2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece mesaisi başladı uyandıkça sallıyorum napayım ha bir de buraya yazıyorum,okuyorum
Canım sen emzirıyordun degılmı. Bende emzırıyırum ve hıc su ıcmıyor genellikle reddediyor yada cok az ıcıyor hemen oyun yapıyor suyla. Emdıgı ıcınmı acaba

Ben bir kere verdim patlamış Mısır tıkandı öğürdü sonra yuttu ama bi daha vermem asla
bende sadece tepesini veriyorum cnm yumusak ayikliyoruz yiyor hapur hupur kizima da oyle verirdik o da yerdi sari sert yerlerini ayikliyoruz sade beyaz top yeri kaliyor tabi her bebek de bir degil verme dedigin gibi Allah korusun cnm

Basketbolun daha çok faydası olmuştur herhalde boyuna.
Ben annemin zoruyla günde 1 bardak içerdim, şimdi hiç içmem.
Oğlan da dolapta görüp isterse içer, özellikle vermem.
Ama ben 170, eşim 180 üstüyken çocuk yaşıtlarından çok kısa.
Bana da sütün faydasından çok zararı olabilirmiş gibi geliyor, yoğurdun da kalsiyumu tartışmalı ama en azından bağırsak dostu.

Hahahaha kiz valla benim canimda ispanakli borek istiyor ama ugrasamadim ona yapinca cagriyim seni. Kabak krebi nasil oluyo

2 yaşına kadar devam sütü vermen lazım hastalıklardan korumak için tabi emmiyorsa.Süt uygun değil bebekler için.
Yaa ben kizima vermedim devam sutu. Inek sutune basladim 1 yastan sonra ama o emiyorduda tek meme. Saglikli sukur . Kimin kaynisiydi oglusunu pinar sutle buyuten 1917pinkterest seninkimiydi . Lostinparadise inki kol cikartici onu hic unutmuyorum

Uzmanlarda oyle diyo valla 9485758383 senelik sute camur atiyosunuz bah ben sutun icindeki kalsiyumum yapmayin icirin beni bebelerinize . Saka bi yanada cidden bende cok karsilastim bu bilgiyle artik hic bir sey dogal olmadigi icin sutun faydadan cok zarari vardir inanirim. Ben kizima koy sutu icirdim .o zaman bide biz baska sehirdeydik sutu koyden ankaradan aliyordum kaynatip siselere bolup dondurup goturuyordum ne cektimm bee.sonra orda bi sutcu bulmustum daha somrasi zivamadan cikmistik bimin sutunu falan aldim bi ara biseyi yok gayet iyi . Bu arada sendede ne boy varmis beaa senle kahve icmem yaninda tifil kalirim

Hahahaha kiz valla benim canimda ispanakli borek istiyor ama ugrasamadim ona yapinca cagriyim seni. Kabak krebi nasil oluyo
Ispanak yıkayacağıma ac kalayım ya.
Eşim yıkanmış almış geçen gün, asla almazdım ben olsam, o bile çamurluydu kaç defa yıkadım.
Normal krebe kabak rendeliyorum abartmadan, 2 yumurtaya 1 kabak gibi.
Normal krep dediysem tabii ki benimki yoğurtlu ve abidik gubidik unlu

Dun kocamaaaam bir tepsi ispanakli borek yaptik. Ben parmak kadar yedim. Yemin ederim butun aksam basim agridi, başım döndü. Sevdigin seylerden mahrum olmak cok zor.. imkaniniz varken yiyin gari

Ay hiç annem de çok kızıyor.
Çocuğun boyu da ortada olduğu için ses çıkarmıyorum
Bu ara pastörize süt güzellemesine denk geliyorum ve okuduğum her şey gibi bu da aşırı mantıklı
Kaynatırken besin değeri azalıyor ya, pastörize daha iyiymiş güya.
Yani ver gitsin ne bulursan
Boyum 170 değil ya gençliğimde 170ti.
Bi gün her doğum 2 cm diye konuşuyorlar, ne salladılar be dedim.
Eve geldim bi ölçtüm 168, şok şok şok
Ay gidip ağlayayım biraz

Benimde iki erkek kardeşim benden uzunm ben 168im. Kardeslerim ikisi de cok uzun aile de bile en uzun onlar

Kiz neden öyle diyosun. Marul ispanak yikamak bana terapi gibi geliyor. Butun hayatimi sorguluyorum

O zaman ben 164 olmuşum vay anam

Benim herıfte patlamıs mısır veriyor. Verme diyorum boğazına cıgerıne kaçarr.oglanda seviyor anacım. Hele o kenarlarını eriyor evet kolay oluyor yutması.gecen gun onune dogru bonibon attı babası daha ben almadan elinden oldugu gıbı attı agzına sonrada yuttu.... Cok fenalar cok

Canım rejim nasıl gidiyor senin?Kızımla beraber başlıcaz biz de ikimiz de 10 kilo versek yeter şimdilik
Diyetisyen desteği alanlar hem daha istikrarli hemde ozguvenle baslamis oluyor. Motivede ediyor. İmkanin varsa kesinlikle yardim al derim. Ben kendi çapımda birseyler yapmaya calisiyorum. Ekimden beri 11 kg verdim. Biraz incelmede oldu. Ama hâla cok kilolu oldugum icin daha yolum coook uzun. Yaza kadar 15 20 kg arasi vermek istiyorum. Mayis ayinda doğumgünüm kendime en güzel hediye bu olur. İnşallah nasip artik..
Bu sabah ikili hanelere indim. Hedefim eslemin dogumgununde 17 subatta 95 olmak.
Bazi kiyafetlerimde olmaya basladi. 3 4 pantolon 2 3 tunik oluyor şimdilik.
Eslemin dogumgunune kadar biraz daha incelersem fotolarda da guzel cikarim belki

Bu arada ben seni cok merak ediyorum birde kahvetelvesi ni

Dun kocamaaaam bir tepsi ispanakli borek yaptik. Ben parmak kadar yedim. Yemin ederim butun aksam basim agridi, başım döndü. Sevdigin seylerden mahrum olmak cok zor.. imkaniniz varken yiyin gari
Niye başın ağrıdı?
Benim de ağrır, tek seferde ağrımasa da birikir birikir toptan ağrır.
Tek seferde halsizlik, başın ağırlaşması, birkaç gün abartılı yersem migren, egzama, alerji.
Dengelemek için sebzeyi basıyorum içine.
Düzen tutturamadım hamilelikten beri.

Kiz neden öyle diyosun. Marul ispanak yikamak bana terapi gibi geliyor. Butun hayatimi sorguluyorum
Yaaaa inanmıyorum kayfem yaaaa resssmen kendımı gordum suanda neeeefret ediyorum ıspanak yıkamaktan. Hatta bu hafta almadım bıle sırf yikamamak ıcın . Eşim cok sever bende severim ama inan yıkamaktansa yemem daha ıyı herzaman o camurlara soylenee soyleneee yıkarım o ıspanakları. Annem bendeyse annem yıkar zaten elimi surmem gecen gun annem bizde ben mutfaga gırıyorm cıkıyorum yıkamaya cesaret edemiyorum ıspanakları o ise girmek ıskence anam artık dayanamadı baktı ben yanasmıyorm soylenıyorum anne yıkasana dıye dayanamadı :) buyuk oglum sevmiyor zaten.kucuk oğlanında midesi bagırsakları hazmetmıyor ıspanagı sanırım.. Afedersiniz ama oldugu gibi cıkıyor kakadan.neden olabılır.

Ben de seni merak ediyorum, burdaki muhabbet hep devam eder inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…