iyi cnm ya ne olsun ev işi coluk cocuk ,hastane derken hayat gidiyor ,nasil geciyor zaman anlamıyorum sen nasilsin bebis nasil saka maka bazilarimizinki bu ay biz de 2 martta yaşımıza girecegiz yaaa zaman nasil gecti bizimki gel gel yapiyor,ne desek tekrarliyor ,her yerde tutunarak bazi esyalari iterek yuruyor evde ,alo diyoruz elinde ne varsa bazen bsy yoksa da elini kulagina goturuyor iki azimiz patladi iki de yolda 10 dis oldu agizdaZevkli bi iş gibi ama severim ben laboratuvar ortamınıne var ne yok mbr nasıl gidiyoreee
Bizde iyiyiz canım 3 martta bizimde doğum günümüziyi cnm ya ne olsun ev işi coluk cocuk ,hastane derken hayat gidiyor ,nasil geciyor zaman anlamıyorum sen nasilsin bebis nasil saka maka bazilarimizinki bu ay biz de 2 martta yaşımıza girecegiz yaaa zaman nasil gecti bizimki gel gel yapiyor,ne desek tekrarliyor ,her yerde tutunarak bazi esyalari iterek yuruyor evde ,alo diyoruz elinde ne varsa bazen bsy yoksa da elini kulagina goturuyor iki azimiz patladi iki de yolda 10 dis oldu agizdaartik ezerek yiyor her seyi ,oyle iste biz de durumlar siz de nasil
Yorgun üssü bitkin üssü migrenliyimkızlaaaaaaaaaaarrrr ben geldiiiiiiimMdmray a anlattığım gibiyim ben sizler nasılsınız bakalıııımmmmmm
Eki Görüntüle 2775775
Ilk arabam diye geciyor :) Eki Görüntüle 2775776
Dayisinada bunu aldirdim daha gelmedi.kisin icinde oyuncak oynar yazinda havuz niyetine balkonda kullaniriz diye aldirdim.ha bu arada o toplardan bir yuz tanede bende vardi oldumu 200 sana :) artik evi top evine ceviricez dedemizdende uzaktan kumandali araba istedim :)
Büyük bebesinde yüksek ateşle birlikte idrar kaçırma yaşayan oldu mu kızlar?
İlk defa karşılaştım normal mi idrar yolu enf. falan mı acaba.
Teşekkür ederiz teyzesiiGule gule kullansin minnak :)
Muhtemelen ondandır canım geçmiş olsunTmm canım eczaneden alayım. Bendede hep bir basagrısı bundan oluyo belkıde
Duygulandım yaaa tabii, duygulandırmaların halayların kadınııııııı perooooooooooHe duygulandın demi mesajıma tililili
Sağol canım.Soguk birsey yiyip icti mi? Usutme geldi benim aklima ama hastaliktan farkedemeyip kaçırmıştir belki gecmis olsun
Yavas yavas o da duzelecek cnm bak en azindan gece 3 te uyumamislarYok yanlış anlamadim tesekkur ederim. 1 haftadir erken kaldırıyorum yinede duzene sokamadik. Gece 12.30da yattilar şimdi ayaktalar 1 saattir
Canım tartı hatası olabilir mi? Ayrıca kiloları gayet iyi değil mi sıkma canını.Kizlar ya benim baya moralim bozuk. Eslem 9.9 kg geliyodu dun baktim 9.7 geliyor. Yusrada bir ara 14.8 di o da 14.4 geldi. Ben nerde hata yapıyorum ya kafayi yicem. Ne bicim anneyim ben cocuklarim kg kaybediyo
Benim oğlumunda meyveyle arası yok. Yemiyor bende zorlamıyorum. Muz yiyor. Elma tırtıklıyor. Bazen mandalina. Onun dışında denk gelirse cennet hurması alıyorum ama hergün vermiyorum açıkcası.Merhaba tatliş anneler..sormak isterim size minnak bebelerinize her gün meyve püresi veriyor musunuz? Benim kız yapıyorum yemiyor bende artık nasılsa yemeyecek diye yapmıyorum üşeniyorum birazda galiba ..eline yarim elma veriyorum biraz tirtiklayip atiyor. Yanı meyve yemiyor. Çorba yoğurt genelde, haftada 1 balik
Güzeldir herhalde ama bana çok pahalı geliyor.Kızlar adım adım setlerine üye olan var mı? Abone olsam mı olmasam mı karar veremedim.
Bende de tembellik var birde zaten çalıştığım için hazırlamaya çok vaktim olmuyor biraz o yüzden üye olmayı düşünütorum açıkcası hazıra konmak için. Ama bazıları da içerikler yeterli değil parasını haketmiyor diyor. O yüzden bir kararsız kaldımGüzeldir herhalde ama bana çok pahalı geliyor.
Benim gibi tembeller için hazır içerik çok kıymetli aslında ama ben hevesliyim diyorsan âlasını yaparsın kendin bence.
Bebe hevesliyse, etkinlik arayıp bulmak zor geliyorsa mantıklı.
Bende de tembellik var birde zaten çalıştığım için hazırlamaya çok vaktim olmuyor biraz o yüzden üye olmayı düşünütorum açıkcası hazıra konmak için. Ama bazıları da içerikler yeterli değil parasını haketmiyor diyor. O yüzden bir kararsız kaldım
Hahaa tabı yaa ne demişler delilodelilo destaneyyy tilililiDuygulandım yaaa tabii, duygulandırmaların halayların kadınııııııı peroooooooooo
Sagol kuzucugumMuhtemelen ondandır canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?