- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
Aynen şekerim..birde kumanda hastası eline alıyor tv ye bakıp rast gele basiyor degisiklik olursada ciglik atiyor..hic bir oyuncak kumanda kadar ilgisini cekmiyorSelam. Her yerden kalkiyor emekliyor dur durak bilmiyor siraliyor donup birden yurumeye calisiyor cesaret cok yurek yemis .dusecek die korkuyorum hic ayrilmiyorum yanindan
Valla hiç altta kalma sok kuzum, bizimkilerde biz yanındayken kp ile fısır fısır konuşuyorlar. Bir gün benim hakkımda ne dedi ahlaksız dedi kp , kv de sus sus dedi. o kadar bozulmuştım ki tabi eşim yine uyuduğu için ispat edemedim bişey de diyemedim kaldı öyleBana dedi bence canım. Eşimde duymuştur inşallah bişey demedim ama duydu sanki. Biraz durdum siz nasılsınız nabıyosunuz dedim . İyi bizde işte şunu yaptık şuraya gittik falan dedi kapattık zaten sonra da . Utansın bana dediyse de diye sordum . Ama ben bunun lafını sokarım ona .
Kararsizim ama annem kayinvalidem ve görümcem olur sanirimBirilerini davet edecek misin ben davet etsem sadece görümcemi davet ederim ama uğraşmak istemiyorum o yüzden çekirdek aile içinde kutlama olacak tadı tuzu olur mu bilmem
Canim evet .iyiyiz cok sukur canim ben oglusu salliyordum tamda . Ben kendimde sallanma modunda oldugumm icin anlamadim hissetmedim esim deprem oldu diyerek geldi yanima iyiki hissetmedimAnkara’da deprem olmuş kızlarPinkpinkblue iyi misiniz canım ?
bizimkilerin arasinda 5 yas var ama 3 aya bizimki de dusurur cnmAblasini bile düşürüyor kiz
Bizim bi tamr bosta kumamda var . Tw nin 2 kumamdasi var o bostakini veriyorum ne yapip ne edip digerlerini alip onlari kemiriyorAynen şekerim..birde kumanda hastası eline alıyor tv ye bakıp rast gele basiyor degisiklik olursada ciglik atiyor..hic bir oyuncak kumanda kadar ilgisini cekmiyorzamane cocuklari
Ooyyy bacuuumsuuAynı şekilde ben de kandırılmıştım küçücükken
bsy olmaz Allahin izni ile benim gelinime masallah ona annesi dustu diyorsa bsy olmamistir evvel AllahBebenin uaune kaydirak dusmus guclu kuvvetli diye bakis acisi
İstirgam kullaniyosan arkadeş olmak istersen ben gayfemi ictim odamda bekliyorumBen de seni merak ediyorum ya, burdan bile çok deli dolu görünüyorsun
calisan annenin bebesi bilir haftasonunu isten gelecegi saati kapilara gider tık sesi duysun hıııh anni der gelir kapiyaAma normalde bu kadar kısa surede uyumazkı ayy ne bılım zamane bebeleri işte anam haftasonunuda biliyorlar ben nerelere gıdem
Aynen canim yakami cekistiriyor .bu sabah iyiydi ama damladan sinra mandalina verdim cvit hesabiEmmeye düşkün bebeği bekletmek zor ya.
Suyla falan kandır dicem de kanmaz ki kerata.
Ahh yaa hem masallah hemde zor donem biraz denge kurana kdar . Ebet yaa kuzum benim hareketli bebegin cileside bu iste. Valla ben oturmasina alismisim cok korkuyorum simdi hala alisamadim bugun kac kere dustu ufak tefekti tabi ama kendide alisik degilya 2saat ugunarak agliyoYürüdü canım ya uyudu uyandı üstüne işte valla kaşı gözü patlamadı ya şükür. Arka tarafı bi de hep metal dolu ya ütü masalarının . Duvarı çizerek düşmüş yavaşlatmıştır o da . Ay hatırlamak istemiyorum vallabiliyorsun Selin emeklemeye başladığında falan çok düşüyordu yavrumun kafası alışkın darbelere artık
Ah canim tam boyleyim iste o kalkiyo ben oturtuyorum ilgisini dagitiyorum falan . Biraz rahat olmya caliscam artik ciddi ciddi engel oluyorum cunku kendimde farkindayimEngelleme bencede canım. Benimde eşim hep engelliyordu süştü düşecek diye. Çocuk yürümek ietiyordu eşim yürütmüyordu resmen. Sen destekle tabi kolların hep koruyucu olsun cesareti varsa bırak yürüsün.
BismillahhBugün görüntülü konuşuyorduk kv kp le bağlantıda o kadar kötü ki zaten kızım durmuyor telefona saldırıyor falan neyse onlarda akrabada ordada bebek var göstermeye çalışıyorlar bizimkini falan. Curcuna yani. Bende yengeme nasılsın yenge dedim ayıp olmasın diye araya sıkıştırdım o kadar. Sürekli aşkımmmm bebeğimmmm bay bay yap hadi falan susmuyorlar çünkü. Baya gördüler kızı , neyse bi ara kp kv ye dedi ki konuştu mu ? Kv de ‘yok konuşmadı uyuz ‘ dedi en suratsız haliyleinşallah bana demiştir ne diyim
hic cekinmede kalmamis duyar mi duymaz miBugün görüntülü konuşuyorduk kv kp le bağlantıda o kadar kötü ki zaten kızım durmuyor telefona saldırıyor falan neyse onlarda akrabada ordada bebek var göstermeye çalışıyorlar bizimkini falan. Curcuna yani. Bende yengeme nasılsın yenge dedim ayıp olmasın diye araya sıkıştırdım o kadar. Sürekli aşkımmmm bebeğimmmm bay bay yap hadi falan susmuyorlar çünkü. Baya gördüler kızı , neyse bi ara kp kv ye dedi ki konuştu mu ? Kv de ‘yok konuşmadı uyuz ‘ dedi en suratsız haliyleinşallah bana demiştir ne diyim
gecmis olsun cnmSağolun kızlaraynen öyle ya herşeyi hala ağzına götürüyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?