Bende en basitinden havuçlu tarhana yaptımHalsizligin daniskasi bende anavatan kan agliyor bugun yerimden dogrulamadim oglana zor yemek yaptim.
Yaa yavrum sırılsıklam aşık hemide kendi cisiyleAy ne bileyim dünüşüm bi halsizlik sebepsizsizin mevzuya çok güldüm ya hahhahahahah leylaaa olmuş Çınar Selonun aşkından
Gecmis olsun canim. Suan nasilŞenlikliyiz yine
Kız 39.3 ateşli, oğlan her daim içten içten ateşli
Hasta olan kız ama sabahtan beri ağlayan kim bilin bakalım
Hep ayniAman hiç durmuyorlar kuzum ya
Yok cnm gelin yeter :) oglani getirme ama anne gecesi yapalim :) gelinim gelebilir bir tek :)Benimki uyanık ama gelirizbisey lazımmı
Butun herseyinizi biliyorum atarim ortaya birseyler :)Fallar senden hasat
Bende tarhana yaptim benimki daha basit ama havucsuz :)Bende en basitinden havuçlu tarhana yaptım
Butun herseyinizi biliyorum atarim ortaya birseyler :)
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ilk defa bugün oldu böyle birşey bende endişelendim. Yarın sabahta aynı şey olursa direk doktora gideceğim.Merhaba,
Ben Nisan annesiyim. Arada sizin grubunuzu da okuyorumBenim kızımın da makat çatlağı var. Ben daha önce fark etmiştim, gecen hafta kontrolde doktoru da var dedi. Anestol(uyuşturuyor) ve fito(onarıyor) kremi karıştırıp sabah akşam poposunu hafif açtırıp sürüyorum. 1-2 hafta kullanın dedi. Ben 10 gün kullanıp bırakacağım. Başka da bir şey önermedi. Çatlak için bu iki kremi veriyorlar. Geçmiş olsun.
Bende de sinir bozukşuğu var. Regl olcam. Oğlumda bugün uyumadı doğru düzgün yemek yemedi. Çocuğa kızamıyorum bütün gün eşime çemkirdimNabıyorsunuz ahaliiiiibi halsizlik bende bugün anlatamam .
Çok geçmiş olsunMerhaba,
Ben Nisan annesiyim. Arada sizin grubunuzu da okuyorumBenim kızımın da makat çatlağı var. Ben daha önce fark etmiştim, gecen hafta kontrolde doktoru da var dedi. Anestol(uyuşturuyor) ve fito(onarıyor) kremi karıştırıp sabah akşam poposunu hafif açtırıp sürüyorum. 1-2 hafta kullanın dedi. Ben 10 gün kullanıp bırakacağım. Başka da bir şey önermedi. Çatlak için bu iki kremi veriyorlar. Geçmiş olsun.
Hahahaha kotu kaynana seni hizmet ettircen dimiYok cnm gelin yeter :) oglani getirme ama anne gecesi yapalim :) gelinim gelebilir bir tek :)
Hay Allah yaa geçmiş olsun canım ikisinedeŞenlikliyiz yine
Kız 39.3 ateşli, oğlan her daim içten içten ateşli
Hasta olan kız ama sabahtan beri ağlayan kim bilin bakalım
Afiyet olsun
Yok torpil gectim ona :) kiz ben kaynan olsam gelinime is yaptiramam ki yorulur evde is yapamaz :)Hahahaha kotu kaynana seni hizmet ettircen dimi
Aklima ne geldi bak gecen sene bu zamanlar senin cinar su ha geldi ha gelecek modundaydi habire kendini parmaklatiyordun bu siralar :)Hahahaha kotu kaynana seni hizmet ettircen dimi
Yer tabi niye yemesin kizHasatzamani kuzum balık haftada 1 mı yedırıyosun.bıde hangı balıklardan yedıryosun. Çınekop yedirsem olurmu annem almıs bebıste yiyebilirmi acabaayn
Afiyet şifa olsunKızlar bu akşam başımıza çok komik bisey geldi yaa hala gözümden yaş gelene kadar kahkaha atıyorum. Kaka yapmış bizimki temizliyorum elinde ayakkabı cekecegi verdim sapını kemiriyor. Poposunu sildim bezi zantladim bacaginda cis damlası vardi enooooggg işemiş dedim yatağa bakıyorum popo hizasına kupkuru azcık zibini 1 damla ıslak. Cismi yaptın lan sen die severken bi baktimki yüzü gözü agzi burnu kulağı ıslak cekcek ıslak saçlarının onu yan tarafı ıslak beni bi gülme tuttu ciside yalamis surati aşık ciddi ciddi bakıyor şaşkın iggiggiiiii die söyleniyor kucağıma aldım banyoya götürürken kulak memesine cis damliyodu hem üzüldüm hemde çok komiğime gitti yaa
Aynı canım 39un üstünde.Gecmis olsun canim. Suan nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?