iyi cnm yabiraz yorgun bogazim aciyor dun saglikcilar icin olan covid asisinin ikinci dozunu oldum kolumu kaldiramiyorum bogazim da aciyor bakici arada geliyor bu ara esim gececi o bakiyor iste ben de zate iki haftada bi calisiyorum saat en gec 14.00 da evde oluyorum bklm iyiyiz yano bakiciya da tabi alismalari zor oluyor ara verince su an icin duzensiz yasam var maglum virus yuzunden sen nasilsin kizlar nasil
Kizimi doktora goturduk simdi kizlar ,atesi sadece dislerdenmis biraz rahatladim tum agzinin ici sis dedi sanırım arka arkaya ciakrticak göbeğinde hafif sislik vardi acaba o mu ates yapiyor diye dusunuyordum fıtık baslangiciymis simdilik mudahele gerekmezmis ins.gecer
Ellerim sudan çıkmıyor diye mahvı ziyan durumdalar Allahtan bulaşıkları makina yıkıyor Safiye 1 ben 2 ıspanaklarıda 3 su yıkadım yeterli bence . Kum da lazım vücuda dünüş dimi
Beni mahvediyor bugün Babası evdeydi çıktı yemek yapıcam bacaklarım da bi yere gidiyorum arkamdan ağlıyor . Derdi ne anlamıyorum ve tahammülüm çok düşük bugün ...... allahım yardım et
Kızlar benim oğlum hep böyle. Hiç bişey yapamıyorum. Zor kahvaltı hazırlıyorum vallahi. Büyüdükçe daha çok yapışıyor bana inşallah geçicidir. 2 aydır böyle nerdeyse.
Ellerim sudan çıkmıyor diye mahvı ziyan durumdalar Allahtan bulaşıkları makina yıkıyor Safiye 1 ben 2 ıspanaklarıda 3 su yıkadım yeterli bence . Kum da lazım vücuda dünüş dimi
Kızlar benim oğlum hep böyle. Hiç bişey yapamıyorum. Zor kahvaltı hazırlıyorum vallahi. Büyüdükçe daha çok yapışıyor bana inşallah geçicidir. 2 aydır böyle nerdeyse.
Yaş sendromu canım sanırım bi de merak ediyorlar ya herşeyi ben tezgahta ne yapıyorum onu görmek istiyor . Vantuzlu banyo oturağı vardı kullanmıyoruz onunla oturtuyordum tezgaha ama ondan da çıkabiliyor çok tehlikeli . İdare edicez canım böyle böyle büyüyecekler işte . Eşim evde allahtan çoğunlukla da yardımcı oluyor sağolsun . Yoksa napardım bilmem
iyi cnm yabiraz yorgun bogazim aciyor dun saglikcilar icin olan covid asisinin ikinci dozunu oldum kolumu kaldiramiyorum bogazim da aciyor bakici arada geliyor bu ara esim gececi o bakiyor iste ben de zate iki haftada bi calisiyorum saat en gec 14.00 da evde oluyorum bklm iyiyiz yano bakiciya da tabi alismalari zor oluyor ara verince su an icin duzensiz yasam var maglum virus yuzunden sen nasilsin kizlar nasil