Yok kuzum oyle degil. Esim zaten calısıyor erkenden gider.. Bebem 9 10 gıbı uyanıyor azıcık ayılıyoruz 10.30 gıbı kahvaltı yapıyoruz 11 gibi yine uyuyor. Ama dedıgın gıbı muhtemelen gece cok uyanıyor o kaynaklı çözdim oniiKiz haftasonu demem sebep ben şahsen haftasonu daha teferruatli kahvalti hazirliyorum eşim evde diyem haftaarasi cocuklarla şipşak hazirliyorum. Ama ozenince haftasonu uzun sürüyor bebenin de uykusu geliye
Oyle de olabilir tabi. Gece uyumayinca benimkide 1 saat durup uyumak istiyoYok kuzum oyle degil. Esim zaten calısıyor erkenden gider.. Bebem 9 10 gıbı uyanıyor azıcık ayılıyoruz 10.30 gıbı kahvaltı yapıyoruz 11 gibi yine uyuyor. Ama dedıgın gıbı muhtemelen gece cok uyanıyor o kaynaklı çözdim onii
Mac sayilir zatenAh bir zamanlar ıstedıgımız zaman rahatlıkla yapabildiğimiz seyler ıcın bugun bunlar cok fazla demek cok acı
Anam sankim maç özeti veriiii yavaş gııı
Yok onu unutmam annem kucukken yuzumu yikamaknistemedigimde geceseytanlar yuzune isemistir derdi gozumde capak varsa onuda seytanin b.ku sanardim hattaBen bazen yüzümü yıkamayı bile unutuyorum sen ne diyorsun
Evet yaa bazen dyorumki bebek hali gelse bi opsem koklasam doya doya . Hic doyulmicak sey su evlatGeçen kızımın küçüklük fotoğraflarına baktım hep duygulandım.Sanki o çocuk yok artık bir daha gelmeyecek gibi
Cocugu uyuyor die dertlenmeyende ne bülüümKızlar size bısey sorcam. Benım bebem. 2 gündür uyandıktan bir yarım saat sonra kahvaltı yapıyor ve sonra mayışıp uyuyor neden olabılır.. Bizler kahvaltıda yogurt yeriz bebısede yediriyorm. Ondan olabilirmi. Ama uzun suredır yediriyorm. Bısey olmuyordu. Ikı gundur ne alaka.
Distir canim yaa cunku gaz sancisi pirtlamazsa oluyor daha cok tamam belki oda bi karin agrisima sebeptirde yasina geldiler neredeyse bu kdar gaz ne arkades ne ossuruklu gelin ciktiSenin gelin sanırsın yenidoğanbir ağlamaklar gece gaz sancısına . Şurubunu da veriyorum her akşam ne yapacağım ben bu kızın gazını yaaa pırtlatıyor diye gaz diyorum belki de diş
Bebenin uaune kaydirak dusmus guclu kuvvetli diye bakis acisimasallah guclu kuvvetli oglum gibi benim oglani ancak boyle bi gelin idare eder benimki de sabah sandalyeyi devrdi uzerine
Bende hergunn diyorumki valla yarin 9da kalcam ama ciks gece uyumadigin icin kaldiramiyorum kendimiMakyaj hiç yapmam da rutin yüz temizliği yapayım diyorum, yok olmuyor.
6buçukta kalktık, yatağa çakılmış durumdayım, oturduğum yerden 1 saattir bebe oyalıyorum, kalksam daha kolay ama kafam bu kadar çalışıyor
Birazdan aç aç bağırmaya başlayacak, elim ayağım dolaşa dolaşa kahvaltı hazırlayacağım.
Işte o arada diyorum banyonun önünden geçerken aklıma gelip de banyoya girersem tek elle yıkarım yüzümü
Seni cok merak ediyorum sutlu gayfemm☺Ben bazen aşırı sirke suratlı oluyorum, sonra kendimden canım sıkılıyor zorla gülmeye espri yapmaya falan uğraşıyorum
Düzene girdi kuzum benim . 2 aylıkken olmuştum ilk.Kızlar regl durumunuz nedir. Ben hala 2 ayda bir olmaya devam..duzene girmedi henuz
Ayyyy Allahimm sen esirge yarabbim cok tehlikeliler .cok sukur bisey olmamis sesine bile me kdar korkmustur kim bilir kiyamam. Seni dusunemiyorum bileKızlar bugün bebeğimin üstüne ütü masası düştü o kadar korktum ki elim ayağım titredi . Gözümün önündeydi Allahtan hemen kaldırdım. Duvara dikmiştim ütü masasını önünde de süpürge vardı süpürgeyi ittirince anında devrildi . Korktu yavrum daAllah korudu
Allah korusun canim gecmis olsunKızlar bugün bebeğimin üstüne ütü masası düştü o kadar korktum ki elim ayağım titredi . Gözümün önündeydi Allahtan hemen kaldırdım. Duvara dikmiştim ütü masasını önünde de süpürge vardı süpürgeyi ittirince anında devrildi . Korktu yavrum daAllah korudu
Ayyyy Allahimm sen esirge yarabbim cok tehlikeliler .cok sukur bisey olmamis sesine bile me kdar korkmustur kim bilir kiyamam. Seni dusunemiyorum bilecook gecmis olsun canim
Sağolun kızlar ya bugün resmen kaza günü sabahta düşmüştü . Hepte kafasının arkasında düşüyor gerilemeAllah korusun canim gecmis olsun
Allah korumuş canım çok geçmiş olsun, hiç yerlerinde durmuyorlar işimiz çok zor artıkKızlar bugün bebeğimin üstüne ütü masası düştü o kadar korktum ki elim ayağım titredi . Gözümün önündeydi Allahtan hemen kaldırdım. Duvara dikmiştim ütü masasını önünde de süpürge vardı süpürgeyi ittirince anında devrildi . Korktu yavrum daAllah korudu
Allah ıslah ettin inan bu cadıları, şu görüntülü konuşma yasaklansın artık ya ne olur beni de çıldırtıyor. Ayrıca uyuz ondan başka kimse olamaz eğer sana dediyse ki inşallah dememiştir diyorumBugün görüntülü konuşuyorduk kv kp le bağlantıda o kadar kötü ki zaten kızım durmuyor telefona saldırıyor falan neyse onlarda akrabada ordada bebek var göstermeye çalışıyorlar bizimkini falan. Curcuna yani. Bende yengeme nasılsın yenge dedim ayıp olmasın diye araya sıkıştırdım o kadar. Sürekli aşkımmmm bebeğimmmm bay bay yap hadi falan susmuyorlar çünkü. Baya gördüler kızı , neyse bi ara kp kv ye dedi ki konuştu mu ? Kv de ‘yok konuşmadı uyuz ‘ dedi en suratsız haliyleinşallah bana demiştir ne diyim
Bana dedi bence canım. Eşimde duymuştur inşallah bişey demedim ama duydu sanki. Biraz durdum siz nasılsınız nabıyosunuz dedim . İyi bizde işte şunu yaptık şuraya gittik falan dedi kapattık zaten sonra da . Utansın bana dediyse de diye sordum . Ama ben bunun lafını sokarım ona .Allah ıslah ettin inan bu cadıları, şu görüntülü konuşma yasaklansın artık ya ne olur beni de çıldırtıyor. Ayrıca uyuz ondan başka kimse olamaz eğer sana dediyse ki inşallah dememiştir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?