2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Siz nasilsiniz cnm ?

Amaaan boşver su olumlu dünyada degmez deyıp gecıyorum mesela.

Sevindim cnm sizin adiniza yavas yavas daha iyi olur

En iyi bilgiyi klinik verir cnm ararsin
Ben her konuda kendimi telkin etmeye calısıyorum. Mesela temizlik konusunda su hastalıklı hıjyen durumum. Bu yuzden isimde bitmiyor. Dıyormki yapma bak ölüm var hastalık var. Dunya bır anlık kendını bukadar yorma felan. İnsanın kendi elinde bıraz da bazı seyler.

Katiliyorum cnm ev isinde kendimi yormadan yaparim nasil olsa sonu gelmiyor :)

Kızlar bu arada oğlum 3 gündür anne diyor. Ondan önce anni falan arada diyordu ama böyle belli değildi. Birde bilinçli söylüyor ya. Off anne deyince ağlayasım geliyor her seferinde. Çok duygulanıyorum. Ağlarken, birşey istediğinde, kızdığında anne anne demeye başladı. Hemde çok güzeel söylüyor ya çok güzel bir duyguyöuş
vicconun kalıbı nasıl canım ya . 21 numara alsam yaza giyer mi ki ?
Ya ben bu numara işlerinden hala daha anlamıyorum vicco 18 numara almıştım dediğim gibi ilk başlarda iyi oluyordu şimdi kalın çorapla olmuyor. Diğer polaris 19 numara tam oluyor. Yaza 20-21 anca olur heralde. Şuan kaç giyiyor seninki bilmiyorumda benim oğlanın ayaklar küçük.

Yaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Off niye böyle oldu anlamadım. Başına gelenler vardı ne yapmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…