2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam . Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Aynen şekerim..birde kumanda hastası eline alıyor tv ye bakıp rast gele basiyor degisiklik olursada ciglik atiyor..hic bir oyuncak kumanda kadar ilgisini cekmiyorzamane cocuklari

Valla hiç altta kalma sok kuzum, bizimkilerde biz yanındayken kp ile fısır fısır konuşuyorlar. Bir gün benim hakkımda ne dedi ahlaksız dedi kp , kv de sus sus dedi. o kadar bozulmuştım ki tabi eşim yine uyuduğu için ispat edemedim bişey de diyemedim kaldı öyle

Ankara’da deprem olmuş kızlar Pinkpinkblue iyi misiniz canım ?
Canim evet .iyiyiz cok sukur canim ben oglusu salliyordum tamda . Ben kendimde sallanma modunda oldugumm icin anlamadim hissetmedim esim deprem oldu diyerek geldi yanima iyiki hissetmedim . Baya sallanmis koltuk gitti geldi bilgisayar kucagimdaydi nasil sallandi diyor. F Feride18 canim sagol

Aynen şekerim..birde kumanda hastası eline alıyor tv ye bakıp rast gele basiyor degisiklik olursada ciglik atiyor..hic bir oyuncak kumanda kadar ilgisini cekmiyorzamane cocuklari
Bizim bi tamr bosta kumamda var . Tw nin 2 kumamdasi var o bostakini veriyorum ne yapip ne edip digerlerini alip onlari kemiriyor

Ama normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdem
calisan annenin bebesi bilir haftasonunu isten gelecegi saati kapilara gider tık sesi duysun hıııh anni der gelir kapiya

Ahh yaa hem masallah hemde zor donem biraz denge kurana kdar . Ebet yaa kuzum benim hareketli bebegin cileside bu iste. Valla ben oturmasina alismisim cok korkuyorum simdi hala alisamadim bugun kac kere dustu ufak tefekti tabi ama kendide alisik degilya 2saat ugunarak agliyo

Ah canim tam boyleyim iste o kalkiyo ben oturtuyorum ilgisini dagitiyorum falan . Biraz rahat olmya caliscam artik ciddi ciddi engel oluyorum cunku kendimde farkindayim

Bismillahh

kizlar bebeler artik tehlikeli seyleri oyuna cevirmeye basladi atesle oynuyorlar resmen ,benim oglan gozume baka baka cekmece cekip araya parmak sokup kapatiyor , fişlere güle güle gidiyor,uzatma kablolarina, makineleri hic soylemiyorum,mesela aksam yemegi yedi misir patlattik ki delisidir kabuksuz sisko yerleri var ya hemen eriyor onlari cok sever bizde veriyoruz yiyor saldik yere biraz patalamis misir dokulmustu baya aldik yerden ama masanin altina girdi agzina bsy atti babasi oglum patlamamis misir mi bakayim dedi valla onune bsy koysak agzini zor bulan cocuk tek hamle ile babasini telasini gorunce agzina atti yuttu sapirdanip iki oksurdu su verdik gitti ama ne gitti bilmiyorum patlamamis ise yarin tum kakadan cikar artik bile bile yapiyor ya mesela bi hareket var gozleri tavana dikip ters ters bakma kafa asagida gozler tavanda iki eli yanda sıkıyor kendini titretiyor yapma oglum diyirum hayir diyorum gulerek yapiyor ,hic gulmedim yaparsan yap cok cirkin oluyorsun sen bilirsin diyorum birakiyor hemen anliyor da bi degisik cocuk oldu iyice o tosbik iri elleri şap şap vura vura tehlikeli seylere kosuyor yani emekliyor

hic cekinmede kalmamis duyar mi duymaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…