2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki bi ara kaşar delisiydi . Sonra sıkıldı çeçile sardı ondan da sıkıldı bende lor veriyorum şimdi

Ahah en güzel rüyalarının katili olmuşsun
Ay hiç sevmem öyle ilişkileri.
Soğuk olma pahasına mesafeciyim.
Bi de instagramda kocamı, ablamı, abimi falan bile görmek istemem.
Normalde görüyorum işte napayım onları

Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodur
Annemde bizimkinin cücük gibi kalmasını süt vermememe bağlıyor.
Yanlış yapıyorum belki de, süt içeceğine yoğurt yesin ayran içsin dedim hep.
Ama çoğunlukla sütle beslenen yeğenimin maşallahı var.

Afiyet olsun dunus yalniz karnibahar cok gaz yapiyo . Aayy mucverim cok kotu olmustu uzuldum
Ben de mücver yaptım bugün.
Bir mücver uğruna Ya Rab ne mutfaklar batıyor.
Zaten unu çok olmasın, yumurta çok yiyoruz 1 eksik kırayım, ay suyu ziyan olmasın, çok yağlı olmasın derken noldu o bilmiyorum.
Mutfak çok kötü mutfak
Sulu boyalı peçeteleri duvara yapıştıra yapıştıra duvar boyamış zeki çocuğum, öyle bi zeka, ben orda mücver kızartıcam diye olana bak.

Ah ah ah ... daha neler göreceğiz kahvecim siz tecrübeli anneler hazırlıyorsunuz bizi geleceğe

Hahahaha yaa off parmak boyasi ve sulu boyadan nefret ediyorum . Kac yumurta kiriyosunki bem 1 yumos yarim bardak akda run 1..5kabak 2 havuc 1 sogandan yaptim bugun ama tuzu az oomus biberincok olmus kulaklarimizdan duman cikti

Kariyi andik whatsapp durumuma yazdi profil resmimi kaldirmistim . Duruma koyduguma masallah minik resmn nie yok yazmis bende ne? Yazdim okuzluge gel oda bozuldu

Hahahaha yaa off parmak boyasi ve sulu boyadan nefret ediyorum . Kac yumurta kiriyosunki bem 1 yumos yarim bardak akda run 1..5kabak 2 havuc 1 sogandan yaptim bugun ama tuzu az oomus biberincok olmus kulaklarimizdan duman cikti
Ben bilmiyorum mücver yapmayı ya tarife de bakmadım.
2 yumurta, 4 kabak, 1 havuç. Un da abidik gubidik unları karıştırdım, çünkü ona da karışmasam olmazdı, buğday unu koymadım
Senin malzeme daha çok yumurta daha az.
Ben omlet falan mı yapmaya çalıştım acaba yoğurt koydum bi de

Kariyi andik whatsapp durumuma yazdi profil resmimi kaldirmistim . Duruma koyduguma masallah minik resmn nie yok yazmis bende ne? Yazdim okuzluge gel oda bozuldu
Ay engellenip engellenmediğini merak etmiş.
Kessen birine soramam ben bunu ya kibrimden
Cevap güzel ama beğendim

Hahahaha cok tatlisin yogurt nie biz ustune sarimsakli yogurt dokuyoruz. Kiz hala buzlukta pirasali boregim duruyo bak yedinmi srn pisircem artik kurtlancak

Hadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
2 yaşına kadar devam sütü vermen lazım hastalıklardan korumak için tabi emmiyorsa.Süt uygun değil bebekler için.

Canım rejim nasıl gidiyor senin?Kızımla beraber başlıcaz biz de ikimiz de 10 kilo versek yeter şimdilik

Hahahaha cok tatlisin yogurt nie biz ustune sarimsakli yogurt dokuyoruz. Kiz hala buzlukta pirasali boregim duruyo bak yedinmi srn pisircem artik kurtlancak
Ay çok tatlısın ama ya
Yedim yedim pişir ye
Ispanaklı falan varsa onu yeme, şu ara canım ıspanaklı istiyor
Ne bileyim ya bulduğum yere yoğurt katıyorum.
Kalan kabaklarla krep yapayım bari, krepçiyim ben zaten.
Ona da yoğurt katıyorum evet

Uzmanlar senin gibi söylüyorlar sütün yararı yok peynir kefir ve yoğurt verin diye.Benim kıza 2,5 yalına kadar devam sütü verdim sonra sütü çok içiyordu.Şimdi gevrekle içiyor sütü çok içmiyor.Kardeşim çok içerdi süt hala da öyle tabi basketbol da çok oynadı.Bir de benim dayılar ve annem uzun onun da etkisi vardır elbet 185 boyu.Ben 160 larda küçük kaldım.Herkes abim zannederdi kardeşimi 3 yaş var aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…