- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
HahahahaIspanak yıkayacağıma ac kalayım ya.
Eşim yıkanmış almış geçen gün, asla almazdım ben olsam, o bile çamurluydu kaç defa yıkadım.
Normal krebe kabak rendeliyorum abartmadan, 2 yumurtaya 1 kabak gibi.
Normal krep dediysem tabii ki benimki yoğurtlu ve abidik gubidik unlu
Ayy uyuz yaa. Neden ugrasirlar anlamiyorum kendi evladinin evladi nasil iyi olsun istemez herseyden ince onlarda anne nasik bubkdar kalbi kara bazisinin gercekten cok uzucu. Yanlis hatirlamisim kanka renklinin kaynisimiydiki off cikaramadimKanka benimki emzirememiş meme reddi yaşamış 3.buçuk aylıkken bay bay demiş bebek, bir de bu haliyle bana alerji yüzünden senin sütünü analiz mi ettirsek acaba o mu dokunuyor demişti? Ayy dellendim bak sabah sabah yine. Kendi emzirememiş ya taktıydı heralde bana ben de emzirmeyim istiyordu sanırım, tek meme aylarca süren meme reddinin üstünden geldim çok şükür ağzı açık kalmıştır da bana belli etmez. Bak o kadar anlattım Pınar süte değinmedim yok kanka benimki değildi o
Icmezmi senin oglus artikAy hiç annem de çok kızıyor.
Çocuğun boyu da ortada olduğu için ses çıkarmıyorum
Bu ara pastörize süt güzellemesine denk geliyorum ve okuduğum her şey gibi bu da aşırı mantıklı
Kaynatırken besin değeri azalıyor ya, pastörize daha iyiymiş güya.
Yani ver gitsin ne bulursan
Boyum 170 değil ya gençliğimde 170ti.
Bi gün her doğum 2 cm diye konuşuyorlar, ne salladılar be dedim.
Eve geldim bi ölçtüm 168, şok şok şok
Ay gidip ağlayayım biraz
Ohh yarasinBenimki emmediği için verdim devam sütünü emseydi vermezdim.Emmeyi bırakınca oğlana devam sütü vericem bir süre.Kızım bayağı içmişti sonra süte dadanmıştı.Günde 3,4 bardak içiyordu.Şimdi azalttı bayağı.Kardeşim bildim bileli hergün en az bir bardak kakaolu süt içer ama kocaman bir bardak
Cnm su icmemeleri kan degerlerini cok etkiliyor.benimkini biliyosun emici ama suyun yeride baska dr a gittigimz donemde su hic icmiyodu nerdeyse zar zor bir kac kasikla gunu kapatiyorduk.dr tahlilelri bakinca suyu artirin dedi ben dememistim bile su icmiyo diye . Biraz ustune dustum simdi iciyor baya .Süt su ihtiyacının yüzde doksanını karşılıyormuş.İhtiyacı olsa alır merak etme.Benimki seviyor zor alıyorum elinden suyu.Tadını sevmemiş de olabilir alışır bir süre sonra
Evet sene balında burnuma gelen çocuk sene sonunda benim tepemden bakıyorduBirden nasıl olmuş öyle ne kadar iyi uzamış
Kardeşim de hep nesquikli içer o da boy uzatıyormuş birkaç kişiden duydumOhh yarasin. Kakaolu sut bobreklerde camur yapuyormus diye duymustum . Benim.kizimda bir ara dadanmisti ama sinirlandirdim simdi 1 bardak iciyor. Wc egitimine kdar yatmadanda iciyordu 2 bardak gunde. Gece cisi gelince agliyordu o yuzden onu kestim . Bu ara biraz dadandi bardak hediyeli nesguik vardi onu istedi aldim bardagin hevesine her firsatta sut istiyor
Ben de merak ediyorum ya Renkliyi nerelerde acaba, aman kanka benim kv oscarlık boşversene senAyy uyuz yaa. Neden ugrasirlar anlamiyorum kendi evladinin evladi nasil iyi olsun istemez herseyden ince onlarda anne nasik bubkdar kalbi kara bazisinin gercekten cok uzucu. Yanlis hatirlamisim kanka renklinin kaynisimiydiki off cikaramadim. Renklide yok yaa iyidir hersey yolundadir insallah
Kansizlik icin takviye alman lazim. D vit b 12 eksikliginde de veremiyosun. Benim onlar hepsi normal cikmisti. İnsulin direncim varBak ne güzel sonucunu almışsın.Ben öyle listeyle yapamam.Daha önce kalori hesabı ve sporla zayıflamıştım.Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum.Sonuç alamazsam bakarım diyetisyen işine.Kansızlık olanlar zor veriyormuş bende kansızlık var.Zaten oğlan da çok hareketlendi o da verdirecek bana gibi bakalım
