Aaaa niye kız bişeysimi eksik olduAfiyet olsun dunus yalniz karnibahar cok gaz yapiyo. Aayy mucverim cok kotu olmustu uzuldum
Bizimki bi ara kaşar delisiydi . Sonra sıkıldı çeçile sardı ondan da sıkıldı bende lor veriyorum şimdiYoğurt bende yediriyorum. Lor peyniri yapıyordum onu veriyordum. Şimdi karışık kaşar, beyaz peynir ezine peynir her gün farklı koyuyorum.
Keçi peyniri almıştım bir arada o daha iyimiş ama onu sevmedi oğlum. Kaşara dadaniyim bakiyim.
Ahah en güzel rüyalarının katili olmuşsunHahaha gercekten dogru dedin. Bizde var bitane kirik. Ama ciddi ciddi kirik hergun gunde 3 4 kere komik oldugunu dusundugu seyler yaziyor bana whatsapa instya faceye koyuyor bir kacda şakşakcisi var . Bazen bisey oluyo benim agzimdan alf almak icin msj atiyo slm cnm yaa nasilsin iyisindir insallah ruyamda seni gordumde bi yazayim dedim yaziyo en son dedimki sende hep beni dusunerek uyuyosun ama dedim artik ruya gormuyor o msjimdan beri
Annemde bizimkinin cücük gibi kalmasını süt vermememe bağlıyor.Ben eslemin bu kadar uzun olma sebebini yogurt peynir ve kaşara bağlıyorum. Kaşar da 7 ayliktan beri veriyorum. Peynir mutlaka her gün. Birde yogurt mutlaka 7 gunun 5 gununde yiyodur
Ben de mücver yaptım bugün.Afiyet olsun dunus yalniz karnibahar cok gaz yapiyo. Aayy mucverim cok kotu olmustu uzuldum
Ah ah ah ...Ben de mücver yaptım bugün.
Bir mücver uğruna Ya Rab ne mutfaklar batıyor.
Zaten unu çok olmasın, yumurta çok yiyoruz 1 eksik kırayım, ay suyu ziyan olmasın, çok yağlı olmasın derken noldu o bilmiyorum.
Mutfak çok kötü mutfak
Sulu boyalı peçeteleri duvara yapıştıra yapıştıra duvar boyamış zeki çocuğum, öyle bi zeka, ben orda mücver kızartıcam diye olana bak.
Ne kadar yaratıcı olabileceklerine hayran hayran(!) bakacaksınızAh ah ah ...daha neler göreceğiz kahvecim siz tecrübeli anneler hazırlıyorsunuz bizi geleceğe
Hahahaha yaa off parmak boyasi ve sulu boyadan nefret ediyorumBen de mücver yaptım bugün.
Bir mücver uğruna Ya Rab ne mutfaklar batıyor.
Zaten unu çok olmasın, yumurta çok yiyoruz 1 eksik kırayım, ay suyu ziyan olmasın, çok yağlı olmasın derken noldu o bilmiyorum.
Mutfak çok kötü mutfak
Sulu boyalı peçeteleri duvara yapıştıra yapıştıra duvar boyamış zeki çocuğum, öyle bi zeka, ben orda mücver kızartıcam diye olana bak.
Kariyi andik whatsapp durumuma yazdiAhah en güzel rüyalarının katili olmuşsun
Ay hiç sevmem öyle ilişkileri.
Soğuk olma pahasına mesafeciyim.
Bi de instagramda kocamı, ablamı, abimi falan bile görmek istemem.
Normalde görüyorum işte napayım onları
Hamileyken bana bikere cok dokunmustu canim karnibahar aglamistim o dereceydiAaaa niye kız bişeysimi eksik olduay yaptım valla az bişey ayırmıştım ziyan olmasın didim akşam da ben ziyan olurun
Ben bilmiyorum mücver yapmayı ya tarife de bakmadım.Hahahaha yaa off parmak boyasi ve sulu boyadan nefret ediyorum. Kac yumurta kiriyosunki bem 1 yumos yarim bardak akda run 1..5kabak 2 havuc 1 sogandan yaptim bugun ama tuzu az oomus biberincok olmus kulaklarimizdan duman cikti
Ay engellenip engellenmediğini merak etmiş.Kariyi andik whatsapp durumuma yazdiprofil resmimi kaldirmistim . Duruma koyduguma masallah minik resmn nie yok yazmis bende ne? Yazdim okuzluge gel oda bozuldu
Hahahaha cok tatlisin yogurt nieBen bilmiyorum mücver yapmayı ya tarife de bakmadım.
2 yumurta, 4 kabak, 1 havuç. Un da abidik gubidik unları karıştırdım, çünkü ona da karışmasam olmazdı, buğday unu koymadım
Senin malzeme daha çok yumurta daha az.
Ben omlet falan mı yapmaya çalıştım acaba yoğurt koydum bi de
Hahahahah valla bende sormam bi kufur edip silerim netAy engellenip engellenmediğini merak etmiş.
Kessen birine soramam ben bunu ya kibrimden
Cevap güzel ama beğendim
2 yaşına kadar devam sütü vermen lazım hastalıklardan korumak için tabi emmiyorsa.Süt uygun değil bebekler için.Hadi ya bilmiyordum. Ben emziriyorum ama sütm yetmiyor ya. Mama takviyesi yapıyorum. Mama yerine süt mü versem gece falan dedim de. İştahını alıyor diyorsun yani.
Canım rejim nasıl gidiyor senin?Kızımla beraber başlıcaz biz de ikimiz de 10 kilo versek yeter şimdilikBende bu sabah esleme kahvalti veremedim. Ogleden sonra corba verdim henuz. Hep emdi sürekli cok bitkin hissediyorum. Kendimde lahana salatasi yemistim. Akşama tavuk ve yogurt veririm. Lahana sarmasi olcak ama herhalde veremem ondan cok baharatli
Ay çok tatlısın ama yaHahahaha cok tatlisin yogurt niebiz ustune sarimsakli yogurt dokuyoruz. Kiz hala buzlukta pirasali boregim duruyo bak yedinmi srn pisircem artik kurtlancak
Uzmanlar senin gibi söylüyorlar sütün yararı yok peynir kefir ve yoğurt verin diye.Benim kıza 2,5 yalına kadar devam sütü verdim sonra sütü çok içiyordu.Şimdi gevrekle içiyor sütü çok içmiyor.Kardeşim çok içerdi süt hala da öyle tabi basketbol da çok oynadı.Bir de benim dayılar ve annem uzun onun da etkisi vardır elbet 185 boyu.Ben 160 larda küçük kaldım.Herkes abim zannederdi kardeşimi 3 yaş var aramızda.Annemde bizimkinin cücük gibi kalmasını süt vermememe bağlıyor.
Yanlış yapıyorum belki de, süt içeceğine yoğurt yesin ayran içsin dedim hep.
Ama çoğunlukla sütle beslenen yeğenimin maşallahı var.
Gece mesaisi başladı uyandıkça sallıyorum napayım ha bir de buraya yazıyorum,okuyorumMerabaynnn nabuyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?