2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Keske benimkilerdr babaya cekseydi bu yeme isindr ne olsayerlerdi masallah yesinde ne yddigi belli olsun en azindan ,keciboynuzu bizimde vardi artikuhallebi yapmiuorum diye kullanmiyordum onunla bi kek yapiy bari kangrubunu öğrendiniz mi cok sasirdimm

Kızlar emzırıyrum yesılcay ıcebılirım degılmı. Gebelikte de hıc ıcmedım

Siz bebegin kan grubunu bilmiyo musunuz bende buna sasirdim

Siz bebegin kan grubunu bilmiyo musunuz bende buna sasirdim

Hayir oglumunkini bile yeni ogrendik :) onuda israr ettim demir degerlerine bakilirken ogrenelim diye yoksa gerek yok diyordu dru

Son düzenleme:
Hayir oglumunkini bile yeni ogrendik :) onuda israr ettim demir degerlerine bakilirken ogrenelim diye yoksa gerek yok diyordu dru
Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzb bizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)

Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzb bizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
Eşimle ikimizin kan grubu aynı olunca kızımızınki de aynı olmuş hastanede bize de söylememişlerdi kağıtlarda da yazmıyordu bende sonra hastaneden öğrenmiştim .

Daha annem bugun kiaapmissin sen dedi :)

Aylar sonra Kızımı bırakıp bi kaç saatliğine dışarı çıktım avm ye gittim yine e bebekte geçirsem de vaktimin çoğunu iyi geldi fekat bugün iştahsızlık günümüz ben gitmeden bi tane mandalina vermiştim benden sonra babası yoğurt yedirmiş bir çay bardağı . Emdi uyudu 3,5 gibi de. Uyanınca tarhana yaptım yarısını yedi sonra tükürdü oyun yaptı bende vermedim . Sanırım doymadı ama ağladı çünkü sonra mama diye şımarıklığın hazin sonu ya da içine hep kemik suyu koyardım koymadım bu sefer tadı başka geldi bilemiyorum . Hazır kullandığım için baskın bi tadı vardı çünkü

Bnde oyle dusunuyorum canim ama 2dklik is acil girisi oldugunda denildi ,hastane kayitlarinda vardir mutlakada bize soylenmiyor sanirim :)ne guzell oglum ikimizdende almis 0 cikti oyuzden kizida cok merak ediyorum hersey olabilir

Ohh missnasil iyi geliyor arada cikmak Bizimkide tarhanayi icmiyor ya , bi dahakine sade deniycemm agzina degdikce suratini eksitti sonrada agzini acmadi kendime cikartigimm borekten verdim ucuyla sinirden onu yedi benimle

Ohh missnasil iyi geliyor arada cikmak Bizimkide tarhanayi icmiyor ya , bi dahakine sade deniycemm agzina degdikce suratini eksitti sonrada agzini acmadi kendime cikartigimm borekten verdim ucuyla sinirden onu yedi benimle
Hahha ona özel börek yap yemez uyuz Mart bebeleri bende birazdan kuru fasülye verip kendi kafama sıkmayı düşünüyorum

Az once aksam yemeğini yedireyım dedim. Tavuk suyuna sebze corbası. Abbbbbooooovvvv butun vucudumuz tavuk suyu oldu bebenin de benimde anam masallah bunlar ne kadar hareketlendi sızınkılerde oyle mı yahu. Bır yemek yedirene kadar 1 saat gecıyor.salonun ortasında başlıyoruz yemeğe dış kapıya dogru ilerliyoruz yanı izin versem oyle olacak hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…