İşte beyinleri bu kadar canım bunların inan valla düşündükçe dellendiğim o kadar şeyi var kiIspanağa ilk başladığımız zamanlar bizim de bütün bütün çıkıyordu kakadan canım . En son verdiğimde çıkmadı ama çoksa hatırlarımama yine dikkat edicem bak bu hafta veririm diye düşünüyorum
Kafalar o kadar çalışıyor iştegülüyoruz da insan nasıl sinir oluyor anlıyorum seni canım. Bizimki de 6 ay emzirmiş bana sorar hala emiyor mu falan diye , uyumadığın da sütün mü yetmiyor demişti bi kere kızım ağzına mama sürmedi ilk doğduğunda yapıp veriyordu İçmiyordu kuzum millete içiyor diye anlatıyordu . Sonra bi gün sağlık ocağında hemşire sakın verme deyince eve gelip anlatınca vermeyi bırakmıştı . Alıştırcaktı belki de öyle öyle çocuğu mamaya . Bir kutu mama olmuş 170 TL arkadaşlar
Ne zaman gidiyosunuz canimBen de merak ediyorum ya Renkliyi nerelerde acaba, aman kanka benim kv oscarlık boşversene sen
Aaaa sasirdim. Kv diyorki dr yeterki surticsin nesquik al icir demis gorumcem bebekkenKardeşim de hep nesquikli içer o da boy uzatıyormuş birkaç kişiden duydum
Benimkinin en kotu huyu ne biliyimusun madam. Kendi bakimi ve kendi cocuklarinin gelisimiyle kiyasliyorIspanağa ilk başladığımız zamanlar bizim de bütün bütün çıkıyordu kakadan canım . En son verdiğimde çıkmadı ama çoksa hatırlarımama yine dikkat edicem bak bu hafta veririm diye düşünüyorum
Kafalar o kadar çalışıyor iştegülüyoruz da insan nasıl sinir oluyor anlıyorum seni canım. Bizimki de 6 ay emzirmiş bana sorar hala emiyor mu falan diye , uyumadığın da sütün mü yetmiyor demişti bi kere kızım ağzına mama sürmedi ilk doğduğunda yapıp veriyordu İçmiyordu kuzum millete içiyor diye anlatıyordu . Sonra bi gün sağlık ocağında hemşire sakın verme deyince eve gelip anlatınca vermeyi bırakmıştı . Alıştırcaktı belki de öyle öyle çocuğu mamaya . Bir kutu mama olmuş 170 TL arkadaşlar
İnşallah canım, işte sosyal medyadan ekleşmek de burada iyi oluyor anılar paylaştık dertlerimizi dinledik insan iyi mi değil mi diye merak ediyor. Haftaya gitcez kuzum haftasonu flnNe zaman gidiyosunuz canim. Insallah hali keyfi iyidir renklinin
Aaaa sasirdim. Kv diyorki dr yeterki surticsin nesquik al icir demis gorumcem bebekkensalliyo saniyordum demekki dogruluk payi varmis
Kızlar Allah aşkına bana bir akıl verin inan çıldıracağım artık ne olur! Bu çocuk zeytinden başka bişey yemiyor kahvaltıda, diğer öğünler de tam bir felaket ama az da olsa yiyor bu kahvaltı beni mahvediyorbir sürü şey deniyorum ya ya mıncıklayıp atıyor ya da hiç eline dokunmadan öylece bekliyor inanın ne yapacağımı şaşırdım. 8. Ayda kan tahlillerinde b12 eksikti takviyesini alıyoruz kan fln normaldi ama o zaman da yemiyor diye bakılmıştı şimdi de öyle zerre gelişme yok. Artık sinirlerim çok yıprandı her yaptığım yerlerde ya da saçında başında
Evt anlamıyom bende vallaBenim kız da sever ıspanağı da aynen senin dediğin gibi bütün olduğu gibi çıkıyor.Neden acaba?Hazmetmiyor mide belli de dokunuyor mu acaba bilmiyorum başka bir sıkıntısı olmuyor çünkü
Ya pinko sorma ya . Cocuk içini yakacak bısey bıle yemıs olsa pek su ıcmıyor. Hele bugunlerde ıyıce bıraktıCnm su icmemeleri kan degerlerini cok etkiliyor.benimkini biliyosun emici ama suyun yeride baska dr a gittigimz donemde su hic icmiyodu nerdeyse zar zor bir kac kasikla gunu kapatiyorduk.dr tahlilelri bakinca suyu artirin dedi ben dememistim bile su icmiyo diye . Biraz ustune dustum simdi iciyor baya .PeRRieR canim bence icirmeye gayret et suluk ver oynasin doksun islattsin kendini zamanla icecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?