2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana da annem şeytanlar yalar yüzünü gece derdi de ben inanmazdım

Hasat geldi guluyeh Hasatzamani hosgeldin hunimsuu
Hunimsu hımmm begendim :) hoşbulduk :) yatmadan oyle bir sayfalari okuyayim dedim cnm.annemlerdeyim ayaza bakiyorlar bende uyuyorum ohhhh dunya varmis keske hep burda yasasam :) camasir utu yemek vs vs derdim yok en son salonda yerde uyuyakalmisim ayazi almislar yanimdan yedirip icirip uyutmuslar :) iyi uyudum Allah var kalkip kalkmamakta kararsizdim keyif uykusuna gecmistim sukrettim valla ne buyuk nimetmis kalktim kardesimun ayaginda uyuyor :)

Gecmis olsun canim ❤iyi
ki hissetmemissin

Sorsana bi annengile pink lazimmiymis lazimda cocuklari alip hemen gelirim hemen 5de cikarim yola . Saka bir yana Ohhhh ne guzel canim dinlendin mutlandin eve gekimcede 2 .bebegi yap yeniden b.ka bat

Cocugu uyuyor die dertlenmeyende ne bülüüm
Dertlenmedik beaa bianda boyle olunca merak ettik işte ni olmuş yani
calisan annenin bebesi bilir haftasonunu isten gelecegi saati kapilara gider tık sesi duysun hıııh anni der gelir kapiya
Ayy benimkide oyle yapmış ben calışırkene annem diyor. Hıssedyrmuş gıbı kapılara bakar daha cok aglardı dıyorşimdide babasına yapıyor aynısını

Çok tatlılarmış canım. Ama bne olsam abartırdım.

Geçmiş olsun, iyi ki hissetmemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…