benimde gobek deligim hep duser inanilmaz bi acisi var karin dokum gevsek benim de o kadar iyi anliyorum ki bebisini o acı cok zir hele hamileyken surekli kayiyordu gobegim bicak kesigi gibi bi aci sanci Allah im melegine sifa versin
Kizimi doktora goturduk simdi kizlar ,atesi sadece dislerdenmis biraz rahatladim tum agzinin ici sis dedi sanırım arka arkaya ciakrticak göbeğinde hafif sislik vardi acaba o mu ates yapiyor diye dusunuyordum fıtık baslangiciymis simdilik mudahele gerekmezmis ins.gecer
Canım ya bende mbr alıntılayınca gördüm mesajını geçmiş olsun geçer inşallah kendiliğinden. Bi arkadaşımın bir aylık bebeğine de doktor fıtık demişti bi şey yapmamışlardı ama .
Kizimi doktora goturduk simdi kizlar ,atesi sadece dislerdenmis biraz rahatladim tum agzinin ici sis dedi sanırım arka arkaya ciakrticak göbeğinde hafif sislik vardi acaba o mu ates yapiyor diye dusunuyordum fıtık baslangiciymis simdilik mudahele gerekmezmis ins.gecer
Ya kızlar burda çok kar yagdı. Eşim 8den sonra işten gelebildi. Yarın akşam doğumgunune yetisebilecek mi, pasta ve davetliler gelebilecek mi tam muamma şuan ya of of
ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık
Yani direk yabanci cisim geldi benim akkim baska neye yeter kanka . Cok haklisin keske koymasalar. Hic aklim ermiyo zaten zararli diyip Yqpilqn seyler koyulan katki maddeleri vs
Benimde ve full uyandi 2meme emdi birinin2 tur donduk yok hala salliyorum dunus. Esim uyutamiyo yaa once o denedi uyumadi bidr salak gibi sevdik optuk hepten acildi
Yani direk yabanci cisim geldi benim akkim baska neye yeter kanka . Cok haklisin keske koymasalar. Hic aklim ermiyo zaten zararli diyip Yqpilqn seyler koyulan katki maddeleri vs