Bende akşam ustu balık corbası yaptım azıcık tuz kattımCanım ya bugün bizimkinden yesin demiştim ama ne kadar kıyma yedi anlayamıcam diye yine ayrı yaptım . Napayım biraz zor oluyor ama idare edicez içime sinmiyor başka türlü şimdiliksalça az az koymaya başladım yemeklerine
Bugün muz elma ve çekilmiş kuruyemisle püre yaptım ama yok 1 kere aldı sonra hiç açmadı ağzını.. ismimle de yapmıştım daha önce yine yemedi..Nasıl meyve yedirsem bilemedimBen bazen kahvaltılarda bazen de akşamüstü irmikle,bisküviyle veriyorum.Bunları yapmadıysam da filenin içinde veriyorum.Emiyor suyunu çıkarıyor en azından.Normal verdiğimde atıyor elinden.
Aynen vallaHatta yerlerde
o oda senin bu oda benim felan
Kızlar benim oğlanın uykusu bire düştü 1 haftadır varmı benimle aynı durumu yaşayan
Ağlıyor ağlıyor ama uyumuyor dün sesi kısıldınağlamaktan
sabah 11 de uyuttum 12 de uyandı 15 ten sonra akşam 21 e kadar sürekli ağladı
Bu hafta hep böyle
Tek uyku içinde daha erken gibi
Amine Busra canım 200-300 gr arkadaşların dediği gibi kıyafet tokluk açlık olur yani içini ferah
Canım Catalla yada elle yedirmeyi dene. Mesela muzu kucuk dilim dılım yap yedir bakalım yıyecekmı. Pureyı reddedıyolar bellı bır donem den sonra.. Mesela gecen gun patates sulusu yapmıstım kendımıze ezdim suyuyla ıcırmek ıcın. Icmedı. Catalla verdım bıraz yedi.Bugün muz elma ve çekilmiş kuruyemisle püre yaptım ama yok 1 kere aldı sonra hiç açmadı ağzını.. ismimle de yapmıştım daha önce yine yemedi..Nasıl meyve yedirsem bilemedim
Burnu tikali olabilir mi. Burnunu acip emzirmeyi deneYa kızlar benim bebıste uzun suredır emme sırasında hırıldama oluyo bu ne olablr. Dr sordum cıgernde sıkıntı yok dedi.
Oyle dusunme cnm aklina takildiysa saglik ocagina gidin orda net belli olur.sen cok iyi bir annesin emin ol ama tavsiyem kahvalti ogununu atlama derim.hep derler ya kahvalti gunun en onemli ogunu diye gerekirse erken kalk ben sabah 7 de kalkiyorum 9 10 arasi kahvalti saati 10 u 5 dk gecsin ayaz mizmizlaniyor kahvalti ver diye saatleri oturtmak cok onemli.cok erken kalkinca evde is yapinca uykum aciliyor iyi oluyor hem gune zinde basliyorsun kizlarinin ikisinide uyandir birak zorla uyansinlar gunduzde az uyusunlar 1 hafta zorlugun var inan bana sonra o kadar rahat ediceksin ki iyiki zorlugu cekmisim diyeceksin gunduz az uyuyunca gece ikiside veya en azindan biri uyur rahat edersin.aksam erken uyuyunca sanada vakit kaliyor.birde ne kadar besin veriyorsun bilmiyorum cnm ama ara ogunleri sıklastiradabilirsin ben bazen eline bebek ekmegi buskivisi ya da mama sandalyesine oturtup eline meyve veriyorum onu kemirirken birazda olsa islerimi halledebiliyorum.bardakta birsey icmesini cok seviyor alistirma bardaginin agiz kismini cikarip icine cam rendeden bir dilim meyve yapip kefirin icine koyup iciriyorum.Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Bebeklerin damak zevleri farkli oluyor o yuzden bir bebis sevmezken biri sevebiliyor :) mesela benimki yogurt hic sevmez agzini kitler bende zorlamam :) meyve puresi haftanin 4 gunu ara ogun olarak veriyorum.meyvelere nötr su an.bazen kefirin icine koyuyorum.bazen pekmezli muz yapiyorum cok seviyor oyle.maalesef balik cok tuketemiyor sevmiyor.bende kuru bakliyattan karsiliyorum omega 3 uMerhaba tatliş anneler..sormak isterim size minnak bebelerinize her gün meyve püresi veriyor musunuz? Benim kız yapıyorum yemiyor bende artık nasılsa yemeyecek diye yapmıyorum üşeniyorum birazda galiba ..eline yarim elma veriyorum biraz tirtiklayip atiyor. Yanı meyve yemiyor. Çorba yoğurt genelde, haftada 1 balik
