- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Agape gecen sana dedimya o nasil kaka bizede yolla diyekargo elime ulasti dun bi koku geliyo kendi kedime Allah Allah elelrim nie b.k kokuyoko diyorm 2.kakayi beklemiyorumya kondurmadim kaka yapmistir die ikide bir elimi kokladim kokmuyo elim ama huylandim gitim yikadim en sonunda cocuga bakmak aklima geldi Allahhimmm sana geliyorum dedim pipisine kdar b.k icine falan girmis testislerinin kivrimlari cizgi cizgi leşş gibi sonra bu elini bi atti pipisine avucu b.k defne koos dedim zar zor ellerini sildik altini temizledim sonrada banyoya soktum yikadim .aklima sen geldin direk cok mutlu bi kakaydi valla @Agape25
Selam arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz de iyidir..
biz Siirt’ten taşındık kızımın eğitimi için.Tekirdağ muratlıya taşındık.eşimin askeriyeden arkadaşının ablası özel eğitim öğretmeni burda çalışıyormuş onun alt katına ev tuttuk.her gün eve eğitime geliyor ve şuan başladığımız noktadan çoook ilerideyiz rabbime şükürler olsun.daha yolumuz uzun tabi 1 sene burdayız.eşim Siirt’te ben ise burda annemlerle beraberim.çooook yorucu bi süreçten geçtik umarım sonucu da güzel olur.1 buçuk aydır buradayız.
canlarım size bir soru soracağım siirtteki sağlık ocağından aradılar beni.9.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş.aşı ellerinde yokmuş 12.ayda yapılacak aşıyı 9.ayda yapacaklarmış.ben Siirt’te değilim dedim.şuan bulunduğum mahallenin sağlık ocağına gittim orda varmış bu aşı tek doz kızamık aşısı.12. Ayda da tekrar yapılacakmış.pazartesi getir demişti bana ebe ama emin olamadım gitmedim.kızımda 9.ayda aşı yaptırmamıştık hiç.yeni çıktı bu zannedersem.sizler yaptırdınız mı?acaba yaptırmayıp 1 yaş aşısı mı yaptırsam kızamık sürekli vurdurmak ağır gelmez mi bilemedim kafam çok karışık
edit:kusura bakmayın yanlış topiğe yazmışım
Çok teşekkür ederim.topikleri yanlış tıklamışım kusura bakmayın tekrarMerhaba arada bakardim nisan annelerine dogumdan inve sizi hatirliyorum☺ burdaki cogu arkadas hatirladigim yaptirdi kizamik vakalarinda cok artis oldugu icin 9.aya cekilmisti diye hatirliyorum bizde gecn hafta olduk kizamik ,kizamikcik,kabalulak hepsi icin korumasi var denildi hic ates huysuzluk yapmadı cok sukur
Kuzum yaptım zeytin diye belki yer mi diye onu da yemiyor zeytinini alıyot içinden diğeri aşağıya, ah bu kızlar ah bu kızlarKahvalti bizimde su aralar sikinti canim ya .. keske eline vermeye hic bulasmasaydim diyotum elime almadna yemiyor elindekini bolup bolup tere atiyor2 3 gundur pure yapıyorum onuda dudaklarinin arasindan cokaz yiyor agzini acmuyor bile .. zeytinli krep gibi tyzlu seyler yapsan icinde zeytin tadini aldikca ter mi acaba
Merhaba bizi 9.ayda çağırdılar bu aşı için sonra 12.ayda ikinci dozuna gelmemizi söylediler, hastalık sıklaşmış sanırım o yüzden koymuşlar takvimeÇok teşekkür ederim.topikleri yanlış tıklamışım kusura bakmayın tekrarPeki birşey soracağım.siz 12.ay aşısı mı yaptırdınız 9.ayda? 12 aylıkken tekrar yaptırmayacaksınız yani diymi
Evet cnm aynen vallaİnşallah canım, işte sosyal medyadan ekleşmek de burada iyi oluyor anılar paylaştık dertlerimizi dinledik insan iyi mi değil mi diye merak ediyor. Haftaya gitcez kuzum haftasonu fln
Hahahaha sagol canim valla 1hafta kaka yapaz artik benimkigozun aydin Pink hayalinin kakasina kavusmussun sevgili kocam geldi gozumun onune oglumu banyi yaptırırken kiz agladi bize getiriyor ,diyki banyoda bez filan mi var kotu birsey kokuyor yok diyorum biz ne zmandir burdayiz koku yok hayir var diyo kizi kucakliyim dddim sirtina kadar cikmis haberi yok kokuyu tek onun alma sebebi miraymis meger ustune gecirmis ikisininde
