2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde ve full uyandi 2meme emdi birinin2 tur donduk yok hala salliyorum dunus. Esim uyutamiyo yaa once o denedi uyumadi bidr salak gibi sevdik optuk hepten acildi
Bizde yaptık o hatayı konuşuyoruz fısır fısır duyuyor açıyor gözünü 2 de uyudum valla . Sonrası yine saat başı belki daha kısa Yatırıyorum ben dalana kadar yine uyanıyor . Emzirmeden uyutuyorum kucağımda yine uyanıyor Emzirip uyutuyorum yine... gaz çıkarıyor mu Çınar uyanınca dünüş ya Selin ağlayıp gaz çıkarıyor

O zaman gazdan uyuyamıyodur canim. Of cok zor ya

benimde gobek deligim hep duser inanilmaz bi acisi var karin dokum gevsek benim de o kadar iyi anliyorum ki bebisini o acı cok zir hele hamileyken surekli kayiyordu gobegim bicak kesigi gibi bi aci sanci Allah im melegine sifa versin

Gobek kaymasi yaşamıştım cok onceden ama bununda agritcagi hic aklima gelmiyordu ,belkide ondan agliyor demekki cok sagol canim ins.bi daha yasamazsin aynj aciyi

Dogustan duymuatumda sonrdan duymamistim bende cnm oluyormus demekki ins.bzimkide gecer
Cok gecmis olsun cnm.

Sagol cnm

ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık

Gunduz emmediginden mi istoyor dicem ama oncedende oyleydi sizin disleriniz cok hizli geliyor canim disler bitince rahaatlarsin ,benim oglanin 2ay oncdden başlardi mizirdanma aglamalarhep agir cikardi sizinde oyle cok zor Allah sabir versin

Yok cnm selin baya gazli heralde. Bende gunduzleri artik yerde yatiriyorum duser diye bir kac hundur biraz usutme belietisi var cinardada dun kustu mesela

kızlar merhaba, sizlerin başından geçmiştir, tecrübenize istinaden bir sorum olacak sizlere :)

bu hafta 6.ay çocuk kontrolüne gidecektim ve tam 180. günde ek gıdaya başlayacaktık. doktor bu hafta tüm izin almış, haftaya iş başı yapacakmış. Dolayısıyla ek gıdaya 1 hafta falan gecikmeli başlayacagız.

190. gün falan ek gıdaya başlamak sıkıntı olurmu sizce ? doktorla konuşmadan da başlatmak istemiyorum ek gıdaya.

Merhaba canım Ben kendi arzum ve burnumun dikine göre erken başlamıştım öyle gün falan da saymadım anne sütü alıyordu biz yemek yerken denemek tatmak istediğini anlıyordum artık. O sebeple bir hafta yada 10 gün erken başlamıştık. Bi sıkıntımız yok şükür Bana sorarsan doktora gitmeyi beklemene gerek yok başlayabilirsin.

Mrb arkadasim. Ek gidaya baslamak icin dr onayina gerek yok 3gun kuraliyla ilk gun 1cay kasigi ikinc i gun 2. Cay kasigi 3.gun 3cay kasigi sebze veya yogurtla baslayabilirsin.bu eglenceli ve inisli cikisli yolda sana basarilar diliyorum ben 2 cocugumada 6.ayi bekleyemedim hevesten

Tarhana tostu sevilmedi bizimle deyıl muz ve erik püresi yenildi baba gaz şurubu almaya gönderildi . akşam dizim var uyuman lazım güzel kızım Amine Busra hazırlıklar nasıl gidiyorrrrr
Ne izlicen kizzz sidiklü safüyeyemi . Canim cinar yine kustu yaa tam son kasik yigurdunu vermemle 1kase yogurt kustu baska biseyi yok ama huysuz o zaten rutinide .

Gunduz emmediginden mi istoyor dicem ama oncedende oyleydi sizin disleriniz cok hizli geliyor canim disler bitince rahaatlarsin ,benim oglanin 2ay oncdden başlardi mizirdanma aglamalarhep agir cikardi sizinde oyle cok zor Allah sabir versin
amin ins cnm ya artik bitse de kurtulsak yani su dis sıkıntısindan

Ne izlicen kizzz sidiklü safüyeyemi . Canim cinar yine kustu yaa tam son kasik yigurdunu vermemle 1kase yogurt kustu baska biseyi yok ama huysuz o zaten rutinide .
Bende kıymalı tarhana yaptım kıymalı diye yemek istemedi . Yiyor da çıkarıyor ağzından kendi yemeye çalışıyor taneli geliyor ya. Hiç sabrım yok valla regl olucam ondan heralde

Merhaba,ben anne sütü aldığı halde sadece 5,5 ayda başlattım.Çocuğunun hazır olduğunu düşünüyorsan erken de başlayabilirsin sorun değil.

Bizimkini de bugün yıkadık pakladık bir saat sonra bir kirletti bezi beline kadarBir de mıncıkladı elleri kınalı gibi oldu üstümüz başımız koltuk(neyseki örtü vardı) her yer battıTam da evi kırklamıştım perdeler falan mis gibi kokuyordu her yer hepsi mahvolduDün gece kimsenin bebesi uyumamış galiba bizimki de gece bir ara iki saat uyanık kaldı.Alıştım artık ya uykusuzluğa

Ah agapecimm ah sende katıl kervana kaka kokusu odalara siniyor valla dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…