2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sus kız açma o konuları minnoşum belki ayrılık depresyonunda hala ondan böyle gideyim babasının memleketlerinden Mdmray ın memleketten gezineyim bulayım zeytinci kocayı
Ahahha ya gel kız burda zeytin bahçeleri olan coook seç beğen damadı kap götür

Ahahha ya gel kız burda zeytin bahçeleri olan coook seç beğen damadı kap götür
Haftaya geçcem sana bir selam çakarım canımcım sen de benim kıza bi bak belkim kocayı sen bulursun eski dünürümün yeni dünüşü olarak amaaaaa senin kaynişin zerre kadar yakını olmasın lütfen bünyem artık kaldırmaz

Ahahha yok canım sen bana kriterlerini yaz ben sipariş üzerine hazırlatayım

Benim yedirmeme müsaade etmiyor kuzum çok çok keyfi gelirse ancak ama o da kahvaltılarda hiç gelmiyor
Ekmeğin üstüne labne üstüne de zeytin ezmesi sürsen yer belki.Ya da zeytin ezmesi hazırlayıp kahvaltılarına kat.Zeytin tadı bastırır çoğu yemeği.

Bazı bebekte tatli kahvalti yerine tuzluyu seviyor malesef bende baslamadim ama devam ederse mecbhr deniycem
Benim bebe de tatlı sevmiyor mesela keçi boynuzu unundan muhallebi yapıyorum zor yiyor.Tatlı olmayan şeyleri seviyor.Bisküvili meyveleri de zor yiyor.Babasına çekmiş ben tatlı hastasıyımdırBu arada kim demiş erkek çocuk annenin genlerini fazla alır diye benim oğlum aynı baba kan grubu,yemek zevki hareketleri

Sus kız açma o konuları minnoşum belki ayrılık depresyonunda hala ondan böyle gideyim babasının memleketlerinden Mdmray ın memleketten gezineyim bulayım zeytinci kocayı
Ben anladim cinar kaynisigile gidince belki ayni sehir die karsilasirlar umudun var ayyyy ne küçüķ hesaplar bunlar

Canim azcik tuzlu vermeyi denesen. Ben epeydir tuzlu veriyorum
Ben ayri pisirdigimmdonemd ebile cok cok az ufaladim tuz ve diger baharatlari .simdide bizle yiyor genelde bazen ona ozel biseyde yapiyorum .zaten cok tuzlu yemek pisirmem. Covidden sonrada tuz tadini hic alamaz olduk biz kaynvalidemgilde oyle

Aaa cok ii gideyim bende .konu ne kahvecim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…