Ay sorma geçen kızımın küçük haliyle bir videoya baktım eskileri tarıyordum.Eşim babam kızım üçü balık kızartıyorlar.Kızım rleri söyleyemiyor o zamanlarda.Önce balığı alıyoyuz daha sonra seviyoyuz(burda kastettiği mısır ununa balığı bulama) hop balık hazırBabam defneye google asistani ogretmis .gelmis diyoki dedem bana ziriyi yukledi. Bak simdi ziriyle konuscam ses yapma diyo "melaba kılal sakiri acarmisin lica etsem " cogu zaman anlasamiyo tabi off sende biseyi bikerede anlamiyosun gecen gun acmistinya diye kiziyo kilal sakiri acamiyosan sevimli hayaletleri ac bari diyo konusan cocuk cok eglenceli ☺☺
Beni o ipleri hazırlarken sıkıntı basarYusrayla yaptığımızı hayal edemedim
Canım hareketleniyorlar boyları da uzuyor fazla yok değişim üzme kendini benimki yiyor mesela ne bulursa.Arada ıvır zıvır biz versek de ona öğün mutlaka yediriyorum ben.Ben de sabah öğlen akşam veriyorum aralarda meyve.Bir kase tam dolu olmuyor.Ben kg ölçmüyorum belli zaten durumundan.Artık kollarıma sancı giriyor taşımak çok zorlaştı.İnanır mısın kol kası yapmışım resmen bu velet yüzünden pazılarım çıktıKizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Benimki de uykuya çok direniyor bu aralar ki uykusu çok olduğu halde.Atak zamanında bir de dişler çıkacak gibi ama zar zor uyutuyorum yine de iki kere.Kızlar benim oğlanın uykusu bire düştü 1 haftadır varmı benimle aynı durumu yaşayan
Ağlıyor ağlıyor ama uyumuyor dün sesi kısıldınağlamaktan
sabah 11 de uyuttum 12 de uyandı 15 ten sonra akşam 21 e kadar sürekli ağladı
Bu hafta hep böyle
Tek uyku içinde daha erken gibi
Amine Busra canım 200-300 gr arkadaşların dediği gibi kıyafet tokluk açlık olur yani içini ferah tut
Ay düşünemiyorum@Layel_ hamileymiş darisi başına
Biaralar bende yapıyordum yine yapmayi düşünüyorum ..nasıl yapıyorsun canimBen evde lor yapıyorum canım sadece onu veriyorum
Yaaa ne kdr tatli ☺☺☺☺. O hissiyat ne garip demi .evladin buyuyo hem guzel hem huzunlu ☺Ay sorma geçen kızımın küçük haliyle bir videoya baktım eskileri tarıyordum.Eşim babam kızım üçü balık kızartıyorlar.Kızım rleri söyleyemiyor o zamanlarda.Önce balığı alıyoyuz daha sonra seviyoyuz(burda kastettiği mısır ununa balığı bulama) hop balık hazırİçim bir tuhaf oldu sanki o çocuk yok artık ve geri gelmeyecek gibi hüzünlendim.İnsan çok özlüyormuş küçüklüklerini
Evet yaa cik zor. Kolayliklar diliyorumÇok teşekkür ederim ama çok zormuş bebekle ikinci gebelik dahada yapmam bu son
Ben dün ilk defa tutturamadım ya tam kesilmedi sütBiaralar bende yapıyordum yine yapmayi düşünüyorum ..nasıl yapıyorsun canim
Günlük sütü kaynatıyorum içine bir kaşık yoğurt döküyorum kaynatmaya devam ettikçe oluyor.Limon da yapabilirsin yoğurt yerine de yoğurt daha güzel oldu bana göre.Biaralar bende yapıyordum yine yapmayi düşünüyorum ..nasıl yapıyorsun canim
Ben bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.Merhaba tatliş anneler..sormak isterim size minnak bebelerinize her gün meyve püresi veriyor musunuz? Benim kız yapıyorum yemiyor bende artık nasılsa yemeyecek diye yapmıyorum üşeniyorum birazda galiba ..eline yarim elma veriyorum biraz tirtiklayip atiyor. Yanı meyve yemiyor. Çorba yoğurt genelde, haftada 1 balik
Canım artık bir yaşındalar neredeyse.Yiyebileceğini düşündüğünü ver alerjik değilse sıkıntı olmaz artık.Ben hala ayrı yapıyorum çok çok nadir bizim yemekten verdiğim ya. Bugün işte balık yaptık ya tuzlamadım o da yiyecek diye . Yarın eve karnıbahar yapıcam ama salçalıayrı yapmam olmazsa ya az koyarım salçayı
Benim de oğlum tek uyku yapıyor bazen yetiyor bazen yetmiyor. Mesela dün saat 12 de uyudu 2 saat. Normalde 1 saat bile uyumaz. Sonra 5 gibi uyutmaya çalıştım uyumadı tabi. 7 de uykusu geldi uyuyana kadar huysuzluk yaptı. Akşam uykusuna 10 da yatıyor. Bugün yine 2 uykuya çabalayacağım.Kızlar benim oğlanın uykusu bire düştü 1 haftadır varmı benimle aynı durumu yaşayan
Ağlıyor ağlıyor ama uyumuyor dün sesi kısıldınağlamaktan
sabah 11 de uyuttum 12 de uyandı 15 ten sonra akşam 21 e kadar sürekli ağladı
Bu hafta hep böyle
Tek uyku içinde daha erken gibi
Amine Busra canım 200-300 gr arkadaşların dediği gibi kıyafet tokluk açlık olur yani içini ferah tut
Evet ben limonla yapıyordum. Afıyet olsun.Günlük sütü kaynatıyorum içine bir kaşık yoğurt döküyorum kaynatmaya devam ettikçe oluyor.Limon da yapabilirsin yoğurt yerine de yoğurt daha güzel oldu bana göre.
