Hatta ben başlayayyım en sevdiğimiz oyuncaklar bunlarKızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
Canım ben yürüme arkadaşıyla oyalamaya çalışıyorm, aktivite masasında oynuyoruz, kitaplaeın resimlerine bakıyoruz eğer yırtmazsak tabi okumaya çalışıyorum ne kadar okutursa artıkHatta ben başlayayyım en sevdiğimiz oyuncaklar bunlar
Yarın fotoğraf atiyim canım. Ama bizde de oyuncaklarla en fazla 10 dakika oyalanıyor. O da en fazla yani. Genelde eline birşey alıp evin içinde gezme, çekmece karıştırma işlerini daha çok seviyor.Kızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
İlkinde direkt söylediler, ikincide ilk ölçüm sağlıklı olmaz dediler.Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzbbizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
Ölçme boşver kafa karıştırmayalımDaha annem bugun kiaapmissin sen dedi :)
Ben de 4 tane Bim gezip 1 paket mor unla döndüm.Aylar sonra Kızımı bırakıp bi kaç saatliğine dışarı çıktım avm ye gittimyine e bebekte geçirsem de vaktimin çoğunu iyi geldi fekat bugün iştahsızlık günümüz ben gitmeden bi tane mandalina vermiştim benden sonra babası yoğurt yedirmiş bir çay bardağı . Emdi uyudu 3,5 gibi de. Uyanınca tarhana yaptım yarısını yedi sonra tükürdü oyun yaptı bende vermedim . Sanırım doymadı ama ağladı çünkü sonra mama diye şımarıklığın hazin sonu ya da içine hep kemik suyu koyardım koymadım bu sefer tadı başka geldi bilemiyorum . Hazır kullandığım için baskın bi tadı vardı çünkü
Evet kanz, çok memnunum çok dayanıklı ve bayağı bir oynuyoruz öneririmCanım ben yürüme arkadaşıyla oyalamaya çalışıyorm, aktivite masasında oynuyoruz, kitaplaeın resimlerine bakıyoruz eğer yırtmazsak tabi okumaya çalışıyorum ne kadar okutursa artıkbir de eğitici köpekçiğimiz var azcık da onunla ama bu oyuncaklar yarım saat fln sürüyor diğer zamanlarında çekmece kurcalama, tutanarak gezme, emekleme ve yaramazlık peşinde bu küpler kanz ın mı canım?
Oyalanan bebek tencere tavayla da oyalanıyor, oyalanmayan hiçbir şeyle oyalanmıyor.Kızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
O ne ya AllahımUyku arkadaşı aldım kaç tane sarılıp uyusun diye.
Ama bizim ki uyurken ya koli bandıyla uyur ya yumurta fırçasıyla.
Şaka gibi bir oğlan doğurmuşum valla
Onu ben de zamanında çok kullandım ama artık sıkıldı çekmecelerden bi işim varsa yaptırmıyor uyanıkken gelip bacaklarıma sarılıp ağlıyor kucakla beni diye. Bugün uyanıkken salata yapabildim insanlık için küçük benim için büyük bir adımYarın fotoğraf atiyim canım. Ama bizde de oyuncaklarla en fazla 10 dakika oyalanıyor. O da en fazla yani. Genelde eline birşey alıp evin içinde gezme, çekmece karıştırma işlerini daha çok seviyor.
Ben mutfaktayken çekmeceyi açıyorum orda yemek yapana kadar yere boşaltıyor güzel oyalanıyor
aman ne zaman duzelecekler iseSorma ne huysuz ne huysuz o zamanlar hiç tatlı da değil sadece huysuz
Ay keşke bir tarihi olsa, şu ayında uykudu düzelecek şu ayında iştahı fln diyeaman ne zaman duzelecekler ise
aman yok ya inanmam ki kirki dendi bi halt olmadi o kirki cikinca uyku duzelmesini hala bekliyorum dusun , sonra disi cikiyor 4 azi dis de şiş ustteki patlamis zaten 8 tane kazma gibi varAy keşke bir tarihi olsa, şu ayında uykudu düzelecek şu ayında iştahı fln diye
Tava tencere kaşık .çoook sağlam bir uclu..5 ne en az yarım saat hahahKızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
Bizim de 7 tane oldu 8. Diş yolda el de hep ağızda. Yürümeye de başlayınca Rabbim yardımcımız olsun canımaman yok ya inanmam ki kirki dendi bi halt olmadi o kirki cikinca uyku duzelmesini hala bekliyorum dusun , sonra disi cikiyor 4 azi dis de şiş ustteki patlamis zaten 8 tane kazma gibi varbununkiler iri iri kendi de iri baş ondan galiba ancak
Ben hala yasak diye biliyorum canımKızlar emzırıyrum yesılcay ıcebılirım degılmı. Gebelikte de hıc ıcmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?