2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Zayifladigin zaman kaybolurmus demekki yağ kutlen normal artik. Bu arada gunluk ped mantara sebep olabilir. Vajinal kultur istemedi mi
Hic bi tahlil yapmadi valla bosuna gitmis gibi oldum. 2cocukla bem surekli hast nasil gideyim kanama bitimce sikayet gecmezse tekrar gelirsin dedi. Onceki gidisimde smear almisti o temiz cikmis . Buna tahlil yaomadi

Yusra bebekken uyuyormus ya bunun ne derdi var onu da anlamiyorum. Birde resmen dalmiyo. Yataga yatmaya korkuyoruz. Koca sesli şey,ablasinida uyandiriyor

Yusra bebekken uyuyormus ya bunun ne derdi var onu da anlamiyorum. Birde resmen dalmiyo. Yataga yatmaya korkuyoruz. Koca sesli şey,ablasinida uyandiriyor
Mamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demi yusradami sizin odada

Bazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..

Mamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demi yusradami sizin odada
Yusra mamayla büyüdü. Hasta olmadikca,gazi olmadikca 3 saatte bi mamasini yer uyurdu. Ama tabi cok sık hastalanirdi o da başka o dönemler asiri uykusuz gecerdi sadece kucagimda biraz uyurdu

Bazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Ne kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdi

Yusra bizim oda da degil ama eslem asiri sesli bagiriyo. Yusranin oda kapisi kapali genede duyuyo. Birde bu sabah yusra gelmis farketmedim. Kafami bi cevirdim kapinin orda dikiliyor. Aklımı kaybediyodum

Ben hiç kullanmadım ama tampon mu kullansan?

Yusra bizim oda da degil ama eslem asiri sesli bagiriyo. Yusranin oda kapisi kapali genede duyuyo. Birde bu sabah yusra gelmis farketmedim. Kafami bi cevirdim kapinin orda dikiliyor. Aklımı kaybediyodum
Yavru çaki onu defnede yapiyor bazen bende uyku sersemi korkuyorum .gecen dibimde dikilmis anne anne dio gozumu actim cinarda ortada bi gerildim kiskancak die seni opmek icin geldim dedi sarildim optum yolladim .

Bende denedim onu. Ama besikte tutuyorum basliyo elleriyle tak tak vurmaya. Yazik yukardakininde kucuk bebegi var bari onlar uyusun diyorum

Aklima ne geldi ya
Yusra dogdugunda eski evdeydik, cift daire. Benim alt caprazda da bizden 2 ay sonra bebek oldu. Bir gecenin yarisi kadinla adam türkü soyluyolar(onlara gore ninniymiş) bekledik biraz yok kesilmiyor. Mesaj attim kadina sesiniz geliyor, uyuyamiyoruz diye. Eee bizde uyumuyoruz bebek uyumuyor yazmıştı. Bende icimden diyorum tabi siz uyumuyosunuz diye bizde uyumamaliyiz

Yavru çaki onu defnede yapiyor bazen bende uyku sersemi korkuyorum .gecen dibimde dikilmis anne anne dio gozumu actim cinarda ortada bi gerildim kiskancak die seni opmek icin geldim dedi sarildim optum yolladim .
Ben bu ara hep tetik ustunde yasiyorum. Zaten gecen hafta da cok korkutmustu beni

Tam sira geceleri desene

Şimdilik ikisi de uyudu gibi. Uyumam lazim. Bugun kocişko cok uzun zamandan sonra işe gitti. Baya canımız sıkılacak uzun bir gün beni bekliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…