Hahahajaj kandirilmaninda boylesi 3 kutudan 1 cay kasigi ve sonrasi güümmNesquik reklamlari bosuna olamaz canimmhiccmeyen cocujlar icin alistirmYa iyi ilk burakinca biz cok zorlandik cikolatali sutle basladik ama gunde 3kutu icerdi o minikten sonra yavas yavs normal sute donduk mira dogdugundan beri caykasiginin ucuyla koyarak inaniyordu simdi nasil olsa farketmiyor 1
Kuzum sabır... bazen Selin de yapıyor öyle yemek istemiyor yumurtaları atıyor saçına sürüyor . Peynir yemek istemiyordu mesela ne zamandır, kefir içiriyorum her gün baktım peynir yemiyor illa yedirecem ya bende kefirin içine doğruyordumKızlar Allah aşkına bana bir akıl verin inan çıldıracağım artık ne olur! Bu çocuk zeytinden başka bişey yemiyor kahvaltıda, diğer öğünler de tam bir felaket ama az da olsa yiyor bu kahvaltı beni mahvediyorbir sürü şey deniyorum ya ya mıncıklayıp atıyor ya da hiç eline dokunmadan öylece bekliyor inanın ne yapacağımı şaşırdım. 8. Ayda kan tahlillerinde b12 eksikti takviyesini alıyoruz kan fln normaldi ama o zaman da yemiyor diye bakılmıştı şimdi de öyle zerre gelişme yok. Artık sinirlerim çok yıprandı her yaptığım yerlerde ya da saçında başında
Defne ne dedi ne tepki verdi bu duruma pinkoAgape gecen sana dedimya o nasil kaka bizede yolla diyekargo elime ulasti dun bi koku geliyo kendi kedime Allah Allah elelrim nie b.k kokuyoko diyorm 2.kakayi beklemiyorumya kondurmadim kaka yapmistir die ikide bir elimi kokladim kokmuyo elim ama huylandim gitim yikadim en sonunda cocuga bakmak aklima geldi Allahhimmm sana geliyorum dedim pipisine kdar b.k icine falan girmis testislerinin kivrimlari cizgi cizgi leşş gibi sonra bu elini bi atti pipisine avucu b.k defne koos dedim zar zor ellerini sildik altini temizledim sonrada banyoya soktum yikadim .aklima sen geldin direk cok mutlu bi kakaydi valla @Agape25
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler ama ben yaptırdım demeye geldimSelam arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz de iyidir..
biz Siirt’ten taşındık kızımın eğitimi için.Tekirdağ muratlıya taşındık.eşimin askeriyeden arkadaşının ablası özel eğitim öğretmeni burda çalışıyormuş onun alt katına ev tuttuk.her gün eve eğitime geliyor ve şuan başladığımız noktadan çoook ilerideyiz rabbime şükürler olsun.daha yolumuz uzun tabi 1 sene burdayız.eşim Siirt’te ben ise burda annemlerle beraberim.çooook yorucu bi süreçten geçtik umarım sonucu da güzel olur.1 buçuk aydır buradayız.
canlarım size bir soru soracağım siirtteki sağlık ocağından aradılar beni.9.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş.aşı ellerinde yokmuş 12.ayda yapılacak aşıyı 9.ayda yapacaklarmış.ben Siirt’te değilim dedim.şuan bulunduğum mahallenin sağlık ocağına gittim orda varmış bu aşı tek doz kızamık aşısı.12. Ayda da tekrar yapılacakmış.pazartesi getir demişti bana ebe ama emin olamadım gitmedim.kızımda 9.ayda aşı yaptırmamıştık hiç.yeni çıktı bu zannedersem.sizler yaptırdınız mı?acaba yaptırmayıp 1 yaş aşısı mı yaptırsam kızamık sürekli vurdurmak ağır gelmez mi bilemedim kafam çok karışık
edit:kusura bakmayın yanlış topiğe yazmışım
Çok teşekkür ederim.topikleri yanlış tıklamışım kusura bakmayın tekrarPeki birşey soracağım.siz 12.ay aşısı mı yaptırdınız 9.ayda? 12 aylıkken tekrar yaptırmayacaksınız yani diymi
Kuzum yaptım zeytin diye belki yer mi diye onu da yemiyor zeytinini alıyot içinden diğeri aşağıya, ah bu kızlar ah bu kızlar
Hahahaha sagol canim valla 1hafta kaka yapaz artik benimki. Hahaha yaa bu erkekler cok komik gecmis olsun sizede
Hahahajaj kandirilmaninda boylesi 3 kutudan 1 cay kasigi ve sonrasi güümm
