2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağolun kızlar ya bugün resmen kaza günü sabahta düşmüştü . Hepte kafasının arkasında düşüyor gerileme Düşmüyordu ne zamandır ne güzel
Yurudumu canim ne durumda ben cok korkuyorum yaa surekli esimle tartisiyoruz cocugu engelliyosun diyo korkuyorum napayim

Cok tatlisiniz ana ogul

Seninki emeklemeden yürüycek heralde canım.

Yurudumu canim ne durumda ben cok korkuyorum yaa surekli esimle tartisiyoruz cocugu engelliyosun diyo korkuyorum napayim
Engelleme bencede canım. Benimde eşim hep engelliyordu süştü düşecek diye. Çocuk yürümek ietiyordu eşim yürütmüyordu resmen. Sen destekle tabi kolların hep koruyucu olsun cesareti varsa bırak yürüsün.

Yürüdü canım ya uyudu uyandı üstüne işte valla kaşı gözü patlamadı ya şükür. Arka tarafı bi de hep metal dolu ya ütü masalarının . Duvarı çizerek düşmüş yavaşlatmıştır o da . Ay hatırlamak istemiyorum valla biliyorsun Selin emeklemeye başladığında falan çok düşüyordu yavrumun kafası alışkın darbelere artık

Karsi tarafta onlarin çocuk ve merakli olduklarini nutmayacak cnm eger unutuyirlarsa gorusmezsin cunku merakli cocuk hep meraklidir gecen ark.gittik ikisiarasinda 5gun var ama onunki daha bebegimsi yeni konusuyor filan surekli korktu oglumda korktukça ustune gitti sonra kaynasip oyuna basladilar ,ardındanda oyuncak kavgasi mudahale etmedik yoksa iyice birbirlerini yiycekler

Gecmis olsun cnm Allah korusun

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten
Evi ne kadar çocuğa göre düzenlersek düzenleyelim, bir şey bulacaklar illa ki

Çok güzel içine beyaz body alabilirsin bence Şık durur güle güle kullansınlar

Abartı olacakti elbiseler ya. Çünkü evde sade pasta keserek kutlicaz. Oyle süs püste olmayacak
Birilerini davet edecek misin ben davet etsem sadece görümcemi davet ederim ama uğraşmak istemiyorum o yüzden çekirdek aile içinde kutlama olacak tadı tuzu olur mu bilmem

Emeklemeden de yürüyebilir emeklemeden yürümesi de normal karşılanıyor her bebek emekleyecek diye bi şey yok

Birilerini davet edecek misin ben davet etsem sadece görümcemi davet ederim ama uğraşmak istemiyorum o yüzden çekirdek aile içinde kutlama olacak tadı tuzu olur mu bilmem
Niye olmasın canım bana en güzel kutlama valla . Arkadaşlarım yakınlarım olsun isterim bende ama Mevlüt’te yapamadık baba tarafı unu çıkarır sülaleyi çağırır biliyorum. Yaparsam da hayatta evde yapmam zaten bu yüzden

Aynı şekilde ben de kandırılmıştım küçücükken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…