2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin canım inşallah

Doktorun yazmasina gerek yok. Zaten devlet karşılamıyor sen direkt eczaneden al
Yazmaktan kastım sormaktı.kendım ıcın olsa neysede soz konusu cocuklar olunca tırsıyorum bıraz direk alamıyorum. Eczanede vermek istemiyor zaten oyle. Tamamdır canım sagolasın. Bakarım yınede bugun.

Kiz bu meslegın adı ne...laboratuvarda calısıyordun sanırım dımı.. Laborantmısın yosam

Canım içerik yeterli aslında ama yine de pahalı . Onun yerine hareketli kitap ve iki parçalı puzzle Lego tarzı şeyler alınabilir . 11. Ayını atmıştım ben çekip ama eski mesajlarda kalmıştır . İstersen yine çeker atarım

Son düzenleme:
10 aylığız kan değerimiz 10.6 çıktı biraz düşük dedi doktor size göre nasıl. Hiç damla kullanmadım ama başlayacağım

Yok canım alsak ıyı olacak
Geçenlerde şoka gelmişti 90 TL civarıydı sanırım . Ben çok büyük yer kaplayan buhar makinalarını hiç hazetmiyorum. O minik güzel bişeydi . 8 saat kadar çalışıyormuş bir bardak suyla vs araştırmıştm ama alamadım . Netten baktım 130 TL aynısı. Aman dedim peteğe su koymaya devam

Sağol canım.
Hep soğuk yiyip içtiği için onunla mı ilgili bilmiyorum.
Az az kaçırıp fark etmiyor.

Ah anladim bir kerelik sanmistim ben canim..
O istemeden tuvalete götürsen oyuna dalip fazla mi sikisiyor acaba enfeksiyon olsa cis yaparken yanardi sanki bziimki gibi oluyorsa

Yazmaktan kastım sormaktı.kendım ıcın olsa neysede soz konusu cocuklar olunca tırsıyorum bıraz direk alamıyorum. Eczanede vermek istemiyor zaten oyle. Tamamdır canım sagolasın. Bakarım yınede bugun.
İlac olsa tavsiye etmem. Serum fizyoloji oldugu icin soyledim

Ah anladim bir kerelik sanmistim ben canim..
O istemeden tuvalete götürsen oyuna dalip fazla mi sikisiyor acaba enfeksiyon olsa cis yaparken yanardi sanki bziimki gibi oluyorsa
Yanma olmadı sanırım canım.
40a pek dayanmaz onun ateşi, ateşten mi diye düşündüm de geçiyor artık.

Kızlar merhaba,özellikle kız annelerine bir sorum olacak?benim kızımın saçı çook kısa toka bandana takmasam nerdeyse erkek gibi,çok sevimli çok şeker ama saçı çok kısa malesef ve sanki geç uzuyo,burdan bakıyorum maşalkah kızlarınızın saçı bayaa var bunun için yapılması gereken ya da saç uzatıcı var mı acaba bildiğiniz badem yağı dışında ??

Ben agustosta 6 aylikken kazitmistim. Şuan baya uzadi. Duzenli suremesemde sadece badem yağı sürdüm

Ya aslında kazıtmayı düşündüm inan,ama çevremdeki çoğu kişi(doktorlar da dahil)bunun yararı olmayacağını saç kökü neyse o kqdar çıkacağını söyledi,eşim de ben de gür saçlıyız inşallah kızımın da olur :)

Ben agustosta 6 aylikken kazitmistim. Şuan baya uzadi. Duzenli suremesemde sadece badem yağı sürdüm

Ya aslında kazıtmayı düşündüm inan,ama çevremdeki çoğu kişi(doktorlar da dahil)bunun yararı olmayacağını saç kökü neyse o kqdar çıkacağını söyledi,eşim de ben de gür saçlıyız inşallah kızımın da olur :)

Ben ilk kızımı kazitmadim ama sonra cok pişman oldum. 1 yasindayken kisa kestirmistik o zamanda badem yağı ile uzatmistik. Ama yanlari hâla acik kaldi. Küçüğünün o yüzden kazıttık

Canım kazıtmanın hiç bi faydası olmaz kökle alakalı bişey sonuçta . Hatta psikolojik olarak bebeğini dazlak görünce pişman olursun inan kızımın saçları çok döküldü bi ara bende badem yağı kullandım bi kaç sefer . Hatta bitti olsa arada yine sürerim . Zeytinyağı badem yağı karışımı da yapabilirsin . Banyoda iki kere şampuanlamayı unutma yoksa yağlı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…