2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende akşam ustu balık corbası yaptım azıcık tuz kattım

Ben bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.
Bugün muz elma ve çekilmiş kuruyemisle püre yaptım ama yok 1 kere aldı sonra hiç açmadı ağzını.. ismimle de yapmıştım daha önce yine yemedi..Nasıl meyve yedirsem bilemedim

Benim kızımda 3 gündür böyle gündüz uykusu 1 e düştü üstelik 1 saat. Ayağımda sallıyorum uyuyor yatağına bırakıp içeri geliyorum 5 dk. Sonra başlıyor bağırmaya.. bende haliyle çok gerginim. 2 dişi daha patlamış sanırım bu

Bugün muz elma ve çekilmiş kuruyemisle püre yaptım ama yok 1 kere aldı sonra hiç açmadı ağzını.. ismimle de yapmıştım daha önce yine yemedi..Nasıl meyve yedirsem bilemedim
Canım Catalla yada elle yedirmeyi dene. Mesela muzu kucuk dilim dılım yap yedir bakalım yıyecekmı. Pureyı reddedıyolar bellı bır donem den sonra.. Mesela gecen gun patates sulusu yapmıstım kendımıze ezdim suyuyla ıcırmek ıcın. Icmedı. Catalla verdım bıraz yedi.

Ya kızlar benim bebıste uzun suredır emme sırasında hırıldama oluyo bu ne olablr. Dr sordum cıgernde sıkıntı yok dedi.

Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Oyle dusunme cnm aklina takildiysa saglik ocagina gidin orda net belli olur.sen cok iyi bir annesin emin ol ama tavsiyem kahvalti ogununu atlama derim.hep derler ya kahvalti gunun en onemli ogunu diye gerekirse erken kalk ben sabah 7 de kalkiyorum 9 10 arasi kahvalti saati 10 u 5 dk gecsin ayaz mizmizlaniyor kahvalti ver diye saatleri oturtmak cok onemli.cok erken kalkinca evde is yapinca uykum aciliyor iyi oluyor hem gune zinde basliyorsun kizlarinin ikisinide uyandir birak zorla uyansinlar gunduzde az uyusunlar 1 hafta zorlugun var inan bana sonra o kadar rahat ediceksin ki iyiki zorlugu cekmisim diyeceksin gunduz az uyuyunca gece ikiside veya en azindan biri uyur rahat edersin.aksam erken uyuyunca sanada vakit kaliyor.birde ne kadar besin veriyorsun bilmiyorum cnm ama ara ogunleri sıklastiradabilirsin ben bazen eline bebek ekmegi buskivisi ya da mama sandalyesine oturtup eline meyve veriyorum onu kemirirken birazda olsa islerimi halledebiliyorum.bardakta birsey icmesini cok seviyor alistirma bardaginin agiz kismini cikarip icine cam rendeden bir dilim meyve yapip kefirin icine koyup iciriyorum.
Bunlar sadece aklinda olsun diye diyiyorum ama sunu soyliyeyim kilolari gayet iyi.saglikli olsunlarda kilo onemli degil.benim gorumcemin cocugu 2.5 yasinda 12 13 kilo geliyor onlarda dertten muzdarip cocugun kemiklerini sayarsin.emin ol senin cimcimelerin iyi.kiyaslamamin amaci zayif olmadiklari cnm.onemli olan saglikli olmalari umarim beni yanlis anlamamissindir :)

Bebeklerin damak zevleri farkli oluyor o yuzden bir bebis sevmezken biri sevebiliyor :) mesela benimki yogurt hic sevmez agzini kitler bende zorlamam :) meyve puresi haftanin 4 gunu ara ogun olarak veriyorum.meyvelere nötr su an.bazen kefirin icine koyuyorum.bazen pekmezli muz yapiyorum cok seviyor oyle.maalesef balik cok tuketemiyor sevmiyor.bende kuru bakliyattan karsiliyorum omega 3 u

Arada tek uyku arada 2 uyku cnm.belki usutmustur gazi vardir o kadar cok agladiysa belki distir belki ataktadir yeni uyku duzrnine alismaya calisiyirdur bu liste uzarda gider :)

Burnu tikali olabilir mi. Burnunu acip emzirmeyi dene
Ya canim normal zamanda bir problem yok sadece emerken. Anlamadım ki. Deniyecegım canım. Yarın sağlık ocagna gidip dr soracağım gerekirse burun ıcın tuzlu suya benzer bjsey yazsın bebekler ıcın olanından
Canım su kefir konusu hangı marka alıyorsun

Ben disari cikinca sanki 2 haftalik isi 3 saatte yapmisim gibi oluyorum bunye unutmus tabii hem cocuk hem koronadan :)

Pınar,altınkılıç veya aktivia
1.altınkılıç bilmemne dağlarından elde edilen probiyotikmiş aklima gelmedi su an
2.aktivia nin shot var 2kati probiyotik iceriyor normalden hem kucuk iyi oluyor.acildiktan sonra beklememis oluyor.
3.pınarı tercih etmemin nedenide en yakın markette ve kucuk boy o var diye :)

Tek aklima gelen burun tikanikligi
Zaten aşırı ama aşırı terliyor uyurken. Sac bas ter ıcınde kalıyor. Terliyor soguyormu anlamıyorum. Gece sureklı takıp ediyorum ya degıstırıyorum ya bez felan koyuyorum sırtına omuzlara kadar sararak hemde. Bu ter konusu cok canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…