Arada tek uyku arada 2 uyku cnm.belki usutmustur gazi vardir o kadar cok agladiysa belki distir belki ataktadir yeni uyku duzrnine alismaya calisiyirdur bu liste uzarda gider :)Kızlar benim oğlanın uykusu bire düştü 1 haftadır varmı benimle aynı durumu yaşayan
Ağlıyor ağlıyor ama uyumuyor dün sesi kısıldınağlamaktan
sabah 11 de uyuttum 12 de uyandı 15 ten sonra akşam 21 e kadar sürekli ağladı
Bu hafta hep böyle
Tek uyku içinde daha erken gibi
Amine Busra canım 200-300 gr arkadaşların dediği gibi kıyafet tokluk açlık olur yani içini ferah tut
Ya canim normal zamanda bir problem yok sadece emerken. Anlamadım ki. Deniyecegım canım. Yarın sağlık ocagna gidip dr soracağım gerekirse burun ıcın tuzlu suya benzer bjsey yazsın bebekler ıcın olanındanBurnu tikali olabilir mi. Burnunu acip emzirmeyi dene
Canım su kefir konusu hangı marka alıyorsunOyle dusunme cnm aklina takildiysa saglik ocagina gidin orda net belli olur.sen cok iyi bir annesin emin ol ama tavsiyem kahvalti ogununu atlama derim.hep derler ya kahvalti gunun en onemli ogunu diye gerekirse erken kalk ben sabah 7 de kalkiyorum 9 10 arasi kahvalti saati 10 u 5 dk gecsin ayaz mizmizlaniyor kahvalti ver diye saatleri oturtmak cok onemli.cok erken kalkinca evde is yapinca uykum aciliyor iyi oluyor hem gune zinde basliyorsun kizlarinin ikisinide uyandir birak zorla uyansinlar gunduzde az uyusunlar 1 hafta zorlugun var inan bana sonra o kadar rahat ediceksin ki iyiki zorlugu cekmisim diyeceksin gunduz az uyuyunca gece ikiside veya en azindan biri uyur rahat edersin.aksam erken uyuyunca sanada vakit kaliyor.birde ne kadar besin veriyorsun bilmiyorum cnm ama ara ogunleri sıklastiradabilirsin ben bazen eline bebek ekmegi buskivisi ya da mama sandalyesine oturtup eline meyve veriyorum onu kemirirken birazda olsa islerimi halledebiliyorum.bardakta birsey icmesini cok seviyor alistirma bardaginin agiz kismini cikarip icine cam rendeden bir dilim meyve yapip kefirin icine koyup iciriyorum.
Bunlar sadece aklinda olsun diye diyiyorum ama sunu soyliyeyim kilolari gayet iyi.saglikli olsunlarda kilo onemli degil.benim gorumcemin cocugu 2.5 yasinda 12 13 kilo geliyor onlarda dertten muzdarip cocugun kemiklerini sayarsin.emin ol senin cimcimelerin iyi.kiyaslamamin amaci zayif olmadiklari cnm.onemli olan saglikli olmalari umarim beni yanlis anlamamissindir :)
Ah ah ne gunlerdi :)NOSTALJİAAA TİİİMEEEE
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
Ben disari cikinca sanki 2 haftalik isi 3 saatte yapmisim gibi oluyorum bunye unutmus tabii hem cocuk hem koronadan :)Nabersiniz kızlarrrbugün hava çok güzeldi biraz çıkıp yürüdük ama bizim küçük hanım arabasında sıkıldı kucakta taşıdık avm aşırı kalabalıktı yine biraz e bebeğe bakıp çıktık . Yorulmuşum valla alışkın değiliz tabi yürümeyi unuttuk
Hee yaa Hasatım zamanım geldiiiii geçtiAh ah ne gunlerdi :)
Ne kadarini yedi cnm bizim 3 te 1 i kalmistiBu arada kavanoz mama sormuştum size , hipp in mamalarından aldım erik şeftali ve armutu sevdi .Böyle günler için kurtarıcı gerçekten
Tek aklima gelen burun tikanikligiYa kızlar benim bebıste uzun suredır emme sırasında hırıldama oluyo bu ne olablr. Dr sordum cıgernde sıkıntı yok dedi.
Pınar,altınkılıç veya aktiviaYa canim normal zamanda bir problem yok sadece emerken. Anlamadım ki. Deniyecegım canım. Yarın sağlık ocagna gidip dr soracağım gerekirse burun ıcın tuzlu suya benzer bjsey yazsın bebekler ıcın olanından
Canım su kefir konusu hangı marka alıyorsun
Zaten aşırı ama aşırı terliyor uyurken. Sac bas ter ıcınde kalıyor. Terliyor soguyormu anlamıyorum. Gece sureklı takıp ediyorum ya degıstırıyorum ya bez felan koyuyorum sırtına omuzlara kadar sararak hemde. Bu ter konusu cok canımı sıkıyor.Tek aklima gelen burun tikanikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?