2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bir kere verdim patlamış Mısır tıkandı öğürdü sonra yuttu ama bi daha vermem asla

Güzel anneler nasılsınız iyisiniz inşallah
Saçma bir soruyla geldim. Zaman zaman karnımda hareketlilik hissediyorum. Malum korona dan kadın doğuma doğum sonrası hiç gidemedim. Neden böyle karnımda hareket hissediyorum bilmiyorum. Düzenli adet olmasam 5 aylık hamile olduğumu düşünücem

Kızlar inek sütü vermeye tam 12.ayı doldurunca mı başlayacaksınız? 11 ayı doldurunca versem mi acaba diyorum?

Yemeklerinin icindr su anda kullaniyorum cnm ama icirmekten bahsediyosan emzirmeyi bırakana kadar vermem eger yemesi iyiyse birakincada dusunmuyorum ,tum istahlarjnj aliyor

Yemeklerinin icindr su anda kullaniyorum cnm ama icirmekten bahsediyosan emzirmeyi bırakana kadar vermem eger yemesi iyiyse birakincada dusunmuyorum ,tum istahlarjnj aliyor
Hadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.

Hadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
İnek sütü konusunda değişik şeyler okumuştum canım ya. Kansızlık sorununuz varsa verme bence henüz

Mama kullanan arkadas daha iyi bilir canim o zaman onu kullanmadik ama mama kadar tok tutar mi acaba ? Emzirmeyi birakinca yemek yemedigi için baslamistik ilk oglumda kendini bildikce sut isterdi mesela acikinca o yuzden yemege alissin sut uyumdan içse yeter diye dusunuyorum zor unutturdum .. kansızlık olldugu icin inek sut iyice tetikliyor öğün yerine tuketince doktora sordun mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…