2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide oyleydi kanka saf gibiyim basim catiyor en dipleri kasiyor damaklarda sislikde yok disler iniyor heralde elleri ve kafasida sicak hep
Aynen kanka ben de sana onu diyecektim kafası ve elleri sıcak arkaları kaşıyor diş mi iniyor diye? Bir de ben hortlak gibi 8 de kalktım uyuyamadım ya sonra dön allah dön zeynoş uyudu ben kaldım mal gibi

Kızın çeyizine koyarsın en kötü
Küçükken vermek lazım biraz demek ki, büyüdükçe dokundurtmayacaklar.
Tutmaya çalışıyorum kendimi ya, o kadar boşa gitti ki oyuncaklar.
Bir ara fisher price batağına düşmüştüm oğlanda
Hiçbiriyle adam akıllı oynamadı, ama oyuncakçıya her gittiğimizde onları bulup başından ayrılmadı.
Kıza az aldık, gözüme kestiriyorum da az daha büyüsün diye diye oyalıyorum kendimi

Bence de aradan çıkarırsın
Ben kitap bulamadım, çocuk da istemiyor gerçi bu ara ama tv'nin ucu kaçıyor diye kitapla dengeleyebileceğimi sanıp şansımı deniyorum.
Bizdeki boncukluyu size göndereyim de kavga etmesinler
Güle güle giysin defnecik, saati de ne hevesle takar şimdi

Kizlar bizde defneye bambu cubuklar aldik kafes yaptik cocukalri icine attik ilk saskinlikla cinar baya oturdu dolandi elledi cekistirdi vs sonra oarcalama isini cozunce oda bitti .
Bak ondan da var.
Biz oynuyoruz arada kocamla.
Bebe burnuna sokuyor.
Oğlan direktif veriyor.

Katiliyorum davsanim bende gunluk 1 fincan iciyorum bi sorun yasamadim

Bende öyle düşündüm aslında ama korktum yinede. Amine Busra da 2 3 güne bir icyomus bir zararı olmadi diyor.

Öfff dünüş bende mandali yeni verdim ama benimki tamirci gibi kurcaliyor evirip cevriip inceliyor o metakini cikarir agzina sokar die korktum basinda durdum yine bi isime yaramadi yani

Biraz guclenince mandali ortadan ayırıp telini alir Allah korusun canim ,yerden bile topluyordu benimki simdi evde mandal yok almiyorum

Ama ben hep çocuklar oynayacak biz yancı olacağız sanıyordum.
Hâla bazen öyle sanıyorum, neden gözümü açamadım hala
Cocuklar emir kipi anne baba köle . Dun biz masa sandalye yaptik cubuklardan bizim kiz tutturdu oturcam kucugu ciglik atarak cekistiriyor o ordan bozdu die krizlere girdi ablasi bagriyo die oda bagriyo 2 cocuk cok guzel

Cocuklar emir kipi anne baba köle . Dun biz masa sandalye yaptik cubuklardan bizim kiz tutturdu oturcam kucugu ciglik atarak cekistiriyor o ordan bozdu die krizlere girdi ablasi bagriyo die oda bagriyo 2 cocuk cok guzel
Evet çok güzel, tek çocukluların arayı açmadan bu zevki tatmalarını istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…