Bugün gitsem mi diye düşünüyorum ben de, yolumun üstü de sayılır, sayılmazsa da sayarım yaniAy benim de canım e-bebek çekti uzun zamandır gitmiyorum
Çıkar çıkar olmaz bir şeyMandal aşktırSelin de çok oynadı mandallarla adadayken. Ama metal yerleri batıcak ağzına yüzüne diye korktum sonra kaldırdım
Aynen kanka ben de sana onu diyecektim kafası ve elleri sıcak arkaları kaşıyor diş mi iniyor diye? Bir de ben hortlak gibi 8 de kalktım uyuyamadım ya sonra dön allah dön zeynoş uyudu ben kaldım mal gibiBenimkide oyleydi kanka saf gibiyim basim catiyor en dipleri kasiyor damaklarda sislikde yok disler iniyor heralde elleri ve kafasida sicak hep
Kızın çeyizine koyarsın en kötüÖyle canım aslında ikinci çocuk bilmem lazım da insan özeniyor yine de.Kızıma çok aldık Allah biliyor ya beş büyük çöp torbası sırf peluş oyuncak dağıttım.Çeyiz sandığımda da kap kacak türü plastik oyuncakları var.İkidolapta da dolu bebek ve oyuncak evler var.Oğlana bu kadar almıcam dedim de dayanamıyorum.Nette çok güzel eğitici oyuncaklar var içim gidiyor.Bu sefer daha eğitici işe yarayan şeyler alıcam.Kıza deney,incik boncuk gibi şeyler de aldık da.Kızım öyle ki hangi oyuncağın ne zaman nerden alındığını biliyor.Müthiş bir hafıza var nasıl alındığını da biliyor.Hepsinin hikayesi varmış verdirtmiyor evi bir boşaltayım ama yok.İknayla peluşların çoğunu verdirdim.Oğlanınkiler de birikiyor yavaş yavaş
Bence de aradan çıkarırsınHahahahha bende hunibcok getir bana ben oynatirim☺. Cikar cikar senin kizce oglusun golgesinde kaliyo ama kizlar cadi olur bak bi zaman sonra cemkiricek . O bomcuklu oyuncak icin benimkiler kavga ediyor defne ben oynicam diyo aliyo elinden cinaar ciglik atiyo aaaaa aaahh aaahh diyr kiziyo Bu arada dun bime gittim kocisim evdeydi dunn defneyode gotureyim hava alsin dedim. Kar yagiyordu ne guzel bir guzel islandik kitaplari istemedi saat gelmis saat aldirdi bana bide tayt vardi kadife o cok giyiyor 2 tanede tayt aldim .
Üstüne çıkıp oturacağı kesin de yalayacağını düşünmemiştimHahahahah ben bunu yaptim sap sap sap sap sap vede sap sonra niyeti bozdu balamaya basladi ve oyun bitti
Bak ondan da var.Kizlar bizde defneye bambu cubuklar aldik kafes yaptik cocukalri icine attikilk saskinlikla cinar baya oturdu dolandi elledi cekistirdi vs sonra oarcalama isini cozunce oda bitti .
Hahahahahha sesli guldum gozumde canlandiBak ondan da var.
Biz oynuyoruz arada kocamla.
Bebe burnuna sokuyor.
Oğlan direktif veriyor.
Katiliyorum davsanim bende gunluk 1 fincan iciyorum bi sorun yasamadimBn iciyorum kizlar nerdeyde 2gunde bir coksukur bi sorun yok bunların olmasi için gunde cokfazla icmen lazim ,cocuklara o kadar gaz ilaci ilac vermektense kendim kullanıyorum ama gaz bile cikarttiginj gormedim yeşil çayın @m b r
Ama ben hep çocuklar oynayacak biz yancı olacağız sanıyordum.Hahahahahha sesli guldum gozumde canlandio direktifleri hic bitmez zaten
Bende öyle düşündüm aslında ama korktum yinede.Bn iciyorum kizlar nerdeyde 2gunde bir coksukur bi sorun yok bunların olmasi için gunde cokfazla icmen lazim ,cocuklara o kadar gaz ilaci ilac vermektense kendim kullanıyorum ama gaz bile cikarttiginj gormedim yeşil çayın @m b r
Ay git git çok güzel keşke vakit olsa da hepsini okusam
Ilk sıralarda nevresimli konu.
Yay sorma öldürdü o nevresim konusu beni ..dusmuyorda ilk sıralardan favori su an hahahahaHahajajaja varya simdi gordum onu dedimki kesin kahvenin konusu buhatta ayy kokarr o kiiizzz yazcaktim neyse dedim
Evet. Bir etkisi olmadıBende öyle düşündüm aslında ama korktum yinede.Amine Busra da 2 3 güne bir icyomus bir zararı olmadi diyor.
Öfff dünüş bende mandali yeni verdim ama benimki tamirci gibi kurcaliyor evirip cevriip inceliyor o metakini cikarir agzina sokar die korktum basinda durdum yine bi isime yaramadi yani
Aynen cnm yaa korktum bnde basibos birakmadim asla guvenikmez bebeklereBiraz guclenince mandali ortadan ayırıp telini alir Allah korusun canim ,yerden bile topluyordu benimki simdi evde mandal yok almiyorum
Benden bilenem pasakliYay sorma öldürdü o nevresim konusu beni ..dusmuyorda ilk sıralardan favori su an hahahaha
Cocuklar emir kipi anne baba köleAma ben hep çocuklar oynayacak biz yancı olacağız sanıyordum.
Hâla bazen öyle sanıyorum, neden gözümü açamadım hala
Hahah küflenmiştir kesin nevresimlerBenden bilenem pasakli
Evet çok güzel, tek çocukluların arayı açmadan bu zevki tatmalarını istiyoruzCocuklar emir kipi anne baba köle. Dun biz masa sandalye yaptik cubuklardan bizim kiz tutturdu oturcam kucugu ciglik atarak cekistiriyor o ordan bozdu die krizlere girdi ablasi bagriyo die oda bagriyo 2 cocuk cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?