2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

gozun aydin Pink hayalinin kakasina kavusmussun sevgili kocam geldi gozumun onune oglumu banyi yaptırırken kiz agladi bize getiriyor ,diyki banyoda bez filan mi var kotu birsey kokuyor yok diyorum biz ne zmandir burdayiz koku yok hayir var diyo kizi kucakliyim dddim sirtina kadar cikmis haberi yok kokuyu tek onun alma sebebi miraymis meger ustune gecirmis ikisininde

Merhaba arada bakardim nisan annelerine dogumdan inve sizi hatirliyorum☺ burdaki cogu arkadas hatirladigim yaptirdi kizamik vakalarinda cok artis oldugu icin 9.aya cekilmisti diye hatirliyorum bizde gecn hafta olduk kizamik ,kizamikcik,kabalulak hepsi icin korumasi var denildi hic ates huysuzluk yapmadı cok sukur

Çok teşekkür ederim.topikleri yanlış tıklamışım kusura bakmayın tekrar Peki birşey soracağım.siz 12.ay aşısı mı yaptırdınız 9.ayda? 12 aylıkken tekrar yaptırmayacaksınız yani diymi

Kuzum yaptım zeytin diye belki yer mi diye onu da yemiyor zeytinini alıyot içinden diğeri aşağıya, ah bu kızlar ah bu kızlar

Merhaba bizi 9.ayda çağırdılar bu aşı için sonra 12.ayda ikinci dozuna gelmemizi söylediler, hastalık sıklaşmış sanırım o yüzden koymuşlar takvime

Hahahaha sagol canim valla 1hafta kaka yapaz artik benimki . Hahaha yaa bu erkekler cok komik gecmis olsun sizede

Hahahajaj kandirilmaninda boylesi 3 kutudan 1 cay kasigi ve sonrasi güümm

Kuzum sabır... bazen Selin de yapıyor öyle yemek istemiyor yumurtaları atıyor saçına sürüyor . Peynir yemek istemiyordu mesela ne zamandır, kefir içiriyorum her gün baktım peynir yemiyor illa yedirecem ya bende kefirin içine doğruyordum şimdi peynir yiyor mesela nazlansa da lor yaptım lor atıyorum kefire de. Yoğurt seviyorsa yoğurda didikle yumurtayı alamaz tadını . Terbiyeli çorba yedirebilirsin yumurta oluyor ya terbiyede sabah kahvaltı yapmayan o kadar çok bebe var ki arkadaşım üzülme . Ama vazgeçme her gün yine hazırla elbet bir gün yiyecek
Defne ne dedi ne tepki verdi bu duruma pinko
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler ama ben yaptırdım demeye geldim

9 ve 12 olarak biliyorum pekistirme dozu 12.ayda tekrar yapilicak oyle konusmustuk doktorla

Kuzum yaptım zeytin diye belki yer mi diye onu da yemiyor zeytinini alıyot içinden diğeri aşağıya, ah bu kızlar ah bu kızlar

Ahh cok fenalar sakin ,narin bir kiz bekliyordum oyle gorunuyordu yani ama sondurum fenaa
Hahahaha sagol canim valla 1hafta kaka yapaz artik benimki . Hahaha yaa bu erkekler cok komik gecmis olsun sizede

yapar yapar canim hergun yogurt veriyorsun iyi gelir Cinara ,sagol vallah kendi temizledi bn tek kizimi yikadimm

Hahahajaj kandirilmaninda boylesi 3 kutudan 1 cay kasigi ve sonrasi güümm

Maleseff en son suyla karıştırarak veriyordum cunku kansızlık iyice artmisti simdide sadece aksam uykusundan once evde görürse gidip gelip süt diyor

Kuzum inan tükendim ya 3 aydır savaşıyoruz, babası da diyor ki ben de kahvaltı yapmayı sevmem zorlama dedim her b.ku da sana çekmesin be adam. Her yerde çorba hariç yumurtayı anlıyor kuzum, kefir de içmiyor zaten

Allak seni bu nasıı kaka be ogluum dedi pipetin hep kaka olmus dedi sonrada durum degerlendirmesi yaptik valla böyle bi kaka daha once gormedim diyo

Valla cnm benimkine hic bisey fayda etmiyo cok basina buyruk bi bagirsak . Insallah devam eder ben raziyim temizlemeye yeterki o rahatlasinn zorlanmasin . Valla buyuged elaf anlatmak zor bebege laf anlatmak dahada zor. Simdi cinara etli corba icirdim zar zor deli gibi uykusu var emmek istiyor uyku oncesi 2 kere cekse rahaliicak ama iste dikakt ediyorum kan yapici seylerle sut karistirmamaya . Buyugudr kiyamaiyor insan bisry isteyince ve o yasak veya sınirli vermek gerekirse

Yoğurt seviyor mu içinde bi denesen ? Haşlanmışı belki anlar canım da tavada pişirirsen anlamaz belki babaların da zorlama demelerine ayarım. Çok biliyorlar biz de zevkten zorluyoruz zaten hobi olarak

Cok zor canim bende cok uzuluyorum mahrum birakmis gibi hele varken vermeyince uyuce kotu oluyorinsan ama onlarin sağlığı icin ,cinarda böylece birazalisir belki sutle mesafe koymaya 1er saat bile biraksa arada sen rahatlarsin kuzum

Yoğurt seviyor mu içinde bi denesen ? Haşlanmışı belki anlar canım da tavada pişirirsen anlamaz belki babaların da zorlama demelerine ayarım. Çok biliyorlar biz de zevkten zorluyoruz zaten hobi olarak
Aynen ya acıksa yer diyor, dedim 4 saat oldu nerdeyse ne emdi ne yedi ne tokluğu bu yok kuzum yumurta bizim kanayan yaramız her halini ayırt ediyor haşlanmış tavada bir ara sadece 3 kez sıvı verebildiö onu da çözdü

Tarhana seviyor mu canım? Tarhanalı tost yapsan onun içine koysan ? Selin bi kaç gün iştahsızdı da nasıl üzülüp sinirleniyor insannyemiyor diye

Kızlar merhabalar nasılsınız size bir tekşif ile geldim homm bitkisel içerikli ürünleri kışlanıp heö de lazanç sağlamak ister misiniz? Bebişlere bitkisel tamamen hem de siz de bayago kazanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…