- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Uyudu teyzesi birazdan acikma saati meme ister :) bende uyurum birazdan benimde uyku saatim geldi :)Uyyy kurban olurummm.. Napıo senınkı uyudumu :)
Tamm dır canım yarın yapıyorum tilililiEvet cnm topaklanmasin diye ara ara karistirdim ama
Oyy maşallah yrrım yerrımUyudu teyzesi birazdan acikma saati meme ister :) bende uyurum birazdan benimde uyku saatim geldi :)
Aneztezi yapmiyorlar diye biliyorum ama bebeler buyudu birsey diyemicem onun icin gitmeden klinigi ara bilgi verirler cnmKızlar yaa sormayı unuttum ben. Emzırırken dis cekılıyor degılmı
Nasıl yanı kız uyusturmadan cekmıyolardır herhaldeAneztezi yapmiyorlar diye biliyorum ama bebeler buyudu birsey diyemicem onun icin gitmeden klinigi ara bilgi verirler cnm
Yedir kiz ne olcak :) ilk zamanlar oyleydi ama simdi ayda 1 anca giriyor eve balik yaptigimizda hangi balik varsa elli kere kilcik varmi diye bakip veriyorumHasatzamani kuzum balık haftada 1 mı yedırıyosun.bıde hangı balıklardan yedıryosun. Çınekop yedirsem olurmu annem almıs bebıste yiyebilirmi acabaayn
Anam ne bılım zararı felan olmasın Allah korusun balık bu nebileyım.Yedir kiz ne olcak :) ilk zamanlar oyleydi ama simdi ayda 1 anca giriyor eve balik yaptigimizda hangi balik varsa elli kere kilcik varmi diye bakip veriyorum
Araya sogukluk girdi cnm kardesimde burdayken agir laflar etti kardesimin yaninda altta kalmadim ama sonucta ailemden birinin yaninda yapmasi soguklugu arttirdi yaninda ozur dilese veya daha sonra pisman olup duzgun davransaydi belki ama 2 gundur arayi duzeltmeye calisiyor gibi bende uzatmiyorum ama samimi olamiyorum nedense.annesi bize geldiginde aramizin limoni oldugunu soylemistim.artik saklamiyorum.annesi biraz konusmus belli.ondan sonra bir tik daha iyi.sadece normal davraniyorum.yaninda hic oturmak istemiyorum zaten teklifte etmiyor salonda tv izlerken bende odada takiliyorum.bazi seyler kolay unutulmuyor.Oyy maşallah yrrım yerrım
Esınle Nasılsınız canım
Cok bilgi sahibi degilim cnm yaparlarsada o gun mu ne sutunu sagiyorsun bebise vermiyorsun vs vs dedigim gibi tam olarak bilmiyorum kulaktan dolma benimkiNasıl yanı kız uyusturmadan cekmıyolardır herhalde
Yapmayın beeAraya sogukluk girdi cnm kardesimde burdayken agir laflar etti kardesimin yaninda altta kalmadim ama sonucta ailemden birinin yaninda yapmasi soguklugu arttirdi yaninda ozur dilese veya daha sonra pisman olup duzgun davransaydi belki ama 2 gundur arayi duzeltmeye calisiyor gibi bende uzatmiyorum ama samimi olamiyorum nedense.annesi bize geldiginde aramizin limoni oldugunu soylemistim.artik saklamiyorum.annesi biraz konusmus belli.ondan sonra bir tik daha iyi.sadece normal davraniyorum.yaninda hic oturmak istemiyorum zaten teklifte etmiyor salonda tv izlerken bende odada takiliyorum.bazi seyler kolay unutulmuyor.
Taze olduktan sonra sorun olacagini sanmam cnm balik verdigin gun sut urunu vermezsin ne olur ne olmaz diye ben oyle yapiyorumAnam ne bılım zararı felan olmasın Allah korusun balık bu nebileyım.
Bende okadar bılıyorum canım.Cok bilgi sahibi degilim cnm yaparlarsada o gun mu ne sutunu sagiyorsun bebise vermiyorsun vs vs dedigim gibi tam olarak bilmiyorum kulaktan dolma benimki
Aynen bende.Taze olduktan sonra sorun olacagini sanmam cnm balik verdigin gun sut urunu vermezsin ne olur ne olmaz diye ben oyle yapiyorum
Kuzum icimden gelmiyor inan bu bir kerelik birsey olsa belki unutulur ama belki surekli uzun sure iyi davransa yine unutulur ama su an sogugum.sadece su siralar ogluma odaklandimYapmayın beebuyuk seyler yoksa yapmayın. Hep soyluyorm kuzum... Sen bılırsın tabı
En iyi bilgiyi klinik verir cnm ararsinBende okadar bılıyorum canım.
Siz nasilsiniz cnm ?Yapmayın beebuyuk seyler yoksa yapmayın. Hep soyluyorm kuzum... Sen bılırsın tabı
Kuzum bız masallah toparladık bıraz. Dıyorum ya benim ustumdeki gebelikten kalan hormonsal sıkıntılar felan bayagı bır gıttı.. Ayy Allah korusun nazar değmesn beyin olarak kendimi ıyı hissediyorum. Herseye takılmıyorum. Hamısken ve kısa sure oncesine kadar takıldıgm seylere artık takılmıyorum ben bile sasırıyorum bunaSiz nasilsiniz cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?