2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yanimdaki dairede her gece sıra gecesi cok iyi insanlardi ama misafirleri hic bitmezdi. Ayni oda da yasiyor gibiydik bide benim yatak odam birleşikti
Yaa cok ses geciriyor bizimde yatak odalari ve banyo birlesik sanki bizim banyoda yikaniyolarmis gibi ses geliyo valla. Yatak odasindan valla yalan yok bizim.sesimiz gidiyordur valla utaiyorum sabaha kdar onlarda benle birlikte cinarin sesini cekiyor. onlarin hic gelmiyor orta yas akilli uslu uyuyolar zaar . Once komsunun yataktan donmesini duyardik o derece tek tugla heralde

Bazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Küçükken zor nasıl yapacaksın ki.
Çok ağlatmak lazım, o kadar da yazık.
Ama Yüsra'ya olur artık.
3 yaş civarı oğlan 2 saat uyanık kalıyordu, öncesinde de uyanıktı da 3 yaş gibi emme yeni bittiği için yeni uyku düzenine geçti.
Eşim bakarsa muhabbet ediyorlardı.
Benimle yattı birsüre.
Gözümü açamıyorum oğlum diye diye alıştı biraz.
Ilk günler ağladı, sonra daha sessiz şikayet etmeye başladı.
Giderek kısaldı süre ama uzun sürdü tabii.
Şimdi 5-10 dakikada dalıyor genelde.
Sizin bebekle çok da mümkün olmaz zorla yatırma.

Sinir oluyorum şunlara da ha.
Bebesi uyku seviyormuş, kendi başarısı sanıyor.
Tebrikler, alkışlar.

Neyse ben de kendi başarımı anlatayım
Bu gece 11 saat uyudu ve 4 kez falan kalktı.
Ya karnı iyi doydu, ya kayınvalidemlerdeydik kucaktan kucağa yoruldu, veya uzun süre sonra 9dan önce uyuttum, uyku saatini bulduk belki de.
Hangisi bilmiyorum.
Bu ara çekebilirsem 8abuçuğa çekeceğim yine, nasıl olacak bakalım

Bitmek uzere diye ilacta almadim cnm gecmezse kullaniyim
Benim ilk gün ağrı oluyor sadece canım son günlerde ağrı oluyorsa bi kontrol ettir kendini
Yemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.
Doğru canım yemekte yiyoruz . Ağrısı oluyormuş çok dizinde ama o ayağı zaten kırılmıştı 4 sene önce. Ona yoruyormuş. Sonra şişmiş dizi. Doktor MR falan çekmiş. 3 cm tümör.. ameliyat demiş kemiği sarmış falan. Daha iyi bi hastaneye gidecek bakalım
Bazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Kendine yüklenme aijo... hepimiz yapıyoruz bazen ama hiç iyi bişey değil boşuna üzme kendini
Ayy ben adadan dönerken hatırlıyorsundur pinkim zorladım diye düşman oldu ya bana küçücük çocuk yani ondandı heralde ben de ona yormuştum ya .

Kanka idrar tahlili verdin mi belki enfeksiyon varsa? Çok geçmiş olsun kuzum şimdi görüyorum, şimdi nasılsın

Canım senin gönderini de yeni görüyorum ben geriden geliyorum ya, burada hiç bitmiyor muhabbet vır vır tepemde, şuanda valla wc den yazıyorum kaçtım buraya gelin kabız olmuş der heralde geçmiş olsun kuzum görümcene de belki iyi huyludur kuzum tümör üzülme aklına kötü bişeygetirme inşallah

İnşallah öyledir canım . 2 sene önce babamı kaybettim aynı hastalıktan . Dün kv aradım ağlıyordu üzüldüm valla teselli etmeye çalıştım moral vermeye çalıştım . Eşim desen asla konuşmaz dertleşmez ama çok üzülüyor belli. Yine bi kaos hayatımızda , hiç bitmiyor

Sinir oluyorum şunlara da ha.
Bebesi uyku seviyormuş, kendi başarısı sanıyor.
Tebrikler, alkışlar.
Bi arkadaş var ikinci çocuğunu doğurdu . Sürekli instada paylaşım yapıyor büyüğüne etkinlik yapıyor şey yazıyor tableti yok boya kitapları var falan sonra küçük için geçen de şey demiş Allahım bana yemesi güzel uykusu güzel çocuklar verdiğin için teşekkür ederim

Başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsun babacığının inşallah, kötü düşünme kuzum umarım iyi huyludur alınır rahatlar inşallah,

Farkında olması güzel
Uyumasa nasıl ilgilensin büyükle.

Bugun yapmayim bide baska markaya geceyim bakalim sagolncnm tavsiyen icin. Kadin olmak ne zor her zorlugu agrisi acisi kasintisi bize . Senn dogum kontrol hapimi kullaniyosun canim

Aynen canim su Nda tam kullanmıyorum doktor tahlilleri yaptirdi sonuclRi göstermeye gidicem cnm o xaman ilac vericek duzenli kullnmam icin

Canim yuz vermek degilde aliskanlik ediyorlar bn sutten kesince tumgun napicagini sasirir dayanamayip aksamustu uyurdu sonrada aksam gec yatrdi ama gece kalkardi oglan baktim olmuyor alipsalona geçmeyi biraktim , aksam ustu oyalamaya basladip nasil alisirsa oyle gidiyor çünkü babasi rahatsizda olsa karanlik odadan cikmayin tavsiyem gceyi gunduzu ayirt etmesi icin

Gecmjs olsun canim ins. Cabuk temizlenir akliniza getirmeyin Allah size bagislasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…