2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bonibon mu bunun sonu iyi degil bi dahakine topitop sonra elma şekeri yalniz ben ayıklayana kadar hemen yiyor patlamis misirin beyaz kapciksiz yerini viyakliyir hemen oglum bi dur ayikliyorum diyorum ama oooo kime ben cay may icemiyorum sonra beden husnene misir yetismiyor rahat o top yerlerinden 20 tane yiyordur daha kapidan iceri giriyorum elimde misir ile cıldiriyor

Aynen canım benimkide bayılıyor.. Cok verdırtmıyorum ben yınede en fazla iki tane..

Aynen canım benimkide bayılıyor.. Cok verdırtmıyorum ben yınede en fazla iki tane..
2 mi hayatta durmaz ilk tatti gözleri fal taşı gibi açıldı oyle bi ask dogdu patlamis misir ile hatta iki uc aksam durmuyor ya mesela ben sana bi misir patlatayim diyorum oyle yerken duruyorhipnoz oluyor

2 mi hayatta durmaz ilk tatti gözleri fal taşı gibi açıldı oyle bi ask dogdu patlamis misir ile hatta iki uc aksam durmuyor ya mesela ben sana bi misir patlatayim diyorum oyle yerken duruyorhipnoz oluyor
Anacım inan benimkide oyle ;D kucuk seylere bayılıyor fındıktır fıstıktır dedıgın gıbı mısırı gorunce benimkide aynı oyle oturdugu yerde ıkı elını sıkıyor bakakalıyor mısıra bıde kendını sıkıyor hadı ver der gibi

kuzular ya artik buyuduler yaaa resmen kizim bile kardesini sorana ooooo dana kadar oldu o beni gecti nerdeyse diyor karsidan emekleyip geliyor ya gene geliyir bizim tombik tosbik diyor iyi anlasiyorlar kizim anac cok masallah

oooo o nasil bi bokumsu hikayeher anı b.k ulayn çınar ,kanka ne yapmissin yaaa

kuzular ya artik buyuduler yaaa resmen kizim bile kardesini sorana ooooo dana kadar oldu o beni gecti nerdeyse diyor karsidan emekleyip geliyor ya gene geliyir bizim tombik tosbik diyor iyi anlasiyorlar kizim anac cok masallah
Maşallah canım aynen bızım oglanda oyle cok seviyor kardesinı cok sukur ya ben bıseye dikkat edıyormda bu son yıllar cocuklarda kardeslere karsı artık cok fazla kıskanclıgın olmadıgı bır donem gıbı geliyor.. Bıraz eski senelere gıttıgımde kıskanclık hikayelerini daha cok duyardım sanki. Aileler mı daha bılınclendı acaba yada cocuklarmı daha bılınclı oluyor bilemedim. Eğitici programlar felanda arttı mesela. Sebep bu olabilirmi :)

sen kendine mi birakiyorsun cnm hani kendi mi alip yiyor bizimki de oyle yemez ben kasik kasik yediriyorum oyunlar ile video ile falan ne yapayim bazen geliyorlar bizimkine de

Ona ozel hic bisey yapma kanka. Kendinizr pisir otur mmhhh yapa yapa ye . Kendi istesin cani ceksin .ben kahvalti sorununu oyle astim valla

Ben epeydir ona ozel birsey yapmiyorum. Yaparsamda muhallebi oluyor. Bu sefer ilk zamanlar 3 gun kuralina uydum. 9 aydan sonra biz ne yersek vermeye başladik. Mandalina portakal bile tattiriyoruz

sen kendine mi birakiyorsun cnm hani kendi mi alip yiyor bizimki de oyle yemez ben kasik kasik yediriyorum oyunlar ile video ile falan ne yapayim bazen geliyorlar bizimkine de
Benim yedirmeme müsaade etmiyor kuzum çok çok keyfi gelirse ancak ama o da kahvaltılarda hiç gelmiyor

4.30 dan beri uyaniyor uyuturken de zaten 1 er saat geciyor yine agzima tukurdu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…