Direk süt olarak baya bi süre daha vermem heralde . Ama kek pankek içinde vs 11 den sonra yavaş yavaş veririm bende canım .Kızlar inek sütü vermeye tam 12.ayı doldurunca mı başlayacaksınız? 11 ayı doldurunca versem mi acaba diyorum?
Banyoda şampuanını veriyorum eline kıtır kıtır yiyor kapıdınıGeçmiş olsun o bizde de var özellikle kağıt yiyor resmen
Ben bir kere verdim patlamış Mısır tıkandı öğürdü sonra yuttu ama bi daha vermem aslakizlar bebeler artik tehlikeli seyleri oyuna cevirmeye basladi atesle oynuyorlar resmen ,benim oglan gozume baka baka cekmece cekip araya parmak sokup kapatiyor , fişlere güle güle gidiyor,uzatma kablolarina, makineleri hic soylemiyorum,mesela aksam yemegi yedi misir patlattik ki delisidir kabuksuz sisko yerleri var ya hemen eriyor onlari cok sever bizde veriyoruz yiyor saldik yere biraz patalamis misir dokulmustu baya aldik yerden ama masanin altina girdi agzina bsy atti babasi oglum patlamamis misir mi bakayim dedi valla onune bsy koysak agzini zor bulan cocuk tek hamle ile babasini telasini gorunce agzina atti yuttu sapirdanip iki oksurdu su verdik gitti ama ne gitti bilmiyorum patlamamis ise yarin tum kakadan cikar artik bile bile yapiyor ya mesela bi hareket var gozleri tavana dikip ters ters bakma kafa asagida gozler tavanda iki eli yanda sıkıyor kendini titretiyor yapma oglum diyirum hayir diyorum gulerek yapiyor ,hic gulmedim yaparsan yap cok cirkin oluyorsun sen bilirsin diyorum birakiyor hemen anliyor da bi degisik cocuk oldu iyice o tosbik iri elleri şap şap vura vura tehlikeli seylere kosuyor yani emekliyor
Kızlar inek sütü vermeye tam 12.ayı doldurunca mı başlayacaksınız? 11 ayı doldurunca versem mi acaba diyorum?
Hiii anladim kahvecim benim esimde oyleYa kullanıyorum ama kullanmıyorum da
Sadece merak ettiğim hesapları takip ediyorum, hiç paylaşımım yok.
Kendim paylaşmadığım için ekleşmeye katılamadım.
Kani bi duzelsin lostin acele etme derim arkadasimKızlar inek sütü vermeye tam 12.ayı doldurunca mı başlayacaksınız? 11 ayı doldurunca versem mi acaba diyorum?
Sen bide ilkinde gorseydinİlk çocuğunda değil kız ne bu evhaaam.
Dünürüm naber yaaaSen bide ilkinde gorseydin
Hadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.Yemeklerinin icindr su anda kullaniyorum cnm ama icirmekten bahsediyosan emzirmeyi bırakana kadar vermem eger yemesi iyiyse birakincada dusunmuyorum ,tum istahlarjnj aliyor
Bendd boyu uzar belki diye bir ümit süte mi başlasam dedim deKani bi duzelsin lostin acele etme derim arkadasim
Deprem nerde oldu kızlae haberim yokGeçmiş olsun, iyi ki hissetmemişsin.
İnek sütü konusunda değişik şeyler okumuştum canım ya. Kansızlık sorununuz varsa verme bence henüzHadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
Ankara’da olmuş dün gece arkadaşım 4.5 şiddetindeDeprem nerde oldu kızlae haberim yok
Ben ilk omlet icinde başlamıştım. Suan yusra icerken arada tattiriyorum. 11 aydan sonra az az vermeye baslicamKızlar inek sütü vermeye tam 12.ayı doldurunca mı başlayacaksınız? 11 ayı doldurunca versem mi acaba diyorum?
Mama kullanan arkadas daha iyi bilir canim o zaman onu kullanmadik ama mama kadar tok tutar mi acaba ? Emzirmeyi birakinca yemek yemedigi için baslamistik ilk oglumda kendini bildikce sut isterdi mesela acikinca o yuzden yemege alissin sut uyumdan içse yeter diye dusunuyorum zor unutturdum .. kansızlık olldugu icin inek sut iyice tetikliyor öğün yerine tuketince doktora sordun mu canimHadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
Ankara'da olmuş canım, burdan öğrendim ben de.Deprem nerde oldu kızlae haberim yok
Süt mama yerine gecmez en azindan yaza kadar ver bence. Ben sütte cok vermem buyuk kızaHadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
Canim sen oglusuna yogurt yedir boyuda kisa degil beeBendd boyu uzar belki diye bir ümit süte mi başlasam dedim deama evet kan değerini düşünmemiştimö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?