- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaa cok ses geciriyor bizimde yatak odalari ve banyo birlesik sanki bizim banyoda yikaniyolarmis gibi ses geliyo valla. Yatak odasindan valla yalan yok bizim.sesimiz gidiyordurYanimdaki dairede her gece sıra gecesicok iyi insanlardi ama misafirleri hic bitmezdi. Ayni oda da yasiyor gibiydik bide benim yatak odam birleşikti
Küçükken zor nasıl yapacaksın ki.Bazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
En azından tahriş etmez dışarıyı, çok rahat diyorlar ama ben de kullanamam takabileceğimi sanmıyorumHic kullanmadim bendehuyluyum ben kiz 7/24 oyle duramam bence sey gibi
Sinir oluyorum şunlara da ha.Ne kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdi
Benim ilk gün ağrı oluyor sadece canım son günlerde ağrı oluyorsa bi kontrol ettir kendiniBitmek uzere diye ilacta almadim cnm gecmezse kullaniyim
Doğru canım yemekte yiyoruz . Ağrısı oluyormuş çok dizinde ama o ayağı zaten kırılmıştı 4 sene önce. Ona yoruyormuş. Sonra şişmiş dizi. Doktor MR falan çekmiş. 3 cm tümör.. ameliyat demiş kemiği sarmış falan. Daha iyi bi hastaneye gidecek bakalımYemekelrde tuketiyoruz cnm icilir heralde yarin gunduz bi fincann demleyeyim kekigimde guzeldi . Yaa cnm cok uzuldum ne olacak peki nasil bi ted belirlendi ne sikayeti vardiki Rabbim esirgesin.
Kendine yüklenme aijo... hepimiz yapıyoruz bazen ama hiç iyi bişey değil boşuna üzme kendiniBazen diyorum bende mi hata. Ben düzgün uyku egitimi vermedim. Yani uyumuyorsa illa zorla uyutmadim, gece kalktik oturduk yeri geldi. Aglatmak istemedim. Ama yanlis yapmisim belliki..
Ayy ben adadan dönerken hatırlıyorsundur pinkim zorladım diye düşman oldu ya bana küçücük çocukNe kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdi
Kanka idrar tahlili verdin mi belki enfeksiyon varsa? Çok geçmiş olsun kuzum şimdi görüyorum, şimdi nasılsınKizlar ben böğün dohdura gittim kadin dogum dohduruna. Kasinti ve kizariklik vardi lekelenme vardi 11gundur usg ile bakti temiz bisey yok dedi. Bide spekulum takip gozle muayane etti hafif kanamali akintin old. Icin krem veya fitil veremem fayda etmez dedi . Ama cok kotu kasiniyorum yaa sirkeli suyla kanki olduk yakiyor bi ferahliyorum sonra kasintilar devam .
Canım senin gönderini de yeni görüyorum ben geriden geliyorum ya, burada hiç bitmiyor muhabbet vır vır tepemde, şuanda valla wc den yazıyorum kaçtım burayaPinkpinkblue geçmiş olsun dünüşüm ya sirkeye ara ver azıcık kekik suyu içiliyor mu emzirilirken bilmiyorum da söktürür içeride ki iltihabıda. Bende bugün oldum adet . Pek keyfim yok görümcemin bacağında tümör çıktı.. gencecik daha 2 çocuğu var çok üzüldük .
İnşallah öyledir canım . 2 sene önce babamı kaybettim aynı hastalıktan . Dün kv aradım ağlıyordu üzüldüm valla teselli etmeye çalıştım moral vermeye çalıştım . Eşim desen asla konuşmaz dertleşmez ama çok üzülüyor belli. Yine bi kaos hayatımızda , hiç bitmiyorCanım senin gönderini de yeni görüyorum ben geriden geliyorum ya, burada hiç bitmiyor muhabbet vır vır tepemde, şuanda valla wc den yazıyorum kaçtım burayagelin kabız olmuş der heralde geçmiş olsun kuzum görümcene de belki iyi huyludur kuzum tümör üzülme aklına kötü bişeygetirme inşallah
Bi arkadaş var ikinci çocuğunu doğurdu . Sürekli instada paylaşım yapıyor büyüğüne etkinlik yapıyor şey yazıyor tableti yok boya kitapları var falanSinir oluyorum şunlara da ha.
Bebesi uyku seviyormuş, kendi başarısı sanıyor.
Tebrikler, alkışlar.
Başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsun babacığının inşallah, kötü düşünme kuzum umarım iyi huyludur alınır rahatlar inşallah,İnşallah öyledir canım . 2 sene önce babamı kaybettim aynı hastalıktan . Dün kv aradım ağlıyordu üzüldüm valla teselli etmeye çalıştım moral vermeye çalıştım . Eşim desen asla konuşmaz dertleşmez ama çok üzülüyor belli. Yine bi kaos hayatımızda , hiç bitmiyor
Farkında olması güzelBi arkadaş var ikinci çocuğunu doğurdu . Sürekli instada paylaşım yapıyor büyüğüne etkinlik yapıyor şey yazıyor tableti yok boya kitapları var falansonra küçük için geçen de şey demiş Allahım bana yemesi güzel uykusu güzel çocuklar verdiğin için teşekkür ederim
Bugun yapmayim bide baska markaya geceyim bakalim sagolncnm tavsiyen icin. Kadin olmak ne zor her zorlugu agrisi acisi kasintisi bize. Senn dogum kontrol hapimi kullaniyosun canim
Ne kdar ahlarsa aglasin gece kalkip oturmicakmisiz .durmuyir susmuyor bagriyor komsularida dusunup bende kalkiyorum gerektiginde odaya goturuyorum 1saat oynatip sansimi deniyorum . Hic disiplinli bi anne olamadim .bi komsum vardi kizi gunduz 2 kere uyurdu 8dede gece uykusuna gecerdi gecede full deliksizdi. Bana hep sen cok yuz veriyosun derdi
Benim ilk gün ağrı oluyor sadece canım son günlerde ağrı oluyorsa bi kontrol ettir kendini
Doğru canım yemekte yiyoruz . Ağrısı oluyormuş çok dizinde ama o ayağı zaten kırılmıştı 4 sene önce. Ona yoruyormuş. Sonra şişmiş dizi. Doktor MR falan çekmiş. 3 cm tümör.. ameliyat demiş kemiği sarmış falan. Daha iyi bi hastaneye gidecek bakalım
Kendine yüklenme aijo... hepimiz yapıyoruz bazen ama hiç iyi bişey değil boşuna üzme kendini
Ayy ben adadan dönerken hatırlıyorsundur pinkim zorladım diye düşman oldu ya bana küçücük çocukyani ondandı heralde ben de ona yormuştum ya .
Ben sordum kuzum memnun kalırsan haber verirsen çok sevinirim ben de almak istiyorumKızlar adım adım set geldi. Kimler sormuştu unuttum ben ya . Açıp adam akıllı bakamadım daha da inceleyip yazarım size
Sen yine 3 saat ben 2 civarı yattım uyanıp durdu sıpa 4 te dikildik ayağa 6 da zar zor uyuttum 8 de kalktık yineYine 5.30 ayaktayiz 2 civari yatmistim sanirim. Of of
Ben de merak ediyordumKızlar adım adım set geldi. Kimler sormuştu unuttum ben ya . Açıp adam akıllı bakamadım daha da inceleyip yazarım size
Geçen gün benimkine resimli büyük kitap gösterdim çok sevdi şu bez kitaplardan alıcam ağzına sokuyor hemenBen sordum kuzum memnun kalırsan haber verirsen çok sevinirim ben de almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?