2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Zevkli bi iş gibi ama severim ben laboratuvar ortamını ne var ne yok mbr nasıl gidiyoreee
iyi cnm ya ne olsun ev işi coluk cocuk ,hastane derken hayat gidiyor ,nasil geciyor zaman anlamıyorum sen nasilsin bebis nasil saka maka bazilarimizinki bu ay biz de 2 martta yaşımıza girecegiz yaaa zaman nasil gecti bizimki gel gel yapiyor,ne desek tekrarliyor ,her yerde tutunarak bazi esyalari iterek yuruyor evde ,alo diyoruz elinde ne varsa bazen bsy yoksa da elini kulagina goturuyor iki azimiz patladi iki de yolda 10 dis oldu agizdaartik ezerek yiyor her seyi ,oyle iste biz de durumlar siz de nasil

Büyük bebesinde yüksek ateşle birlikte idrar kaçırma yaşayan oldu mu kızlar?
İlk defa karşılaştım normal mi idrar yolu enf. falan mı acaba.

Bizde iyiyiz canım 3 martta bizimde doğum günümüz biraz özendim kutlama yapalım aile arasında dedim bende Çok akıllandılar ya herşeyi anlıyorlar artık . Bizimde yeni meziyetlerimiz duyu organlarımızı öğrendik çok komik yaaa kulağın nerde deyince tutup çekiyor ikisini birden oluyor kepçeee

kızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiim Mdmray a anlattığım gibiyim ben sizler nasılsınız bakalıııımmmmmm
Yorgun üssü bitkin üssü migrenliyim
Maşallah büyüdü gitti minikler.
Hayret ediyorum bazen, bir insanın büyümesi mucize gibi bir şey, eşlik etmek harika.

Gule gule kullansin canimm ,bu arabadan ne kadar oyuncagi olsada vazgecmiycek bunun arkasindan tutup hali uzerinde az az oyalayarak yurumeyi ogrenmisti bzimki

Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Canım tartı hatası olabilir mi? Ayrıca kiloları gayet iyi değil mi sıkma canını.

Benim oğlumunda meyveyle arası yok. Yemiyor bende zorlamıyorum. Muz yiyor. Elma tırtıklıyor. Bazen mandalina. Onun dışında denk gelirse cennet hurması alıyorum ama hergün vermiyorum açıkcası.

Kızlar adım adım setlerine üye olan var mı? Abone olsam mı olmasam mı karar veremedim.
Güzeldir herhalde ama bana çok pahalı geliyor.
Benim gibi tembeller için hazır içerik çok kıymetli aslında ama ben hevesliyim diyorsan âlasını yaparsın kendin bence.
Bebe hevesliyse, etkinlik arayıp bulmak zor geliyorsa mantıklı.

Bende de tembellik var birde zaten çalıştığım için hazırlamaya çok vaktim olmuyor biraz o yüzden üye olmayı düşünütorum açıkcası hazıra konmak için. Ama bazıları da içerikler yeterli değil parasını haketmiyor diyor. O yüzden bir kararsız kaldım

Mdmray atmıştı sanırım içeriği.
İçerik güzel bence de işte fiyat.
Yaaani benim aylık onu almam için 50-60 falan olması lazım ki o paraya ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…