2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim canim cekipte yiyemedigim icin agrimistir

Yanlış yazmışım yav, her doğum 1 cm olacaktı.
2 olsa ohooo

Kız bu hafta almadım ne, ben yılda 1 bilemedin 2 kez yapıyorum
Onda da akşama kalsa yapmayacağımı bildiğim için sabah hemen ayıklayıp suya basıyorum, gide gele yıkıyorum akşama kadar
Severim de ama napayım.
Onu yikayana kadar ne zor yemekler yapılır ki ben zor yemek de yapmam
Bizim de öyle galiba ya olduğu gibi çıkıyor.
Normaldir herhalde.

Bana Kalsa bende almam herhalde esim sevdıgı ıcın alıyorum.

Bak ne güzel sonucunu almışsın.Ben öyle listeyle yapamam.Daha önce kalori hesabı ve sporla zayıflamıştım.Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum.Sonuç alamazsam bakarım diyetisyen işine.Kansızlık olanlar zor veriyormuş bende kansızlık var.Zaten oğlan da çok hareketlendi o da verdirecek bana gibi bakalım

Benimde iki erkek kardeşim benden uzunm ben 168im. Kardeslerim ikisi de cok uzun aile de bile en uzun onlar
Senin boy iyi yine 162 falanım ben annem benden uzunKüçükken annesinden uzun olan arkadaşlarıma özenirdim,ben de geçicem derdim annemi geçemedimKızım daha bu yaşta bana çok yakın seneye geçecek gibi beni bakalım

Benimki emmediği için verdim devam sütünü emseydi vermezdim.Emmeyi bırakınca oğlana devam sütü vericem bir süre.Kızım bayağı içmişti sonra süte dadanmıştı.Günde 3,4 bardak içiyordu.Şimdi azalttı bayağı.Kardeşim bildim bileli hergün en az bir bardak kakaolu süt içer ama kocaman bir bardak

Benim kardeşim lise sondan sonra uzadı senin oğlunun genetiğinde var uzar.Basketbolun da etkisi olur muhakkak sen gönder baskete.Lise sona kadar benim burnuma geliyordu biz dedik bu hepten kısa kaldı diyeSonra bir senede 25 cm falan attı çok şaşırdık

Canım sen emzirıyordun degılmı. Bende emzırıyırum ve hıc su ıcmıyor genellikle reddediyor yada cok az ıcıyor hemen oyun yapıyor suyla. Emdıgı ıcınmı acaba
Süt su ihtiyacının yüzde doksanını karşılıyormuş.İhtiyacı olsa alır merak etme.Benimki seviyor zor alıyorum elinden suyu.Tadını sevmemiş de olabilir alışır bir süre sonra

Benim kız da sever ıspanağı da aynen senin dediğin gibi bütün olduğu gibi çıkıyor.Neden acaba?Hazmetmiyor mide belli de dokunuyor mu acaba bilmiyorum başka bir sıkıntısı olmuyor çünkü

Kızlar benim bebe 6 da kalktıydı uyuttum şimdi ben de yatmaya çalışıcam bir saat uyusa iyi bakalım

Kanka benimki emzirememiş meme reddi yaşamış 3.buçuk aylıkken bay bay demiş bebek, bir de bu haliyle bana alerji yüzünden senin sütünü analiz mi ettirsek acaba o mu dokunuyor demişti? Ayy dellendim bak sabah sabah yine. Kendi emzirememiş ya taktıydı heralde bana ben de emzirmeyim istiyordu sanırım, tek meme aylarca süren meme reddinin üstünden geldim çok şükür ağzı açık kalmıştır da bana belli etmez. Bak o kadar anlattım Pınar süte değinmedim yok kanka benimki değildi o

Benim kız da sever ıspanağı da aynen senin dediğin gibi bütün olduğu gibi çıkıyor.Neden acaba?Hazmetmiyor mide belli de dokunuyor mu acaba bilmiyorum başka bir sıkıntısı olmuyor çünkü
Ispanağa ilk başladığımız zamanlar bizim de bütün bütün çıkıyordu kakadan canım . En son verdiğimde çıkmadı ama çoksa hatırlarım ama yine dikkat edicem bak bu hafta veririm diye düşünüyorum
Kafalar o kadar çalışıyor işte gülüyoruz da insan nasıl sinir oluyor anlıyorum seni canım. Bizimki de 6 ay emzirmiş bana sorar hala emiyor mu falan diye , uyumadığın da sütün mü yetmiyor demişti bi kere kızım ağzına mama sürmedi ilk doğduğunda yapıp veriyordu İçmiyordu kuzum millete içiyor diye anlatıyordu . Sonra bi gün sağlık ocağında hemşire sakın verme deyince eve gelip anlatınca vermeyi bırakmıştı . Alıştırcaktı belki de öyle öyle çocuğu mamaya . Bir kutu mama olmuş 170 TL arkadaşlar

Birden nasıl olmuş öyle ne kadar iyi uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…