Kuzum inan tükendim ya 3 aydır savaşıyoruz, babası da diyor ki ben de kahvaltı yapmayı sevmem zorlama dedim her b.ku da sana çekmesin be adam. Her yerde çorba hariç yumurtayı anlıyor kuzum, kefir de içmiyor zatenKuzum sabır... bazen Selin de yapıyor öyle yemek istemiyor yumurtaları atıyor saçına sürüyor . Peynir yemek istemiyordu mesela ne zamandır, kefir içiriyorum her gün baktım peynir yemiyor illa yedirecem ya bende kefirin içine doğruyordumşimdi peynir yiyor mesela nazlansa da lor yaptım lor atıyorum kefire de. Yoğurt seviyorsa yoğurda didikle yumurtayı alamaz tadını . Terbiyeli çorba yedirebilirsin yumurta oluyor ya terbiyede sabah kahvaltı yapmayan o kadar çok bebe var ki arkadaşım üzülme . Ama vazgeçme her gün yine hazırla elbet bir gün yiyecek
Defne ne dedi ne tepki verdi bu duruma pinko
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler ama ben yaptırdım demeye geldim
Allak seni bu nasıı kaka be ogluum dedi pipetin hep kaka olmus dediKuzum sabır... bazen Selin de yapıyor öyle yemek istemiyor yumurtaları atıyor saçına sürüyor . Peynir yemek istemiyordu mesela ne zamandır, kefir içiriyorum her gün baktım peynir yemiyor illa yedirecem ya bende kefirin içine doğruyordumşimdi peynir yiyor mesela nazlansa da lor yaptım lor atıyorum kefire de. Yoğurt seviyorsa yoğurda didikle yumurtayı alamaz tadını . Terbiyeli çorba yedirebilirsin yumurta oluyor ya terbiyede sabah kahvaltı yapmayan o kadar çok bebe var ki arkadaşım üzülme . Ama vazgeçme her gün yine hazırla elbet bir gün yiyecek
Defne ne dedi ne tepki verdi bu duruma pinko
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler ama ben yaptırdım demeye geldim
Valla cnm benimkine hic bisey fayda etmiyo cok basina buyruk bi bagirsakAhh cok fenalar sakin ,narin bir kiz bekliyordum oyle gorunuyordu yani ama sondurum fenaa
yapar yapar canim hergun yogurt veriyorsun iyi gelir Cinara ,sagol vallah kendi temizledi bn tek kizimi yikadimm
Maleseffen son suyla karıştırarak veriyordum cunku kansızlık iyice artmisti simdide sadece aksam uykusundan once evde görürse gidip gelip süt diyor
Yoğurt seviyor mu içinde bi denesen ? Haşlanmışı belki anlar canım da tavada pişirirsen anlamaz belkiKuzum inan tükendim ya 3 aydır savaşıyoruz, babası da diyor ki ben de kahvaltı yapmayı sevmem zorlama dedim her b.ku da sana çekmesin be adam. Her yerde çorba hariç yumurtayı anlıyor kuzum, kefir de içmiyor zaten
Hahaha yerim onu kımırcıkAllak seni bu nasıı kaka be ogluum dedi pipetin hep kaka olmus dedisonrada durum degerlendirmesi yaptik valla böyle bi kaka daha once gormedim diyo
Valla cnm benimkine hic bisey fayda etmiyo cok basina buyruk bi bagirsak. Insallah devam eder ben raziyim temizlemeye yeterki o rahatlasinn zorlanmasin . Valla buyuged elaf anlatmak zor bebege laf anlatmak dahada zor. Simdi cinara etli corba icirdim zar zor deli gibi uykusu var emmek istiyor uyku oncesi 2 kere cekse rahaliicak ama iste dikakt ediyorum kan yapici seylerle sut karistirmamaya . Buyugudr kiyamaiyor insan bisry isteyince ve o yasak veya sınirli vermek gerekirse
Aynen ya acıksa yer diyor, dedim 4 saat oldu nerdeyse ne emdi ne yedi ne tokluğu buYoğurt seviyor mu içinde bi denesen ? Haşlanmışı belki anlar canım da tavada pişirirsen anlamaz belkibabaların da zorlama demelerine ayarım. Çok biliyorlar biz de zevkten zorluyoruz zaten hobi olarak
Tarhana seviyor mu canım? Tarhanalı tost yapsan onun içine koysan ? Selin bi kaç gün iştahsızdı da nasıl üzülüp sinirleniyor insannyemiyor diyeAynen ya acıksa yer diyor, dedim 4 saat oldu nerdeyse ne emdi ne yedi ne tokluğu buyok kuzum yumurta bizim kanayan yaramız her halini ayırt ediyor haşlanmış tavada bir ara sadece 3 kez sıvı verebildiö onu da çözdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?