2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yaa sormayı unuttum ben. Emzırırken dis cekılıyor degılmı

Hasatzamani kuzum balık haftada 1 mı yedırıyosun.bıde hangı balıklardan yedıryosun. Çınekop yedirsem olurmu annem almıs bebıste yiyebilirmi acabaayn

Hasatzamani kuzum balık haftada 1 mı yedırıyosun.bıde hangı balıklardan yedıryosun. Çınekop yedirsem olurmu annem almıs bebıste yiyebilirmi acabaayn
Yedir kiz ne olcak :) ilk zamanlar oyleydi ama simdi ayda 1 anca giriyor eve balik yaptigimizda hangi balik varsa elli kere kilcik varmi diye bakip veriyorum

Yedir kiz ne olcak :) ilk zamanlar oyleydi ama simdi ayda 1 anca giriyor eve balik yaptigimizda hangi balik varsa elli kere kilcik varmi diye bakip veriyorum
Anam ne bılım zararı felan olmasın Allah korusun balık bu nebileyım.

Oyy maşallah yrrım yerrım
Esınle Nasılsınız canım
Araya sogukluk girdi cnm kardesimde burdayken agir laflar etti kardesimin yaninda altta kalmadim ama sonucta ailemden birinin yaninda yapmasi soguklugu arttirdi yaninda ozur dilese veya daha sonra pisman olup duzgun davransaydi belki ama 2 gundur arayi duzeltmeye calisiyor gibi bende uzatmiyorum ama samimi olamiyorum nedense.annesi bize geldiginde aramizin limoni oldugunu soylemistim.artik saklamiyorum.annesi biraz konusmus belli.ondan sonra bir tik daha iyi.sadece normal davraniyorum.yaninda hic oturmak istemiyorum zaten teklifte etmiyor salonda tv izlerken bende odada takiliyorum.bazi seyler kolay unutulmuyor.

Yapmayın bee buyuk seyler yoksa yapmayın. Hep soyluyorm kuzum... Sen bılırsın tabı

Yapmayın bee buyuk seyler yoksa yapmayın. Hep soyluyorm kuzum... Sen bılırsın tabı
Kuzum icimden gelmiyor inan bu bir kerelik birsey olsa belki unutulur ama belki surekli uzun sure iyi davransa yine unutulur ama su an sogugum.sadece su siralar ogluma odaklandim

Siz nasilsiniz cnm ?
Kuzum bız masallah toparladık bıraz. Dıyorum ya benim ustumdeki gebelikten kalan hormonsal sıkıntılar felan bayagı bır gıttı.. Ayy Allah korusun nazar değmesn beyin olarak kendimi ıyı hissediyorum. Herseye takılmıyorum. Hamısken ve kısa sure oncesine kadar takıldıgm seylere artık takılmıyorum ben bile sasırıyorum buna esımde de var degısımler tabi oda uysallastı bayagı.. Aslında sanki olaylar aynı ve degısen biziz. Kafalar degısti yanı olaylar degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…