2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aşırı sinirli bir de fiziksel olarak gelişti çok.10 yaşında daha ama iki yılı bulur en az yani İnşallah öyle umuyorum
Bende 6. Sinifa giderken regl olmuştum. Sınıfta ilk olan kişiydim. Cok psikolojim bozulmustu. Daha ilk okulda goguslerimde buyumeye başlamıştı. O duygular cok zor

Bende 6. Sinifa giderken regl olmuştum. Sınıfta ilk olan kişiydim. Cok psikolojim bozulmustu. Daha ilk okulda goguslerimde buyumeye başlamıştı. O duygular cok zor
Bende çok erken olmuştum ya 5. Yada 6. Sınıftı genetik böyle şeyler zaten . Annem 40-45 yaşlarında menepoza girdi benim de öyle olur

Ben valla üniversite de girdim bu aşk meşk olaylarına o da eşimle oldu bitti ilk ve son aşkım gerçekten kızlarımda öyle olur umarım ama şimdiki gençlik farklı gidiyor

Bende çok erken olmuştum ya 5. Yada 6. Sınıftı genetik böyle şeyler zaten . Annem 40-45 yaşlarında menepoza girdi benim de öyle olur
Benim annemde ananemde gec kesilmis ama ben cok erken oldum ve bende pco var. Hani bazen suan zorlaniyorum ama bazende diyorumki iyiki erken evlenip erken cocuklarim oldu.. bende 6. Sinifa gidiyordum Aralik ayiydi

Bizim cadı bu ara tam cadı yaaa Hep kucakta yukardaki raflara falan bakmak dokunmak istiyor Ne bel kaldı ne kol istediği olmayınca da atıyor kendini yerden yere ağlıyor
Canim kendi kendine yürüme durumu nasil? Baya bildigin yuruyor mu yoksa paytak paytak mi gidiyo ya ben baya korkmaya basladim ozellikle köşelerden. Artik baya cesaret gelmeyw baslamis ama denge yok iste dusuveriyor. Dualar ediyorum hayirlisiyla yürüse tam anlamıyla

Taaa içi aciyor yine zipliyorum yerimden. Birde benimki acayip emiyor bir görseniz. Ayaklarini asagi saliyor yada bir ayak salik digeri karnimda. Eli omzumda, ittiriyor beni ama memeyide cekmeye calisiyo falan

Su azi disler cikarkenki mizirdali emmeye benzettkm cnm Allah kolaylik versin

Ben de 7. sınıfta olmuştum,görümcemler de lisede olmuş.İnşallah 7. sınıftan önce olmaz.Daha tuvalet temizliğini bile yapamıyor doğru dürüst.

İleride olabilir ona bir diyecegim yok. Ama en az 5 sene icinde düşünmüyorum kesinlikle. Eşimde erkek cocuk istegi var. Garantisi olmasa da. Misal ust katımdaki 3. Yü dogurdu 3üde kız
Benim annem 4.de erkegi buldu :) bizim akrabalarin oyle geri dusuncesi vardir erkek cocugu olana kadar cocuk yapilir.benim ilki erkek oldu diye babaannem bile erkek cocuk yaptin dogurma artik diyor halbuki biz citi piti nazli cilveli bir kiz istemiyor degiliz :)

Genel kani tek tek baslamak.yanlis anlamis olma ihtimaliniz varmi? Ya alerjisi cikarsa ilk verdiginiz vesinden belki havuca gelisir ama siz hicbirini veremezsiniz.yine sizin bileceginiz birsey.benimkinin bal kabagina alerjisi cikti mesela.

Yürüyor canım emeklemiyor artık . Paytak tabi koca insan gibi değil arada düştüğü oluyor

Sen benim sabah 7 de kalkmami gorsen korkar kacarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…