2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol cnm bizde bugun ogrendik öncesinde yoktu cok sukur
benimde gobek deligim hep duser inanilmaz bi acisi var karin dokum gevsek benim de o kadar iyi anliyorum ki bebisini o acı cok zir hele hamileyken surekli kayiyordu gobegim bicak kesigi gibi bi aci sanci Allah im melegine sifa versin

Canım ya bende mbr alıntılayınca gördüm mesajını geçmiş olsun geçer inşallah kendiliğinden. Bi arkadaşımın bir aylık bebeğine de doktor fıtık demişti bi şey yapmamışlardı ama .

Cok gecmis olsun cnm.

Aman da aman, profil resmine de bakın hele
Hahaha bayılıyorum bu emojıye tililili :)
yine bu saat oldu ilac aldigi halde 5 kez uyandi dolandik geldik salliyorum bklm
Kuzum bazı bebıs bunyelerı ılac alsada uykuya dırenc gosterebılıyor mesela benim buyuk oglan şurup vs verdım mı uyurdu. Kuzenimin cocukları uyumazdı mesela.

Hahaha bayılıyorum bu emojıye tililili :)

Kuzum bazı bebıs bunyelerı ılac alsada uykuya dırenc gosterebılıyor mesela benim buyuk oglan şurup vs verdım mı uyurdu. Kuzenimin cocukları uyumazdı mesela.
ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık

Aklına ne geldi acabasıııı katkı maddeli kötü şeylerden bahsettim canım kankam Tamamen masumane
Yani direk yabanci cisim geldi benim akkim baska neye yeter kanka . Cok haklisin keske koymasalar. Hic aklim ermiyo zaten zararli diyip Yqpilqn seyler koyulan katki maddeleri vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…