Yaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Off niye böyle oldu anlamadım. Başına gelenler vardı ne yapmam gerekiyor?
Kızlar bu akşam başımıza çok komik bisey geldi yaa hala gözümden yaş gelene kadar kahkaha atıyorum . Kaka yapmış bizimki temizliyorum elinde ayakkabı cekecegi verdim sapını kemiriyor. Poposunu sildim bezi zantladim bacaginda cis damlası vardi enooooggg işemiş dedim yatağa bakıyorum popo hizasına kupkuru azcık zibini 1 damla ıslak. Cismi yaptın lan sen die severken bi baktimki yüzü gözü agzi burnu kulağı ıslak cekcek ıslak saçlarının onu yan tarafı ıslak beni bi gülme tuttu ciside yalamis surati aşık ciddi ciddi bakıyor şaşkın iggiggiiiii die söyleniyor kucağıma aldım banyoya götürürken kulak memesine cis damliyodu hem üzüldüm hemde çok komiğime gitti yaa
Yaa kızlarr bebeğimin makat mı çatlamış napmış anlamadım poposu kızarmış ince ince kan süzülüyordu. Kakasını uaptı bugün. Dün yapmamıştı hiç.
Off niye böyle oldu anlamadım. Başına gelenler vardı ne yapmam gerekiyor?
Merhaba,
Ben Nisan annesiyim. Arada sizin grubunuzu da okuyorum Benim kızımın da makat çatlağı var. Ben daha önce fark etmiştim, gecen hafta kontrolde doktoru da var dedi. Anestol(uyuşturuyor) ve fito(onarıyor) kremi karıştırıp sabah akşam poposunu hafif açtırıp sürüyorum. 1-2 hafta kullanın dedi. Ben 10 gün kullanıp bırakacağım. Başka da bir şey önermedi. Çatlak için bu iki kremi veriyorlar. Geçmiş olsun.