2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiz haftasonu demem sebep ben şahsen haftasonu daha teferruatli kahvalti hazirliyorum eşim evde diyem haftaarasi cocuklarla şipşak hazirliyorum. Ama ozenince haftasonu uzun sürüyor bebenin de uykusu geliye
Yok kuzum oyle degil. Esim zaten calısıyor erkenden gider.. Bebem 9 10 gıbı uyanıyor azıcık ayılıyoruz 10.30 gıbı kahvaltı yapıyoruz 11 gibi yine uyuyor. Ama dedıgın gıbı muhtemelen gece cok uyanıyor o kaynaklı çözdim onii

Oyle de olabilir tabi. Gece uyumayinca benimkide 1 saat durup uyumak istiyo

Ben bazen yüzümü yıkamayı bile unutuyorum sen ne diyorsun
Yok onu unutmam annem kucukken yuzumu yikamaknistemedigimde geceseytanlar yuzune isemistir derdi gozumde capak varsa onuda seytanin b.ku sanardim hatta buda cocuklugumun yarasi hep aklima o gelir hala gelir yani yuzumu yikamadim gec yikadim diyelim huzursuz olurum seytan isemistir diye

Cocugu uyuyor die dertlenmeyende ne bülüüm

Senin gelin sanırsın yenidoğan bir ağlamaklar gece gaz sancısına . Şurubunu da veriyorum her akşam ne yapacağım ben bu kızın gazını yaaa pırtlatıyor diye gaz diyorum belki de diş
Distir canim yaa cunku gaz sancisi pirtlamazsa oluyor daha cok tamam belki oda bi karin agrisima sebeptirde yasina geldiler neredeyse bu kdar gaz ne arkades ne ossuruklu gelin cikti

Bende hergunn diyorumki valla yarin 9da kalcam ama ciks gece uyumadigin icin kaldiramiyorum kendimi . Benide su kan damlasi geriyor kahvalti oncesi ver 1 saat oyala isi

Ayyyy Allahimm sen esirge yarabbim cok tehlikeliler .cok sukur bisey olmamis sesine bile me kdar korkmustur kim bilir kiyamam. Seni dusunemiyorum bile cook gecmis olsun canim

Allah korusun canim gecmis olsun

Ayyyy Allahimm sen esirge yarabbim cok tehlikeliler .cok sukur bisey olmamis sesine bile me kdar korkmustur kim bilir kiyamam. Seni dusunemiyorum bile cook gecmis olsun canim

Allah korusun canim gecmis olsun
Sağolun kızlar ya bugün resmen kaza günü sabahta düşmüştü . Hepte kafasının arkasında düşüyor gerileme Düşmüyordu ne zamandır ne güzel

Bugün görüntülü konuşuyorduk kv kp le bağlantıda o kadar kötü ki zaten kızım durmuyor telefona saldırıyor falan neyse onlarda akrabada ordada bebek var göstermeye çalışıyorlar bizimkini falan. Curcuna yani. Bende yengeme nasılsın yenge dedim ayıp olmasın diye araya sıkıştırdım o kadar. Sürekli aşkımmmm bebeğimmmm bay bay yap hadi falan susmuyorlar çünkü. Baya gördüler kızı , neyse bi ara kp kv ye dedi ki konuştu mu ? Kv de ‘yok konuşmadı uyuz ‘ dedi en suratsız haliyle inşallah bana demiştir ne diyim

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun, hiç yerlerinde durmuyorlar işimiz çok zor artık

Allah ıslah ettin inan bu cadıları, şu görüntülü konuşma yasaklansın artık ya ne olur beni de çıldırtıyor. Ayrıca uyuz ondan başka kimse olamaz eğer sana dediyse ki inşallah dememiştir diyorum

Bana dedi bence canım. Eşimde duymuştur inşallah bişey demedim ama duydu sanki. Biraz durdum siz nasılsınız nabıyosunuz dedim . İyi bizde işte şunu yaptık şuraya gittik falan dedi kapattık zaten sonra da . Utansın bana dediyse de diye sordum . Ama ben bunun lafını sokarım ona .

Ya oğlum çocukları görünce çok heyecanlanıyor. Bugünde kuzenimin çocukları geldi. Biri 16 aylık. Oğlum hemen gitti kolunu falan tuttu. Gülmeye başladı. Çocukta korkup ağlmya başladı. O ağlayınca benimki de korktu. Sonra diğer 3 yaşındakine şansını dedi o da saçımı çekiyor diye bağırdı bu sefer bizim ki yine kaçtı. Halbuk yanındayım çekmiyor tokasına bakıyordu.
Bizim ki çok meraklı gidip hemen dokunmak istiyor birşeyler paylaşmak istiyor ama çocuklar benimkinden korkuyor. Ne yapcam böyle durumlarda bilmiyorum. Şevki kırılcak çocuğun tamam bizim ki de biraz fırlama çocukların yüzüne gidip hööööğğğ diye bağırıyor arkadaş edinemiyecek böyle giderse anaaa resmen analık kaygıları başladı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…