- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Benim düzene girdi 2 aydır günü gününe oluyordum. Bu ay 2 gün erken oldum. Bugün oldum hatta karnım ağrıyor keyfim yok pek.Kızlar regl durumunuz nedir. Ben hala 2 ayda bir olmaya devam..duzene girmedi henuz
Yurudumu canim ne durumdaSağolun kızlar ya bugün resmen kaza günü sabahta düşmüştü . Hepte kafasının arkasında düşüyor gerilemeDüşmüyordu ne zamandır ne güzel
Cok tatlisiniz ana ogulYa oğlum çocukları görünce çok heyecanlanıyor. Bugünde kuzenimin çocukları geldi. Biri 16 aylık. Oğlum hemen gitti kolunu falan tuttu. Gülmeye başladı. Çocukta korkup ağlmya başladı. O ağlayınca benimki de korktu. Sonra diğer 3 yaşındakine şansını dedi o da saçımı çekiyor diye bağırdı bu sefer bizim ki yine kaçtı. Halbuk yanındayım çekmiyor tokasına bakıyordu.
Bizim ki çok meraklı gidip hemen dokunmak istiyor birşeyler paylaşmak istiyor ama çocuklar benimkinden korkuyor. Ne yapcam böyle durumlarda bilmiyorum. Şevki kırılcak çocuğuntamam bizim ki de biraz fırlama çocukların yüzüne gidip hööööğğğ diye bağırıyor arkadaş edinemiyecek böyle giderse anaaa resmen analık kaygıları başladı bende.
Seninki emeklemeden yürüycek heralde canım.Kızlar benim hans daha emeklemiyor 2 dizin ustunde kalıyor sonra pat yere yapışıyorevı bayagı bır silip supuruyor amma surunerek anasına yardım ediyor caaaaaanım nezaman emeklicek bu oglan. Ama adım atıyor masallah :)
Engelleme bencede canım. Benimde eşim hep engelliyordu süştü düşecek diye. Çocuk yürümek ietiyordu eşim yürütmüyordu resmen. Sen destekle tabi kolların hep koruyucu olsun cesareti varsa bırak yürüsün.Yurudumu canim ne durumdaben cok korkuyorum yaa surekli esimle tartisiyoruz cocugu engelliyosun diyo korkuyorum napayim
Yürüdü canım ya uyudu uyandı üstüne işte valla kaşı gözü patlamadı ya şükür. Arka tarafı bi de hep metal dolu ya ütü masalarının . Duvarı çizerek düşmüş yavaşlatmıştır o da . Ay hatırlamak istemiyorum vallaYurudumu canim ne durumdaben cok korkuyorum yaa surekli esimle tartisiyoruz cocugu engelliyosun diyo korkuyorum napayim
Aman maşallah maşallahKızlar bizim bir kaç gecedir o ağlamalar kesilmeye başladı. İlaçlar işe yarıyor galiba. Ohh çok şükür yaa.
Ya oğlum çocukları görünce çok heyecanlanıyor. Bugünde kuzenimin çocukları geldi. Biri 16 aylık. Oğlum hemen gitti kolunu falan tuttu. Gülmeye başladı. Çocukta korkup ağlmya başladı. O ağlayınca benimki de korktu. Sonra diğer 3 yaşındakine şansını dedi o da saçımı çekiyor diye bağırdı bu sefer bizim ki yine kaçtı. Halbuk yanındayım çekmiyor tokasına bakıyordu.
Bizim ki çok meraklı gidip hemen dokunmak istiyor birşeyler paylaşmak istiyor ama çocuklar benimkinden korkuyor. Ne yapcam böyle durumlarda bilmiyorum. Şevki kırılcak çocuğuntamam bizim ki de biraz fırlama çocukların yüzüne gidip hööööğğğ diye bağırıyor arkadaş edinemiyecek böyle giderse anaaa resmen analık kaygıları başladı bende.
Yürüdü canım ya uyudu uyandı üstüne işte valla kaşı gözü patlamadı ya şükür. Arka tarafı bi de hep metal dolu ya ütü masalarının . Duvarı çizerek düşmüş yavaşlatmıştır o da . Ay hatırlamak istemiyorum vallabiliyorsun Selin emeklemeye başladığında falan çok düşüyordu yavrumun kafası alışkın darbelere artık
Emmeye düşkün bebeği bekletmek zor ya.Bende hergunn diyorumki valla yarin 9da kalcam ama ciks gece uyumadigin icin kaldiramiyorum kendimi. Benide su kan damlasi geriyor kahvalti oncesi ver 1 saat oyala isi
Ben de seni merak ediyorum ya, burdan bile çok deli dolu görünüyorsunSeni cok merak ediyorum sutlu gayfemm☺
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçektenKızlar bugün bebeğimin üstüne ütü masası düştü o kadar korktum ki elim ayağım titredi . Gözümün önündeydi Allahtan hemen kaldırdım. Duvara dikmiştim ütü masasını önünde de süpürge vardı süpürgeyi ittirince anında devrildi . Korktu yavrum daAllah korudu
Gecmis olsun cnm Allah korusun
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten
Evi ne kadar çocuğa göre düzenlersek düzenleyelim, bir şey bulacaklar illa ki
Çok güzel içine beyaz body alabilirsin bence Şık durur güle güle kullansınlarKizlar ben doğumgünü için cocuklara bunları aldim.Mdmray P Pink_blue_ o elbiseler abarti kacacak diye vazgectim. Yaza yine düğün vs olursa alirim. Yusra ya hic böyle tulum giydirememistim esleme alayim dedim. Yusraya da elbise aldim :) icine nasil tisort alsam? Fikir versenize
Aynı şey iki Kızımın başına da geldi ama Allahtan benim ütü masam hafif bi şey olmadı geçmiş olsun size deSağolun kızlaraynen öyle ya herşeyi hala ağzına götürüyor bi de
Birilerini davet edecek misin ben davet etsem sadece görümcemi davet ederim ama uğraşmak istemiyorum o yüzden çekirdek aile içinde kutlama olacak tadı tuzu olur mu bilmemAbartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacak
Emeklemeden de yürüyebilir emeklemeden yürümesi de normal karşılanıyor her bebek emekleyecek diye bi şey yokKızlar benim hans daha emeklemiyor 2 dizin ustunde kalıyor sonra pat yere yapışıyorevı bayagı bır silip supuruyor amma surunerek anasına yardım ediyor caaaaaanım nezaman emeklicek bu oglan. Ama adım atıyor masallah :)
Niye olmasın canım bana en güzel kutlama valla . Arkadaşlarım yakınlarım olsun isterim bende ama Mevlüt’te yapamadık baba tarafıBirilerini davet edecek misin ben davet etsem sadece görümcemi davet ederim ama uğraşmak istemiyorum o yüzden çekirdek aile içinde kutlama olacak tadı tuzu olur mu bilmem
Aynı şekilde ben de kandırılmıştım küçücükkenYok onu unutmam annem kucukken yuzumu yikamaknistemedigimde geceseytanlar yuzune isemistir derdi gozumde capak varsa onuda seytanin b.ku sanardim hattabuda cocuklugumun yarasi hep aklima o gelir hala gelir yani yuzumu yikamadim gec yikadim diyelim huzursuz olurum seytan isemistir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?