2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde oyleyiz cnm gece birsey yapmiyorum acikcasi sonucta ruzgar almiyor diye :) sabah kalktigimizda yatak bile su gibi oluyor hemen komple degistiriyorim.gunduz uykularida oyle gerxi

Kizlar ben bebem icin herkesten dogum gunu hediyesi istedim.hepsine dedim oglumun ilk hediyeleri fotolarini cekip saklicam diye o da yetmezmis gibi hepsine siparis verdim sunu alin paraniz yetmezse bunu alin diye :) babaannemiz ilk aldi dun getirdi.ilk arabam diye ayaz cok begendi.hic yadirgamadida onuda gectim yavas yavas agzini yayarak suruyor bile
Tavsiye ederim baya oyaladi :)

Ilk arabam diye geciyor :)
Dayisinada bunu aldirdim daha gelmedi.kisin icinde oyuncak oynar yazinda havuz niyetine balkonda kullaniriz diye aldirdim.ha bu arada o toplardan bir yuz tanede bende vardi oldumu 200 sana :) artik evi top evine ceviricez dedemizdende uzaktan kumandali araba istedim :)

NOSTALJİAAA TİİİMEEEE

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
Yaaaa çok şükür şimdi gittim kocaman öptüm uyurken, Rabbim hepsine sağlık versin olmayıp da isteyene de nasip etsin inşallah O değil de yata yata tuttum içimde de doğurdum ben bu kızı

Çok iyi taktik valla Güle güle kullansın oynasın ayaz paşa Bizim babannesi bugün bilezik aldı doğum günü hediyesi ben de baktım baktım vitrine belki beğendiğin var mı diye sorar diye çıkar çıkmaz koşarak uzaklaştı

Gule gule kullansin minnak :)

Bizde oyleyiz cnm gece birsey yapmiyorum acikcasi sonucta ruzgar almiyor diye :) sabah kalktigimizda yatak bile su gibi oluyor hemen komple degistiriyorim.gunduz uykularida oyle gerxi
Aynen oyle canjm bıldıgın sırılsıklam su. Genelde erkek cocuklar boyle

Buhar makinası kullanıyor musun geceleri odasında?Burun tıkanıklığı varsa iyi gelir.

Yok yanlış anlamadim tesekkur ederim. 1 haftadir erken kaldırıyorum yinede duzene sokamadik. Gece 12.30da yattilar şimdi ayaktalar 1 saattir

Doktorun yazmasina gerek yok. Zaten devlet karşılamıyor sen direkt eczaneden al

Nev is yapıyorsunuz..allah kolay versin valla
doku gömme kesme numara sirasina gore kodlara gore dizme ayni gunde en az 100 insan dokusunu mum gibi malzemeye gömüyoruz sonra onlari mikron duzeyinde kesip camlara aliyoruz keserken her birinde en az 20-30 kez kolumuz cevriliyoromuzdan falan zor yani

Zevkli bi iş gibi ama severim ben laboratuvar ortamını ne var ne yok mbr nasıl gidiyoreee

NOSTALJİAAA TİİİMEEEE

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
vay beee şu geçen günlerimize bir bakın,bende yarın 30 oluyorum artık 3 lü rakamlara geldim yaslandim mi ne saka bi yana bence 30 lu rakamlar insanin tam kisiliginin oturdugu hayatinin duzene bindigi rakamlar ;30 yilima meslek,evlilik ,iki cocuk ve bir kayıp her yaşımda bolca büyüme sığdırdım zaten hiç çocuk olduğumu hatırlamıyorum ki aslında bebislerimiz de buyusun diye bakıyoruz amaaaan bosverelim büyümesinler zaten yıllar su gibi akıp gidiyor ,gönüllerince oynasınlar,ağız dolusu gülsünler,kalpleri ile her anı ,her dk yı hissetsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…