Amin canım inşallahvay beee şu geçen günlerimize bir bakın,bende yarın 30 oluyorum artık 3 lü rakamlara geldim yaslandim mi ne saka bi yana bence 30 lu rakamlar insanin tam kisiliginin oturdugu hayatinin duzene bindigi rakamlar ;30 yilima meslek,evlilik ,iki cocuk ve bir kayıp her yaşımda bolca büyüme sığdırdım zaten hiç çocuk olduğumu hatırlamıyorum ki aslındabebislerimiz de buyusun diye bakıyoruz amaaaan bosverelim büyümesinler zaten yıllar su gibi akıp gidiyor ,gönüllerince oynasınlar,ağız dolusu gülsünler,kalpleri ile her anı ,her dk yı hissetsinler
Yazmaktan kastım sormaktı.kendım ıcın olsa neysede soz konusu cocuklar olunca tırsıyorum bıraz direk alamıyorum. Eczanede vermek istemiyor zaten oyle. Tamamdır canım sagolasın. Bakarım yınede bugun.Doktorun yazmasina gerek yok. Zaten devlet karşılamıyor sen direkt eczaneden al
Yok canım alsak ıyı olacakBuhar makinası kullanıyor musun geceleri odasında?Burun tıkanıklığı varsa iyi gelir.
Kiz bu meslegın adı ne...laboratuvarda calısıyordun sanırım dımı.. Laborantmısın yosamdoku gömme kesme numara sirasina gore kodlara gore dizme ayni gunde en az 100 insan dokusunu mum gibi malzemeye gömüyoruz sonra onlari mikron duzeyinde kesip camlara aliyoruz keserken her birinde en az 20-30 kez kolumuz cevriliyoromuzdan falan zor yani
Canım içerik yeterli aslında ama yine de pahalı . Onun yerine hareketli kitap ve iki parçalı puzzle Lego tarzı şeyler alınabilir . 11. Ayını atmıştım ben çekip ama eski mesajlarda kalmıştır . İstersen yine çeker atarımBende de tembellik var birde zaten çalıştığım için hazırlamaya çok vaktim olmuyor biraz o yüzden üye olmayı düşünütorum açıkcası hazıra konmak için. Ama bazıları da içerikler yeterli değil parasını haketmiyor diyor. O yüzden bir kararsız kaldım
ben de var setler.etkinlik arastiramiyorum diye aldim .bana yon gosteriyor ama pahali bilemedim o paraya deger miKızlar adım adım setlerine üye olan var mı? Abone olsam mı olmasam mı karar veremedim.
Geçenlerde şoka gelmişti 90 TL civarıydı sanırım . Ben çok büyük yer kaplayan buhar makinalarını hiç hazetmiyorum. O minik güzel bişeydi . 8 saat kadar çalışıyormuş bir bardak suyla vs araştırmıştm ama alamadım . Netten baktım 130 TL aynısı. Aman dedim peteğe su koymaya devamYok canım alsak ıyı olacak
Sağol canım.
Hep soğuk yiyip içtiği için onunla mı ilgili bilmiyorum.
Az az kaçırıp fark etmiyor.
İlac olsa tavsiye etmem. Serum fizyoloji oldugu icin soyledimYazmaktan kastım sormaktı.kendım ıcın olsa neysede soz konusu cocuklar olunca tırsıyorum bıraz direk alamıyorum. Eczanede vermek istemiyor zaten oyle. Tamamdır canım sagolasın. Bakarım yınede bugun.
Yanma olmadı sanırım canım.Ah anladim bir kerelik sanmistim ben canim..
O istemeden tuvalete götürsen oyuna dalip fazla mi sikisiyor acaba enfeksiyon olsa cis yaparken yanardi sanki bziimki gibi oluyorsa
Ateş varsa degerlendirmek lazim canim gecmis olsunBüyük bebesinde yüksek ateşle birlikte idrar kaçırma yaşayan oldu mu kızlar?
İlk defa karşılaştım normal mi idrar yolu enf. falan mı acaba.
Ben agustosta 6 aylikken kazitmistim. Şuan baya uzadi. Duzenli suremesemde sadece badem yağı sürdümKızlar merhaba,özellikle kız annelerine bir sorum olacak?benim kızımın saçı çook kısa toka bandana takmasam nerdeyse erkek gibi,çok sevimli çok şeker ama saçı çok kısa malesef ve sanki geç uzuyo,burdan bakıyorum maşalkah kızlarınızın saçı bayaa var bunun için yapılması gereken ya da saç uzatıcı var mı acaba bildiğiniz badem yağı dışında ??
Ben agustosta 6 aylikken kazitmistim. Şuan baya uzadi. Duzenli suremesemde sadece badem yağı sürdüm
Ben agustosta 6 aylikken kazitmistim. Şuan baya uzadi. Duzenli suremesemde sadece badem yağı sürdüm
Ben ilk kızımı kazitmadim ama sonra cok pişman oldum. 1 yasindayken kisa kestirmistik o zamanda badem yağı ile uzatmistik. Ama yanlari hâla acik kaldi. Küçüğünün o yüzden kazıttıkYa aslında kazıtmayı düşündüm inan,ama çevremdeki çoğu kişi(doktorlar da dahil)bunun yararı olmayacağını saç kökü neyse o kqdar çıkacağını söyledi,eşim de ben de gür saçlıyız inşallah kızımın da olur :)
Sağol canım.Ateş varsa degerlendirmek lazim canim gecmis olsun
Canım kazıtmanın hiç bi faydası olmaz kökle alakalı bişey sonuçta . Hatta psikolojik olarak bebeğini dazlak görünce pişman olursun inanKızlar merhaba,özellikle kız annelerine bir sorum olacak?benim kızımın saçı çook kısa toka bandana takmasam nerdeyse erkek gibi,çok sevimli çok şeker ama saçı çok kısa malesef ve sanki geç uzuyo,burdan bakıyorum maşalkah kızlarınızın saçı bayaa var bunun için yapılması gereken ya da saç uzatıcı var mı acaba bildiğiniz badem yağı dışında ??
Ay benim de baş ağrım var hep hatta bazen korkuyorum korona mı oldum diyeTmm canım eczaneden alayım. Bendede hep bir basagrısı bundan oluyo belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?