Çok teşekkür ederim canım amin allah kimseyi evladıyla sınamasın herkese sağlıkla kucağına alabilmeyi sağlıkla yetiştirebilmeyi nasip etsinCok gecmıs olsun canım. Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıpetsın ınsallah. AMİN
AMİN İNŞALLAHÇok teşekkür ederim canım amin allah kimseyi evladıyla sınamasın herkese sağlıkla kucağına alabilmeyi sağlıkla yetiştirebilmeyi nasip etsin
bonibon muBenim herıfte patlamıs mısır veriyor. Verme diyorum boğazına cıgerıne kaçarr.oglanda seviyor anacım. Hele o kenarlarını eriyor evet kolay oluyor yutması.gecen gun onune dogru bonibon attı babası daha ben almadan elinden oldugu gıbı attı agzına sonrada yuttu.... Cok fenalar cok
Aynen canım benimkide bayılıyor.. Cok verdırtmıyorum ben yınede en fazla iki tane..bonibon mubunun sonu iyi degil bi dahakine topitop sonra elma şekeri yalniz ben ayıklayana kadar hemen yiyor patlamis misirin beyaz kapciksiz yerini viyakliyir hemen oglum bi dur ayikliyorum diyorum ama oooo kime ben cay may icemiyorum sonra beden husnene misir yetismiyor rahat o top yerlerinden 20 tane yiyordur daha kapidan iceri giriyorum elimde misir ile cıldiriyor
2 mi hayatta durmaz ilk tatti gözleri fal taşı gibi açıldı oyle bi ask dogdu patlamis misir ile hatta iki uc aksam durmuyor ya mesela ben sana bi misir patlatayim diyorum oyle yerken duruyorAynen canım benimkide bayılıyor.. Cok verdırtmıyorum ben yınede en fazla iki tane..
Anacım inan benimkide oyle ;D kucuk seylere bayılıyor fındıktır fıstıktır2 mi hayatta durmaz ilk tatti gözleri fal taşı gibi açıldı oyle bi ask dogdu patlamis misir ile hatta iki uc aksam durmuyor ya mesela ben sana bi misir patlatayim diyorum oyle yerken duruyorhipnoz oluyor
kuzular ya artik buyuduler yaaa resmen kizim bile kardesini sorana ooooo dana kadar oldu o beni gecti nerdeyse diyor karsidan emekleyip geliyor ya gene geliyir bizim tombik tosbik diyor iyi anlasiyorlar kizim anac cok masallahAnacım inan benimkide oyle ;D kucuk seylere bayılıyor fındıktır fıstıktırdedıgın gıbı mısırı gorunce benimkide aynı oyle oturdugu yerde ıkı elını sıkıyor bakakalıyor mısıra bıde kendını sıkıyor hadı ver der gibi
oooo o nasil bi bokumsu hikayeAgape gecen sana dedimya o nasil kaka bizede yolla diyekargo elime ulasti dun bi koku geliyo kendi kedime Allah Allah elelrim nie b.k kokuyoko diyorm 2.kakayi beklemiyorumya kondurmadim kaka yapmistir die ikide bir elimi kokladim kokmuyo elim ama huylandim gitim yikadim en sonunda cocuga bakmak aklima geldi Allahhimmm sana geliyorum dedim pipisine kdar b.k icine falan girmis testislerinin kivrimlari cizgi cizgi leşş gibi sonra bu elini bi atti pipisine avucu b.k defne koos dedim zar zor ellerini sildik altini temizledim sonrada banyoya soktum yikadim .aklima sen geldin direk cok mutlu bi kakaydi valla @Agape25
Maşallah canım aynen bızım oglanda oyle cok seviyor kardesinı cok sukurkuzular ya artik buyuduler yaaa resmen kizim bile kardesini sorana ooooo dana kadar oldu o beni gecti nerdeyse diyor karsidan emekleyip geliyor ya gene geliyir bizim tombik tosbik diyor iyi anlasiyorlar kizim anac cok masallah
sen kendine mi birakiyorsun cnm hani kendi mi alip yiyor bizimki de oyle yemez ben kasik kasik yediriyorum oyunlar ile video ile falan ne yapayim bazen geliyorlar bizimkine deKızlar Allah aşkına bana bir akıl verin inan çıldıracağım artık ne olur! Bu çocuk zeytinden başka bişey yemiyor kahvaltıda, diğer öğünler de tam bir felaket ama az da olsa yiyor bu kahvaltı beni mahvediyorbir sürü şey deniyorum ya ya mıncıklayıp atıyor ya da hiç eline dokunmadan öylece bekliyor inanın ne yapacağımı şaşırdım. 8. Ayda kan tahlillerinde b12 eksikti takviyesini alıyoruz kan fln normaldi ama o zaman da yemiyor diye bakılmıştı şimdi de öyle zerre gelişme yok. Artık sinirlerim çok yıprandı her yaptığım yerlerde ya da saçında başında
Cok guzeldioooo o nasil bi bokumsu hikayeher anı b.k ulayn çınar ,kanka ne yapmissin yaaa
Gecen defneyle patlattik balonuDevamı gelecek bu fragmandı diyor damadım sana pinkimbeklemede kal kırmızı balonunuz hiç patlamasın inşallah
Ona ozel hic bisey yapma kanka. Kendinizr pisir otur mmhhh yapa yapa yeKızlar Allah aşkına bana bir akıl verin inan çıldıracağım artık ne olur! Bu çocuk zeytinden başka bişey yemiyor kahvaltıda, diğer öğünler de tam bir felaket ama az da olsa yiyor bu kahvaltı beni mahvediyorbir sürü şey deniyorum ya ya mıncıklayıp atıyor ya da hiç eline dokunmadan öylece bekliyor inanın ne yapacağımı şaşırdım. 8. Ayda kan tahlillerinde b12 eksikti takviyesini alıyoruz kan fln normaldi ama o zaman da yemiyor diye bakılmıştı şimdi de öyle zerre gelişme yok. Artık sinirlerim çok yıprandı her yaptığım yerlerde ya da saçında başında
Kanka yapıyorum artık ımhh ımhhh yapa yapa ağzım ayrılcak inat sadece zeytini göstererek mamm diyorOna ozel hic bisey yapma kanka. Kendinizr pisir otur mmhhh yapa yapa ye. Kendi istesin cani ceksin .ben kahvalti sorununu oyle astim valla
Benim yedirmeme müsaade etmiyor kuzum çok çok keyfi gelirse ancak ama o da kahvaltılarda hiç gelmiyorsen kendine mi birakiyorsun cnm hani kendi mi alip yiyor bizimki de oyle yemez ben kasik kasik yediriyorum oyunlar ile video ile falan ne yapayim bazen geliyorlar bizimkine de
Ne diyeyim inatci fistikKanka yapıyorum artık ımhh ımhhh yapa yapa ağzım ayrılcak inat sadece zeytini göstererek mamm diyor
ah huysuz ve tatli kadin deseneBenim yedirmeme müsaade etmiyor kuzum çok çok keyfi gelirse ancak ama o da kahvaltılarda hiç gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?