2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah kuzum ya babasının evde olması bile yetiyor bana uzakta olduğunu bilince istemsiz bi telaş yapıyorum çünkü tek yardımcım o
Kuzum bir de şöyle düşün ya hep evde olup benim camış gibi hep yeseydi yatsaydı tez zamanda gelir inşallah aferin valla eşine maşallah yardımcı olmasına

Tavuk konusunda doğrudur kuzum çünkü çok değişik şartlarda yetiştiriyorlar 40 günde kocaman oluyorlar köy tavuğunu da bulan var bulamayan var, benim arada canım çekiyor ya

Kuzum bir de şöyle düşün ya hep evde olup benim camış gibi hep yeseydi yatsaydı tez zamanda gelir inşallah aferin valla eşine maşallah yardımcı olmasına
Ah kuzum başkası olsa belki kocamı sevmez eş olarak yanlışı çok ama bana karşı değil , iş para mevzularında falan . Aklını kullanamadı şimdi pişman . Allah sağlık versin onlar hallolur diyorum bende .

Bizimki de buara ataklara mataklara girdi herhal sureklı benı ıstyor kimsede durmuyor baba da bıle.. Is yaptırtmıyor. Ama sankı gunduz uyku süresi uzadı

Bizimki de buara ataklara mataklara girdi herhal sureklı benı ıstyor kimsede durmuyor baba da bıle.. Is yaptırtmıyor. Ama sankı gunduz uyku süresi uzadı
Aman söyleme nazarlar değer pero atak dönemleri canım bizimki ilk günü mü ikinci günümü ne hatta Dişler zaten zorluyor bir de fırtınalı günler bizi çarpıyor

Benim hıc halım yok. Ayakta duramıyorum kızlar.. Aşırı ama aşırı bır yorgunluk ve uyku hali.. Yoruluyorum tamm ama bilmiyorum bu kadarı normalmı..gece uykum cok bölunuyor bebıs uyandı gı ıcın ama yınede bukadarı normal mi bilemedim. Suan bu yazıyı yazarken bile uykluyorm yaa napcam ben. Kansızlık vıtamınszlık felan mı basladı galiba gene

Aman söyleme nazarlar değer pero atak dönemleri canım bizimki ilk günü mü ikinci günümü ne hatta Dişler zaten zorluyor bir de fırtınalı günler bizi çarpıyor
Hangısıne nazar olur canım uyku suresimi. Kız anam gunduz uyusa bıle gece uyanık benım oğlan...nazar çıkarıyor ıste

Değerlerine baktirmalisin canim. Diyette yapmistin çünkü

Canım bazı günler bende öyle oluyorum ya . Vitamin alıyorum öyle olunca . Uykusuzluk etkiliyor tabi.

Değerlerine baktirmalisin canim. Diyette yapmistin çünkü
Yok canım ben diyet yapmamıştım. Yanı baslamistim ama surdurmedm emzırdgm ıcın... Sutum azlmıstı bu yuzden sadece bıkac gun yapmıstım. Ama tabi baktırmak lazım var bısey. Troit te olablr guatr var bende cunku. Degerlerım bır inip bır cıkar.

Ama kilo verdim diyordun ya o yuzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…