2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ahh canoo ah öyle bir dramki içim yaniyo.huyugumde böyleydi nasıl üzülürdüm aynen yogurdu bende senin anlattgin gibi veriyordum ..bir ogün meyveye yada kahvaltyla digerini akşa yemeginde.bi süre azaltayım bakayım..

Normalde 2 yaşa kadar verilmiyor. Ben bir an unuttum. Artik kafa falan kalmadi

Yani evet nikotinden dolayi verilmiyor. Akilli hans baldurcanu tukurmus

Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo

Merhaba tatliş anneler..sormak isterim size minnak bebelerinize her gün meyve püresi veriyor musunuz? Benim kız yapıyorum yemiyor bende artık nasılsa yemeyecek diye yapmıyorum üşeniyorum birazda galiba ..eline yarim elma veriyorum biraz tirtiklayip atiyor. Yanı meyve yemiyor. Çorba yoğurt genelde, haftada 1 balik

Usenme kiz insan usenirmi bebeyi beslemekten :)yediriyorum ben...elma veriyorum bazen bakiyorum tirtikliyor onu ben yiyorm yada veriyorum babasina ona ayri rende yapiyorum .mandalina portakal veriyorum kivi muz ..armut..yogurtla yedir tarcin rendele belki sever.içine fındık ceviz badem katiyorum

Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Sakin ol aijo belki tartı yanlıştır . Çok bi fark yok ki belki kakasını yapmıştır bezi temizdir üstü incedir 300 gr çık yani

Size de zorla diyet yaptıracak herhalde
Ben hala ayrı yapıyorum çok çok nadir bizim yemekten verdiğim ya. Bugün işte balık yaptık ya tuzlamadım o da yiyecek diye . Yarın eve karnıbahar yapıcam ama salçalı ayrı yapmam olmazsa ya az koyarım salçayı

Sakin ol aijo belki tartı yanlıştır . Çok bi fark yok ki belki kakasını yapmıştır bezi temizdir üstü incedir 300 gr çık yani
Bende surekli tartiliyorum ya hep ayni tarti. Zaten kucaga alinca bile hafiflemiş geliyodu tovbe yaa bakalim artik 1 yaş kontrolunde ne cikacak...

Artik 1 yaşa geliyorlar. Yavas yavas denenebilir. Alerjik reaksiyon gostermezse verilir. Tuz konusunda herkesin tercihine saygi duyuyorum. Ama ben yusrada cok cektigim icin bunda yeterki yesin mantigiyla 10 ay itibariyle tamamen başlamıştım. Sadece seker konusunda dikkat ettim ama artik 11 ay itibariyle o da illa gorunce istedigi icin kiyamiyoruz ve tattiriyoruz.

Ayy daha neler be ajo. Sende bakmiyosan cocuklarina ....

Bende oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…