyi değilse de olabilir.
Ah bir zamanlar ıstedıgımız zaman rahatlıkla yapabildiğimiz seyler ıcın bugun bunlar cok fazla demek cok acıAh en zor kışbir an evvel yaza isinlansak. Bebeler iyice yurumeyi ogrense, dur yapmadan anlamaya başlasa. Disari cikabilsek, sevdiklerimizi gorebilsek... Cok sey mi bunlar, suan icin fazla sanki...
Anam sankim maç özeti veriiii yavaş gıııSelam. Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Bu seni bir müddet götürür artıkDün çocukla beraber uyumuşum dokuz gibi sonra çocuk bağırıyor ama elimi bile kaldıramadım o derece yorgundum.Eşim geldi salladı uyuttu öyle birkaç kere geldi gitti çocuk ağladıkça en son birde yattı artık sallamadık.Sabaha kadar iki kere de emzirdim en son sekizde kalktık.Eşimin bir kay kenara dediğini hatırlıyorumŞimdi hala uyuyor ama haketti birkaç saat uyuyabildim çok şükür
Tesekkur ederim. Yaza düğünler olur diye düşünüyorum. Ama belli olmaz. Gerekirse o zamanda alirim tütülü şeyler dedimHer zaman giyebileceği bir şey almak daha mantıklı.Bir kere giyecek sonra nerde giyecek süslü püslü şeyleri bence çok güzel şeyler almışsın her zaman da giyebilir
Belki sen kahvaltiyi hazirlayana kadar uykusu geliyodur. Bizim haftasonlari hep oyle oluyor çünküKızlar size bısey sorcam. Benım bebem. 2 gündür uyandıktan bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyor ve sonra mayışıp uyuyor neden olabılır.. Bizler kahvaltıda yogurt yeriz bebısede yediriyorm. Ondan olabilirmi. Ama uzun suredır yediriyorm. Bısey olmuyordu. Ikı gundur ne alaka.
Hep oyle canim. Salonu döşeme yaptık acik kalan kucucuk yere giriyorEvde millet neler yapıyor ağzım açık kalıyor benim
Bizimki de çamaşırlığı düşürdü üstüne dünBugün de düştü kafasını fayansa vurdu Koskoca mutfakta heryer halı 20 cm lik yeri denk getirip kafasını oraya vurmasını alkışlıyorum
Emeklemeden yürür belki. Yada az bir sure emekleyip yürür :)Kızlar benim hans daha emeklemiyor 2 dizin ustunde kalıyor sonra pat yere yapışıyorevı bayagı bır silip supuruyor amma surunerek anasına yardım ediyor caaaaaanım nezaman emeklicek bu oglan. Ama adım atıyor masallah :)
masallah guclu kuvvetli oglum gibi benim oglani ancak boyle bi gelin idare eder benimki de sabah sandalyeyi devrdi uzerineAh canim hepimizin durumu ayni. Biz de ugrasiyoruz iste. Gelinin tuttugu yerden kalkiyor yurutun beni diyo. Gecen aksam kaydiragi ustune devirdi
Ablasini bile düşürüyor kizmasallah guclu kuvvetli oglum gibi benim oglani ancak boyle bi gelin idare eder benimki de sabah sandalyeyi devrdi uzerine
Ama normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdemBelki sen kahvaltiyi hazirlayana kadar uykusu geliyodur. Bizim haftasonlari hep oyle oluyor çünkü
Kiz haftasonu demem sebep ben şahsen haftasonu daha teferruatli kahvalti hazirliyorum eşim evde diyem haftaarasi cocuklarla şipşak hazirliyorum. Ama ozenince haftasonu uzun sürüyor bebenin de uykusu geliyeAma normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdem
Bizede oyle geliyor. Bakalım hayırlısı :)Emeklemeden yürür belki. Yada az bir sure emekleyip yürür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?