Ay benim de canım e-bebek çekti uzun zamandır gitmiyorumBen de 4 tane Bim gezip 1 paket mor unla döndüm.
Keşke e-bebek gezseydim çok canım çekti şu an.
Hayal kurma vizyonum bile ne kadar geniş
Aynen öyle canım gerçektenAlayım bari ben de ne güzel anlattın
Böylece pahalı oyuncakların sadece bizi oyaladığını, çok da anlamı olmadığını anlayabiliyoruz.
Aboovv korktuumn vazgectım ıcmıyorumbenim bildigim sutu azaltiyor o cnm bi de metabolizma hizlandiriyor cok idrar sokturucu ozelligi var sutten gecip cocuga etki etmesin sakın o da cok idrar yapar su kaybeder falan vucudu bi de metabolizma huzlandirip ishale neden olur falan hic ccesaret edemedim ben de istiyorum aslinda da korktum
Aynen öyle canım bi sürü oyuncak hep ortada olunca hiç biriyle oynamıyor . Topluyorum gidiyor kutuyu deviriyor bakıyor işte az bişey sonra yine çekmece karıştırayım sandalyeleri ittireyim masanın altına girip ayağa kalmaya çalışıp kafamı vurayım annemin eteğini çekiştireyimBen de almayı düşündüm de balta küp aldım her tarafında ilgilenebileceği şeyler var aslında da yüzüne bakmadı.Gelince anlatırsın nasıl birşey olduğunu da ona göre bakayım ben de
Mandal aşktırAlayım bari ben de ne güzel anlattın
Böylece pahalı oyuncakların sadece bizi oyaladığını, çok da anlamı olmadığını anlayabiliyoruz.
Geçen hafta eşim gitmişti avm ye e bebeğe bebekle almıyoruz dediklerini duymuş . Dün gittim bebesini alan gelmişAy benim de canım e-bebek çekti uzun zamandır gitmiyorum
Öyle canım aslında ikinci çocuk bilmem lazım da insan özeniyor yine de.Kızıma çok aldık Allah biliyor ya beş büyük çöp torbası sırf peluş oyuncak dağıttım.Çeyiz sandığımda da kap kacak türü plastik oyuncakları var.İkidolapta da dolu bebek ve oyuncak evler var.Oğlana bu kadar almıcam dedim de dayanamıyorum.Nette çok güzel eğitici oyuncaklar var içim gidiyor.Bu sefer daha eğitici işe yarayan şeyler alıcam.Kıza deney,incik boncuk gibi şeyler de aldık da.Kızım öyle ki hangi oyuncağın ne zaman nerden alındığını biliyor.Müthiş bir hafıza var nasıl alındığını da biliyor.Hepsinin hikayesi varmış verdirtmiyor evi bir boşaltayım ama yok.İknayla peluşların çoğunu verdirdim.Oğlanınkiler de birikiyor yavaş yavaşAlayım bari ben de ne güzel anlattın
Aynı benimki en azından biriyle beş dakika öbürü beş dakika derken bir yarım saat en fazla oyalanıyorAynen öyle canım bi sürü oyuncak hep ortada olunca hiç biriyle oynamıyor . Topluyorum gidiyor kutuyu deviriyor bakıyor işte az bişey sonra yine çekmece karıştırayım sandalyeleri ittireyim masanın altına girip ayağa kalmaya çalışıp kafamı vurayım annemin eteğini çekiştireyim
Ben de kazayla elini sıkıştırır diye vermiyorum daha.Sepetin içine girip ileri geri hareket ettiriyorum seviyor.Kızım kocaman oldu hala sepet içine giriyor.Geçen özendi koca sepeti kırdı benim kadar neredeyseMandal aşktırSelin de çok oynadı mandallarla adadayken. Ama metal yerleri batıcak ağzına yüzüne diye korktum sonra kaldırdım
Hahahahha bende hunibcok getir bana ben oynatirimEneee e oynatmıyomuşum ya ben bu kızı
Oyuncak moyuncak çıkarayım bi yerlerden.
Biz kule yapıp yıkıyoruz anca, o da annemlerde, oyuncak oraya gitmiş
Şu denge boncuğu dediğin oyuncak bizim en gereksizlerden ya.
Dönüp bakan olmadı daha.
Halbuse şekilli mekilli, ben bile oynuyorum.
Benimkide oyleydi kanka saf gibiyim basim catiyor en dipleri kasiyor damaklarda sislikde yok disler iniyor heralde elleri ve kafasida sicak hepBu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam beklee
Benim kizim bide yatagin ustunde giriyor sepete sallanip sallanip deviriyor kendiniBen de kazayla elini sıkıştırır diye vermiyorum daha.Sepetin içine girip ileri geri hareket ettiriyorum seviyor.Kızım kocaman oldu hala sepet içine giriyor.Geçen özendi koca sepeti kırdı benim kadar neredeyse
Öfff dünüş bende mandali yeni verdim ama benimki tamirci gibi kurcaliyor evirip cevriip inceliyor o metakini cikarir agzina sokar die korktum basinda durdum yine bi isime yaramadi yaniMandal aşktırSelin de çok oynadı mandallarla adadayken. Ama metal yerleri batıcak ağzına yüzüne diye korktum sonra kaldırdım
Hahahahah ben bunu yaptim sap sap sap sap sap vede sap sonra niyeti bozdu balamaya basladi ve oyun bittiAy ne gördüm bulaşık makinası kapağına su döküyorsun orda oynuyor.
Çocukların makine sevgisi müthiş zaten, suyla birleşince daha müthiş olur.
Bende yaa girsem gezsem gezsem kiz kiyafetlerine baksam kiskansam oglus bolumune gecsemAy benim de canım e-bebek çekti uzun zamandır gitmiyorum
Aboovv korktuumn vazgectım ıcmıyorum
Kıza doyduk be artık boşver.Ben kıza bakarken oğlan kıyafetlerine bakar özenirdimBende yaa girsem gezsem gezsem kiz kiyafetlerine baksam kiskansam oglus bolumune gecsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?