- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hahajajaja bizdede b.k yerine malafatini yesin diyoruz birbirimizeunu yesin onun kaynişi (bizim evde espiridir eşimle de ) bir kaç kez altını alırken babası kakaları gördükten sonra annesi yesin demeye başladı
Deneyeyim kuzum onu da, bakalım ne olacak bugün ıspanaklı krep yaptım ağzına bile sürmediCanim azcik tuzlu vermeyi denesen. Ben epeydir tuzlu veriyorum
Benim bebe de tatlı sevmiyor mesela keçi boynuzu unundan muhallebi yapıyorum zor yiyor.Tatlı olmayan şeyleri seviyor.Bisküvili meyveleri de zor yiyor.Babasına çekmiş ben tatlı hastasıyımdırBu arada kim demiş erkek çocuk annenin genlerini fazla alır diye benim oğlum aynı baba kan grubu,yemek zevki hareketleri
Güzel fikir kuzum bunu da değerlendireyim çok teşekkürlerEkmeğin üstüne labne üstüne de zeytin ezmesi sürsen yer belki.Ya da zeytin ezmesi hazırlayıp kahvaltılarına kat.Zeytin tadı bastırır çoğu yemeği.
Siz bebegin kan grubunu bilmiyo musunuz bende buna sasirdimKeske benimkilerdr babaya cekseydi bu yeme isindr ne olsayerlerdimasallah yesinde ne yddigi belli olsun en azindan ,keciboynuzu bizimde vardi artikuhallebi yapmiuorum diye kullanmiyordum onunla bi kek yapiy bari kangrubunu öğrendiniz mi cok sasirdimm
Bende 2 3 günde bir fincan iciyorumKızlar emzırıyrum yesılcay ıcebılirım degılmı. Gebelikte de hıc ıcmedım
Aynen cnım. Annem almıs bir kutu hazırlardan ama aktardan degıl.Bende 2 3 günde bir fincan iciyorum
Siz bebegin kan grubunu bilmiyo musunuz bende buna sasirdim
Bende hazır kullaniyorumAynen cnım. Annem almıs bir kutu hazırlardan ama aktardan degıl.
Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzbHayir oglumunkini bile yeni ogrendik :) onuda israr ettim demir degerlerine bakilirken ogrenelim diye yoksa gerek yok diyordu dru
Afıyet olsun ajooooooBende hazır kullaniyorum
Eşimle ikimizin kan grubu aynı olunca kızımızınki de aynı olmuşHaydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzbbizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
Daha annem bugun kiaapmissin sen dedi :)Ay hiç annem de çok kızıyor.
Çocuğun boyu da ortada olduğu için ses çıkarmıyorum
Bu ara pastörize süt güzellemesine denk geliyorum ve okuduğum her şey gibi bu da aşırı mantıklı
Kaynatırken besin değeri azalıyor ya, pastörize daha iyiymiş güya.
Yani ver gitsin ne bulursan
Boyum 170 değil ya gençliğimde 170ti.
Bi gün her doğum 2 cm diye konuşuyorlar, ne salladılar be dedim.
Eve geldim bi ölçtüm 168, şok şok şok
Ay gidip ağlayayım biraz
Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzbbizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
Aylar sonra Kızımı bırakıp bi kaç saatliğine dışarı çıktım avm ye gittimyine e bebekte geçirsem de vaktimin çoğunu iyi geldi fekat bugün iştahsızlık günümüz ben gitmeden bi tane mandalina vermiştim benden sonra babası yoğurt yedirmiş bir çay bardağı . Emdi uyudu 3,5 gibi de. Uyanınca tarhana yaptım yarısını yedi sonra tükürdü oyun yaptı bende vermedim . Sanırım doymadı ama ağladı çünkü sonra mama diye şımarıklığın hazin sonu ya da içine hep kemik suyu koyardım koymadım bu sefer tadı başka geldi bilemiyorum . Hazır kullandığım için baskın bi tadı vardı çünkü
Hahha ona özel börek yap yemez uyuz Mart bebeleriOhh missnasil iyi geliyor arada cikmakBizimkide tarhanayi icmiyor ya , bi dahakine sade deniycemm agzina degdikce suratini eksitti sonrada agzini acmadi kendime cikartigimm borekten verdim ucuyla sinirden onu yedi benimle
Markanın adı homm kuzum her şey var bayagı da karlı bir iş ürünleri de çok güzelmişMrb cnm. Neyin markasi bebek urunumu ben duymadim simdi bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?