Benim canim cekipte yiyemedigim icin agrimistirNiye başın ağrıdı?
Benim de ağrır, tek seferde ağrımasa da birikir birikir toptan ağrır.
Tek seferde halsizlik, başın ağırlaşması, birkaç gün abartılı yersem migren, egzama, alerji.
Dengelemek için sebzeyi basıyorum içine.
Düzen tutturamadım hamilelikten beri.
Valla cok cok fazla olmadikca bana zor gelmiyor. Ama annem mesela 3 tur yikattigi icin eskiden sevmezdim. Birde kalabaliga daha fazla aliniyor tabiBence sen ıspanak yıkamayı bırak, daha mutlu olursun
Hayatı sorgularken kim mutlu olmuş
Yanlış yazmışım yav, her doğum 1 cm olacaktı.Ay hiç annem de çok kızıyor.
Çocuğun boyu da ortada olduğu için ses çıkarmıyorum
Bu ara pastörize süt güzellemesine denk geliyorum ve okuduğum her şey gibi bu da aşırı mantıklı
Kaynatırken besin değeri azalıyor ya, pastörize daha iyiymiş güya.
Yani ver gitsin ne bulursan
Boyum 170 değil ya gençliğimde 170ti.
Bi gün her doğum 2 cm diye konuşuyorlar, ne salladılar be dedim.
Eve geldim bi ölçtüm 168, şok şok şok
Ay gidip ağlayayım biraz
Yarin olcturcem. Daha bugun kardesime dedim bana anlamsizca bakmıştı2 santimi yedin dur ya
Ölçersen söyle.
Bir ben kısalmış olamam herhalde
Eee sen öyle yazinca bende dedim herhalde 164 falan kaldimYanlış yazmışım yav, her doğum 1 cm olacaktı.
2 olsa ohooo
Kız bu hafta almadım ne, ben yılda 1 bilemedin 2 kez yapıyorumYaaaa inanmıyorum kayfem yaaaa resssmen kendımı gordum suandaneeeefret ediyorum ıspanak yıkamaktan. Hatta bu hafta almadım bıle sırf yikamamak ıcın . Eşim cok sever bende severim ama inan yıkamaktansa yemem daha ıyı herzaman o camurlara soylenee soyleneee yıkarım o ıspanakları. Annem bendeyse annem yıkar zaten elimi surmem gecen gun annem bizde ben mutfaga gırıyorm cıkıyorum yıkamaya cesaret edemiyorum ıspanakları o ise girmek ıskence anam artık dayanamadı baktı ben yanasmıyorm soylenıyorum anne yıkasana dıye dayanamadı :) buyuk oglum sevmiyor zaten.kucuk oğlanında midesi bagırsakları hazmetmıyor ıspanagı sanırım.. Afedersiniz ama oldugu gibi cıkıyor kakadan.neden olabılır.
Çok yanlış anlamışım benBenim canim cekipte yiyemedigim icin agrimistir
İnşallah teşekkür ederimÇok yanlış anlamışım ben
İstediğin kiloya in de inşallah, gönlünce olmasa da kararınca yersin her şeyden
Bana Kalsa bende almam herhalde esim sevdıgı ıcın alıyorum.Kız bu hafta almadım ne, ben yılda 1 bilemedin 2 kez yapıyorum
Onda da akşama kalsa yapmayacağımı bildiğim için sabah hemen ayıklayıp suya basıyorum, gide gele yıkıyorum akşama kadar
Severim de ama napayım.
Onu yikayana kadar ne zor yemekler yapılır ki ben zor yemek de yapmam
Bizim de öyle galiba ya olduğu gibi çıkıyor.
Normaldir herhalde.
Bak ne güzel sonucunu almışsın.Ben öyle listeyle yapamam.Daha önce kalori hesabı ve sporla zayıflamıştım.Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum.Sonuç alamazsam bakarım diyetisyen işine.Kansızlık olanlar zor veriyormuş bende kansızlık var.Zaten oğlan da çok hareketlendi o da verdirecek bana gibi bakalımDiyetisyen desteği alanlar hem daha istikrarli hemde ozguvenle baslamis oluyor. Motivede ediyor. İmkanin varsa kesinlikle yardim al derim. Ben kendi çapımda birseyler yapmaya calisiyorum. Ekimden beri 11 kg verdim. Biraz incelmede oldu. Ama hâla cok kilolu oldugum icin daha yolum coook uzun. Yaza kadar 15 20 kg arasi vermek istiyorum. Mayis ayinda doğumgünüm kendime en güzel hediye bu olur. İnşallah nasip artik..
Bu sabah ikili hanelere indim. Hedefim eslemin dogumgununde 17 subatta 95 olmak.
Bazi kiyafetlerimde olmaya basladi. 3 4 pantolon 2 3 tunik oluyor şimdilik.
