- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Biz son zamanlarda hep çinekop aldık. Her hafta alıp yediritorum ben. Bie sorun olmadı çok şükür. Birde yedikten sonra emiyorAnam ne bılım zararı felan olmasın Allah korusun balık bu nebileyım.
Tm canim bende yedireyjm artikBiz son zamanlarda hep çinekop aldık. Her hafta alıp yediritorum ben. Bie sorun olmadı çok şükür. Birde yedikten sonra emiyor
Hahaha hec yakismio demi benjm gibi cadi bir avradaAyy ne kaaaa masum msjlar.
Ahahahah banlanman merak etme p yerine b koy saydin belki hohohoooZamanla gecer inşallah hasatcim. Banlanirsamda banlayayım yaa pohunu yisin senin gibi karıya kurban olsun
Çok geçmiş olsun canim .bilgim yok hiç.dr götür bian onceYaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Off niye böyle oldu anlamadım. Başına gelenler vardı ne yapmam gerekiyor?
Var bi düşmanım kanka hec bi fırsatı kacirmaz mapusa attirirAhahahah banlanman merak etme p yerine b koy saydin belki hohohooo
Vicco'dan memnundum.Güzel anneler ilk adım ayakkabısı aldınız mı hangi marka model önerirsiniz ? Vicco iyi diyorlar , ben yazlık almayı düşünüyorum sandalet gibi . Baktım bir kaç model de . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ek gıdaya yeni geçtiğimizde oldu.Yaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Eger catlak varsa kakasini tutar,tuttukçada sert kaka yaparken daha cok acır. Yusrada vardi mesela dr anladi. 2 tür krem kullanıyoruzYaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Kim gıı oo essahmı deyon ozelden yazsana essahsaVar bi düşmanım kanka hec bi fırsatı kacirmaz mapusa attirir
Essah diyorum ama kim olduğunu bende bilmiyorumKim gıı oo essahmı deyon ozelden yazsana essahsa
Buna eminimHahaha hec yakismio demi benjm gibi cadi bir avradahalbuki nekaa ormantiik ne kaaaa masumum birbilebilsen ahh birbilebilsen
Sen bilirsin isiniHaha pinkim ya vereyim bariKahvaltı da kedir içiyor diye vermiyordum
Hee zamn dıyom benım kankam zekidir diyeeBuna eminim
Vay hain delü manyak vaaayEssah diyorum ama kim olduğunu bende bilmiyorum
Ek gıdaya yeni geçtiğimizde oldu.
Geçmiş olsun.
O gün bağırsak çalıştıracak şeyler verdim sadece, makata zeytinyağı sürdüm, kanama tekrarlamadı.
Çok kanıyorsa onun bir kremi var galiba, eczacı da verir herhalde.
Çok kanama yok sadece kakasını yaptıkta sonra altını değiştirirken ince sızan kan gördüm. Heralde zorladı kendini. Bugün bende incir armut falan yediriyim bakiyim bir yarın nolcak doktora götürürüm tekrar olursa.Eger catlak varsa kakasini tutar,tuttukçada sert kaka yaparken daha cok acır. Yusrada vardi mesela dr anladi. 2 tür krem kullanıyoruz
Ne zamandır buralardasın, ya vazgeçti ya sen tuttun diliniEssah diyorum ama kim olduğunu bende bilmiyorum
Ne oldu canimValla deliriyorum bugün eşim ayrı bebeler ayrı sinirlendirdi hiç iyi bir gün geçirmiyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?