2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tarhana seviyor mu canım? Tarhanalı tost yapsan onun içine koysan ? Selin bi kaç gün iştahsızdı da nasıl üzülüp sinirleniyor insannyemiyor diye
Kuzum aynen ben de çok üzülüyorum işte iyice hevesim kırılıyor düşünsene 7 aydan itibaren kahvaltı veriyorum nerdeyse bu 3 aydır bir
Kere adam akıllı yapmadı yemedi, tarhana çorbasını seviyor ama tostunu denemek lazım kuzum nasıl yapıyorsun anlatabilir misin?

Aynn cnm cok haklisin ama iyikigi icin oyle dusun ☺☺. Evet ins canin

Haşin gece, rüya demeyeydin iyiydi, şimdiden ergenlik sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum zihnimde

Ben de reddetdikçe ufak ufak tuzlamaya başladım artık.
Erken biraz ama.

Bende hiç denemedim ama denemek istiyorum canım Belki yaparken tarhanayı çok az suda bekletebiliriz diye düşündüm sadece

Eklentiler

• 16662399-4C77-487A-A029-A8CBBF126BA4.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama şu an 16 haftalık hamileyim ve rovamycine kullanıyorum çok korkuyorum bebeğime zarar verir diye siz ne durumdasınız inşallah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almışsınızdır

Kiz Allah senı netmıye emi bende okuyorum okuyorum dıyormkı Allah Allah bu kimmıs acaba.. Nicke bakıyorum tanıdık gelmiyor degiştirmiş olabilir Diyorum felan bide uzun bir nick okucam derkene göz neyim galmadı neyse en son Dipnot unu okudumda anladım bu topıkten olmadıgını salak desene bana en son cumleyı bı oku o degılde seye dondu bu kemal sunal in dokunmayın şabanıma filmine kıtapta herseyi harfiyen uyguluyor basına gelmeyen kalmıyordu.. Halbuki kitap fasofıso gercek niyet en son sayfada yazıyor bilenler bilir filmi neyse kalasın saglıcakla bebişin hayırlı ugurlu olsun Rabbım saglıcakla buyutmek nasıp etsın ınsallah.. Bu arada kızamık asisında benimde kafam karısıktı ama ebeyle bayagı bı konustuk bu konuyu ve yaptırdım. 1 yasında yeniden yaptıracagım..

Son düzenleme:
Ben yalnıs yerde degılim dımı

Ne ilacı o acaba?

Kızlar bana degısık bır kahvaltı ceşidi yazarmısınız

Hamilelikte kullanılan bir antibiyotik konu başlığı 2020 mart anneleri olunca benim alıntı yaptığım mesaj biraz eski tarihli
Cok gecmıs olsun canım. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah. AMİN

Bu ıspanak konusunu nette az biraz arastırdım...mıde hazmedemedıgı ıcın yazıyor tahminimiz dogru. Hatta bazen havucta tum cıkıyor kakadan.bu durumda doktorlar biraz ara ver dıyolarmıs. Okudugum bılgı bu.. Kız madam miray su tarıfı at hele bana yahu bulamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…