Ahh canoo ah öyle bir dramki içim yaniyo.huyugumde böyleydi nasıl üzülürdümKani dusuk cikan bebenin anasinin dramini okudukvalla cano bende ilk boyle bi afalladim. Yogurda cok onem veriyordum ama kani dusuk cikimca biraz azalttim ilk binlac gun vermedim icim rahat etmedi. Bende meyve ile birlestirdim meyveli yogurt verdim ara ogun mesela 1dilim elma rendesi 2 dolu kasik yogurt veya muzla yogurt bazen biskuvode ezdim bazende gece mamasi yerine boyle yedirdim . Hergun yedirmeye devam ettim yani .onceden ayri bi ogun olarak veriyordum yogurdu.
Yeni gordum canim gozden kacirmisim. ALLAH RAZI OLSUN CANIM ☺Super canim masallah masallah 41.5 kere maşallah
Normalde 2 yaşa kadar verilmiyor. Ben bir an unuttum. Artik kafa falan kalmadiKizlar bu patlıcan konusunu ilk sizden duyuyorum ama aklıma direk nikotin geldi dogrumuben ekgidaya gecis dönemimizde türlü yedirmistim gayet sevmisti onun disinda pek vermedim hatta hic dün hariç bide ama yemedi çıkardı dolma yapmıştım içini yedi patlicani çıkardı sipa
Size de zorla diyet yaptıracak herhaldeDoktor da bana diyor ki kendinize yaptığınız yemeklerden yesin salçasız tuzsuz baharatsı diyorAllah’ın adamı tuzu baharatı Anladım da salçayı yemeğin sonunda mı katalım napalım doktor olmuş emmma bilmiyor heralde PeRRieR
Yani evet nikotinden dolayi verilmiyor. Akilli hans baldurcanu tukurmusKizlar bu patlıcan konusunu ilk sizden duyuyorum ama aklıma direk nikotin geldi dogrumuben ekgidaya gecis dönemimizde türlü yedirmistim gayet sevmisti onun disinda pek vermedim hatta hic dün hariç bide ama yemedi çıkardı dolma yapmıştım içini yedi patlicani çıkardı sipa
Hee bizde de balcan derler kankaaYani evet nikotinden dolayi verilmiyor. Akilli hans baldurcanu tukurmus
Usenme kiz insan usenirmi bebeyi beslemekten :)yediriyorum ben...elma veriyorum bazen bakiyorum tirtikliyor onu ben yiyorm yada veriyorum babasina ona ayri rende yapiyorum .mandalina portakal veriyorum kivi muz ..armut..yogurtla yedir tarcin rendele belki sever.içine fındık ceviz badem katiyorumMerhaba tatliş anneler..sormak isterim size minnak bebelerinize her gün meyve püresi veriyor musunuz? Benim kız yapıyorum yemiyor bende artık nasılsa yemeyecek diye yapmıyorum üşeniyorum birazda galiba ..eline yarim elma veriyorum biraz tirtiklayip atiyor. Yanı meyve yemiyor. Çorba yoğurt genelde, haftada 1 balik
Sakin ol aijo belki tartı yanlıştır . Çok bi fark yok ki belki kakasını yapmıştır bezi temizdir üstü incedirKizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Ya hic sorma banada diyorki bizim dr sizde tuzsuz yeyin.. gelde onu herife anlat ev ahalisine anlattovbe tovbee... herif diyoki bebisinkini ayir ya olmuyor diyorum salcayı zaten başta koyuyorz tuz gidio yeterince .e baharattir felan .ya neyse beni anlayan anladı bebeler buyuyene kadar boyle yarım yamalak beslenecez iste tuzlu tuzsuz felan filan
Ben hala ayrı yapıyorum çok çok nadir bizim yemekten verdiğim ya. Bugün işte balık yaptık ya tuzlamadım o da yiyecek diye . Yarın eve karnıbahar yapıcam ama salçalıSize de zorla diyet yaptıracak herhalde
Bende surekli tartiliyorum ya hep ayni tarti. Zaten kucaga alinca bile hafiflemiş geliyodu tovbe yaaSakin ol aijo belki tartı yanlıştır . Çok bi fark yok ki belki kakasını yapmıştır bezi temizdir üstü incedir300 gr çık yani
Artik 1 yaşa geliyorlar. Yavas yavas denenebilir. Alerjik reaksiyon gostermezse verilir. Tuz konusunda herkesin tercihine saygi duyuyorum. Ama ben yusrada cok cektigim icin bunda yeterki yesin mantigiyla 10 ay itibariyle tamamen başlamıştım. Sadece seker konusunda dikkat ettim ama artik 11 ay itibariyle o da illa gorunce istedigi icin kiyamiyoruz ve tattiriyoruz.Ben hala ayrı yapıyorum çok çok nadir bizim yemekten verdiğim ya. Bugün işte balık yaptık ya tuzlamadım o da yiyecek diye . Yarın eve karnıbahar yapıcam ama salçalıayrı yapmam olmazsa ya az koyarım salçayı
Ayy daha neler be ajo. Sende bakmiyosan cocuklarina ....Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Bende oyleArtik 1 yaşa geliyorlar. Yavas yavas denenebilir. Alerjik reaksiyon gostermezse verilir. Tuz konusunda herkesin tercihine saygi duyuyorum. Ama ben yusrada cok cektigim icin bunda yeterki yesin mantigiyla 10 ay itibariyle tamamen başlamıştım. Sadece seker konusunda dikkat ettim ama artik 11 ay itibariyle o da illa gorunce istedigi icin kiyamiyoruz ve tattiriyoruz.
Ajo sen biraz kan damladina yuklenBende surekli tartiliyorum ya hep ayni tarti. Zaten kucaga alinca bile hafiflemiş geliyodu tovbe yaabakalim artik 1 yaş kontrolunde ne cikacak...
Çok teşekkür ederim ama çok zormuş bebekle ikinci gebelik dahada yapmam bu sonSize hayirli olsun . Benimde 2. Bebegimdi mart olan. Dahada yok ☺
Ben evde lor yapıyorum canım sadece onu veriyorumTmm işte bebem hangısı :)
Ben de bazen veriyorum bizimkilerden.Bugün de ilk deda yumurtayı beyazıyla verdim.Zaten bir 10 gün sonra 11. ay doluyor bizde.Artık Allah ne verdiyse yiyecek bizleBen bayadir direkt salcali tuzlu veriyorum. Bir yaşlarida yaklasti yavas yavas deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?