Eşim uğraşa uğraşa bulup eklemişti beni, hemen sil hemennn demiştimHiii anladim kahvecim benim esimde oyle
Ben kizima 1yastan sonra verdim hep once keci sutu aldim buyudukce sevmedi tadini inek sutune gectim sonra hala sever sutu kahvaltida mutlaka balli sut icer . Bazi uzmanlarda sutu karaliyor ben bi zararini gormedim canim. Cinarada en azindam tadini bilsin diye yarim cay vardagi falan veririm belki bi kanimizi toplayalimdaSüt mama yerine gecmez en azindan yaza kadar ver bence. Ben sütte cok vermem buyuk kıza
Hahahahajja bilhassa es ailesiEşim uğraşa uğraşa bulup eklemişti beni, hemen sil hemennn demiştim
Ben de mi olmucam diyo bi de, sen olursan herkes olur
Cidden ya hiç uğraşamamHahahahajja bilhassa es ailesi.hic tanimadim kisiler istek atiyor es tarafindan bune yeaaa diyorum bazen
Dünür benim mesajı görmedin miDünürüm naber yaaaben bugün ne pişirsem gelinine bulamadım bişey . Gaz yapmayan bi tarif isterem
Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodurBendd boyu uzar belki diye bir ümit süte mi başlasam dedim deama evet kan değerini düşünmemiştimö
Bizde kansizlik ve kabizlik olmasa verirdim. Ama mecburen sinirlandiriyorum. Mesela suan gunde max bir bardak ya sabah ya aksam icerBen kizima 1yastan sonra verdim hep once keci sutu aldim buyudukce sevmedi tadini inek sutune gectim sonra hala sever sutu kahvaltida mutlaka balli sut icer . Bazi uzmanlarda sutu karaliyor ben bi zararini gormedim canim. Cinarada en azindam tadini bilsin diye yarim cay vardagi falan veririm belki bi kanimizi toplayalimda
Aaa gormemisim dunus cok bildirim vardi kacirdim demekki
Hahaha gercekten dogru dedinCidden ya hiç uğraşamam
Hele kabul etti etmedi, beğendi beğenmediye dönerse mevzu neler okuyoruz burda
Belki emeklemez canım yürümeye başlarKızlar benim hans daha emeklemiyor 2 dizin ustunde kalıyor sonra pat yere yapışıyorevı bayagı bır silip supuruyor amma surunerek anasına yardım ediyor caaaaaanım nezaman emeklicek bu oglan. Ama adım atıyor masallah :)
Ben ilk ekimde oldum sonra kasımda kasımdan sonra 15 günde bir olmaya başladımKızlar regl durumunuz nedir. Ben hala 2 ayda bir olmaya devam..duzene girmedi henuz
Bende eve köfte çıkardım senden ses çıkmayıncaAaa gormemisim dunus cok bildirim vardi kacirdim demekki. Böğüm bende menu bulamadim mucver yapicam malzemen varsa sende yap seversin ☺☺ bide cinara ekstra ispanak yapicam
Bayılırım lahana sarmasınaaaaaBende bu sabah esleme kahvalti veremedim. Ogleden sonra corba verdim henuz. Hep emdi sürekli cok bitkin hissediyorum. Kendimde lahana salatasi yemistim. Akşama tavuk ve yogurt veririm. Lahana sarmasi olcak ama herhalde veremem ondan cok baharatli
Yok daha sormadım canım. 1 yaş kontrolünde sorucam.Mama kullanan arkadas daha iyi bilir canim o zaman onu kullanmadik ama mama kadar tok tutar mi acaba ? Emzirmeyi birakinca yemek yemedigi için baslamistik ilk oglumda kendini bildikce sut isterdi mesela acikinca o yuzden yemege alissin sut uyumdan içse yeter diye dusunuyorum zor unutturdum .. kansızlık olldugu icin inek sut iyice tetikliyor öğün yerine tuketince doktora sordun mu canim
Yoğurt yiyordu zaten her gün 1 kavanoz. Son zamanlarda yememeye başladı. Yarısını yiyoe şimdide.Canim sen oglusuna yogurt yedir boyuda kisa degil bee.
Yoğurt bende yediriyorum. Lor peyniri yapıyordum onu veriyordum. Şimdi karışık kaşar, beyaz peynir ezine peynir her gün farklı koyuyorum.Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodur
Afiyet olsun dunus yalniz karnibahar cok gaz yapiyoBende eve köfte çıkardım senden ses çıkmayıncapilav yaptım yanına da . Seloşa da karnıbahar pişirdim kıymalı havuçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?