2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aboovv korktuumn vazgectım ıcmıyorum

Ben de almayı düşündüm de balta küp aldım her tarafında ilgilenebileceği şeyler var aslında da yüzüne bakmadı.Gelince anlatırsın nasıl birşey olduğunu da ona göre bakayım ben de
Aynen öyle canım bi sürü oyuncak hep ortada olunca hiç biriyle oynamıyor . Topluyorum gidiyor kutuyu deviriyor bakıyor işte az bişey sonra yine çekmece karıştırayım sandalyeleri ittireyim masanın altına girip ayağa kalmaya çalışıp kafamı vurayım annemin eteğini çekiştireyim

Alayım bari ben de ne güzel anlattın
Böylece pahalı oyuncakların sadece bizi oyaladığını, çok da anlamı olmadığını anlayabiliyoruz.
Mandal aşktır Selin de çok oynadı mandallarla adadayken. Ama metal yerleri batıcak ağzına yüzüne diye korktum sonra kaldırdım

Alayım bari ben de ne güzel anlattın
Böylece pahalı oyuncakların sadece bizi oyaladığını, çok da anlamı olmadığını anlayabiliyoruz.
Öyle canım aslında ikinci çocuk bilmem lazım da insan özeniyor yine de.Kızıma çok aldık Allah biliyor ya beş büyük çöp torbası sırf peluş oyuncak dağıttım.Çeyiz sandığımda da kap kacak türü plastik oyuncakları var.İkidolapta da dolu bebek ve oyuncak evler var.Oğlana bu kadar almıcam dedim de dayanamıyorum.Nette çok güzel eğitici oyuncaklar var içim gidiyor.Bu sefer daha eğitici işe yarayan şeyler alıcam.Kıza deney,incik boncuk gibi şeyler de aldık da.Kızım öyle ki hangi oyuncağın ne zaman nerden alındığını biliyor.Müthiş bir hafıza var nasıl alındığını da biliyor.Hepsinin hikayesi varmış verdirtmiyor evi bir boşaltayım ama yok.İknayla peluşların çoğunu verdirdim.Oğlanınkiler de birikiyor yavaş yavaş

Aynı benimki en azından biriyle beş dakika öbürü beş dakika derken bir yarım saat en fazla oyalanıyor

Mandal aşktır Selin de çok oynadı mandallarla adadayken. Ama metal yerleri batıcak ağzına yüzüne diye korktum sonra kaldırdım
Ben de kazayla elini sıkıştırır diye vermiyorum daha.Sepetin içine girip ileri geri hareket ettiriyorum seviyor.Kızım kocaman oldu hala sepet içine giriyor.Geçen özendi koca sepeti kırdı benim kadar neredeyse

Hahahahha bende hunibcok getir bana ben oynatirim ☺. Cikar cikar senin kizce oglusun golgesinde kaliyo ama kizlar cadi olur bak bi zaman sonra cemkiricek . O bomcuklu oyuncak icin benimkiler kavga ediyor defne ben oynicam diyo aliyo elinden cinaar ciglik atiyo aaaaa aaahh aaahh diyr kiziyo Bu arada dun bime gittim kocisim evdeydi dunn defneyode gotureyim hava alsin dedim. Kar yagiyordu ne guzel bir guzel islandik kitaplari istemedi saat gelmis saat aldirdi bana bide tayt vardi kadife o cok giyiyor 2 tanede tayt aldim .

Bu gece benim de ağzıma tükürdü inan yarım saat en geç 1 saatte bir kalktı, meme meme derdi bir de bırakmıyor ağzına alınca bekle babam beklee
Benimkide oyleydi kanka saf gibiyim basim catiyor en dipleri kasiyor damaklarda sislikde yok disler iniyor heralde elleri ve kafasida sicak hep

Ben de kazayla elini sıkıştırır diye vermiyorum daha.Sepetin içine girip ileri geri hareket ettiriyorum seviyor.Kızım kocaman oldu hala sepet içine giriyor.Geçen özendi koca sepeti kırdı benim kadar neredeyse
Benim kizim bide yatagin ustunde giriyor sepete sallanip sallanip deviriyor kendini

Öfff dünüş bende mandali yeni verdim ama benimki tamirci gibi kurcaliyor evirip cevriip inceliyor o metakini cikarir agzina sokar die korktum basinda durdum yine bi isime yaramadi yani

Bütün oyuncaklar ortalıkta olunca ilgilerini çekmiyor pek, ben saklama yöntemi yapiyorum
Ozleyince çıkarıyorum. Bu arada üstende dışımız çıktı 2 dışımız oldu. Bazen dişlerini birbirine sürtüp gicirdatiyir bile..en sevmedigim ben dişlerimi uykuda sıkan biri olarak hiç sevmem bu hareketi

Aboovv korktuumn vazgectım ıcmıyorum

Bn iciyorum kizlar nerdeyde 2gunde bir coksukur bi sorun yok bunların olmasi için gunde cokfazla icmen lazim ,cocuklara o kadar gaz ilaci ilac vermektense kendim kullanıyorum ama gaz bile cikarttiginj gormedim yeşil çayın m b r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…