2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Süt mama yerine gecmez en azindan yaza kadar ver bence. Ben sütte cok vermem buyuk kıza
Ben kizima 1yastan sonra verdim hep once keci sutu aldim buyudukce sevmedi tadini inek sutune gectim sonra hala sever sutu kahvaltida mutlaka balli sut icer . Bazi uzmanlarda sutu karaliyor ben bi zararini gormedim canim. Cinarada en azindam tadini bilsin diye yarim cay vardagi falan veririm belki bi kanimizi toplayalimda

Bendd boyu uzar belki diye bir ümit süte mi başlasam dedim de ama evet kan değerini düşünmemiştimö
Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodur

Bizde kansizlik ve kabizlik olmasa verirdim. Ama mecburen sinirlandiriyorum. Mesela suan gunde max bir bardak ya sabah ya aksam icer

Cidden ya hiç uğraşamam
Hele kabul etti etmedi, beğendi beğenmediye dönerse mevzu neler okuyoruz burda
Hahaha gercekten dogru dedin. Bizde var bitane kirik. Ama ciddi ciddi kirik hergun gunde 3 4 kere komik oldugunu dusundugu seyler yaziyor bana whatsapa instya faceye koyuyor bir kacda şakşakcisi var . Bazen bisey oluyo benim agzimdan alf almak icin msj atiyo slm cnm yaa nasilsin iyisindir insallah ruyamda seni gordumde bi yazayim dedim yaziyo en son dedimki sende hep beni dusunerek uyuyosun ama dedim artik ruya gormuyor o msjimdan beri

Sut konusunda emmeye devam eden bebekler icin inek sutune gerek yok diyo uzmanlar ama mesela ben gece beslenmesini kestigimde yatmadan once 60 100 ml sut veririm diye dusunuyorum . Sonradan sevmez belki riske atmak istemiyorum bineronda kabul etmiyo pipetli barfakla falan icerse veririm . Simdi emzirdim sulugu yataktaydi almis ustune su iciyor likir likir kuru yemek olsa su versem icmez aldim elinden ne sutumu seyreltiyon ogluuum dedim ne anladi bilmem kahkaha atiyo

Belki emeklemez canım yürümeye başlar
Benim büyük kızım sürünüyordu sonra tutunup gezmeye başladı sonrada yürüdü
Emeklemeyi oda geçti bende öyleymişim
Belki senin bebede emeklemez

Bende bu sabah esleme kahvalti veremedim. Ogleden sonra corba verdim henuz. Hep emdi sürekli cok bitkin hissediyorum. Kendimde lahana salatasi yemistim. Akşama tavuk ve yogurt veririm. Lahana sarmasi olcak ama herhalde veremem ondan cok baharatli

Aaa gormemisim dunus cok bildirim vardi kacirdim demekki . Böğüm bende menu bulamadim mucver yapicam malzemen varsa sende yap seversin ☺☺ bide cinara ekstra ispanak yapicam
Bende eve köfte çıkardım senden ses çıkmayınca pilav yaptım yanına da . Seloşa da karnıbahar pişirdim kıymalı havuçlu

Bayılırım lahana sarmasınaaaaa sarsa biri de yesem sararım aslında ama hiç yapmadım onu ya

Yok daha sormadım canım. 1 yaş kontrolünde sorucam.

Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodur
Yoğurt bende yediriyorum. Lor peyniri yapıyordum onu veriyordum. Şimdi karışık kaşar, beyaz peynir ezine peynir her gün farklı koyuyorum.
Keçi peyniri almıştım bir arada o daha iyimiş ama onu sevmedi oğlum. Kaşara dadaniyim bakiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…