Siz nasilsiniz cnm ?
Amaaan boşver su olumlu dünyada degmez deyıp gecıyorum mesela.Kuzum bız masallah toparladık bıraz. Dıyorum ya benim ustumdeki gebelikten kalan hormonsal sıkıntılar felan bayagı bır gıttı.. Ayy Allah korusun nazar değmesn beyin olarak kendimi ıyı hissediyorum. Herseye takılmıyorum. Hamısken ve kısa sure oncesine kadar takıldıgm seylere artık takılmıyorum ben bile sasırıyorum bunaesımde de var degısımler tabi oda uysallastı bayagı.. Aslında sanki olaylar aynı ve degısen biziz. Kafalar degısti yanı olaylar degil bence
Sevindim cnm sizin adiniza yavas yavas daha iyi olurKuzum bız masallah toparladık bıraz. Dıyorum ya benim ustumdeki gebelikten kalan hormonsal sıkıntılar felan bayagı bır gıttı.. Ayy Allah korusun nazar değmesn beyin olarak kendimi ıyı hissediyorum. Herseye takılmıyorum. Hamısken ve kısa sure oncesine kadar takıldıgm seylere artık takılmıyorum ben bile sasırıyorum bunaesımde de var degısımler tabi oda uysallastı bayagı.. Aslında sanki olaylar aynı ve degısen biziz. Kafalar degısti yanı olaylar degil bence
Ben her konuda kendimi telkin etmeye calısıyorum. Mesela temizlik konusunda su hastalıklı hıjyen durumum. Bu yuzden isimde bitmiyor. Dıyormki yapma bak ölüm var hastalık var. Dunya bır anlık kendını bukadar yorma felan. İnsanın kendi elinde bıraz da bazı seyler.En iyi bilgiyi klinik verir cnm ararsin
Ben onu hep diyorum cok takan bir insan degilim ailem bile gamsizsin der bana :) taksaydim zaten ailemin evindeydimAmaaan boşver su olumlu dünyada degmez deyıp gecıyorum mesela.
Amın canım. Sizde toparlarsınız inşallah. Toparlayın benceSevindim cnm sizin adiniza yavas yavas daha iyi olur
Katiliyorum cnm ev isinde kendimi yormadan yaparim nasil olsa sonu gelmiyor :)Ben her konuda kendimi telkin etmeye calısıyorum. Mesela temizlik konusunda su hastalıklı hıjyen durumum. Bu yuzden isimde bitmiyor. Dıyormki yapma bak ölüm var hastalık var. Dunya bır anlık kendını bukadar yorma felan. İnsanın kendi elinde bıraz da bazı seyler.
Anladım kuzu.. Ozaman yanas az herıfıne aşkım de bebeeem de opucuk neyin gonder whtsaptanBen onu hep diyorum cok takan bir insan degilim ailem bile gamsizsin der bana :) taksaydim zaten ailemin evindeydim
Bana bir adim atarsa ben yarim adim giderim cnm ama sonucta giderim :)Amın canım. Sizde toparlarsınız inşallah. Toparlayın bence
Yok cnm icimden gelmeyen seyi yapamam :) bir gıdım bile gelmiyor inanAnladım kuzu.. Ozaman yanas az herıfıne aşkım de bebeeem de opucuk neyin gonder whtsaptan
Yav o 1 atarsa sen. 1.5 atBana bir adim atarsa ben yarim adim giderim cnm ama sonucta giderim :)
O kadarını da saka yaptım canım. Bılirim bır anda olmaz o ısler zaten. Olursa da yavas yavas. Hayırlısı canım.Yok cnm icimden gelmeyen seyi yapamam :) bir gıdım bile gelmiyor inan
Yarasinben vereli 3 ay oldumama ile pirinc unlu ,omlete kattim falan
Ayy ne kaaaa masum msjlarAnladım kuzu.. Ozaman yanas az herıfıne aşkım de bebeeem de opucuk neyin gonder whtsaptan
Zamanla gecer inşallah hasatcim. Banlanirsamda banlayayım yaa pohunu yisin senin gibi karıya kurban olsunYok cnm icimden gelmeyen seyi yapamam :) bir gıdım bile gelmiyor inan
20 almıştım canim yaa ayak yapısı tombis vallahi denemeler dışında hic giyemedi ayagi girmiyor bile simdiKaç numaraydı ki küçüldü dünüş yaaa
Kız anam kıyamam hasret bırakmış bebeyi yoğurda o fındık munnusu geldi gözümün önüneBen vermiyorum kuzum yoksa gelinin sever yoğurdusenin için yarın bi kase yediririm
Dimi ya :)Zamanla gecer inşallah hasatcim. Banlanirsamda banlayayım yaa pohunu yisin senin gibi karıya kurban olsun
Haha pinkim ya vereyim bariKız anam kıyamam hasret bırakmış bebeyi yoğurda o fındık munnusu geldi gözümün önüneouyyy gelinim ben sana inek alarim taze taze sağar yoğurt mayalarsin
Ya ben bu numara işlerinden hala daha anlamıyorum vicco 18 numara almıştım dediğim gibi ilk başlarda iyi oluyordu şimdi kalın çorapla olmuyor. Diğer polaris 19 numara tam oluyor. Yaza 20-21 anca olur heralde. Şuan kaç giyiyor seninki bilmiyorumda benim oğlanın ayaklar küçük.vicconun kalıbı nasıl canım ya . 21 numara alsam yaza giyer mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?