2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacak tavsiyelere açığım

Kızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacak tavsiyelere açığım
Hatta ben başlayayyım en sevdiğimiz oyuncaklar bunlar

Eklentiler

• IMG_20210113_205207.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 40
Hatta ben başlayayyım en sevdiğimiz oyuncaklar bunlar
Canım ben yürüme arkadaşıyla oyalamaya çalışıyorm, aktivite masasında oynuyoruz, kitaplaeın resimlerine bakıyoruz eğer yırtmazsak tabi okumaya çalışıyorum ne kadar okutursa artık bir de eğitici köpekçiğimiz var azcık da onunla ama bu oyuncaklar yarım saat fln sürüyor diğer zamanlarında çekmece kurcalama, tutanarak gezme, emekleme ve yaramazlık peşindebu küpler kanz ın mı canım?

1 haftadır diyetteyim. Nihayet 1 kilo verdim. Ama bir deri bir kemik kalmış hissediyorum kendimi o derece açım hahahahhaha nerdeyse hiç birşey yemiyorum.
Sabahları sadece 3 ceviz. 1 yumurta 2 kibeit kutusu peynir, 3 tane kayısı
Öğlen 1 porsiyon et veya tavuk
Akşamda sebze yemeği yiyorum yanınada yoğurt.
Oğlumun doğum gününe kadar 1 ayım var eski kiloma dönmem lazım.

Yarın fotoğraf atiyim canım. Ama bizde de oyuncaklarla en fazla 10 dakika oyalanıyor. O da en fazla yani. Genelde eline birşey alıp evin içinde gezme, çekmece karıştırma işlerini daha çok seviyor.
Ben mutfaktayken çekmeceyi açıyorum orda yemek yapana kadar yere boşaltıyor güzel oyalanıyor

Haydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzb bizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
İlkinde direkt söylediler, ikincide ilk ölçüm sağlıklı olmaz dediler.
Kan verirken ona da bakıldı.
Oğlanınkine de tekrar baktırmak lazım mı diye sorduk, kan verirseniz baktırırsınız özellikle gerek yok dedi.
Farklı çıkabiliyormuş.

Ben de 4 tane Bim gezip 1 paket mor unla döndüm.
Keşke e-bebek gezseydim çok canım çekti şu an.
Hayal kurma vizyonum bile ne kadar geniş

Evet kanz, çok memnunum çok dayanıklı ve bayağı bir oynuyoruz öneririm

Oyalanan bebek tencere tavayla da oyalanıyor, oyalanmayan hiçbir şeyle oyalanmıyor.
Ama şu ara kule oyuncaklari hepsinin ilgisini çeker.

Onu ben de zamanında çok kullandım ama artık sıkıldı çekmecelerden bi işim varsa yaptırmıyor uyanıkken gelip bacaklarıma sarılıp ağlıyor kucakla beni diye. Bugün uyanıkken salata yapabildim insanlık için küçük benim için büyük bir adım

bugun valla kati gida yemedi oglum vermedim barsagi da rahatlasin sabah : peynirli,ekmekli,cevizli omlet yanina formul mama
ogle : cici bebe,karisik meyve kavanozda almistik ondan ,biraz sut inek sutu ile civittim
aksam : patatesli,havuclu mercimek corbasi ekmekli
yatmadan: cicic bebeli armut ve elma pureli yulafli kasik mama karisimi verdim
kati derken pilav taneli yemek vermedim sizin de boyle oldugu oluyor mu vicdan yapiyorum sonra da vermedim diye
not:inek sutunu hep omletlerinde ve mamalarinda kullaniyorum ben denedim alerjisi yok siz 1 yasini bekleyin bugunde yumurta aki ile sarisini karistirnadan omlet yaptim takip edicen alerji var mi yok mu

Son düzenleme:
Ay keşke bir tarihi olsa, şu ayında uykudu düzelecek şu ayında iştahı fln diye
aman yok ya inanmam ki kirki dendi bi halt olmadi o kirki cikinca uyku duzelmesini hala bekliyorum dusun , sonra disi cikiyor 4 azi dis de şiş ustteki patlamis zaten 8 tane kazma gibi varbununkiler iri iri kendi de iri baş ondan galiba ancak

Tava tencere kaşık .çoook sağlam bir uclu..5 ne en az yarım saat hahah tabi kulakzarin saglamsa

aman yok ya inanmam ki kirki dendi bi halt olmadi o kirki cikinca uyku duzelmesini hala bekliyorum dusun , sonra disi cikiyor 4 azi dis de şiş ustteki patlamis zaten 8 tane kazma gibi varbununkiler iri iri kendi de iri baş ondan galiba ancak
Bizim de 7 tane oldu 8. Diş yolda el de hep ağızda. Yürümeye de başlayınca Rabbim yardımcımız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…