- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Bu gece ben de anlamadım uyudum mu uyumadım mı kalkıp kalkıp oturdu 1 saat uyudu 1 saat oturdu130. Yataktan kalkışım
Bizde yaptık o hatayıBenimde ve full uyandi 2meme emdi birinin2 tur donduk yok hala salliyorum dunus. Esim uyutamiyo yaa once o denedi uyumadi bidr salak gibi sevdik optuk hepten acildi
O zaman gazdan uyuyamıyodur canim. Of cok zor yaBizde yaptık o hatayıkonuşuyoruz fısır fısır duyuyor açıyor gözünü 2 de uyudum valla . Sonrası yine saat başı belki daha kısa Yatırıyorum ben dalana kadar yine uyanıyor . Emzirmeden uyutuyorum kucağımda yine uyanıyor Emzirip uyutuyorum yine... gaz çıkarıyor mu Çınar uyanınca dünüş ya Selin ağlayıp gaz çıkarıyor
Yediği bişey yaptı ama ne hep aynı şeyleri yiyorO zaman gazdan uyuyamıyodur canim. Of cok zor ya
benimde gobek deligim hep duser inanilmaz bi acisi var karin dokum gevsek benim de o kadar iyi anliyorum ki bebisini o acı cok zir hele hamileyken surekli kayiyordu gobegim bicak kesigi gibi bi aci sanci Allah im melegine sifa versin
Canım ya bende mbr alıntılayınca gördüm mesajını geçmiş olsun geçer inşallah kendiliğinden. Bi arkadaşımın bir aylık bebeğine de doktor fıtık demişti bi şey yapmamışlardı ama .
Cok gecmis olsun cnm.
Ya kızlar burda çok kar yagdı. Eşim 8den sonra işten gelebildi. Yarın akşam doğumgunune yetisebilecek mi, pasta ve davetliler gelebilecek mi tam muamma şuan ya of of
ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık
Geçen hafta da iki gece böyle olmuştuk yeni diş falan da gelmedi şişmiş gibi duruyor ama bilmiyorum çıksa da rahatlasa yavrumDiş gibi geldi bana canım. Allah yardımcın olsun
Yok cnm selin baya gazli heralde. Bende gunduzleri artik yerde yatiriyorum duser diye bir kac hundur biraz usutme belietisi var cinardada dun kustu meselaBizde yaptık o hatayıkonuşuyoruz fısır fısır duyuyor açıyor gözünü 2 de uyudum valla . Sonrası yine saat başı belki daha kısa Yatırıyorum ben dalana kadar yine uyanıyor . Emzirmeden uyutuyorum kucağımda yine uyanıyor Emzirip uyutuyorum yine... gaz çıkarıyor mu Çınar uyanınca dünüş ya Selin ağlayıp gaz çıkarıyor
Merhaba canımkızlar merhaba, sizlerin başından geçmiştir, tecrübenize istinaden bir sorum olacak sizlere :)
bu hafta 6.ay çocuk kontrolüne gidecektim ve tam 180. günde ek gıdaya başlayacaktık. doktor bu hafta tüm izin almış, haftaya iş başı yapacakmış. Dolayısıyla ek gıdaya 1 hafta falan gecikmeli başlayacagız.
190. gün falan ek gıdaya başlamak sıkıntı olurmu sizce ? doktorla konuşmadan da başlatmak istemiyorum ek gıdaya.
Mrb arkadasim. Ek gidaya baslamak icin dr onayina gerek yok 3gun kuraliyla ilk gun 1cay kasigi ikinc i gun 2. Cay kasigi 3.gun 3cay kasigi sebze veya yogurtla baslayabilirsin.bu eglenceli ve inisli cikisli yolda sana basarilar diliyorumkızlar merhaba, sizlerin başından geçmiştir, tecrübenize istinaden bir sorum olacak sizlere :)
bu hafta 6.ay çocuk kontrolüne gidecektim ve tam 180. günde ek gıdaya başlayacaktık. doktor bu hafta tüm izin almış, haftaya iş başı yapacakmış. Dolayısıyla ek gıdaya 1 hafta falan gecikmeli başlayacagız.
190. gün falan ek gıdaya başlamak sıkıntı olurmu sizce ? doktorla konuşmadan da başlatmak istemiyorum ek gıdaya.
Ne izlicen kizzz sidiklü safüyeyemiTarhana tostu sevilmedi bizimle deyılmuz ve erik püresi yenildi baba gaz şurubu almaya gönderildi . akşam dizim var uyuman lazım güzel kızım Amine Busra hazırlıklar nasıl gidiyorrrrr
amin ins cnm ya artik bitse de kurtulsak yani su dis sıkıntısindanGunduz emmediginden mi istoyor dicem ama oncedende oyleydi sizin disleriniz cok hizli geliyor canim disler bitince rahaatlarsin ,benim oglanin 2ay oncdden başlardi mizirdanma aglamalarhep agir cikardi sizinde oyle cok zor Allah sabir versin
Bende kıymalı tarhana yaptım kıymalı diye yemek istemedi . Yiyor da çıkarıyor ağzından kendi yemeye çalışıyor taneli geliyor ya. Hiç sabrım yok valla regl olucam ondan heraldeNe izlicen kizzz sidiklü safüyeyemi. Canim cinar yine kustu yaa tam son kasik yigurdunu vermemle 1kase yogurt kustu baska biseyi yok ama huysuz o zaten rutinide .
Merhaba,ben anne sütü aldığı halde sadece 5,5 ayda başlattım.Çocuğunun hazır olduğunu düşünüyorsan erken de başlayabilirsin sorun değil.kızlar merhaba, sizlerin başından geçmiştir, tecrübenize istinaden bir sorum olacak sizlere :)
Ah agapecimm ahBizimkini de bugün yıkadık pakladık bir saat sonra bir kirletti bezi beline kadarBir de mıncıkladı elleri kınalı gibi oldu üstümüz başımız koltuk(neyseki örtü vardı) her yer battı Tam da evi kırklamıştım perdeler falan mis gibi kokuyordu her yer hepsi mahvoldu Dün gece kimsenin bebesi uyumamış galiba bizimki de gece bir ara iki saat uyanık kaldı.Alıştım artık ya uykusuzluğa
Ben cogu zaman usutmeye bagliyorum. Bu aksam bende verdim canimYediği bişey yaptı ama ne hep aynı şeyleri yiyorgerçekten of gaz şurubundan aldırıcam bugün bakalım bu gece nasıl olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?