Evet atıyorlar. Benimkide verdıgım seyleri illa bı yerlere bandırcakBen bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.
Benim alisverisin hepsi tamam sadece cikolata siparisim var o da son ay.kiyafetler yikanip utulendi yerlestirildi.sadece steril olucak malzemelerim kaldi onun icinde simdilik erken diye daha baslamadim.
2 gun once gordumm kurban olsun annesi bızı ızlıyor du ıceriden.. Elımde olsa hep izlerim..Bugun oglumla sohbet ederken keşke dedım bır ultrason cıhazımız olsa evde durmadan bebısle bulusurdukİnsan gercekten cok ozluyor.. Rabbım saglıcakla kucagımıza versın ınsallah AMİN
İnşallah ben de gidicem üç haftadır görmüyorum kuzucuğumu
Hic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldim
1 saat yetiyor ben fiziksel olarak omuz ve kol kaslarimi yoran bi meslekte calisiyorum bi gidis 1 seneye yakin yetiyor valla bi saatte esin bebisle arabada falan olsa uyur zaten yada biberonla anne sutu alsa
gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah
Yaaa yerim yaaaMaşallah Rabbim meleklerımızı koru AMİN
Günaydın canım, ayakta falan duruyorsan hissetmiyorsundur. Bebişin gündüzleri uyuyor olabilir.
Ben hissediyorum sabah uyandığımda o da benle birlikte uyanıyor. Sonra yolda falan hissetmiyorum ama işe gelince oturduğum zaman hissediyorum. Tabi uzanınca coşuyor oturunca o kadar oynamıyor bir kaç tekme atıyor sadece.
Melaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş
Oyyy maşallah yaa minnoşaaakavuşsak artık yavrucuklarımıza.
Bence de iste canım, ben açılmam olana kadar hiç dikkat etmedim kendime, öğretmenim ayakta dersler anlattım sürekli arka arkaya belki 5 teneffüs oturmadım eve geldim yemekti bulaşıktı yine çok dinlenmedim, belki dikkat etseydim böyle birşey de olmayabilir di, tabi her şeyden önemlisi nasip ama aklıma da gelmiyor değil dikkat etseydim olmaz mıydı acaba böyle bişey?
Kontrolden gelip bebis fotosu koyan anneler, tek tek yazmadim ama kocaman olmus kuzular. MasallahYarin da ben gorecegim ins. Fotolara bakarken, popolarina birer tane patlatmamak icin disimi sıktım resmen
Benim ki aşırı hareketli her an hareket edebiliyor ama senle aramızda nerdeyse 1 ay var aramızda belki o da etkilidir
Nasılsın benim idrarla sıkıntım başladı çok sıkışıyorum ağırlık hissediyorum WC ye gittiğimde 1 damla yapıyorum uyku kalitem düştü
Ben uyuyorum artik kizlar
Kalcama agri girdi kaburgamda agriyor. Oglusumda tepiniyor ya yat zibar yada kalk biseyler ye dio. En iyisi uyumak iyi geceler
Bence arkadasiniz size trip atmamis,hatta o laf soktugunu zannettiginiz seyler de sizinle alakali degil. Basin sagolsun derken insan ekstra napabilir ki,soyler gecersiniz. Zaten vefat haberinin sosyal medyada olmasi yeterince tuhaf.
YaaaaaNOSTALJİAAA TİİİMEEEE
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
Canım ya bugün bizimkinden yesin demiştim ama ne kadar kıyma yedi anlayamıcam diye yine ayrı yaptım . Napayım biraz zor oluyor ama idare edicez içime sinmiyor başka türlü şimdilikCanım artık bir yaşındalar neredeyse.Yiyebileceğini düşündüğünü ver alerjik değilse sıkıntı olmaz artık.
Hatta yerlerdeYaaaaabin sukur kucagimizdalara ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?