Bende dün pancarlı makarna yaptım sevdi bizim kızBen verdim cnm islanak gibi pisiriyorum ben
Kuzum bir de şöyle düşün ya hep evde olup benim camış gibi hep yeseydi yatsaydıİnşallah kuzum yababasının evde olması bile yetiyor bana uzakta olduğunu bilince istemsiz bi telaş yapıyorum çünkü tek yardımcım o
Tavuk konusunda doğrudur kuzum çünkü çok değişik şartlarda yetiştiriyorlarHahhaha kötü şansiyi olmamış canım . Bende midyeden zehirlenmiştim babam yedirmişti küçükken yıllarca tiksindim . Sonra arkadaşım yedirdi lisede zorla şimdi de bırakamıyorum . Arada eşim alır bir iki tane yerim belki Selin’e dokunur vs diye . Doktor bize tavuğun çok bi besin değeri yok yemese de olur demişti bebekler için biz ve rahat doktorumuz
Bak bak, napayım yaniCinar onu sakinlestirir
Ah kuzum başkası olsa belki kocamı sevmez eş olarakKuzum bir de şöyle düşün ya hep evde olup benim camış gibi hep yeseydi yatsaydıtez zamanda gelir inşallah aferin valla eşine maşallah yardımcı olmasına
Aman söyleme nazarlar değer peroBizimki de buara ataklara mataklara girdi herhalsureklı benı ıstyor kimsede durmuyor baba da bıle.. Is yaptırtmıyor. Ama sankı gunduz uyku süresi uzadı
Hangısıne nazar olur canım uyku suresimi. Kız anam gunduz uyusa bıle gece uyanık benım oğlan...nazar çıkarıyor ısteAman söyleme nazarlar değer peroatak dönemleri canım bizimki ilk günü mü ikinci günümü ne hatta Dişler zaten zorluyor bir de fırtınalı günler bizi çarpıyor
Değerlerine baktirmalisin canim. Diyette yapmistin çünküBenim hıc halım yok. Ayakta duramıyorum kızlar.. Aşırı ama aşırı bır yorgunluk ve uyku hali.. Yoruluyorum tamm ama bilmiyorum bu kadarı normalmı..gece uykum cok bölunuyor bebıs uyandı gı ıcın ama yınede bukadarı normal mi bilemedim. Suan bu yazıyı yazarken bile uykluyorm yaa napcam ben. Kansızlık vıtamınszlık felan mı basladı galiba gene
Canım bazı günler bende öyle oluyorum ya . Vitamin alıyorum öyle olunca . Uykusuzluk etkiliyor tabi.Benim hıc halım yok. Ayakta duramıyorum kızlar.. Aşırı ama aşırı bır yorgunluk ve uyku hali.. Yoruluyorum tamm ama bilmiyorum bu kadarı normalmı..gece uykum cok bölunuyor bebıs uyandı gı ıcın ama yınede bukadarı normal mi bilemedim. Suan bu yazıyı yazarken bile uykluyorm yaa napcam ben. Kansızlık vıtamınszlık felan mı basladı galiba gene
Yok canım ben diyet yapmamıştım. Yanı baslamistim ama surdurmedm emzırdgm ıcın... Sutum azlmıstı bu yuzden sadece bıkac gun yapmıstım. Ama tabi baktırmak lazım var bısey. Troit te olablr guatr var bende cunku. Degerlerım bır inip bır cıkar.Değerlerine baktirmalisin canim. Diyette yapmistin çünkü
Olablr canım..bebısın B12 sinden mı kullansam ne yapsam. Doktorda kullan demıstı zaten.Canım bazı günler bende öyle oluyorum ya . Vitamin alıyorum öyle olunca . Uykusuzluk etkiliyor tabi.
Ama kilo verdim diyordun ya o yuzden dedimYok canım ben diyet yapmamıştım. Yanı baslamistim ama surdurmedm emzırdgm ıcın... Sutum azlmıstı bu yuzden sadece bıkac gun yapmıstım. Ama tabi baktırmak lazım var bısey. Troit te olablr guatr var bende cunku. Degerlerım bır inip bır cıkar.
Kullan canım bende b12 kullanıyorum . Bi kaç tane kaldı hatta alsammı diye düşünüyorumOlablr canım..bebısın B12 sinden mı kullansam ne yapsam. Doktorda kullan demıstı zaten.
Aijo senin diyet nasıl gidiyorDeğerlerine baktirmalisin canim. Diyette yapmistin çünkü
Ağlamış, ağlamış ve ağlamış, sen de beni özledin mi diyorO zaman cal dj hatan altun telefonun basinda caresiz bekleyrum
Sen yeme yeme ilk yiyişne bozuk tavuk denk gelsinValla ben ünite kadar hiç tavuk yememiştim bir gün arkadaşlar yemekhanede ye diye zorladılar hadi dedim yiyeyimŞans bu ya ben de dahil tam 57 kişi zehirlendik
Yaaaa kiyamamAğlamış, ağlamış ve ağlamış, sen de beni özledin mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?