2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ispanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Bi arkadasim yeni evliyken geceden suya koymus sabahda hic bakmadan ise gitmis aksam.isten gelmis pisirmek icin ispanaklar erimis napiyon sen dedim yaa nohut fasulyemi islatiyosun .

Anladım canım çok geçmiş olsun..eşinin araya girmesi hahaha koptum ahh bu kocalaaaaaar
Pazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbeti dallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti
Kız pinko annem bugün pazının saplarını kesti küçük küçük doğradı.yarin kahvaltı da soğanla kavurup yumurta kırıp yiyeecuuuuk.. sizde deneyin .bende ilk defa denicem Mdmray

Çöpe atman yiyin gari tilililili

Ayyyy ben onu cok seberim yaa sarimsakda rendeleyin sarimsak lazinin kardesi bence bende geliyimmi kaffaltiya

Allah korusun olmaz bir şey inşallah.
Aşılama arttıkça düşer artık herhalde.

Alt ust yap cnm yani bebisinin ust tarafini altina uydurabilirsin

Iyi dusun iyi olsun cnm

Senin kizin sehriye corbasi icisini gorurlerse duygulanmana gerek kalmaz
Amaaa mandalinayııı çok güzel yiyoorr nabeeerrr sevmediyse anasının çorbasını napsın garip benim camış öyle diyor Zeynoş yemeyince, belki de senin yemeğini beğenmiyor diyor sinirlerim daha da geriliyor.

Yok kuzum modunu düşürme hem antikorludur senin herif, bişeycik olmayacak inşallah güzel güzel üfleyecek Çınartoş mumları

Ayyy yarim dunyaya bak yemeklerim kotuyse senin bu iskemben ne deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…