2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Burda okuyup bende geriliyorum gecen yine bi kv davasi vardi burda okudim sistim aradim laf soktum sonrada uzuldum olan benim kaynise oluyo benide dellendirmen
Kanka kaynişini böyle seven gelin de me bileyim her eve lazımm seninki de yapmıştır bişey yoksa benim kankam durup dururken laf sokmaz

Kp hâla yusranin benim yüzümden zayif oldugunu söylüyomus.ben emzirmemisim. Eşimde kızmış dogumda kac gun kaldınız yanımızda 3 gün kaldiniz demiş. Birde pişkin pişkin kac gun kalacaktı anan diyormuş. Eşim ters cevaplar verince de evin birini satcam köye ev yapcam demiş. Bende eşime diyorum isterse kirayida vermesin kendi bilir. Yani bunun gibi daha bircok sey var. Yaptigim yemekleri beğenmez, cocuklara iyi bakamadigimi ima eder. Kayınpeder bir erkek olarak bunlari kendi başına dusunebilecegine inanmıyorum. Kayinvalidemle arkamdan konuşuyorlar diye dusunuyorum. Birde benimle ilgili pek cok seyi ozellikle evlilik oncesi donemi akrabalarima ve baskalarina kötü olarak anlattiginida biliyorum

Bizimkiler aynı valla allahtan iplerini bana seçtirdi de bişeye benziyorlar çoğunu giyemeden kaldırdım bile
Geçen bana bir örgü elbise modeli atmış zevksiz kadın, dedim örgü elbiseler kullanışsız , bir sürü yelek örmüşsün zaten onlar bir eskisin peki öyleyse dedi

Kuzum kesinlikle bak benim kp çok konuşmaz kimseyle ama benim hakkımda konuşacağı zaman ya da ben gerginsem dedikodu yapacaksa kv ile fısır fısır arada derede bülbül kesilir. Önceden severdim kp i ama çocuk olduktan sonra adam bir değişti , buz gibi soğudum ondan

Niye izin veriyorsun peki bunlara aijocum eşin mi destekçin değil maddi yardım yapıyorlar diye mi yada ne bileyim işte neden ki? Takmıyorsan kafana hiç mühim değil bende kv yemeklerini beğenmem o da benimkini beğenmesin umrumda olmaz açıkçası bu arada3 yıllık evliyim bi kez yemeğe almadım neyse , satsınlar evi Allah yardım ediyor , eşin gerekirse iki işte çalışacak ödeyecek kirasını . Kp in de düşünür canım erkekler kadınlardan daha dedikoducu ve ters düşünceli oluyorlar .

Geçen bana bir örgü elbise modeli atmış zevksiz kadın, dedim örgü elbiseler kullanışsız , bir sürü yelek örmüşsün zaten onlar bir eskisin peki öyleyse dedi
Geçen e bebekten almışlar yine bi kaç şey daha önceden de almışlardı ama ben daha çok çoraplı alt ve uzun kollu zıbın giydiriyorum evde . Aldıkları öylece duruyor daha giydirmedim hiç. Bu sefer dedim değiştiricem gittim kullanacağım şeyler aldım napayım ya yazık günah . Almayı çok seviyorlar ama ben sevmiyorum almalarını

Esimde kpin huyu boyle kaynana gibi diyo. Kendileri bilirler benim bir hükmüm yok. Bugun boşansam kendimi alir giderim ancak mal mulk yok yani

Kaynisin ablasi bebek gormeye geldi 2tane takim almis degistirme fiside var esime.dedim ben bunalri degistircem tamam dedi goturdu defmeye esof takimi toka tac oglusada pantif aldim nakit almislar 30 tl ara artti onuda cebe attim hahahahaha kimse fenaligimi sorgulamasin kaynis bozuldu ama hissettim ihtiyaci yoktu ve guzel degiildi napiyim

Benimki de aramış geçen diyor ki şoka gittim bir oyuncak gördüm onu alacaktım dedim ondan biz de var alöana gerek yok, sadece şekli farklı işlev aynı hala diretiyor gerzek. Dedim ben zaten sevdiği oyuncakları getiririm getirme getirme buradan alırız diyor sanane ya sanane, sana mı sorcam? Bir de benimki eşimi büyütürken Kitaplar fln okumuş onların artistliğini yapıyor bana, birşey söyleyince aksini söylemek imkansız illaki diretir,darlar bunaltır insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…