2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun canim .bilgim yok hiç.dr götür bian once

Vicco'dan memnundum.
Başka marka bilmiyorum ilk adım.
Bir de ilk spor ayakkabısı skecherstı, 3 adımda düşen çocuk havalanıp uçmuştu, ilk giyişi hala aklımda.
Kız giyecek bu yaz onu, baş parmağım kadar ayakkabıya o parayı verip erkek modeli diye bir kenara atamam

Ek gıdaya yeni geçtiğimizde oldu.
Geçmiş olsun.
O gün bağırsak çalıştıracak şeyler verdim sadece, makata zeytinyağı sürdüm, kanama tekrarlamadı.
Çok kanıyorsa onun bir kremi var galiba, eczacı da verir herhalde.

Eger catlak varsa kakasini tutar,tuttukçada sert kaka yaparken daha cok acır. Yusrada vardi mesela dr anladi. 2 tür krem kullanıyoruz

Eger catlak varsa kakasini tutar,tuttukçada sert kaka yaparken daha cok acır. Yusrada vardi mesela dr anladi. 2 tür krem kullanıyoruz
Çok kanama yok sadece kakasını yaptıkta sonra altını değiştirirken ince sızan kan gördüm. Heralde zorladı kendini. Bugün bende incir armut falan yediriyim bakiyim bir yarın nolcak doktora götürürüm tekrar olursa.

Kızlar beni şu karıncalardan kurtarın nolur acaıp çoklar mutfakta salonda mutfak lavabosunun ıcınde dolanıyor dusunun her daim elim suyun ıcınde deterjan lı lavabo hemde. Hangı ara geliyo anlamadım.. nerdeyse gunde 2 kere supuruyor um ama yok yok. Biyerde sekerlı yapışık bıseyde yok neye gelıo bunlar. Azonce bıtanesı kolumdaydı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…