- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
En sabirsizlardan biriydim cunku hamileligim cok kotu gecmisti :)Hee yaa Hasatım zamanım geldiiiii geçti
Bizde oyleyiz cnm gece birsey yapmiyorum acikcasi sonucta ruzgar almiyor diye :) sabah kalktigimizda yatak bile su gibi oluyor hemen komple degistiriyorim.gunduz uykularida oyle gerxiZaten aşırı ama aşırı terliyor uyurken. Sac bas ter ıcınde kalıyor. Terliyor soguyormu anlamıyorum. Gece sureklı takıp ediyorum ya degıstırıyorum ya bez felan koyuyorum sırtına omuzlara kadar sararak hemde. Bu ter konusu cok canımı sıkıyor.
Yaaaa çok şükür şimdi gittim kocaman öptüm uyurken, Rabbim hepsine sağlık versin olmayıp da isteyene de nasip etsin inşallahNOSTALJİAAA TİİİMEEEE
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
Çok iyi taktik vallaEki Görüntüle 2775775
Ilk arabam diye geciyor :) Eki Görüntüle 2775776
Dayisinada bunu aldirdim daha gelmedi.kisin icinde oyuncak oynar yazinda havuz niyetine balkonda kullaniriz diye aldirdim.ha bu arada o toplardan bir yuz tanede bende vardi oldumu 200 sana :) artik evi top evine ceviricez dedemizdende uzaktan kumandali araba istedim :)
Canım burnu tıkanmıştır evlerdeki hava kuru şuanda peteklerden dolayı , serum fizyolojik ile aç bakalım inşallah faydası olurYa kızlar benim bebıste uzun suredır emme sırasında hırıldama oluyo bu ne olablr. Dr sordum cıgernde sıkıntı yok dedi.
Gule gule kullansin minnak :)Çok iyi taktik vallaGüle güle kullansın oynasın ayaz paşa Bizim babannesi bugün bilezik aldı doğum günü hediyesi ben de baktım baktım vitrine belki beğendiğin var mı diye sorar diye çıkar çıkmaz koşarak uzaklaştı
Evet ya bıdeEn sabirsizlardan biriydim cunku hamileligim cok kotu gecmisti :)
Aynen oyle canjm bıldıgın sırılsıklam su. Genelde erkek cocuklar boyleBizde oyleyiz cnm gece birsey yapmiyorum acikcasi sonucta ruzgar almiyor diye :) sabah kalktigimizda yatak bile su gibi oluyor hemen komple degistiriyorim.gunduz uykularida oyle gerxi
Tmm canım eczaneden alayım. Bendede hep bir basagrısı bundan oluyo belkıdeCanım burnu tıkanmıştır evlerdeki hava kuru şuanda peteklerden dolayı , serum fizyolojik ile aç bakalım inşallah faydası olur
He duygulandın demi mesajıma tilililiYaaaa çok şükür şimdi gittim kocaman öptüm uyurken, Rabbim hepsine sağlık versin olmayıp da isteyene de nasip etsin inşallahO değil de yata yata tuttum içimde de doğurdum ben bu kızı
Buhar makinası kullanıyor musun geceleri odasında?Burun tıkanıklığı varsa iyi gelir.Zaten aşırı ama aşırı terliyor uyurken. Sac bas ter ıcınde kalıyor. Terliyor soguyormu anlamıyorum. Gece sureklı takıp ediyorum ya degıstırıyorum ya bez felan koyuyorum sırtına omuzlara kadar sararak hemde. Bu ter konusu cok canımı sıkıyor.
Yok yanlış anlamadim tesekkur ederim. 1 haftadir erken kaldırıyorum yinede duzene sokamadik. Gece 12.30da yattilar şimdi ayaktalar 1 saattirOyle dusunme cnm aklina takildiysa saglik ocagina gidin orda net belli olur.sen cok iyi bir annesin emin ol ama tavsiyem kahvalti ogununu atlama derim.hep derler ya kahvalti gunun en onemli ogunu diye gerekirse erken kalk ben sabah 7 de kalkiyorum 9 10 arasi kahvalti saati 10 u 5 dk gecsin ayaz mizmizlaniyor kahvalti ver diye saatleri oturtmak cok onemli.cok erken kalkinca evde is yapinca uykum aciliyor iyi oluyor hem gune zinde basliyorsun kizlarinin ikisinide uyandir birak zorla uyansinlar gunduzde az uyusunlar 1 hafta zorlugun var inan bana sonra o kadar rahat ediceksin ki iyiki zorlugu cekmisim diyeceksin gunduz az uyuyunca gece ikiside veya en azindan biri uyur rahat edersin.aksam erken uyuyunca sanada vakit kaliyor.birde ne kadar besin veriyorsun bilmiyorum cnm ama ara ogunleri sıklastiradabilirsin ben bazen eline bebek ekmegi buskivisi ya da mama sandalyesine oturtup eline meyve veriyorum onu kemirirken birazda olsa islerimi halledebiliyorum.bardakta birsey icmesini cok seviyor alistirma bardaginin agiz kismini cikarip icine cam rendeden bir dilim meyve yapip kefirin icine koyup iciriyorum.
Bunlar sadece aklinda olsun diye diyiyorum ama sunu soyliyeyim kilolari gayet iyi.saglikli olsunlarda kilo onemli degil.benim gorumcemin cocugu 2.5 yasinda 12 13 kilo geliyor onlarda dertten muzdarip cocugun kemiklerini sayarsin.emin ol senin cimcimelerin iyi.kiyaslamamin amaci zayif olmadiklari cnm.onemli olan saglikli olmalari umarim beni yanlis anlamamissindir :)
Doktorun yazmasina gerek yok. Zaten devlet karşılamıyor sen direkt eczaneden alYa canim normal zamanda bir problem yok sadece emerken. Anlamadım ki. Deniyecegım canım. Yarın sağlık ocagna gidip dr soracağım gerekirse burun ıcın tuzlu suya benzer bjsey yazsın bebekler ıcın olanından
Canım su kefir konusu hangı marka alıyorsun
Hepsini yedi kuzumNe kadarini yedi cnm bizim 3 te 1 i kalmisti
doku gömme kesme numara sirasina gore kodlara gore dizme ayni gunde en az 100 insan dokusunu mum gibi malzemeye gömüyoruz sonra onlari mikron duzeyinde kesip camlara aliyoruz keserken her birinde en az 20-30 kez kolumuz cevriliyoromuzdan falan zor yaniNev is yapıyorsunuz..allah kolay versin valla
Zevkli bi iş gibi ama severim ben laboratuvar ortamınıdoku gömme kesme numara sirasina gore kodlara gore dizme ayni gunde en az 100 insan dokusunu mum gibi malzemeye gömüyoruz sonra onlari mikron duzeyinde kesip camlara aliyoruz keserken her birinde en az 20-30 kez kolumuz cevriliyoromuzdan falan zor yani
vay beee şu geçen günlerimize bir bakın,bende yarın 30 oluyorum artık 3 lü rakamlara geldim yaslandim mi ne saka bi yana bence 30 lu rakamlar insanin tam kisiliginin oturdugu hayatinin duzene bindigi rakamlar ;30 yilima meslek,evlilik ,iki cocuk ve bir kayıp her yaşımda bolca büyüme sığdırdım zaten hiç çocuk olduğumu hatırlamıyorum ki aslındaNOSTALJİAAA TİİİMEEEE
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNEEEEE Tililililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?