- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Demi yaa ne kdar ayiphic cekinmede kalmamis duyar mi duymaz mi
Bana da annem şeytanlar yalar yüzünü gece derdi de ben inanmazdımYok onu unutmam annem kucukken yuzumu yikamaknistemedigimde geceseytanlar yuzune isemistir derdi gozumde capak varsa onuda seytanin b.ku sanardim hattabuda cocuklugumun yarasi hep aklima o gelir hala gelir yani yuzumu yikamadim gec yikadim diyelim huzursuz olurum seytan isemistir diye
Keske bende verneseydim merak etseydiniz sonra veraeydim :)İstirgam kullaniyosan arkadeş olmak istersen ben gayfemi ictim odamda bekliyorum
Hunimsu hımmm begendim :) hoşbulduk :) yatmadan oyle bir sayfalari okuyayim dedim cnm.annemlerdeyim ayaza bakiyorlar bende uyuyorum ohhhh dunya varmis keske hep burda yasasam :) camasir utu yemek vs vs derdim yok en son salonda yerde uyuyakalmisim ayazi almislar yanimdan yedirip icirip uyutmuslar :) iyi uyudum Allah var kalkip kalkmamakta kararsizdim keyif uykusuna gecmistim sukrettim valla ne buyuk nimetmis kalktim kardesimun ayaginda uyuyor :)
ki hissetmemissinCanim evet .iyiyiz cok sukur canim ben oglusu salliyordum tamda . Ben kendimde sallanma modunda oldugumm icin anlamadim hissetmedim esim deprem oldu diyerek geldi yanima iyiki hissetmedim. Baya sallanmis koltuk gitti geldi bilgisayar kucagimdaydi nasil sallandi diyor. @Feride18 canim sagol
Sorsana bi annengile pink lazimmiymis lazimda cocuklari alip hemen gelirimHunimsu hımmm begendim :) hoşbulduk :) yatmadan oyle bir sayfalari okuyayim dedim cnm.annemlerdeyim ayaza bakiyorlar bende uyuyorum ohhhh dunya varmis keske hep burda yasasam :) camasir utu yemek vs vs derdim yok en son salonda yerde uyuyakalmisim ayazi almislar yanimdan yedirip icirip uyutmuslar :) iyi uyudum Allah var kalkip kalkmamakta kararsizdim keyif uykusuna gecmistim sukrettim valla ne buyuk nimetmis kalktim kardesimun ayaginda uyuyor :)
Hunimsuyun fantazi dunyasina hosgeldinizKeske bende verneseydim merak etseydiniz sonra veraeydim :)
Hahahaa inananla inanamayanin geldigi nokta isteBana da annem şeytanlar yalar yüzünü gece derdi de ben inanmazdım
Dertlenmedik beaa bianda boyle olunca merak ettik işte ni olmuş yaniCocugu uyuyor die dertlenmeyende ne bülüüm
Ayy benimkide oyle yapmış ben calışırkene annem diyor. Hıssedyrmuş gıbı kapılara bakar daha cok aglardı dıyorcalisan annenin bebesi bilir haftasonunu isten gelecegi saati kapilara gider tık sesi duysun hıııh anni der gelir kapiya
Yok cnm o b.ku bir kere yedim :)Sorsana bi annengile pink lazimmiymis lazimda cocuklari alip hemen gelirimhemen 5de cikarim yola . Saka bir yana Ohhhh ne guzel canim dinlendin mutlandin eve gekimcede 2 .bebegi yap yeniden b.ka bat
Ah canim tam boyleyim iste o kalkiyo ben oturtuyorum ilgisini dagitiyorum falan . Biraz rahat olmya caliscam artik ciddi ciddi engel oluyorum cunku kendimde farkindayim
Çok tatlılarmış canım. Ama bne olsam abartırdım.
Günaydın aijoooGunaydin
Geçmiş olsun, iyi ki hissetmemişsin.Canim evet .iyiyiz cok sukur canim ben oglusu salliyordum tamda . Ben kendimde sallanma modunda oldugumm icin anlamadim hissetmedim esim deprem oldu diyerek geldi yanima iyiki hissetmedim. Baya sallanmis koltuk gitti geldi bilgisayar kucagimdaydi nasil sallandi diyor. @Feride18 canim sagol
Ya kullanıyorum ama kullanmıyorum daİstirgam kullaniyosan arkadeş olmak istersen ben gayfemi ictim odamda bekliyorum
Geçmiş olsun o bizde de var özellikle kağıt yiyor resmenSağolun kızlaraynen öyle ya herşeyi hala ağzına götürüyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?