- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Sus kız açma o konularıNe diyeyim inatci fistikzeytinci koca bul madem
Sorma ne huysuz ne huysuz o zamanlar hiç tatlı da değil sadece huysuzah huysuz ve tatli kadin desene
Ahahha yaSus kız açma o konularıminnoşum belki ayrılık depresyonunda hala ondan böyle gideyim babasının memleketlerinden Mdmray ın memleketten gezineyim bulayım zeytinci kocayı
Haftaya geçcem sana bir selam çakarım canımcımAhahha yagel kız burda zeytin bahçeleri olan coook seç beğen damadı kap götür
Ahahha yok canım sen bana kriterlerini yaz ben sipariş üzerine hazırlatayımHaftaya geçcem sana bir selam çakarım canımcımsen de benim kıza bi bak belkim kocayı sen bulursun eski dünürümün yeni dünüşü olarak amaaaaa senin kaynişin zerre kadar yakını olmasın lütfen bünyem artık kaldırmaz
Ben de reddetdikçe ufak ufak tuzlamaya başladım artık.
Erken biraz ama.
Tamam canım ben hemen benim kızın durumuna göre birkaç kriter belirleyip sana bilgisini vereceğimAhahha yok canım sen bana kriterlerini yaz ben sipariş üzerine hazırlatayım
Ekmeğin üstüne labne üstüne de zeytin ezmesi sürsen yer belki.Ya da zeytin ezmesi hazırlayıp kahvaltılarına kat.Zeytin tadı bastırır çoğu yemeği.Benim yedirmeme müsaade etmiyor kuzum çok çok keyfi gelirse ancak ama o da kahvaltılarda hiç gelmiyor
Benim bebe de tatlı sevmiyor mesela keçi boynuzu unundan muhallebi yapıyorum zor yiyor.Tatlı olmayan şeyleri seviyor.Bisküvili meyveleri de zor yiyor.Babasına çekmiş ben tatlı hastasıyımdırBazı bebekte tatli kahvalti yerine tuzluyu seviyor malesefbende baslamadim ama devam ederse mecbhr deniycem
Ben anladimSus kız açma o konularıminnoşum belki ayrılık depresyonunda hala ondan böyle gideyim babasının memleketlerinden Mdmray ın memleketten gezineyim bulayım zeytinci kocayı
Canim azcik tuzlu vermeyi denesen. Ben epeydir tuzlu veriyorumSus kız açma o konularıminnoşum belki ayrılık depresyonunda hala ondan böyle gideyim babasının memleketlerinden Mdmray ın memleketten gezineyim bulayım zeytinci kocayı
Sen bihter ziyagilsin aptallik etmeAhahha yagel kız burda zeytin bahçeleri olan coook seç beğen damadı kap götür
Ben ayri pisirdigimmdonemd ebile cok cok az ufaladim tuz ve diger baharatlari .simdide bizle yiyor genelde bazen ona ozel biseyde yapiyorum .zaten cok tuzlu yemek pisirmem. Covidden sonrada tuz tadini hic alamaz olduk biz kaynvalidemgilde oyleCanim azcik tuzlu vermeyi denesen. Ben epeydir tuzlu veriyorum
Mrb cnm. Neyin markasi bebek urunumu ben duymadim simdi bakcamKızşar nasılsınız homm diye bir marka dıydunuz mu
Aaa cok ii gideyim bende .Dersler bitti, gidip çocukları almam lazım ama bdv'de bir konuya düştüm çıkamıyorum
Çıkayım gideyim artık.
Okul öncesi bebesi olanlar Bim'e İş Bankası Yayınlarının kitapları gelecekti bugün.
Güzel oluyor kitapları.
Gideyim kapayım birkaç tane.
Ay git git çok güzel keşke vakit olsa da hepsini okusamAaa cok ii gideyim bende .konu ne kahvecim merak ettim
Sen bihter ziyagilsin aptallik etmeakil karistircaklar inanma zeytin bahane cinar sahane
Hahajajaja varya simdi gordum onu dedimki kesin kahvenin konusu buAy git git çok güzel keşke vakit olsa da hepsini okusam
Ilk sıralarda nevresimli konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?