Eslemin dogumgunune kadar biraz daha incelersem fotolarda da guzel cikarim belki
Bu arada ben seni cok merak ediyorum birdekahvetelvesi ni
Senin boy iyi yine 162 falanım ben annem benden uzunBenimde iki erkek kardeşim benden uzunm ben 168im. Kardeslerim ikisi de cok uzun aile de bile en uzun onlar
Benimki emmediği için verdim devam sütünü emseydi vermezdim.Emmeyi bırakınca oğlana devam sütü vericem bir süre.Kızım bayağı içmişti sonra süte dadanmıştı.Günde 3,4 bardak içiyordu.Şimdi azalttı bayağı.Kardeşim bildim bileli hergün en az bir bardak kakaolu süt içer ama kocaman bir bardakYaa ben kizima vermedim devam sutu. Inek sutune basladim 1 yastan sonra ama o emiyorduda tek meme. Saglikli sukur. Kimin kaynisiydi oglusunu pinar sutle buyuten 1917pinkterest seninkimiydi . @Lostinparadise inki kol cikartici onu hic unutmuyorum
Benim kardeşim lise sondan sonra uzadı senin oğlunun genetiğinde var uzar.Basketbolun da etkisi olur muhakkak sen gönder baskete.Lise sona kadar benim burnuma geliyordu biz dedik bu hepten kısa kaldı diyeBasketbolun daha çok faydası olmuştur herhalde boyuna.
Ben annemin zoruyla günde 1 bardak içerdim, şimdi hiç içmem.
Oğlan da dolapta görüp isterse içer, özellikle vermem.
Ama ben 170, eşim 180 üstüyken çocuk yaşıtlarından çok kısa.
Bana da sütün faydasından çok zararı olabilirmiş gibi geliyor, yoğurdun da kalsiyumu tartışmalı ama en azından bağırsak dostu.
Süt su ihtiyacının yüzde doksanını karşılıyormuş.İhtiyacı olsa alır merak etme.Benimki seviyor zor alıyorum elinden suyu.Tadını sevmemiş de olabilir alışır bir süre sonraCanım sen emzirıyordun degılmı. Bende emzırıyırum ve hıc su ıcmıyor genellikle reddediyor yada cok az ıcıyor hemen oyun yapıyor suyla. Emdıgı ıcınmı acaba
Benim kız da sever ıspanağı da aynen senin dediğin gibi bütün olduğu gibi çıkıyor.Neden acaba?Hazmetmiyor mide belli de dokunuyor mu acaba bilmiyorum başka bir sıkıntısı olmuyor çünküYaaaa inanmıyorum kayfem yaaaa resssmen kendımı gordum suandaneeeefret ediyorum ıspanak yıkamaktan. Hatta bu hafta almadım bıle sırf yikamamak ıcın . Eşim cok sever bende severim ama inan yıkamaktansa yemem daha ıyı herzaman o camurlara soylenee soyleneee yıkarım o ıspanakları. Annem bendeyse annem yıkar zaten elimi surmem gecen gun annem bizde ben mutfaga gırıyorm cıkıyorum yıkamaya cesaret edemiyorum ıspanakları o ise girmek ıskence anam artık dayanamadı baktı ben yanasmıyorm soylenıyorum anne yıkasana dıye dayanamadı :) buyuk oglum sevmiyor zaten.kucuk oğlanında midesi bagırsakları hazmetmıyor ıspanagı sanırım.. Afedersiniz ama oldugu gibi cıkıyor kakadan.neden olabılır.
Kanka benimki emzirememiş meme reddi yaşamış 3.buçuk aylıkken bay bay demiş bebek, bir de bu haliyle bana alerji yüzünden senin sütünü analiz mi ettirsek acaba o mu dokunuyor demişti? Ayy dellendim bak sabah sabah yine. Kendi emzirememiş ya taktıydı heralde bana ben de emzirmeyim istiyordu sanırım, tek meme aylarca süren meme reddinin üstünden geldim çok şükür ağzı açık kalmıştır da bana belli etmez. Bak o kadar anlattım Pınar süte değinmedim yok kanka benimki değildi oYaa ben kizima vermedim devam sutu. Inek sutune basladim 1 yastan sonra ama o emiyorduda tek meme. Saglikli sukur. Kimin kaynisiydi oglusunu pinar sutle buyuten 1917pinkterest seninkimiydi . @Lostinparadise inki kol cikartici onu hic unutmuyorum
Ispanağa ilk başladığımız zamanlar bizim de bütün bütün çıkıyordu kakadan canım . En son verdiğimde çıkmadı ama çoksa hatırlarımBenim kız da sever ıspanağı da aynen senin dediğin gibi bütün olduğu gibi çıkıyor.Neden acaba?Hazmetmiyor mide belli de dokunuyor mu acaba bilmiyorum başka bir sıkıntısı olmuyor çünkü
Kafalar o kadar çalışıyor işteKanka benimki emzirememiş meme reddi yaşamış 3.buçuk aylıkken bay bay demiş bebek, bir de bu haliyle bana alerji yüzünden senin sütünü analiz mi ettirsek acaba o mu dokunuyor demişti? Ayy dellendim bak sabah sabah yine. Kendi emzirememiş ya taktıydı heralde bana ben de emzirmeyim istiyordu sanırım, tek meme aylarca süren meme reddinin üstünden geldim çok şükür ağzı açık kalmıştır da bana belli etmez. Bak o kadar anlattım Pınar süte değinmedim yok kanka benimki değildi o
Birden nasıl olmuş öyle ne kadar iyi uzamışBenim kardeşim lise sondan sonra uzadı senin oğlunun genetiğinde var uzar.Basketbolun da etkisi olur muhakkak sen gönder baskete.Lise sona kadar benim burnuma geliyordu biz dedik bu hepten kısa kaldı diyeSonra bir senede 25 cm falan attı çok şaşırdık
Aaaa yoksa ondan mı benim pijama altları uzun geliyorYanlış yazmışım yav, her doğum 1 cm olacaktı.
2 olsa ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?