- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kuzum aynen ben de çok üzülüyorum işte iyice hevesim kırılıyor düşünsene 7 aydan itibaren kahvaltı veriyorum nerdeyse bu 3 aydır birTarhana seviyor mu canım? Tarhanalı tost yapsan onun içine koysan ? Selin bi kaç gün iştahsızdı da nasıl üzülüp sinirleniyor insannyemiyor diye
Hahaha yerim onu kımırcıkdamadıma başarılarının devamını diliyorum
Aynn cnm cok haklisin ama iyikigi icin oyle dusun ☺☺. Evet ins caninCok zor canim bende cok uzuluyorum mahrum birakmis gibi hele varken vermeyince uyuce kotu oluyorinsan ama onlarin sağlığı icin ,cinarda böylece birazalisir belki sutle mesafe koymaya 1er saat bile biraksa arada sen rahatlarsin kuzum
Haşin gece, rüya demeyeydin iyiydi, şimdiden ergenlik sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum zihnimdeIcmezmi senin oglus artikama uzar yaa erkekler genelde ergenlikten sonra uzuyor o hasin geceli ruyadan sonra ataga geciyolar Ayy yaa onu bende duydum resmen kanimizi canimizi disimizi kusumuzu ortaya koydugumuz yetmiyomus gibi boydanda olduk cok uzucu ama gercek
Ben de reddetdikçe ufak ufak tuzlamaya başladım artık.Kahvalti bizimde su aralar sikinti canim ya .. keske eline vermeye hic bulasmasaydim diyotum elime almadna yemiyor elindekini bolup bolup tere atiyor2 3 gundur pure yapıyorum onuda dudaklarinin arasindan cokaz yiyor agzini acmuyor bile .. zeytinli krep gibi tyzlu seyler yapsan icinde zeytin tadini aldikca ter mi acaba
Bende hiç denemedim ama denemek istiyorum canımKuzum aynen ben de çok üzülüyorum işte iyice hevesim kırılıyor düşünsene 7 aydan itibaren kahvaltı veriyorum nerdeyse bu 3 aydır bir
Kere adam akıllı yapmadı yemedi, tarhana çorbasını seviyor ama tostunu denemek lazım kuzum nasıl yapıyorsun anlatabilir misin?
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama şu an 16 haftalık hamileyim ve rovamycine kullanıyorum çok korkuyorum bebeğime zarar verir diye siz ne durumdasınız inşallah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almışsınızdırBende aynı.. Bİ süre böyle idare edeceğiz mecburen. Bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut. Ben doktor söylemeden öned böyle birşeyin varlığını bilmiyordumİnşallah geçmişte yaşamış atlatmışımdır. Rabbim korur meleklerimizi.... Rovamycine adı canm
Hahahahaha bende dun kediye oyle dedim .hergun tirmalardin eskiden simdi yaslandin dedim sonra uyumusuzHer gün kedi kaymak yer mi dünüşşşş
Kiz Allah senı netmıye emiSelam arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz de iyidir..
biz Siirt’ten taşındık kızımın eğitimi için.Tekirdağ muratlıya taşındık.eşimin askeriyeden arkadaşının ablası özel eğitim öğretmeni burda çalışıyormuş onun alt katına ev tuttuk.her gün eve eğitime geliyor ve şuan başladığımız noktadan çoook ilerideyiz rabbime şükürler olsun.daha yolumuz uzun tabi 1 sene burdayız.eşim Siirt’te ben ise burda annemlerle beraberim.çooook yorucu bi süreçten geçtik umarım sonucu da güzel olur.1 buçuk aydır buradayız.
canlarım size bir soru soracağım siirtteki sağlık ocağından aradılar beni.9.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş.aşı ellerinde yokmuş 12.ayda yapılacak aşıyı 9.ayda yapacaklarmış.ben Siirt’te değilim dedim.şuan bulunduğum mahallenin sağlık ocağına gittim orda varmış bu aşı tek doz kızamık aşısı.12. Ayda da tekrar yapılacakmış.pazartesi getir demişti bana ebe ama emin olamadım gitmedim.kızımda 9.ayda aşı yaptırmamıştık hiç.yeni çıktı bu zannedersem.sizler yaptırdınız mı?acaba yaptırmayıp 1 yaş aşısı mı yaptırsam kızamık sürekli vurdurmak ağır gelmez mi bilemedim kafam çok karışık
edit:kusura bakmayın yanlış topiğe yazmışım
Ben yalnıs yerde degılim dımıMerhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama şu an 16 haftalık hamileyim ve rovamycine kullanıyorum çok korkuyorum bebeğime zarar verir diye siz ne durumdasınız inşallah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almışsınızdır
Devamı gelecek bu fragmandı diyor damadım sana pinkimHahahahaha bende dun kediye oyle dedim .hergun tirmalardin eskiden simdi yaslandin dedim sonra uyumusuz. Bu arada zicti normal miktarda
Sağol canım benimBende hiç denemedim ama denemek istiyorum canımBelki yaparken tarhanayı çok az suda bekletebiliriz diye düşündüm sadece
Bu akşam pinkereste yazdım tarhanalı pankek ben hiç denemedim kuzum ama denişik işteKızlar bana degısık bır kahvaltı ceşidi yazarmısınız
Hamilelikte kullanılan bir antibiyotik konu başlığı 2020 mart anneleri olunca benim alıntı yaptığım mesaj biraz eski tarihliBen yalnıs yerde degılim dımı
Ne ilacı o acaba?
Cok gecmıs olsun canım. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah. AMİNHamilelikte kullanılan bir antibiyotik konu başlığı 2020 mart anneleri olunca benim alıntı yaptığım mesaj biraz eski tarihli
Bu ıspanak konusunu nette az biraz arastırdım...mıde hazmedemedıgı ıcın yazıyor tahminimiz dogru. Hatta bazen havucta tum cıkıyor kakadan.bu durumda doktorlar biraz ara ver dıyolarmıs. Okudugum bılgı bu.. Kız madam miray su tarıfı at hele bana yahu bulamadım benIspanağa ilk başladığımız zamanlar bizim de bütün bütün çıkıyordu kakadan canım . En son verdiğimde çıkmadı ama çoksa hatırlarımama yine dikkat edicem bak bu hafta veririm diye düşünüyorum
Kafalar o kadar çalışıyor iştegülüyoruz da insan nasıl sinir oluyor anlıyorum seni canım. Bizimki de 6 ay emzirmiş bana sorar hala emiyor mu falan diye , uyumadığın da sütün mü yetmiyor demişti bi kere kızım ağzına mama sürmedi ilk doğduğunda yapıp veriyordu İçmiyordu kuzum millete içiyor diye anlatıyordu . Sonra bi gün sağlık ocağında hemşire sakın verme deyince eve gelip anlatınca vermeyi bırakmıştı . Alıştırcaktı belki de öyle öyle çocuğu mamaya . Bir kutu mama olmuş 170 TL arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?