Bizim de doğumda belli oldu ben B eşim A kızım AB oğlum AHaydaaa ne garip. Acil kan gerekse bilmiyosunuzbbizim daha doğumdan itibaren ilk kan tahlilinde bakılıyor hem uyuşmazlik varmi diye. Benim cocuklar ikiside benim kan grubumdan :)
Ben herşeyi veriyorum tabi zarar vermeyecek olanlarından.Benimki kablo çok seviuor eski kullanılmayan kablo,eski vitamin kutusu,tahta kaşık favorileri benimkinin.Oyuncaklar pek dikkatini çekmiyor maalesefKızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
amin ins cnm bu saat oldu uyuyamadim 30 dk bi kalkiyor disler zorluyor mesela su anBizim de 7 tane oldu 8. Diş yolda el de hep ağızda. Yürümeye de başlayınca Rabbim yardımcımız olsun canım
babasi 200 luk bi kutu sakiz almisti naneli first onlari bi veriyorum döküyor kutuya koymaya calisiyor sonra mandallar da favorisiBen herşeyi veriyorum tabi zarar vermeyecek olanlarından.Benimki kablo çok seviuor eski kullanılmayan kablo,eski vitamin kutusu,tahta kaşık favorileri benimkinin.Oyuncaklar pek dikkatini çekmiyor maalesef
benim bildigim sutu azaltiyor o cnm bi de metabolizma hizlandiriyor cok idrar sokturucu ozelligi var sutten gecip cocuga etki etmesin sakın o da cok idrar yapar su kaybeder falan vucudu bi de metabolizma huzlandirip ishale neden olur falan hic ccesaret edemedim ben de istiyorum aslinda da korktumKızlar emzırıyrum yesılcay ıcebılirım degılmı. Gebelikte de hıc ıcmedım
Canım bizimkide kendi kendine pek oynamıyor max 10 dkKızlar bebemi evde oyalamakta zorluk çekiyorum. Oyuncaklarından sevdiği bir kaç şey var sadece. Önereceğiniz güzel bir oyuncak var mı şöyle oğlumu 5 dk oyalayacaktavsiyelere açığım
Eneee e oynatmıyomuşum ya ben bu kızıBenim oglusun hic vazgecmedigi tek oyuncağsı aktivite masasi onun uzerindeki kelebegi cok seviyor acip kapatiyorartik uatalasmis basparmagiyla cok artistik bi hareketle ceviriyor hizlica . Bultakla oynamayida cok seviyor koyuyorum ben onun elini tutup ittirmesini sagliyorum atinca alkisliyorum yehhaaaa yuppiiee o nasil böýük bi basarii yarebbiiim nekaaa akilli bi bebekmis bu diyorum seviniyo atinca gel canim yapalim diyorum sarilip opusuyoruz . Denge boncuguile oynamayida seviyor o tombik isaret parmagiyla cok guzrl ilerletiyor. Kurbagalar var parmakla basip ziplatiyosun biz abliskosuyla oynuyoruz oda izliyo bi kac kemiriyo sende yap diyince parmagini basip seviniyo . Yeniliklere acik oyuncak tanimayi seviyor ama iste kendi kendime basina oturup oyalandigi pek bisey yok. Tepsi tahta kasik ayakkabi cekecegi disfircasi kabi bunlari seviyor biraz inceler vurur yere falan surtup sikilana kdr durur bunlarla . Oyun matini versrm aksama kdar kemirir bak kaldiricam onu gecen koparmis . Yurume arkadasinida seviyor ablasinin oyuncak bebek arabasina bebek koyup gezdiriyoruz . Oyuncaklardan tek beklentisi agza sokuluyor olabilmesi N nonisa
Bu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam bekleeamin ins cnm bu saat oldu uyuyamadim 30 dk bi kalkiyor disler zorluyor mesela su an
Canım bana memnun kalırsan söyleyebilir misin ben de düşündüm ama emin olamadımCanım bizimkide kendi kendine pek oynamıyor max 10 dkşu fotoğraftaki setten aldım bende gelir bugün yarın . Ama başta kendisinin oynayacağı bişey yok içinde sanırım. Gelince göreceğiz sevecek mi zilim
Kız Allah seni napmasınEneee e oynatmıyomuşum ya ben bu kızı
Oyuncak moyuncak çıkarayım bi yerlerden.
Biz kule yapıp yıkıyoruz anca, o da annemlerde, oyuncak oraya gitmiş
Şu denge boncuğu dediğin oyuncak bizim en gereksizlerden ya.
Dönüp bakan olmadı daha.
Halbuse şekilli mekilli, ben bile oynuyorum.
Söylerim kuzumCanım bana memnun kalırsan söyleyebilir misin ben de düşündüm ama emin olamadım
Kuzum biz de öyle dün gece tepede dolunay mı vardı ne vardı ya yarım saat 1 saat de bir hep uyandı, Allah kolaylık versin bol şans canımGece yine onbinmilyon kez uyandıkrezene içirmiştim biraz sadece bir saat geç uyandık . O da tüm düzeni alt üst edecek tabi . bugün bana şans dileyin kızlarrrr
Benimde zorda kaldığım zamanlarda yaptığım birşey var. Yere su döküyorum onla oynuyor ben o sıra hemen işimi yapıyorumOnu ben de zamanında çok kullandım ama artık sıkıldı çekmecelerden bi işim varsa yaptırmıyor uyanıkken gelip bacaklarıma sarılıp ağlıyor kucakla beni diye. Bugün uyanıkken salata yapabildim insanlık için küçük benim için büyük bir adım
Ay ne bileyim farkında değildim bu kadar daKız Allah seni napmasınkuleyi de bizimki sevmiyor bimden almıştın iç içe de geçiyor benimki de içine mandal atıp çalkalıyot onu daha çok seviyor
Ay ne gördüm bulaşık makinası kapağına su döküyorsun orda oynuyor.Benimde zorda kaldığım zamanlarda yaptığım birşey var. Yere su döküyorum onla oynuyor ben o sıra hemen işimi yapıyorumsu delisi saatlerce oynar.
Aa mandalsız olur mu hiçAy ne bileyim farkında değildim bu kadar da
Kule yıkmayı, kapları içiçe geçirmeyi seviyor.
Ortadaki oyuncakları kemiriyor.
Mandal bizde yok annemlerde oynuyor
Ben de almayı düşündüm de balta küp aldım her tarafında ilgilenebileceği şeyler var aslında da yüzüne bakmadı.Gelince anlatırsın nasıl birşey olduğunu da ona göre bakayım ben deCanım bizimkide kendi kendine pek oynamıyor max 10 dkşu fotoğraftaki setten aldım bende gelir bugün yarın . Ama başta kendisinin oynayacağı bişey yok içinde sanırım. Gelince göreceğiz sevecek mi zilim
Alayım bari ben de ne güzel anlattınAa mandalsız olur mu hiçben çamaşır asarken onu sepetin içine oturtuyorum çamaşırları da yanıma başka birşeyle alıyorum ben asıyorum o bana mandal veriyor henüz kurutma makinesi olmayan ananın çocuk oyalama taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?