Merakcan en iyisiKizim sinif arkadaslarinin isimlerindrn bir kac tane saymak istiyorumkumlu (kumru) yufus (yusuf) merakcan (mertcan)
Oyy ben onun kazma seyrek dislrrini yirimmmÇınar beyin Narin ağzı büyük emziği kabul etmediyse yapacak yok cnm bıraktırma derdin de olmaz en azından
Bi arkadasim yeni evliyken geceden suya koymus sabahda hic bakmadan ise gitmisIspanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Anladım canım çok geçmiş olsun..eşinin araya girmesi hahaha koptum ahh bu kocalaaaaaarDenerim kuzum babuşumuz gelsin aldırırız pazardanıspanakla karışık yaparım zaten
Canım yaptırdım . Beni guzulatan doktora gittimdedim doktorcum bende bi halsizlik vs var kanamam çok oluyor adetken . eşim de araya girdi bir de sinir var çok diye hormonlara baktı bi de d vitaminine bakalım dedi. B12 ye falan baktı mı hiç bilmiyorum . Herşey normaldi d vitamini düşük çıkınca devit damla kullan istersen dedi o kadar. Ben solgarın bira mayalı b 12 sini kullanıyorum bayadır bi ara ara vermiştim sonra da günde ikiye düşürdüm sonra bire. Bu ara haftada bir falan içiyorum 2 tane kalmış içinde . Sütü etkilemesin diye azalta azalta bırakayım dedim .
Kız pinko annem bugün pazının saplarını kesti küçük küçük doğradı.yarin kahvaltı da soğanla kavurup yumurta kırıp yiyeecuuuuk.. sizde deneyin .bende ilk defa denicemPazida senii dinler ispanaktan hallice yikamasi sohbetidallari cok kalin oluyo bazisinin onlari 2 3 e boluyorum incecik kiyiyorum cnm cinar seviyo kiz anam canim cekiyo sanki kuzu eti
Ayyyy ben onu cok seberim yaaAnladım canım çok geçmiş olsun..eşinin araya girmesi hahaha koptum ahh bu kocalaaaaaar
Kız pinko annem bugün pazının saplarını kesti küçük küçük doğradı.yarin kahvaltı da soğanla kavurup yumurta kırıp yiyeecuuuuk.. sizde deneyin .bende ilk defa denicemMdmray
Evet yaaMerakcan en iyisi
Bizde de pipet var
Nasıl alıp bırakıyorsun ama ya.Ben Alta geçireli çok uzun zaman oldu yoksa şimdiye kaç kez düşmüştü alt çok derin evet ama düşmesinden iyidir
Allah korusun olmaz bir şey inşallah.Bende biraz tedirginim kizlar. Esimin isi yogunlasti atama donemi sinav var esimde gorevli .enn son bu atama donemi yuzunden kurumda cok yayilmisti covit. Butun ozel gunlerimizde biz bi sekilde riskteydik ve karantinada gecti oglumun dogum gunune az kaldi korkuyorum insallah bisey olmaz modum cok dustu
Cesaret edemedim cnm guzel olmustu yedik :) 1 gun oncesinden yaparim :)Buzluga atsaydin hasat
Herkese göre değişir ama ben yıkamamayı tercih ediyorumIspanağı kaç su yıkıyorsunuz yaa ben sayamıyorum kaç su yıkadığımı ıspanaklar pörsüyor artık yıkanmaktan
Alt ust yap cnm yani bebisinin ust tarafini altina uydurabilirsinOhhh misss biz de süsleri aldık elbisemiz vardı zaten evdepastamızı seçtik fiyat aldık . Ne zaman yapacağıma karar verirsem sipariş edicez inşallah ay kocaayımla bi türlü uyuşamadık ben bir kazak almıştım o renk bişey bulamadım erkek için gömlek vs aynı ton yok trendyolu talan ettim yakın bişeyler ayarlıcaz artık
Insallah sade kahvecimAllah korusun olmaz bir şey inşallah.
Aşılama arttıkça düşer artık herhalde.
Yok yok siz nişan fln atmayın benim kızın yüzünden ben başka fabrikatör bulurum
Iyi dusun iyi olsun cnmBende biraz tedirginim kizlar. Esimin isi yogunlasti atama donemi sinav var esimde gorevli .enn son bu atama donemi yuzunden kurumda cok yayilmisti covit. Butun ozel gunlerimizde biz bi sekilde riskteydik ve karantinada gecti oglumun dogum gunune az kaldi korkuyorum insallah bisey olmaz modum cok dustu
Amaaa mandalinayııı çok güzel yiyoorr nabeeerrrSenin kizin sehriye corbasi icisini gorurlerse duygulanmana gerek kalmaz
Ya seni yerim yaaYok yok siz nişan fln atmayın benim kızın yüzünden ben başka fabrikatör bulurum
Ins cnm insIyi dusun iyi olsun cnm
Yok kuzum modunu düşürme hem antikorludur senin herif, bişeycik olmayacak inşallah güzel güzel üfleyecek Çınartoş mumlarıBende biraz tedirginim kizlar. Esimin isi yogunlasti atama donemi sinav var esimde gorevli .enn son bu atama donemi yuzunden kurumda cok yayilmisti covit. Butun ozel gunlerimizde biz bi sekilde riskteydik ve karantinada gecti oglumun dogum gunune az kaldi korkuyorum insallah bisey olmaz modum cok dustu
Ayyy yarim dunyaya bak yemeklerim kotuyse senin bu iskemben ne deseydinAmaaa mandalinayııı çok güzel yiyoorr nabeeerrrsevmediyse anasının çorbasını napsın garip benim camış öyle diyor Zeynoş yemeyince, belki de senin yemeğini beğenmiyor diyor sinirlerim daha da geriliyor.
Kankaa napayım bi nişan attık başıma neler geldiYa seni yerim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?