- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hic bi tahlil yapmadi valla bosuna gitmis gibi oldum. 2cocukla bem surekli hast nasil gideyim kanama bitimce sikayet gecmezse tekrar gelirsin dedi. Onceki gidisimde smear almisti o temiz cikmis . Buna tahlil yaomadiZayifladigin zaman kaybolurmus demekki yağ kutlen normal artik. Bu arada gunluk ped mantara sebep olabilir. Vajinal kultur istemedi mi
Yusra bebekken uyuyormus yaBemde 2 gibi yatmistim yanimdan besigime koyamadim bile memeler acikta itekliyoe agliyor su saate kdar 1 saat duzgun uyumadik gece resmen baska bi bebek oluyor sirtim belim agriyoruyutmaya calisiyorum insallah 2 saat uyurda kendime gelirim. Seninkide ajo duzenli araliklarka hep bunu yapiyor yaa
Benim kizimda cok erken tek uykuya gecmisti ve gecede erken uyumazdi gecede durmazdi@nonisa biz epey vakittir tek uyku yapiyoruz ikizlerle.uyku sevmiyorlar genel olarak
Gece uykulari nasil@nonisa biz epey vakittir tek uyku yapiyoruz ikizlerle.uyku sevmiyorlar genel olarak
Mamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demiYusra bebekken uyuyormus yabunun ne derdi var onu da anlamiyorum. Birde resmen dalmiyo. Yataga yatmaya korkuyoruz. Koca sesli şey,ablasinida uyandiriyor
o da kotu ben anlayamiyorum artik.surekli bir mizirdanma modu oluyor.yada boyle alakasiz vakitte oyun oynayalim diye kalkiyorlar oglan bi tik daha iyi ama kiz cok fenaGece uykulari nasil
Yusra mamayla büyüdü. Hasta olmadikca,gazi olmadikca 3 saatte bi mamasini yer uyurdu. Ama tabi cok sık hastalanirdi o da başka o dönemler asiri uykusuz gecerdi sadece kucagimda biraz uyurduMamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demiyusradami sizin odada
Ne kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdiBazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Yusra bizim oda da degil ama eslem asiri sesli bagiriyo. Yusranin oda kapisi kapali genede duyuyo. Birde bu sabah yusra gelmis farketmedim. Kafami bi cevirdim kapinin orda dikiliyor. Aklımı kaybediyodumMamayla beslenenlermi duzgunn uyuyoki acaba yaa . Bi bagirdimmi inletiyo demiyusradami sizin odada
Ben hiç kullanmadım ama tampon mu kullansan?Aaa canim bilmiyordum. Evet cnm kesinlikle ped alerji yapiyor gunluk pedde kullaniyordum molped oda bana hic iyi gelmiyor sanirim sansimi zorladim degdigi yerler kizarik gorunuyor halada devam ediyor lekelenme o yuzdende kullanmak zorundayim malesef kisirdongu gibi bisey oldu yani
Yavru çakiYusra bizim oda da degil ama eslem asiri sesli bagiriyo. Yusranin oda kapisi kapali genede duyuyo. Birde bu sabah yusra gelmis farketmedim. Kafami bi cevirdim kapinin orda dikiliyor. Aklımı kaybediyodum
Bende denedim onu. Ama besikte tutuyorum basliyo elleriyle tak tak vurmaya. Yazik yukardakininde kucuk bebegi var bari onlar uyusun diyorumNe kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdi
Hic kullanmadim bendeBen hiç kullanmadım ama tampon mu kullansan?
Ben bu ara hep tetik ustunde yasiyorum. Zaten gecen hafta da cok korkutmustu beniYavru çakionu defnede yapiyor bazen bende uyku sersemi korkuyorum .gecen dibimde dikilmis anne anne dio gozumu actim cinarda ortada bi gerildim kiskancak die seni opmek icin geldim dedi sarildim optum yolladim .
Bende hic kullanmadim, kullanamamdaHic kullanmadim bendehuyluyum ben kiz 7/24 oyle duramam bence sey gibi
Tam sira geceleri deseneBende denedim onu. Ama besikte tutuyorum basliyo elleriyle tak tak vurmaya. Yazik yukardakininde kucuk bebegi var bari onlar uyusun diyorum
Aklima ne geldi ya
Yusra dogdugunda eski evdeydik, cift daire. Benim alt caprazda da bizden 2 ay sonra bebek oldu. Bir gecenin yarisi kadinla adam türkü soyluyolar(onlara gore ninniymiş) bekledik biraz yok kesilmiyor. Mesaj attim kadina sesiniz geliyor, uyuyamiyoruz diye. Eee bizde uyumuyoruz bebek uyumuyor yazmıştı. Bende icimden diyorum tabi siz uyumuyosunuz diye bizde uyumamaliyiz
Yanimdaki dairede her gece sıra gecesiTam sira geceleri desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?