Bende 6. Sinifa giderken regl olmuştum. Sınıfta ilk olan kişiydim. Cok psikolojim bozulmustu. Daha ilk okulda goguslerimde buyumeye başlamıştı. O duygular cok zorAşırı sinirli bir de fiziksel olarak gelişti çok.10 yaşında daha ama iki yılı bulur en az yani İnşallah öyle umuyorum
Yusra da bir yaşa kadar kizariklik olarak değil öksürük tikanna seklindeydi belirtisiToz alırken Evde hapşırıyor bazenAma olsa hep olurdu ev hep tozlu yediklerinden diye düşünüyorum canım
Bende çok erken olmuştum ya 5. Yada 6. Sınıftı genetik böyle şeyler zaten . Annem 40-45 yaşlarında menepoza girdi benim de öyle olurBende 6. Sinifa giderken regl olmuştum. Sınıfta ilk olan kişiydim. Cok psikolojim bozulmustu. Daha ilk okulda goguslerimde buyumeye başlamıştı. O duygular cok zor
İyi ki doğmuş eslemTesekkur ederim canim. İnsallah butun evlatlarimizin guzel yaslarini gorelim
Ben valla üniversite de girdim bu aşk meşk olaylarına o da eşimle oldu bitti ilk ve son aşkım gerçekten kızlarımda öyle olur umarım ama şimdiki gençlik farklı gidiyorYa insanlar durumuna bakmadan konuşuyor işte.
Korona kalacağı kesin değil ama ilaç içmezse durumunun kötüleşeceği kesin niye aklını karıştırıyorsun adamın.
Herkes duracağı yeri bilse keşke.
Tam onu diyecektim aşık da olacak
Bu aşk meşk olayları daha erken başlıyor artık, bakma bizimkilerin ortamı olmayınca uzak kaldılar bu meselelerden
Sagol canimİyi ki doğmuş eslem
Benim annemde ananemde gec kesilmis ama ben cok erken oldum ve bende pco var. Hani bazen suan zorlaniyorum ama bazende diyorumki iyiki erken evlenip erken cocuklarim oldu.. bende 6. Sinifa gidiyordum Aralik ayiydiBende çok erken olmuştum ya 5. Yada 6. Sınıftı genetik böyle şeyler zaten . Annem 40-45 yaşlarında menepoza girdi benim de öyle olur
Canim kendi kendine yürüme durumu nasil? Baya bildigin yuruyor mu yoksa paytak paytak mi gidiyoBizim cadı bu ara tam cadı yaaaHep kucakta yukardaki raflara falan bakmak dokunmak istiyor Ne bel kaldı ne kol istediği olmayınca da atıyor kendini yerden yere ağlıyor
Ohoooo ben çok aşık oldumBen valla üniversite de girdim bu aşk meşk olaylarına o da eşimle oldu bitti ilk ve son aşkım gerçekten kızlarımda öyle olur umarım ama şimdiki gençlik farklı gidiyor
Taaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falan
Allah yardimcin olsun canim zamanla herseyi ogrenecekler kabullenecekler iste
Bende oyle dusunuyorum ne yazikki hayirlisiyla cikarsa da kurtulsakSu azi disler cikarkenki mizirdali emmeye benzettkm cnm Allah kolaylik versin
Benim annem 4.de erkegi buldu :) bizim akrabalarin oyle geri dusuncesi vardir erkek cocugu olana kadar cocuk yapilir.benim ilki erkek oldu diye babaannem bile erkek cocuk yaptin dogurma artik diyor halbuki biz citi piti nazli cilveli bir kiz istemiyor degiliz :)İleride olabilir ona bir diyecegim yok. Ama en az 5 sene icinde düşünmüyorum kesinlikle. Eşimde erkek cocuk istegi var. Garantisi olmasa da. Misal ust katımdaki 3. Yü dogurdu 3üde kız
Genel kani tek tek baslamak.yanlis anlamis olma ihtimaliniz varmi? Ya alerjisi cikarsa ilk verdiginiz vesinden belki havuca gelisir ama siz hicbirini veremezsiniz.yine sizin bileceginiz birsey.benimkinin bal kabagina alerjisi cikti mesela.kızlar merhaba,
ek gıda konusunda sizlerin tecrübesine itiyacım var, bir sorum olacak. bilgi verebilirseniz sevinirim.
ek gıdaya başlamak için doktorumuzla konuştuk. sebze ile başlayın dedi. yalnız ben hep önce bir çeşit sebze ile mesela havuş veya patates başlanıyor, sonra 3 gün bu sebze denendikten sonra yenisine geçiliyor diye biliyordum. bizim doktor dediki, ilk olarak havuç-patates-pirinç-zeytinyagını karıştırın suda pişirip öyle verin. bunu 3-4 gün verdikten sonra bu karışıma her seferinde yeni bir tür sebze katın dedi.
ilk defa duyunca şaşırdım.
yani meyveleri anlatırken evet teker teker deneyin dedi. önce elma 3gün sonra armut 3 gün sonra muz gibi.
ama sebzeyi dediğim şekilde karıştırıp başlayın dedi.
kafam karıştı açıkcası
bu şekilde başlayan, veya bu şekli daha önce hiç duyan, yorumu olan varmı acaba :)
Yürüyor canım emeklemiyor artık . Paytak tabi koca insan gibi değilCanim kendi kendine yürüme durumu nasil? Baya bildigin yuruyor mu yoksa paytak paytak mi gidiyoya ben baya korkmaya basladim ozellikle köşelerden. Artik baya cesaret gelmeyw baslamis ama denge yok iste dusuveriyor. Dualar ediyorum hayirlisiyla yürüse tam anlamıyla
Sen benim sabah 7 de kalkmami gorsen korkar kacarsin :)Kizlar benimkide hic degilse sabah uyuyodu artik degisti yine duzeni 11e kdar 12ye kdar uyuyoduk ben oyle kendimi topluyodum simdi calar saat gibi 8.56. Ve uykumunalamadigim icin yataktan surumerek mecburiyetten kalkiyorum yani tabiki cinar beyim uykusuzlukta top 10 da hala number one
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?