2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sorma geçen kızımın küçük haliyle bir videoya baktım eskileri tarıyordum.Eşim babam kızım üçü balık kızartıyorlar.Kızım rleri söyleyemiyor o zamanlarda.Önce balığı alıyoyuz daha sonra seviyoyuz(burda kastettiği mısır ununa balığı bulama) hop balık hazırİçim bir tuhaf oldu sanki o çocuk yok artık ve geri gelmeyecek gibi hüzünlendim.İnsan çok özlüyormuş küçüklüklerini

Kızlar benim oğlanın uykusu bire düştü 1 haftadır varmı benimle aynı durumu yaşayan
Ağlıyor ağlıyor ama uyumuyor dün sesi kısıldınağlamaktan

sabah 11 de uyuttum 12 de uyandı 15 ten sonra akşam 21 e kadar sürekli ağladı
Bu hafta hep böyle
Tek uyku içinde daha erken gibi

Amine Busra canım 200-300 gr arkadaşların dediği gibi kıyafet tokluk açlık olur yani içini ferah tut

Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Canım hareketleniyorlar boyları da uzuyor fazla yok değişim üzme kendini benimki yiyor mesela ne bulursa.Arada ıvır zıvır biz versek de ona öğün mutlaka yediriyorum ben.Ben de sabah öğlen akşam veriyorum aralarda meyve.Bir kase tam dolu olmuyor.Ben kg ölçmüyorum belli zaten durumundan.Artık kollarıma sancı giriyor taşımak çok zorlaştı.İnanır mısın kol kası yapmışım resmen bu velet yüzünden pazılarım çıktıBüyüğü desen 10 yaşında olmuş 48 kg.Şahsen yememesini böyle kilolu olmasına tercih ederim.Sağlıklı olduktan sonra zayıflık önemli değil.Benim de kızımın da rejim yapması lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.Velhasıl sürekli aç iki çocuğum bir kocam ve kendim varımMutfak hiç boş kalmıyor

Benimki de uykuya çok direniyor bu aralar ki uykusu çok olduğu halde.Atak zamanında bir de dişler çıkacak gibi ama zar zor uyutuyorum yine de iki kere.

Yaaa ne kdr tatli ☺☺☺☺. O hissiyat ne garip demi .evladin buyuyo hem guzel hem huzunlu ☺

Ben bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.

Canım artık bir yaşındalar neredeyse.Yiyebileceğini düşündüğünü ver alerjik değilse sıkıntı olmaz artık.

Benim de oğlum tek uyku yapıyor bazen yetiyor bazen yetmiyor. Mesela dün saat 12 de uyudu 2 saat. Normalde 1 saat bile uyumaz. Sonra 5 gibi uyutmaya çalıştım uyumadı tabi. 7 de uykusu geldi uyuyana kadar huysuzluk yaptı. Akşam uykusuna 10 da yatıyor. Bugün yine 2 uykuya çabalayacağım.

Ben bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.
Evet atıyorlar. Benimkide verdıgım seyleri illa bı yerlere bandırcak ekmek veriyorum sanki bala bandırıyo gıbı yerlere bandırıp yıyo aynı sey meyveler ıcınde gecerlı ve cogaltılabılır tabii

NOSTALJİAAA TİİİMEEEE

Benim alisverisin hepsi tamam sadece cikolata siparisim var o da son ay.kiyafetler yikanip utulendi yerlestirildi.sadece steril olucak malzemelerim kaldi onun icinde simdilik erken diye daha baslamadim.

İnşallah ben de gidicem üç haftadır görmüyorum kuzucuğumu

Hic öyle agir yuruyus vs yaptigimda yok. Sadece kizimla ugrasmak yetiyor. Bu bebegimde kiz olsun diye dua ettim cok sukur alışveriş derdim olmadi. Alinacak birkac parca seyi de internetten aldim

1 saat yetiyor ben fiziksel olarak omuz ve kol kaslarimi yoran bi meslekte calisiyorum bi gidis 1 seneye yakin yetiyor valla bi saatte esin bebisle arabada falan olsa uyur zaten yada biberonla anne sutu alsa

gunaydinnnn,oglusum acikmis elini emiyor ,960 gr olduk masallah yavrusuma teyzeleri,butun yavruslarimiza masallah

Yaaa yerim yaaa Maşallah Rabbim meleklerımızı koru AMİN

Melaba teyzeler 24.h. 625 gr. Şşşşt sakin diyor sanırım oğluş

Oyyy maşallah yaa minnoşaaa kavuşsak artık yavrucuklarımıza.

Kontrolden gelip bebis fotosu koyan anneler, tek tek yazmadim ama kocaman olmus kuzular. Masallah Yarin da ben gorecegim ins. Fotolara bakarken, popolarina birer tane patlatmamak icin disimi sıktım resmen

Benim ki aşırı hareketli her an hareket edebiliyor ama senle aramızda nerdeyse 1 ay var aramızda belki o da etkilidir

Nasılsın benim idrarla sıkıntım başladı çok sıkışıyorum ağırlık hissediyorum WC ye gittiğimde 1 damla yapıyorum uyku kalitem düştü

Ben uyuyorum artik kizlar
Kalcama agri girdi kaburgamda agriyor. Oglusumda tepiniyor ya yat zibar yada kalk biseyler ye dio . En iyisi uyumak iyi geceler

Bence arkadasiniz size trip atmamis,hatta o laf soktugunu zannettiginiz seyler de sizinle alakali degil. Basin sagolsun derken insan ekstra napabilir ki,soyler gecersiniz. Zaten vefat haberinin sosyal medyada olmasi yeterince tuhaf.

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili

Canım artık bir yaşındalar neredeyse.Yiyebileceğini düşündüğünü ver alerjik değilse sıkıntı olmaz artık.
Canım ya bugün bizimkinden yesin demiştim ama ne kadar kıyma yedi anlayamıcam diye yine ayrı yaptım . Napayım biraz zor oluyor ama idare edicez içime sinmiyor başka türlü şimdilik salça az az koymaya başladım yemeklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…